Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 21.1.2016 17:08:51
|
|
|
|
nikiteki
|
MUCKA SE NA VELIKO
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 21.1.2016 17:13:47
|
|
|
|
krin 40
|
paa muckaj i ti:):D Bebe ne donose rode.Ova Sensa se uobrazila od kada je postala trudnjaca:-P
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 21.1.2016 17:18:33
|
|
|
|
nikiteki
|
muz mi nije tu pa ne mogu da muckam
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 22.1.2016 12:36:54
|
|
|
|
Sensa86
|
Zdravo drage cekalice i trudnice. Ima li nesto novo? Slabo ste aktivne ovih dana. Jel neko zna sta je sa Ikom? Nema je. Kod mene nista novo,jedini simptom je pozitivan test
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 22.1.2016 12:58:50
|
|
|
|
krin 40
|
ja ti juce napisala da si se "uobrazila":):D Ista sam ti takva.Kada ces kod doktora?
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 22.1.2016 14:31:55
|
|
|
|
Sensa86
|
Zakazala danas za 15-i februar. Tada cu biti 7,5 ned trudna,taman za prvi pregled. Hahah sad vidim tvoju "prozivku". Pa moramo Krin polako da ustupamo mesto novim cekalicama mi smo vec dosadne
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 23.1.2016 20:19:33
|
|
|
|
nikiteki
|
Danas slabo na ovoj temi
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 23.1.2016 21:49:59
|
|
|
|
Doroty
|
Gde ste čekalice, nema nikog... Meni danas 12dc, mućka se mućka... Niki koji ti je dc?
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 23.1.2016 22:22:11
|
|
|
|
nikiteki
|
Doroty svi izgleda danas muckaju i meni je danas 27
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 24.1.2016 9:47:03
|
|
|
|
Doroty
|
U bre , pa ti još malko i testić? Kad ćeš da radiŠ? E, baš navijam za Meni jutros braonkasto rastegljivo na gaćicama, izvinite na opisu. Krenula O ili je bila, nemam pojma, ali dešava se to meni u vreme O. Juče nismo mućkali, mm nije bio tu, ali jesmo prekjuče i od danas udri do kraja, hahaha
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 24.1.2016 12:40:06
|
|
|
|
nikiteki
|
Jos malo ako me ne preduhitri
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 24.1.2016 13:33:27
|
|
|
|
krin 40
|
gde ste drugarice,ima li sta novo?Vidim nema nikog.Doroty,niki muckajte lepo,ti si niku mozda i smuckala.Ja dva dana citala "Hiljadu cudesnih sunaca".Eto vam preporuke za knjigu.Plakala sam dok sam citala,i nastavila da placem dva sata posle zadnje stranice.Prejaka je
< Poruku je uredio krin 40 -- 24.1.2016 13:34:40 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 24.1.2016 19:28:57
|
|
|
|
Zakicaa
|
Hvala za preporuku,sto se knjige tice...😆Mi smo ovaj mesec vrlo malo muckali,dragi je cesto bio na putu..ali nada uvek postoji Ako ne bude nista,dobra stvar je sto ce se i sledeci mesec muckati😀
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 24.1.2016 20:42:16
|
|
|
|
Doroty
|
Krin, čitala sam tu knjigu, odlična..Preporučujem i "Lovac na zmajeve". Mi trenutno ugovaramo more, tako da sam ja mislima već na plaži... Zakicee, mi smo prvu bebu mućkali 2 puta tog meseca, i uboli, tako da nema tu pravila, a dešavalo se da smo neki ciklus svaki dan i ništa, eto...
< Poruku je uredio branki RR -- 24.1.2016 20:46:41 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 24.1.2016 21:04:58
|
|
|
|
krin 40
|
Citala sam i lovac na zmajeve...super je.Ja sam zestoka feministkinja,ovakve teme me u dusu pogode.Kada bi na mene bilo koji muskarac samo ton povisio napravila bih mu pakao od zivota.Jedva cekam da pocnete testove da radite
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 15:11:12
|
|
|
|
Doroty
|
Gde ste čekalice??? ovo je zatišje pred buru...
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 15:37:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zatisje pred pozitivne testove
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 16:22:47
|
|
|
|
AnaAna1
|
Meni je danas 11.DC ali ne smemo da muckamo jer sutra radimo spermogram pa mora da se ispostuje apstinencija Malo je upalo bas kad ne treba ali nadam se da nece da porani O ovog meseca, nikad do sada nije bila pre 14. dana, jednom u zadnje 2 godine je bila 13... tako da odmah nastavljamo dalje...i nadam se da ce rezultati biti bolji sad posle 3 meseca kljukanja raznim vitaminima, biljkama, semenkama itd
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 16:41:16
|
|
|
|
Doroty
|
Ana, držim palčeve
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 17:17:59
|
|
|
|
vocicana
|
Zenskice, ja citam, samo vi muckajte, ko radi taj ce dobiti i rezultate , ja samo da vam mahnem, pratim desavanje. Ana da znas da se tako nadam da me obradujes
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:08:32
|
|
|
|
krin 40
|
Anci javi rezultate.Muckajte muckalice:-P Doroty koji je tebi dc
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:24:54
|
|
|
|
Zakicaa
|
Cure,kada vi radite test na trudnocu?Cekate da vam kasni dan-dva ili mozda ranije?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:37:44
|
|
|
|
krin 40
|
Zavisi kada ja bila O.Meni je bio fino pozitivan vec 25 dc
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:39:12
|
|
|
|
Zakicaa
|
Superiska..hvalaaa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 25.1.2016 18:52:20
|
|
|
|
mm30
|
Evo i mene devojke, danas mi je 12 dc, mućkamo uveliko. E sad, imam dilemu kako je bolje - svaki dan, kako mi je dr savetovala ili svaki drugi? Ne znam u kakvom su stanju spermići, jer tek je par meseci kako pokušavamo da dobijemo . Kakvo je vaše iskustvo novopečene trudnice, svaki ili svaki drugi dan?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?