|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat]
15.1.2016 16:52:22   
krin 40
jaooo ja taj hsg mesam stalno jbg.Ja samo znam da sve treba da porucite trakice.Kada su obe iste boje ili je druga jaca,od tog momenta u naredna 72h nastupa O.Dva meseca tako,ako nema rezultata,onda na folikulometriju.Sto sam ja Maro nesto mislila da ti tek ides na hsg?

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.1.2016 16:53:21 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 451
15.1.2016 16:56:39   
krin 40
ima da pevamo,nego sta Ivana...Borice hvala.Jos htedoh dodati za tu bazalnu..sta mi znaci da znam kad je prosla O,valhda treba da te zanima kad ce da bude.I svima preporucujem shatavari koji sam zbog Sense kupila.Vrh stvar

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 452
15.1.2016 17:02:19   
Mara05
Radila sam hsg i rekli mi da jajovodi propuštaju ali otežano. Čekam 3-6 meseci pa na laparoskopiju da ih malo pročiste. Sve si pobrkala.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 453
15.1.2016 17:04:47   
krin 40
nisam pomesala,samo nisam znala kako se to zove,na to sam mislila.Laproskopija.Ako su jajovodi slabije prohodni,to je problem,ja bih to odmah resavala

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.1.2016 17:05:29 >

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 454
15.1.2016 17:32:26   
Mara05
Pa i hoću, zakazujem u februaru najverovatnije.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 455
15.1.2016 17:35:13   
Doroty
krin, bravo za betu, samo neka raste!!user posted image

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 456
15.1.2016 17:37:42   
krin 40
tako i treba...sta ima da cekas sest meseci.Gluposti.Hvala Doroty draga moja.Malo me zatekla cifra,samo da sve bude ok.Mogla bi ti poceti nas shatavari

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 457
15.1.2016 17:38:02   
AnaAna1
Krin, ne trebaju mi trakice, mi idemo metodom svaki drugi dan pa hoces-neces mora da ubodes ovulaciju user posted image
A i kod nas je problem spermogram, tako da radimo i na poboljsanju istog user posted image

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 458
15.1.2016 17:40:42   
Doroty
E, ne znam dal' da krenem to vaše čudo. Jesi ti poručila preko neta? Ti si ga vala premućkala, gle kolika ti beta, draga moja razbila siuser posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 459
15.1.2016 17:42:11   
krin 40
i to si u pravu.Ja sam cula da je Proxeed dobar za spermogram

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 460
15.1.2016 17:43:11   
Doroty
Anči, kod nas je bio problem sa spermogramom u prvoj trudnoći. Mm se kljukao sa svim živim i pomoglo je, mnogo je bio bolji rezultat. Vitamini pomažu kod pokretljivosti, ne znam šta je tačno kod vas problem, broj, pokretljivost?

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 461
15.1.2016 17:48:43   
krin 40
preko neta,vidi u mojim postovima od pre par dana,msm da me vociciana pitala za to,ne mogu da se set_im naziva firme.Meni je on vrh.Muckali smo od njega,ja i ovako obozaaavam muckanje..xixixi...a posebno je dobar za uspostavljanje hormonskog balansa.Anci a jesi ti razmisljala o tome da ako ti muz ima los spermogram,to znaci da mu se i sporije regenerise sperma,i da svaki drugi dan je puno za njega

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.1.2016 17:50:17 >

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 462
15.1.2016 18:42:06   
AnaAna1
Pa znam ali mi je svaki treci dan mnogo veliki rizik nekako da ne omasimo... nesto ne verujem da bi kod nas preziveli tri dana (inace mogu da zive i do 5 dana, znam, ali teorija je jedno a praksa drugo)... ne znam ni ja vise user posted image
Kljuka se on i vitaminima i kostunjavim vocem i pije Tribestan (na biljnoj bazi to je moj ginekolog preporucio). Problem nam je i broj i pokretljivost. Nije da ih nema ali treba mnoooogo bolje da bude...

P.S. i zvanicno stigla M upravo sada...

