|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
26.1.2016 12:40:10   
pipi_coco
Dobar dan i od nas dvoje

Ne mogu se požaliti da me nešto konkreto boli ali sam sva nekako teška i smorena user posted image

Vrijeme je užasno i kod mene, ima snijega i leda, pa je još na to i kiša padala, fuuuuuuj. A meni više dosta kuce i tako bih rado negdje išla, ali nemam gdje, vani je grozno za hodanje.

Cure divna ste imena izabrale, baš mi se sviđaju. Mi još nismo odabrali ime definitivno, 3-4 imena su još u opticaju, zovemo bebu po nadimku koji je interna šala od prije par godina.

Sve vas puno user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1401
26.1.2016 12:48:00   
vocicana
Pipi user posted image jedva cekam da se zavrsi vise ova zima, bas je neka ruzna, da je bar snega bilo vise ali pravog, pa da se lepo nauzivamo.
Vazno je da je leto bilo pakleno, za ostalo sada vise nije bitno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1402
26.1.2016 13:33:18   
Ella2407
Jooj mene neka trema puca pred pregleed,a vrijemee nikaad proooc..
Idem poslije posla ,u 5 i 15
Javljam se cim stignem do kucee..

Jedee mi se pizzaaa sadaaa
Izgleda da ce lec danas brzinski recept od Vocii ...
Ljubim vas svee user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1403
26.1.2016 13:39:45   
alex88
Ja zamesila za pizzu,sta su trudnice,dovoljno jedna samo da pomene neku hranuuser posted image
Polako nam krece bebi bum!
Ela srecnouser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 26.1.2016 13:40:28 >

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1404
26.1.2016 14:20:51   
krin 40
pozz user posted image ..Sramota me da napisem dobro jutro:-P.Deca me probudila malopre kad su dosli iz skole.Ja sam u dubokom snu veci deo dana.Ivana jedva cekam da set_amo stomake i pijemo kaficu cim grane sunce.Voci ja sam imala godinama probleme sa kicmom posle udesa.Svako prolece i kocenje i tople injekcije.Kupi mi kuma kosmo disk.Kao u reklami...vise ni jedna injekcija,kocenje.Nosila sam dve god non stop,sada stavim samo kada zigne

< Poruku je uredio krin 40 -- 26.1.2016 14:21:54 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1405
26.1.2016 14:26:53   
alex88
Samo spavaj Krin kad god ti se spava i imas vremena.Meni neki tezak dan,nisam se naspavala .Popki a kako si saznala za trombozu posle porodjaja, imala si neke smetnje ili slucajno uradila ks?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1406
26.1.2016 14:32:27   
borica
Dobar dan i od mene, malo sam dremala jedno sat vremena, sad cekam mm i L da dodju iz vrtica pa da rucamo. Domaca supica sa knedlama, musaka i tursija, mljac.
Ella cekamo da javis kako je bilouser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1407
26.1.2016 15:14:01   
popkica bebic
Alex,duso,nije to bila tromboza, to je nesto NE DAJ BOZE NIKOME! Nego su mi isto kao i tebi trombociti bili poviseni, mislim da su bili 100 iznad granice i ja,panicar, uvrtela svasta u svoju glavu.Medjutim dr mi je rekla da se to prati jer je bilo blago poviseno,vec na sled.kontroli se spustilo. A na progesteronu pise da moze ne daj Boze da izazove tromb. I ja sam kao i ti lezala i primala do 9.m.sa V. E, sad, ja kasnije ukapiram, tu KS sam radila u periodu lohija,ciscenja,kada prirodno imas ugruske u toj krvi, pa je mozda zato doslo do takvog rezultata.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 1408
26.1.2016 15:19:17   
popkica bebic
Drago mi je da sam ja jednom "zapalila" vatru u vezi sa hranom. :D Pizza....
Bas nezdravo jedem,ali me zdrava hrana ni najmanje ne zasiti. :(

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1409
26.1.2016 15:31:02   
IvanaSK RR
Popkice, i meni isto tako sa hranom.Evo muz ide po dete u skolu i usput da kupi pizzu, a može i časa koka kole :)
Ella, javi sta je bilo kod dr.
Krin, ja sam u prvoj trudnoći vise spavala, ali tad nisam imala mucnine. Spavaaaaj, uskoro kad poraste stomak neces bas tako moci. Daaa, ce setamo stomake, mozemo na Adu huju :).
Koji sam ja kreten, utripovala da mi se stomak smanjio od kad sam imala temperaturu, debil.

Direktna veza do poruke: 1410
26.1.2016 16:12:56   
alex88
Lose sam se izrazila,daleko bilo od tromboze,pisala preko telefona,pa da skratim poviseni trombociti user posted image .Ma smanjicu ja tu vrednost,prolece je moje za setnju,sve cu nadoknaditi user posted image
Nadam se da ce se Isi uskoro javiti sa lepim vestima

Direktna veza do poruke: 1411
26.1.2016 16:20:32   
marinchica
Jao Ivana nemoj o Koka Koli mooolim te, ide mi voda na usta user posted image A ne smem, preterujem s njom u zadnje vreme.
Ja sam kudi kamo ok spavala, bas mi je zao Voci, mene mm izmasirao pre spavanja, i drmnula sam magnezijum, tako da sam zaspala. Jutros opet jedva do kupatila, ali bar nisma bila neispavana. ja kad ne spavam, ne daj me boze nikom naredni dan.
Isla sam do Gradske bolnice, nemaju vise vezbe disanja moracu u DZ sad da idem. A daleko mi je nekako...ali ajde...sta se mora nije tesko.
Ljubim vas sve, odoh da spremim neki brzinski rucak.
Kuckamo se jos posle!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1412
26.1.2016 16:47:09   
Jole84
Zdravo okruklice drage, samo da vas pozdravim user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1413
26.1.2016 16:57:13   
IvanaSK RR
Cao, Joleee, kako si?
Marincice, ja inace Koka Kolu ne pijem nesto, volim da popijem posle rostilja, pizze.. A sad u trudnoći je pijem mnogo vise, jer mi jedino od nje nije muka. Mada, trudim se da je izbacim maksimalno.
Zivis blizu Gradske? Od kud to da nemaju vezbe? Znam da su svi bili prezadovoljni njihovim vezbicama.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1414
26.1.2016 16:59:35   
alex88
Jole user posted image

