|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
17.1.2016 10:45:31   
emicaa
Ja nisam sinoć oka skloila,ubacila sam sebi u glavu da će se probudit pa da je neću čuti ,uglavnom super je spavala,do 6,onda je tražila vodu i nastavila ali je mm prešao kod nje.
Od jutros govori da idemo na snijeg,ne može čeka.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 601
17.1.2016 11:25:47   
Mariya
Dan mame! Ja radim. Ništa gore nego nedeljom raditiuser posted image Možda sam staromodna,ali meni je nedelja dan da ga provedem sa porodicom,ručak,kolač,igranje,izležavanje,gosti...

Ne mogu da stavim link preko telefona, pa sam kopirala post iz teme dojenje i lekovi:
IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: serpica

Wiv user posted image
a kad je vec aktuelna tema da pitam,Coldrex,Fervex i te stvari u trudnoci mi nisu dozvoljavali a sada? Vec nekoliko dana imam prehladu,nos curi,i grlo me boli nista sem eferalgana nisam uzimala..sad vec prolazi ali da znam za ubuduce..pu,pu..

Coldex ne, jer sadrzi jos ponesto sem analgetika. Fervex je isto sto i Eferalgan ili plavi Panadol. To je sve paracetamol i smes.
Smes i brufen da pijes.

Bilo koje pastile za grlo smes.

Za nos ako je jako kriticno smes kapi za decu tipa Operil P, Adrianol i sl.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 602
17.1.2016 13:12:21   
mazinjo
Pozdrav za sve,vrlo rijetko pisem bolje reci nikad ali ponekad citam.Po pitanju fervex kad sam rodila u babinama dobijem grip i u apoteci sam trazila fervex i masku naglasim zbog bebe mi treba i tad mi apotekarica naglasi da ni slucajno ne smijem piti fervex ako dojim a to mi potvrdi i drugarica koja je doktorica.w

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 603
17.1.2016 14:04:20   
Anoniman
Gde ste mame? Bolesni da brzo ozdrave svi!

Nas tri smo same, mm otisao u Banju nesto zavrsava oko apartmana, sveki imala neki smrtni slucaj pa isto nije kod kuce, nas tri uzivamo, ja sada skuvala sebi kafu , pocela sam od skoro da je pijem, i pocastila se sa 2 reda cokolade od 300guser posted image , N spava, U gleda crtani, da zavrsimo po nesto pa cemo malo napolje, lepo je , ima snega , ali nije hladno!

(odgovor članu mazinjo)
  Direktna veza do poruke: 604
17.1.2016 14:34:19   
adulence
Mamike evvo samo da vam mahnem deca spavaju,a mm i ja spremamo rucak,mljac,mljac...imali goste lepo se provwli...ljubim vas ve ,danas sam bas srecna jer sam se prvi put merila od kad sam na hronu....kiss za sve...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 605
17.1.2016 14:35:13   
Rosita
Dan mame. Nije me bilo jedno sedam dana. Nisam imala kad da svracam, a u dva tri navrata mi rr nije radila. Bas mi bila teska neka nedelja. D spava, nocas je poceo da kaslje. Dajem mu dr tajs sirup, teram na caj od maline, supicu... videcemo kako ce ici. Sve vas ljubim.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 606
17.1.2016 20:47:10   
branki*
Evo i mene ..
Popodne glupavi sneg krenuo da pada i zabelio,ne volim ga nikako.sutra mi mama ide za bosnu,mi ostajemo opet samo dok mi ne dodje svekrva.bzv....
Bolesni da ozdrave brzo😘
Mi odolevamo svim virusima za sad,da kucnem u drvo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 607
17.1.2016 20:52:53   
emicaa
Branki kad ti dolazi sveki?Vi ćete brzo i kući ako se ne varam.
Mi danas opet bili dugo vani,T je naravno dva puta tražila da piški dok smo bili vani a wc nigdje u blizini,pa dok joj svučem skafander,pa štrample pa onda pazi da ne upiški.Jedva smo uspjeli user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 608
17.1.2016 20:56:19   
branki*
U sredu valjda.da,pocetkom februara se vracamo.
Uh,muke oko piskenja napolju zimiuser posted image bitno da vam je bilo lepo!

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 609
17.1.2016 21:21:13   
emicaa
Ja sam njoj htjela staviti pelenu baš zbog tog piškenja vani pod punom zimskom opremom i zaboravim user posted image
Koliko dugo niste bili kući?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 610
17.1.2016 21:42:00   
Sanjica26 RR
Ola mamite. Kod nas je bas napadao sneg. Deca su odusevljena. Izigrale su se bas. Plus T je imala i rodjendan.
Ja ceo dan petljam sa knjigom. Idem jos malo da ucim. Sutra sam mislila da idem u citaonicu, ali ne moze Dadilja. Moracu da ustanem ranije dok se Sofi ne probudi.
Ona je vec dva dana bez cycle. Malo kuka, alli nije strasno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 611
17.1.2016 22:11:19   
suzi kju
Joj sneg, mislila da nema deteta koje mu se ne raduje.