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 463
15.1.2016 18:45:52   
AnaAna1
Doroty sta je pio tvoj muz (ako se secas uopste)? Mi smo kupili u apoteci prvi mesec sve ono cega ima u Proxseedu (cink,selen,folna,vitamin e,Q 10, L-carnitin), a sad uzima kostunjavo voce jer svega toga ima u njemu, i kao sto rekoh taj Tribestan (bugarska biljka neka). Ovog meseca idemo da proverimo da li se poboljsao od svega ovoga...ako jeste nastavljamo ako ne videcemo nesto drugo

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 464
15.1.2016 18:53:03   
Zakicaa
Dobila sam dobru ideju sto se tiče merenja bazalne temperature i određivanja ovulacije,a da li je neko od vas koristio testove i kako ste zadovoljne sa njima?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 465
15.1.2016 19:03:59   
Doroty
Ana, mm je koristio selen i cink znam sigurno, ali neke velike kapsule mislim Natural Welth, c vitamin i mešavinu med koštunjavo voće. Njemu se popravlo stanje , ne sećam se tačno, ali 2-3 meseca je prošlo. Oko pola godine nakon stalne terapije ja sam ostala trudna..Sad planira opet da proveri, mada je počeo sa vitaminima..

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 466
15.1.2016 19:16:23   
Doroty
Da i komplex B-vitamina, B6, B12 obavezno.

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 467
15.1.2016 20:45:26   
Sensa86
Hvala Ana ,ja sam rekla da cu poceti ako dobijem.
Saznacu sledece nedelje.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 468
15.1.2016 21:07:42   
krin 40
Ja tebi Anci savetujem da kada ti prodje M imas jedan sex,i onda ne muckas vec pratis trakicama.Kada je pozitivna,tri dana akcije,i to je to.Zakice i za tebe vazi,trakice su cool

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 469
15.1.2016 22:24:33   
sunce86
Koliko dugo pokusavate da zatrudnite? mi vec 2,5 godine i ja sam ocajna

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 470
16.1.2016 0:40:28   
AnaAna1
Mi nesto vise od godinu dana. Sunce, koje ste preglede odradili do sada?

Krin uradicu tako nesto sledeci mesec verovatno... kupicu neke kvalitetnije LH trakice u apoteci..bolje njih da kupujem nego testove za trudnocu user posted image

Doroty meni je bilo zao u jednom trenutku je pio 15 tableta u toku celog dana, pa sam izbacila ove vitamine koje moze preko hrane vrlo lepo da unosi (to me je ginekolog posavetovao)... i evo sad kupih 3. kutiju tribestana... pa cemo videti :) sutra idem po med opet da napravim muckalicu... i evo poceo je i piskavicu da "kusa" dva puta dnevno po 2 kasicice... pa od svega toga valjda ce biti bolje :)

(odgovor članu sunce86)
Direktna veza do poruke: 471
16.1.2016 7:59:26   
krin 40
Anci pa,ako ne bude,ne daj Boze,vi mozete i na VTO.Ispunjavas li uslove za ovaj preko fonda?Izvini sto se mesam,ja prosto doktorima ne verujem nista,gomila mladih ljudi gubi vreme godinama,a oni samo odlazu.Ovo za pet meseci,ono za sest meseci..itd.Polazim od sebe,ja da sam sa prvim imala problem,maximalno bih cekala god dana.Ma ne izlazim iz ordinacije dok ne dobijem sve upute za sve pretrage odmah.Sad hvala Bogu imamo net,sve moze da se nadje na googl-u.

< Poruku je uredio krin 40 -- 16.1.2016 8:03:02 >

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 472
16.1.2016 8:37:44   
Mara05
Dobro jutro čekalice user posted image user posted image . Evo, ja pijem user posted image pa da vidim ima li koga.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 473
16.1.2016 9:15:00   
Doroty
Dobro jutro, evo ja se pridružijem na kafici.
Meni prolazi user posted image , jutros samo u tragovima, tako da od sutrauser posted image , mućkanje što bi krin rekla.
Mi smo posle godinu dana, krenuli a pretragama i pronašli da je kod mm problem. Ostala sam trudna tačno nakon 2 godine. Moja gin je bila za to opušteno do godine, a onda da vidimo šta je u pitanju. Tako smo mi prošli, šta znam, nisam ja mnogo za čekanje.
Odradiš sve analize, čisto da znaš na čemu si...
Mada znam ljude kod kojih je sve ok, ali ne ide...

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 474
16.1.2016 9:16:03   
Doroty
Ana, a jel' bilo pomaka sa spermogramom? Jeste išli na kontrole?

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here