|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
3.2.2016 21:19:06   
Maraj
Suzi drzim fige da budete bolje.
Meni L kasljuca ceo dan. Onako puca ponekad kad se zakaslje kao da ima sekret. Inace nema temperaturu , nos mu je cist.... ne znam zasto kaslje.... inace poceo je toliko da balavi da mu menjam portikle stalno

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 126
3.2.2016 21:21:41   
emicaa
Suzi bitno je da ste na vrijeme otišli,biće to dobro.
Trćo ja sam osjjetljiva na njene suze,isto je vodim doktoru čim počne kašljati ili ima bilo kakve simptome bolesti ali ona kad plače ja bih doktora zadavila onim stetoskopom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 127
3.2.2016 21:42:55   
eca89
Dobro vece drugaru nasi, evi nama sada gosti odose, A.je bila suprsuper, bio je jedan djecak i jedna curica koja je od A.mladja 20dana, pa su se igrali, sva je se umazala tortomuser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 128
3.2.2016 22:12:55   
vonavoj
Suzi,da bude sve ok!
Sanjice,sta im dajes za imunitet?

Direktna veza do poruke: 129
3.2.2016 22:20:54   
Sanjica26 RR
Jedno vreme sam pikovit. Ne pamtim kad je T bila ovoliko bolesna.
A Sofi se ojacao imunitet. Ona prosto sve jede. Ne pravi pitanje.
Sutra moram T opet voditi kod dr. Ne svidja mi se uopste. Ali sutra kod privaatnog. Moracu i Sofiju da vodim, jer smo same.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 130
3.2.2016 22:42:00   
vonavoj
Ocigledno da moras da im dajes..kad se razbole,bolest dugo traje.. Ja dajem sad Tiki imuno,zbog cinka.
A Joki imunokind.

Direktna veza do poruke: 131
4.2.2016 7:10:03   
branki*
Sanjice,javni kako je teodora.
Ja ustala ,pijem kafu,juce spremila sta mi treba za rucak,stavila sve u serpu i sad samo da nalijemo vodom i da se kuva.
Oblacno..nema sunca kao juce,juce he bilo baaaas toplo!
Eco,super sto ste prosli lepo za rodjendan,najbitnije da je slavljenica uzivala!

< Poruku je uredio branki RR -- 4.2.2016 7:32:38 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 132
4.2.2016 7:37:24   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. T nije imala cele noci temperaturu. Necu da je budim dok se sama ne probudi.
Sofi su se skroz razredile sline. Sta da joj da dam lakse izbaci?
Juice Sam pravila rucak za njih dve. Zali Boze sto sam spremala. Nista nisu pojele. Sad mene ceka. Njima cu danas supicu sa knedlama.
Branki mene he spasio exspres lonac. Mm video na akciji i Kupio. Svasta kuvam u njemu.Super stvar.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 133
4.2.2016 7:49:07   
Trcosava
Jutro i od menja.

Sanjice, super za nemanje T!!

Ja se opet oštrim za školu i vaške. Sad ću da zovem da kažem da neće biti u školi, a popodne idem da vidim da li neko fali u školi. Ako ne fali, onda je šaljem sutra. Prosto nisam više pametna. Besna sam kao ris.

Eco super!!! Barem je nisu razvlačili po rukama.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 134
4.2.2016 7:55:04   
Sanjica26 RR
Ne mogu da verujem da poet mucite muku sa vaskama. Tu se definitivno salje dete sa vaskama.Bezobrazluk.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 135
4.2.2016 8:02:51   
Trcosava
Ali pazi ovo. Dolazim juče po nju i kaže učiteljica, znate opet su se pojavile vaške. Pitam jel neko fali u školi. Kaže ne?

Odlepila sam. Sinoć pričam sa Wiki i mm dobacuje da je čuo ujutru kad je dovodio Anu da je jedna mama rekla da su oprale i naprskale 2x. Kaže nisam čuo vaške (mislim šta je mogla da pere i prska osim glave?!) I sad imam onakav plan. Pa ću da poludim, ako mi ne bude falilo pameti, ima se odpravim i na roditeljski da vidim sa onom učiteljicom što nije htela da sazove sastanak jer ''će da se uvrede roditelji'' Pa mislim!!!

Direktna veza do poruke: 136
4.2.2016 8:09:34   
Sanjica26 RR
E, tako je kod nas u vrticu. Kad je T dobila prvi put vaske, vaspitacica je rekla da ju je slobodno dovodimo. Naravno da Nisam. Skroz mi je besmislica da je vodim dok se ne ocistimo. Mozda je i ta vasaa uciteljica u takvom fazonu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 137
4.2.2016 8:57:16   
Trcosava
Sanjice, ni po jada da je učiteljica problem. Problm su roditelji!!! Već tri puta je bilo obaveštenje da NE DOVODIMO decu dok imaju vaške. Da sve SVE opere i bla bla bla. Šipak. Kažem, juče je mm čuo mamu kad je dovodila dete šta je rekla.
Kaže mi i kao neće tebi gazda da da bolovanje zato što ti dete ima vaške. S te strane je logično, a ova mala što sumnjam da ima vaške - mama joj ne radi!!! Besna sam kao ris.

