Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:55:32
|
|
|
|
Doroty
|
Krin, danas mi je 14 dc. Mislim da mi je juče bilaa O zbog tog sekreta, ali u svakom sl. mućkaćemo još. Mi smo mućkali 8 dc, 11dc, 13dc...i nastavak sledi...
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:58:23
|
|
|
|
Doroty
|
Krin kad ideš kod doce?
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:59:52
|
|
|
|
mm30
|
Je l ima neka fora kako razlikovati da li je plodna sluz ili sperma u pitanju kad se pojavi na vešu ili papiru?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 19:01:13
|
|
|
|
krin 40
|
za muckanje Doroty..mm 30 ako je spermogram dobar muckajte koliko vam srce zeli.Mi smo ovog malca smuckali oko nove god kad smo muckali po dva tri puta dnevno
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 20:03:12
|
|
|
|
17 joka
|
samo da vas pozdravim i da kazem da jako navijam za sve vas ja sam ovih dana imala problema stigla ovaj mesec ranije tamo 6 januara pa sam prokrvarila 17 tog uvece, sutradan ujutro mi se slosilo , bio mi i pritisak jako mali 19-tog kod dr. na pregledu i uz. ustanovljeno to ovulaciono krvarenje imam i cistu na desnom jajniku na kom je bio i folikul. tad sam imala bas bolove i nisam bila nizasta a po citav dan posla po kuci. sad cekam ciklus pa na kontrolu da vidimo sta se desava sa cistom i tako. pozdrav od mene
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 20:07:30
|
|
|
|
Mara05
|
Tu sam, nego nešto nemam vremena, komp nam crk'o pa me mrzi sa telefona da kuckam. Ja kuliram ovaj mesec totalno. Uopšte me ne zanima kad je O, ne pratim, ne razmišljam. Mnogo sam se potresla poslednja dva ciklusa, nisam mogla da se smirim kad vidim vešticu, tako da moram da razbistrim glavu malo. Krin, imam tu knjigu u svojoj velikoj biblioteci (na koju sam jako ponosna :) ),odlična je. Čitala sam je dva puta. S tim što je meni bolja njegova "Lovac na zmajeve"
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 20:17:04
|
|
|
|
krin 40
|
Jao Maro tu si I ja bez knjiga ne mogu da zivim.Sada cu na bolovanju citati jednu dnevno.Dobro je to da malo opustis mozak.Mozda se tako iznenadis:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 20:20:14
|
|
|
|
Mara05
|
I ja sam knjigomanijak, imam trenutno 15-ak koje me čekaju da ih čitam, a non-stop ih kupujem. Nemam više gde da ih pakujem, mm mi kaže:"Ženo, predji malo na cipele"
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 20:26:13
|
|
|
|
krin 40
|
Procitaj Dete jutra.Bazirana na istinitoj prici o jedinoj zeni faraonu u Egiptu cije su postojanje hteli da u istoriji sakriju
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 21:17:09
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro veče zene
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 21:49:04
|
|
|
|
mouse
|
veče, mućkalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 21:52:32
|
|
|
|
Doroty
|
Maro, najbolje je tako, kad se opustiš. Ja sam ostala trudna prvi put, ali stvarno kad sam prestala da mislim o tome..sad opet mislim...
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 21:52:46
|
|
|
|
krin 40
|
mouse,niki koji je vama dc?
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 21:57:23
|
|
|
|
mouse
|
12. Danas mi mala pljunula haahahahah ne gledam dane vise, sad izracunah
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 21:58:04
|
|
|
|
nikiteki
|
Danas 28
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:12:58
|
|
|
|
krin 40
|
xaxaxa...mouse luda si.Niki pa radi test:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:20:05
|
|
|
|
Doroty
|
Niki, test? Nije da te požurujemo, nego navijamo za
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:20:50
|
|
|
|
Doroty
|
Mouse, ti i ja radimo zajedno test...
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:22:35
|
|
|
|
nikiteki
|
Radila sam ga u subotu bio je negativan
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:22:55
|
|
|
|
mouse
|
Drzim te za ruku
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:25:17
|
|
|
|
krin 40
|
Ja navijam za sve vas..Niki ako je bila,kasnije O moze da bude negativan i na dan ocekivane vestice.Ponovi ti to opet
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:27:03
|
|
|
|
nikiteki
|
Ponovicu opet za neki dan ako ć u međuvremenu ne dodje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:27:16
|
|
|
|
Doroty
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:30:09
|
|
|
|
krin 40
|
Doroty po pogledu ti vidim da pijes satavari:-*:-*:-*
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 22:33:24
|
|
|
|
Doroty
|
Pije se i mućka se, nego ovo moje dete nikako da zaspi..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?