|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
26.1.2016 20:30:06   
alex88
E Isi neverovatno,pa dal se zna ko pije ,ko placa,neverovatno,mogu da zamislim kako ti je user posted image
Ela user posted image ,rastete

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1426
26.1.2016 20:30:48   
mega
Joj,zene,mene toliko pritisne na momenat glavom na besiku,da se sva trgnem.
A stalno je aktivna.
Od sutra krecem u setnju,posto je jako otoplilo.
Da li se setnjom jos vise otvara s obzirom da sam pre nedelju dana bila na pregledu otvorena 1.prst?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1427
26.1.2016 20:50:44   
borica
Vece zenice, mi dosli sa folklora, vecerali, pa da vasm se javim. Sony, Madre pozdrav i od nas.
Isi mnogo mi je zao sto te toliko maltretiraju, nisu mi jasni kako te prvo kritikovali a sad bi da te puste kuciuser posted image
Ella user posted image , super bas mi je drago, sad uzivkajte. Sto se tice hrane ja sam malo izgubila kompas zadrnjih mesec i po dana, ali od danas sam opet pocela da vodim racuna.
Jole user posted image falila si.

< Poruku je uredio borica -- 26.1.2016 20:54:44 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1428
26.1.2016 21:02:25   
IvanaSK RR
Mega, od svake fizicke aktivnosti bi trebalo da se pospesi otvaranje

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1429
26.1.2016 21:08:56   
Ella2407
Daa.. Sad cemo malo da uzivamo.. Do pred slijedeci pregled,haha
user posted image
I ja sam cula da setnja pospjesuje otvaranje i olaksava porod,pa saad..
Pusicaa user posted image

Direktna veza do poruke: 1430
26.1.2016 21:10:22   
Ella2407
I daa,takodjer sam cula da i sperma pospjesuje otvaranje.. Pa mozda da se pokusa user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1431
26.1.2016 21:17:42   
MAMAMAJ
Drage moje, kako ste mi?
Mi smo super, rastemo, mazimo se, volimo seku i batu, danas imamo 21 dan. user posted image
Inače, mnogo mi nedostajete i nemam vremena da pišem, ali razmišljam o vama.. Grlim vas sve puno.
Ima puno novih, presrećna sam, divnooooo user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1432
26.1.2016 21:20:20   
borica
Mamaj i ti nedostajes, ali sasvim razumljivo sto te nema.Uzivaj sa svojim andjelima, cuvajte se, mazite i paziteuser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1433
26.1.2016 21:20:21   
vocicana
Ella user posted image za uz,jao kako je to lepo. Bas sam srecna, kada to procitam odusevim se.
Krin nosila sam kosmodisk dugo, ali nista mi nije znacio. Jedino moj rezim vezbanje, imam svoj program, teretana, plivanje 3 puta nedeljno i ja sam kao zmaj, nisu me ledja zabolela dok sam trenirala, a to sam cinila tri godine intenzivno, bila sam odlicno! Ovo nocas sto je bilo....nemam reci, danas ceo dan, potpuno sam nepokretna, stomak raste, ja cu popizdeti od ove tenzije i ogranicenosti, u smislu bolova. Nema sta nisam probala i radila. Ovoliko mlada sa ovakvim shitom od problema stvarno nemam reci.
Ivana, Emice, Madre, Popkice ma sve sve, a narocito Mamamaj i Sonyuser posted image
Kako cu nocas, ne znam.
Isi sve sto sam imala rekla sam ti vec.
Cekati drugorotku koja ima u ful terapiji ovolike skokove tenzije, ucenjivati je i zajeb...doslovno sa primanjem i vracanjem, a pod tolikim rizikom da dobije eklampsiju, slepilo, krvarenje, miokardiopatiju kao posledicu te njihove posalice, a sve sa cekanjem prirodnog porodjaja...strasno!!! Stidim se ponekad svog poziva, namesto da uzivas u svakoj sekundi svog blagoslovenog stanja ti ga provodis sekirajuci se da li ces ziva i zdrava roditi dete okruzena doktorima koji su toliko nonsalantni i da ne kazem sta sve!!! Zgrozena sam. Drzi se ljubimo te i javi nam kakve su novosti.

< Poruku je uredio vocicana -- 26.1.2016 21:22:17 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1434
26.1.2016 21:25:29   
vocicana
Ella stavi nekakav avatar na nick i ticker,,,,bas ti nedostaje da se kompletira slika.
Mi od sutra brojimo 31-vu nedelju, stvarno ide vreme, ide i dolazi taj dan da se upoznamo.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1435
26.1.2016 21:36:32   
Lisa Simpson
Isi potpuno te kapiram, samo te izluđuju, užas. Umesto da te ostave tu pod kontrolom i da te prate oni te šetaju trzaju muvaju. Znam kako ti je, ali iskuliraj do prekosutra ima još ohoho još će oni 3 puta da se predomisle.