Direktna veza do poruke: 138
4.2.2016 9:01:10   
mama krava
Trćoooo, a da ti pošaljem ja one gumice za kosu?

Sanjice, ja sam rekla da ako moram da bežim iz kuće, sa sobom nosim PRVO expres lonac! Meni ni jedna više šerpa ne treba!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 139
4.2.2016 9:12:24   
adulence
dobro jutro zene,meni se R uspavao,I u vrticu mm na poslu,a ja cu sada brzinski da stavim rucak da se sprema...trco da sto pre resite problem vasaka...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 140
4.2.2016 9:23:53   
Trcosava
Milkice, nisam gledala direktno na sajt (ne znam ni da li imaju) i koja eterična ulja su u pitanju. Ako su kao ona na šamponu - neće mi koristiti jer su postale rezistentne na šampon i ne ubija ih (niti ih tera) više. Kaže sad direktorka škole da ima neki šampon koji se ostavlja preko noći. Ani nisam našla ni jednu onu odraslu, samo gnjide i male vaškice. A gnjida je imala milion!! I sve neke crne, iz aviona ih vidiš. Do sada su gnjide bile svetle, boje njene kose i jedva sam ih uočavala. Hvala dragom Bogu što mi dade ovakav vid

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 141
4.2.2016 9:32:44   
suzi kju
Dobro jutro mame.
Sanjice kako ti je T? Jel je vodiš kod doktora danas?
Trco opet vaške, ajooj, strašno!
Meni je A bolje nalo, sad baš zrelo kašlje, drzite fige da je bolje pa da bezimo kući, da nas ne ostave u bolnici ,,nego sad i E kašljuca,ne slinavi, kod nje je blaze nego kod A. A evo nas u putu ka dragiše mišoviu, one su zaspale a ja da ubijem vreme.
Muka mi je neka u zelucu, verovatno od nervoze.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 142
4.2.2016 9:40:40   
Maraj
Dobro jutro i od nas....
L dremucka. Kasljao je i nocas al poceo da kad dise dau cujem sline visoko u nosu. Inace mu ne curi. Da l laslje zato sto mu se slivaju te sline u grlo , pa da zato i puca kad kaslje....odoh u temu da vidim kako da mu očistim nos...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 143
4.2.2016 9:44:46   
Sanjica26 RR
Suzi evo od jutros vicem na nju. Preteruje sa nejedenjem. Nista pod milim Bogom nece da jede. I ovako je mrsavica. Ne moze no da ozdravi.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 144
4.2.2016 9:57:42   
Maraj
Jess ima li te da mi virnes u temu "cime cistite nosic"

Direktna veza do poruke: 145
4.2.2016 12:15:04   
Anoniman
Suzi da sve bude ok! Ljubim vas!

caos mameuser posted image
mi bili na kontrli, primili prvi pentaksim, nije suzu pustila, hrabrica moja mala, doktorka se odusevila, dodali smo za mesec dana 800g i 2, 5 cm, dr, prezadovoljna , a i ja samuser posted image

Inace dobih jutos, prvi ciklus nakon trudnoce, tacno godinu dana bez nje , moglo je jos, poslednji mi bio 1.2. 2015user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 146
4.2.2016 12:24:06   
Rosita
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Suzi evo od jutros vicem na nju. Preteruje sa nejedenjem. Nista pod milim Bogom nece da jede. I ovako je mrsavica. Ne moze no da ozdravi.

Ufff, mi cesto muku mucimo sa jelom... isto ponekad i viknem i kojesta, jednom sam se posluzila popajem i alibabom ali se on uplasio da ne dodje alibaba mozda i vise nego sto je trebalo itako... posle mi bude bezveze, iskritikujem sebe jer znam sta i kako treba, ali zivi smo ljudi. Cesto kazem nek ne jede, bas me briga, ponudjeno mu je, ali u tim situacijama koje ti navodis, kako da ozdrave... a opet, nisu ni oni krivi sto nemaju apetit. Nas doktor kaze kad tako naidje ne opterecivati se obrocima nego dati i mimo obroka i ono sto najradije jedu, dok se po malo ne vrati apetit.

Zelim vam brz oporavak! Kao i vama suzikju. Um, bravo za bebce!

< Poruku je uredio Rosita -- 4.2.2016 12:25:53 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 147
4.2.2016 13:14:04   
Sanjica26 RR
Rosita juice je namerno ponudim cokoladicom. Zamisli ni to nece. Bas he znaci iscrpljena kad joj se ni to ne jede.
Decica spavaju. Skuvala sam im supicu as knedlama. Malo cu da cituckam za sledeci is pit

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 148
4.2.2016 13:27:57   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eco super!!! Barem je nisu razvlačili po rukama.

Trco razvlačili bi oni nju, ona nije nešto nikad bila za nosanje, još sad pogotovo kad hoda, sad bi samo da hoda!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 149
4.2.2016 13:31:16   
emicaa
Mamice jeste dobro.T spava pa da konačno isčiram šta ste pisale.
Suzi javljaj šta kaže doktor.
Sanjice nadam se da će danas biti dobro,kako ti je tata?
Trćo ja bih poludila na tvom mjestu,pa čini mi se da ih je i prije mjesec dana imala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here