vocicana
|
E evo mene! Prvo dobar dan tj predvece, ja sam malo pre stigla kuci, isla po najgluplju stvar na svetu, a to su papiri od bolovanja, nosila doznake u bolnicu, ne bi li se sve otpostovalo. Draga Nimfa, dobro ti nama dosla, jedne idu druge dolaze i tako neka bude uvek, to ciklicno smenjivanje. Voci je juce smuckala bombonice sa djumbirom, pila cajeve sa limunom, jela vocke, pravila sam kiflice i ceo dan juce prestajala, da sam se sinoc onesvestila u krevet. Zato me i nije bilo duze vreme. Marinchice, ja ne znam kako da te posavetujem, vodi racuna svakako oko masiranja i svega, ja umirem i najblizi termin za objasnjavanje kako se osecam sada trenutno, je, da mi je kicma bolna poput trulezi.... Pokice, proci ce i nervoza, kada ti tm stigne, ima da se nauzivate, mali ce se smiriti a i ti sa njim. S obzirom da si drugorotka, msm da ce stvari ici malo brze ovog puta. Ivana Alex, Borice...Emicee, mega....ljubimo vas. nadam se da nisam nekoga zaboravila. Marijance ko je tebe rastuzio. Mrzim hormonske oluje, tako sam bila ocajna nekoliko puta po par dana, da sam mislila da ulazim u psihozu.
< Poruku je uredio vocicana -- 25.1.2016 17:13:32 >