vocicana
|
Dobro jutro okruglice moje. Ja sam nocas zaista bila na ivici da otvorim prozor i skocim od bolova u ledjima, ovo za ovih 6 godina koliko imam problema sa kicmom nisam oset_ila. Svakog ko ima bilo kakav hronican bol sasvim sam dobro shvatila. Pojas, nespavanje, Brufen tablete, plakanje, okretanje u krevetu. Kukovi i prepona leva. Koliko mi je pao obim leve noge pa ovo je strasno.... Ne znam gde cu, a sutra idemo na Zlatibor. Popkice moja, zatisje pred buru, jedva cekam da se lepo porodis i veruj mi da i tebi i Lisi zavidim kao nikome na svetu, moje dete ce cim prvi uslov se stekne da ide van. Buba mi se javila, nije jos uvek u mogucnosti da nam se javi, ali vas sve mnogo pozdravlja, rekla mi je da misli da je oset_ila bebicu kako se pomerila. jeeee,superiska. I da, Isidora se sprema da legne u bolnicu, za jedno sat vremena, na patologiju doduse,ali msm da ce se konacno i ona rakrstiti i bas se radujem, za nju narocito, pritisak je veliki bio, ovih dana posebno. Jedva cekam da javi da je uzela svoje zlato u svoje ruke. Eto devojke.Moram do mame da uzmem skafander,da se malo opustim kuci,sve vas ljubim. Javicu se kasnije. Necu ici pesaka, mm me vozi, da vidimo kako ce danas biti.
< Poruku je uredio vocicana -- 26.1.2016 11:20:16 >