Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 12:40:10
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar dan i od nas dvoje Ne mogu se požaliti da me nešto konkreto boli ali sam sva nekako teška i smorena Vrijeme je užasno i kod mene, ima snijega i leda, pa je još na to i kiša padala, fuuuuuuj. A meni više dosta kuce i tako bih rado negdje išla, ali nemam gdje, vani je grozno za hodanje. Cure divna ste imena izabrale, baš mi se sviđaju. Mi još nismo odabrali ime definitivno, 3-4 imena su još u opticaju, zovemo bebu po nadimku koji je interna šala od prije par godina. Sve vas puno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 12:48:00
|
|
|
|
vocicana
|
Pipi jedva cekam da se zavrsi vise ova zima, bas je neka ruzna, da je bar snega bilo vise ali pravog, pa da se lepo nauzivamo. Vazno je da je leto bilo pakleno, za ostalo sada vise nije bitno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 13:33:18
|
|
|
|
Ella2407
|
Jooj mene neka trema puca pred pregleed,a vrijemee nikaad proooc.. Idem poslije posla ,u 5 i 15 Javljam se cim stignem do kucee.. Jedee mi se pizzaaa sadaaa Izgleda da ce lec danas brzinski recept od Vocii ... Ljubim vas svee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 13:39:45
|
|
|
|
alex88
|
Ja zamesila za pizzu,sta su trudnice,dovoljno jedna samo da pomene neku hranu Polako nam krece bebi bum! Ela srecno
< Poruku je uredio alex88 -- 26.1.2016 13:40:28 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 14:20:51
|
|
|
|
krin 40
|
pozz ..Sramota me da napisem dobro jutro:-P.Deca me probudila malopre kad su dosli iz skole.Ja sam u dubokom snu veci deo dana.Ivana jedva cekam da set_amo stomake i pijemo kaficu cim grane sunce.Voci ja sam imala godinama probleme sa kicmom posle udesa.Svako prolece i kocenje i tople injekcije.Kupi mi kuma kosmo disk.Kao u reklami...vise ni jedna injekcija,kocenje.Nosila sam dve god non stop,sada stavim samo kada zigne
< Poruku je uredio krin 40 -- 26.1.2016 14:21:54 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 14:26:53
|
|
|
|
alex88
|
Samo spavaj Krin kad god ti se spava i imas vremena.Meni neki tezak dan,nisam se naspavala .Popki a kako si saznala za trombozu posle porodjaja, imala si neke smetnje ili slucajno uradila ks?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 14:32:27
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan i od mene, malo sam dremala jedno sat vremena, sad cekam mm i L da dodju iz vrtica pa da rucamo. Domaca supica sa knedlama, musaka i tursija, mljac. Ella cekamo da javis kako je bilo .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 15:14:01
|
|
|
|
popkica bebic
|
Alex,duso,nije to bila tromboza, to je nesto NE DAJ BOZE NIKOME! Nego su mi isto kao i tebi trombociti bili poviseni, mislim da su bili 100 iznad granice i ja,panicar, uvrtela svasta u svoju glavu.Medjutim dr mi je rekla da se to prati jer je bilo blago poviseno,vec na sled.kontroli se spustilo. A na progesteronu pise da moze ne daj Boze da izazove tromb. I ja sam kao i ti lezala i primala do 9.m.sa V. E, sad, ja kasnije ukapiram, tu KS sam radila u periodu lohija,ciscenja,kada prirodno imas ugruske u toj krvi, pa je mozda zato doslo do takvog rezultata.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 15:19:17
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drago mi je da sam ja jednom "zapalila" vatru u vezi sa hranom. :D Pizza.... Bas nezdravo jedem,ali me zdrava hrana ni najmanje ne zasiti. :(
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 15:31:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Popkice, i meni isto tako sa hranom.Evo muz ide po dete u skolu i usput da kupi pizzu, a može i časa koka kole :) Ella, javi sta je bilo kod dr. Krin, ja sam u prvoj trudnoći vise spavala, ali tad nisam imala mucnine. Spavaaaaj, uskoro kad poraste stomak neces bas tako moci. Daaa, ce setamo stomake, mozemo na Adu huju :). Koji sam ja kreten, utripovala da mi se stomak smanjio od kad sam imala temperaturu, debil.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 16:12:56
|
|
|
|
alex88
|
Lose sam se izrazila,daleko bilo od tromboze,pisala preko telefona,pa da skratim poviseni trombociti .Ma smanjicu ja tu vrednost,prolece je moje za setnju,sve cu nadoknaditi Nadam se da ce se Isi uskoro javiti sa lepim vestima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 16:20:32
|
|
|
|
marinchica
|
Jao Ivana nemoj o Koka Koli mooolim te, ide mi voda na usta A ne smem, preterujem s njom u zadnje vreme. Ja sam kudi kamo ok spavala, bas mi je zao Voci, mene mm izmasirao pre spavanja, i drmnula sam magnezijum, tako da sam zaspala. Jutros opet jedva do kupatila, ali bar nisma bila neispavana. ja kad ne spavam, ne daj me boze nikom naredni dan. Isla sam do Gradske bolnice, nemaju vise vezbe disanja moracu u DZ sad da idem. A daleko mi je nekako...ali ajde...sta se mora nije tesko. Ljubim vas sve, odoh da spremim neki brzinski rucak. Kuckamo se jos posle!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 16:47:09