Soni nedostaješ nam, vidimo se uskoro Bože zdravlja u mamećim temama
Madre veeeliki pozz za tebe.
Mega napiši nam koliko si trudna

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 26.1.2016 21:39:49 >

Direktna veza do poruke: 1436
26.1.2016 21:41:46   
IvanaSK RR
Mamamaj, ljubimo te!
Stomačici koji sutra idete u bolnicu srecno, mislimo na vas!

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1437
26.1.2016 21:54:08   
mega
Lisa,u 38.nedelji sam trenutno.
Ja sam obe trudnoce propesacila neverovatno puno,i jako lako se porodila,pa se i sada nadam tome.
I ja verujem da setnja puno znaci.
A sto se tice odnosa,hm,ni pokusati,ne mogu,boli me desna prepona dosta kada lezim.

Direktna veza do poruke: 1438
26.1.2016 22:24:59   
Ella2407
Vocii,pokusala saam.. Avatar stavila kao,ali ga nemaa.. I tiker sam pokusavala ali mi ne idee.. user posted image user posted image
Smotana saaam..
Ja sam stalno sa mobitela pa onda vise i ne pokusavAm..
Ne znam zasto mi neceee user posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1439
26.1.2016 22:37:38   
isidora88
Sve vas grlim i ljubim, sutra je novi dan, nadam se da ce se kod mene nesto resiti u pozitivnom smislu, da cu se javiti sa lepim vestima jer mi je vise dosta ovog mucenja.
Budite mi dobro pa se cujemouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1440
26.1.2016 23:14:51   
vocicana
Samo da vas poljubim i pozelim lepe snove. Ja se javljam kada se stacioniramo na planini, ako ja uopste budem otisla na kraju. Kako boliii......

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1441
27.1.2016 0:00:12   
alex88
Voci nadam se da ce bol proci,I da cete vas troje uzivati !Laku noc

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1442
27.1.2016 9:52:31   
mega
Dobro jutro,stomacici.
Ja ustala malopre,deca idu kasnije na priredbu za Sv.Savu,pa smo duze odspavale.
Beba se isto probudila u stomaku,tako da je vec aktivna.
Kako ste vi?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1443
27.1.2016 9:58:53   
popkica bebic
Dobro vam jutro i dan zelim, mile moje trudnice!
Ja cekam red za CTG, a posle i za pregled. Bas se plasim pregleda! :(
Uzgred, srela sam jednu baku koja je izuzetno pobozna zena. Kada sam bila trudna sa V, ona mi je rekla da je dete musko i to, ljudi dragi, bila sam tek 6 nedelja trudna, a ona je inace zena, ne umem da opisem ako ne verujete. Rekla mi je da cu da se porodim na Sveta Tri Jerarha, a to je 12.februar. Ako bude kao prvi put, pogodila je. Bas sam sada cudno raspolozena, ja bih da to bude sto pre... Mozda je za nekog to smesno...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1444
27.1.2016 10:12:44   
marijana22
Dobro jutro

Nesto me zeza net vec 20 min pokusavam da ubacim post.

Juce me je bas bolela glava i uzasno mi je bilo muka celo posle podne sam prelezala. Danas idem kod dr. pa sam mislila da pogledam da kupim neke cizme sad su valjda krenula snizenja

Ela user posted image za uz.

Isidora ne mogu da verjem da se tako ponasaju. Kao sto neko rece mozda ce da promene misljenje do sutra. Ako ne pokusaj da nadjes nekoga, neku vezu... ili u petak ponovo idi u bolnicu pa reci da ti nije dobro, da ti je pritisak bio ogroman........

Ostale trudniceuser posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 1445
27.1.2016 10:28:57   
isidora88
Ja sam jos u bolnici, nisu me pustili. Jutros su rekli da mo do vikenda izazovu porodjaj da me pregledaju, rade amnioskopiju, da pojem ricinusovo ulje ne bi li se samo pokrenulo, a ako nistabza vikend indukcija. Ne pada mi na pamet da me indukuju ovako zatvorenu i bez epidurala, jednom sam prosla taj pakao i nema sanse opet.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1446
27.1.2016 10:30:53   
alex88
Dobro jutro user posted image .Ko je za nesic,Popkice srecno,jer danas ide i Lisa il sam ja tu nesto pomesala?Isi srecno i da bude sto pre,nadam se da ce ti dati epidural

< Poruku je uredio alex88 -- 27.1.2016 10:32:40 >

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1447
27.1.2016 10:41:42   
madre
isidora, majku mu, imas li nekog svog tu u porodilistu? bas te bre zezaju... drzim pesnice da sve prodje laganouser posted image
pozdravljam sve moje trudnjaceuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1448
27.1.2016 11:18:09   
Lisa Simpson
Ijuuu Isi koja je to bolnica gde te toliko cimajuuser posted image

Alex nisi ništa pomešala i ja sam evo u bolnici danas, ja se primam i verovatno ovde čekam planirani CR. Sada čekam preglede i javljam.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1449
27.1.2016 11:36:58   
Anck Su Nmaun
Cao cureee
kako divno vreme sunceeeeee user posted image

Juce sam se bas premorila skuvala rucak, pravila decici krofne ..pa do Dr. , uvece sam jedva dosla do kreveta user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.1.2016 11:38:25 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here