Direktna veza do poruke: 1415
26.1.2016 17:02:50   
Jole84
Sve vas citkam, znam da ste dobro, samo nisam imala ni zelje ni vremena da pisem user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1416
26.1.2016 17:14:36   
marinchica
Ma nemaju vise, isla sam i na salt_er obavestenja i na salt_er ginekologije. Bas sam se smorila. Sad moram da sipcim uzbrdo u 5.dom zdravlja. A jedva sam se danas popela uz one stepenice ispred ulaza u gradsku-iz 3 pauze.
Jolence user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 26.1.2016 17:16:23 >

Direktna veza do poruke: 1417
26.1.2016 17:15:31   
sonyasha
Ćao drage moje trudničice, došla sam da vas pozdravim!
Lisa, Popkice, Isidora vidim da ste u finišu i želim vam da što pre držite bebice u rukama!
Alex,još samo par nedelja do sigurne zone i izgurala siuser posted image
Voc, lep provod na putu, a što se bolova tiče, veruj mi zaboravićeš da ih je bilo kada ugledaš svog bebana!user posted image
Jole, nešto mi prolete tvoja trudnoća, i ti si pri kraju! Jel ste dobro?
Mi sutra idemo na prvu kontrolu, Milutinac je dobrica, lepo siki, počeo je da se smeška često samo nas urnišu grčevi pa se sa tim borimo! Vojin lepo prihvata batu, malo ima problema sa ponašanjem, ne sluša, ali verujem da je reakcija i da će vremenom da prođe.
Veliki pozdrav za sve trudničice user posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 26.1.2016 17:20:03 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1418
26.1.2016 17:15:45   
isidora88
Pozdrav iz porodilistauser posted image cekam da mi rade ultrazvuk, sutra idem kod interniste i na ekg, to je priprema za carski, iskreno se nadam da nece pokusavati prirodno jer nisam uopste za prirodni, jos sam zatvoren, grlic dug, samo bi se namucila.
Kaze dr da sam dosla u poslednjem momentu, da sam mogla dobiti eklamsiju, tako da se nadam da nece odugovlaciti sa porodjajem. Jedva cekam da zagrlim svoje zlato i da sve prodje u najboljem redu

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1419
26.1.2016 17:15:59   
emicaa
Mene opet glava bolu,oči mi ispadaju drugo ništa novo.
Jole user posted image Kako je Mila?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1420
26.1.2016 17:44:01   
popkica bebic
Sony, Isi, Joleuser posted image
Isidora, od <3 ti zelim sve najbolje! Ne mogu da verujem da su ti gajili toliki pritisak u trudnoci i da je to za njih bilo: "Ma, bice ok". Uzas, stvarno! Moja rodjaka je imala visok P u toku trudnoce i slucajno ga je sama otkrila u 9.m. Vodili su je na carski i hvala Bogu proslo je sve mnogo dobro, samo je beka bila sitnija, a sada je dundulica prava.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1421
26.1.2016 18:35:30   
isidora88
Najnoviji izvestaj: dr hoce prekosutra da me pusti kuci i da cekam da sam porodjaj kreneuser posted image zapalicu nekog majke mi. Na prijemu naprave paniku sto do sad nisam dosla, a sad me pustaju kuci. Ja stvarno ne znam dokle viseuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1422
26.1.2016 18:38:24   
madre
drage moje drugariceuser posted image da vas sve jako izgrlim i izljubimuser posted image da pozelim srecu isidori, a i popkiciuser posted image i dobrodoslicu novim trudnicamauser posted image
mi smo dobro, rana zarasta, suljevi ne rastuuser posted image jos malo grudi muce, ali uskoro ce sve biti kao da se nisam ni porodilauser posted image
citam vas svaki dan, ali retko palim racunar, pa me nema da pisem...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1423
26.1.2016 18:48:26   
Ella2407
Evo mene drage mojee
Presretnaa user posted image
Napredujemo,dugi smo cak 5,10 cm
Po tome vise ne zaostaje po vjestici.. Nego smo kako i treba.. 11+6
Znaci od sutra puna 3 mjeseca???
Ne mogu da vjerujeem da smo dovdje doguraalii user posted image
Mjerio je nuhalni nabor,kaze nije izrazen sve super.. Vidjela sam i rucicee ..nesto se igraaa,masee.. user posted image
Rece da opet dodjem za 2 sedmice.. I da preventive
radi uradimo papa..
Samo mi pare izbija iz djepaa,hahaha.. Al eto sta bii..
Eto ga, nadam se da sam vam sve prenijela..
Ipak ce sutra bit pizza,danas jaja,ccc
Hranim se Boze sacuvaaj.. Al jel mi naumpadne nesto zdravo,mogla bih povracaat user posted image

Direktna veza do poruke: 1424
26.1.2016 19:39:58   
IvanaSK RR
Isidora, jel su te pustili kuci? Uopšte mi se ne sviđa cela prica. Jel mozes da vidiš sa svojom dr da ti rade carske? Bolje i carski, nego da nesto ne daj Boze lose krene.
Izgleda da su ovo "nezdrave" trudnoće, ella :) . Drago mi je da ste porasli i da je sve ok.

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here