|
|
|
|
Jole84
|
Zdravo okruklice drage, samo da vas pozdravim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 16:57:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cao, Joleee, kako si? Marincice, ja inace Koka Kolu ne pijem nesto, volim da popijem posle rostilja, pizze.. A sad u trudnoći je pijem mnogo vise, jer mi jedino od nje nije muka. Mada, trudim se da je izbacim maksimalno. Zivis blizu Gradske? Od kud to da nemaju vezbe? Znam da su svi bili prezadovoljni njihovim vezbicama.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 16:59:35
|
|
|
|
alex88
|
Jole
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 17:02:50
|
|
|
|
Jole84
|
Sve vas citkam, znam da ste dobro, samo nisam imala ni zelje ni vremena da pisem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 17:14:36
|
|
|
|
marinchica
|
Ma nemaju vise, isla sam i na salt_er obavestenja i na salt_er ginekologije. Bas sam se smorila. Sad moram da sipcim uzbrdo u 5.dom zdravlja. A jedva sam se danas popela uz one stepenice ispred ulaza u gradsku-iz 3 pauze. Jolence
< Poruku je uredio marinchica -- 26.1.2016 17:16:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 17:15:31
|
|
|
|
sonyasha
|
Ćao drage moje trudničice, došla sam da vas pozdravim! Lisa, Popkice, Isidora vidim da ste u finišu i želim vam da što pre držite bebice u rukama! Alex,još samo par nedelja do sigurne zone i izgurala si Voc, lep provod na putu, a što se bolova tiče, veruj mi zaboravićeš da ih je bilo kada ugledaš svog bebana! Jole, nešto mi prolete tvoja trudnoća, i ti si pri kraju! Jel ste dobro? Mi sutra idemo na prvu kontrolu, Milutinac je dobrica, lepo siki, počeo je da se smeška često samo nas urnišu grčevi pa se sa tim borimo! Vojin lepo prihvata batu, malo ima problema sa ponašanjem, ne sluša, ali verujem da je reakcija i da će vremenom da prođe. Veliki pozdrav za sve trudničice
< Poruku je uredio sonyasha -- 26.1.2016 17:20:03 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 17:15:45
|
|
|
|
isidora88
|
Pozdrav iz porodilista cekam da mi rade ultrazvuk, sutra idem kod interniste i na ekg, to je priprema za carski, iskreno se nadam da nece pokusavati prirodno jer nisam uopste za prirodni, jos sam zatvoren, grlic dug, samo bi se namucila. Kaze dr da sam dosla u poslednjem momentu, da sam mogla dobiti eklamsiju, tako da se nadam da nece odugovlaciti sa porodjajem. Jedva cekam da zagrlim svoje zlato i da sve prodje u najboljem redu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 17:15:59
|
|
|
|
emicaa
|
Mene opet glava bolu,oči mi ispadaju drugo ništa novo. Jole Kako je Mila?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 17:44:01
|
|
|
|
popkica bebic
|
Sony, Isi, Jole Isidora, od <3 ti zelim sve najbolje! Ne mogu da verujem da su ti gajili toliki pritisak u trudnoci i da je to za njih bilo: "Ma, bice ok". Uzas, stvarno! Moja rodjaka je imala visok P u toku trudnoce i slucajno ga je sama otkrila u 9.m. Vodili su je na carski i hvala Bogu proslo je sve mnogo dobro, samo je beka bila sitnija, a sada je dundulica prava.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 18:35:30
|
|
|
|
isidora88
|
Najnoviji izvestaj: dr hoce prekosutra da me pusti kuci i da cekam da sam porodjaj krene zapalicu nekog majke mi. Na prijemu naprave paniku sto do sad nisam dosla, a sad me pustaju kuci. Ja stvarno ne znam dokle vise
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 18:38:24
|
|
|
|
madre
|
drage moje drugarice da vas sve jako izgrlim i izljubim da pozelim srecu isidori, a i popkici i dobrodoslicu novim trudnicama mi smo dobro, rana zarasta, suljevi ne rastu jos malo grudi muce, ali uskoro ce sve biti kao da se nisam ni porodila citam vas svaki dan, ali retko palim racunar, pa me nema da pisem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 18:48:26
|
|
|
|
Ella2407
|
Evo mene drage mojee Presretnaa Napredujemo,dugi smo cak 5,10 cm Po tome vise ne zaostaje po vjestici.. Nego smo kako i treba.. 11+6 Znaci od sutra puna 3 mjeseca??? Ne mogu da vjerujeem da smo dovdje doguraalii Mjerio je nuhalni nabor,kaze nije izrazen sve super.. Vidjela sam i rucicee ..nesto se igraaa,masee.. Rece da opet dodjem za 2 sedmice.. I da preventive radi uradimo papa.. Samo mi pare izbija iz djepaa,hahaha.. Al eto sta bii.. Eto ga, nadam se da sam vam sve prenijela.. Ipak ce sutra bit pizza,danas jaja,ccc Hranim se Boze sacuvaaj.. Al jel mi naumpadne nesto zdravo,mogla bih povracaat
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 26.1.2016 19:39:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isidora, jel su te pustili kuci? Uopšte mi se ne sviđa cela prica. Jel mozes da vidiš sa svojom dr da ti rade carske? Bolje i carski, nego da nesto ne daj Boze lose krene. Izgleda da su ovo "nezdrave" trudnoće, ella :) . Drago mi je da ste porasli i da je sve ok.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?