Mi okupali decu ručkale, ja se sredila i legla, laku noć do sutra, a od sutra sam na hrono definitivno, samo da izguram što duže user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 612
17.1.2016 22:14:23   
dijana1*
Vece mame, pozdrav i od nasuser posted image
Vuk i Kosta spavaju a mali sisava je od 21 h na siki i ne misli da je pustiuser posted image
Blago vama imate sneg. Ja ga obozavam.
Posle duuugo vremena momci sutra idu u vrtic, uf taman malo da odmorim.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 613
18.1.2016 7:58:23   
branki*
Emice,tri meseca.
Bojana se celu nic budila,pojma nemam sta joj je.donji deo ledja me ubija.
Da pijem kafu,sredim se i imamo casove.sneg padauser posted image

branki

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 614
18.1.2016 8:17:55   
vonavoj
Dobro jutro mamike! Da se javim dok kolege nisu stigle,uspela sam da stignem na vreme,odvedem T u vrtic,J je ipak ostala kod kuce,jer mi je njen vrtic daleko i nista nije ocisceno..nadam se da ce od sutra krenuti...zavisi od vremena..srecom da mi je sveki jos tu. Sutra idemo kod hematologa,i necu vise da je vodim...jede sve,pa cemo da vidimo!
Inace,snegu moze da se raduje samo oni koji ne idu nigde!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 615
18.1.2016 8:23:21   
emicaa
Dobro jutro,sinoć sam bolje spavala,nisam dežurala user posted image T oko 5 počela plakati u snu pa sam otišla kod nje i nastavile smo do 8.Što mi je udoban njen krevet rado bih ga sebi uzela user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 616
18.1.2016 8:37:56   
suzi kju
Jutro i od mene. Probudile se oko 7h malo leškarike presvukle se i ručkale, sad A spava a E lezi i sama sa sobom se smeje...
Von u pravu si za sneg, ja mu se i ne radujem nešto posebno ali mi je lepo dok iz toplog stana gledam kako pada.
A kad bi morala da idem negde nebi prijalo ni najmanje, ništa nije očišćeno, svuda guzva haos...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 617
18.1.2016 10:30:49   
Maraj
Dobro jutro i od nas.
suzi bravo za hrono. Ja od juce pocela sa vezbama....uzas koliko su mi misici zakrzljali...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 618
18.1.2016 10:46:20   
suzi kju
Ja sam Maraj odlagala donekle zbog dojenja, a sada kad mi je mleko gotovo prestalo, onda mogu malo da povedem računa.
Kako je beban?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 619
18.1.2016 10:59:53   
Anoniman
Dan mameuser posted image ja samo da vam mahnem! Marajuser posted image za vezbanje, Suzi za dijetu, meni trenutno samo smeta opusten stomak, ne vidi se kada stojim, ali kada sednem, i mislila sam da probam d apijem svako jutro narandzu, 2 kasicice sireceta i kasicicu meda, ali me strah zbog melak i dojenja, nikada u svom zivotu nisam bila na dijetamauser posted image
kanim se da odem do grada i to me mrzi, vreme je da se ne izlazi napoljeuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 620
18.1.2016 11:52:35   
emicaa
Ja sam se već jednom smrzla,sad ručamo pa ćemo opet vani,cijelo jutro me ganja da je izvedem a pošto moram do pošto sve ću ujedno obavit user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 621
18.1.2016 13:11:41   
Maraj
Suzi , hvala ti dobro je. Evo drema , ja stavila sladak kupus da se kuva.
Um meni ostao donji stomak i butine. A raskokala sam se i u ledjima. Juce probah neku kosulju koju sam nosila pre trudnoce. Uzas. Kao da sam probala neku deciju. Ne mogu dugmici ni da pridju a kamo li da je zakopcam...

< Poruku je uredio Maraj -- 18.1.2016 13:12:58 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 622
18.1.2016 15:17:15   
Mariya
Dan mame!zamolila bih Vas da kada odgovarate na poruke marketing RR u vezi iskustava da izbrišete ostale primaoce,jer ako odgovorite direktno na poruku onda vaš odgovor prosleđujete svima nama koji su navedeni kao primaoci u prvoj poruci marketinga. Ne znam za ostale ali meni veoma smeta.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 623
18.1.2016 17:37:05   
superm
Dobro veče mame!
Danas sam nešto čudno raspoložena...osećam se kao da ću dobiti ciklus...to bi bio prvi posle porođaja.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 624
18.1.2016 21:27:14   
branki*
Gde ste,mame!
Nijedno od ove dece ne mogu da uspavam..jos mi boka malo prehladjena,za sad nista strasbo,ali ce verovatno celu bogovetnu noc da provede na sisi i na rukama.sutra moram da je nosim i kad vodim b na casove.samo da ne pada sneg.

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here