|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat]
15.1.2016 10:14:34   
mouse
krin, samo nemoj da nas napustiš user posted image

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 426
15.1.2016 11:25:10   
krin 40
mouse ne mrdam nigde:):D Sad sam vadila betu,rezultat oko pola dva.Jesi ti procurela konacno

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 427
15.1.2016 13:44:37   
krin 40
Devojke moje,stigla beta.26 dc..431,1.Jbt ja ocekivala pedesetakuser posted image Po referentbim vrednostima odgovara trecoj nedelji.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 428
15.1.2016 14:09:59   
Ikka
Krin40 draga cestitam os srca, uzivaj u svojoj trudnoci:)))) DIVNEEEEE VESTI !

Ja treba da ne dobijem za dva dana o sad nesto nemam nikakav osecaj vise, toliko me sludelo ovo cekanje da svaku noc sanjam dve crtice😁😁😁
Grudi me ne bole ali su uvecane i napete....nista vise ne znam
A gde su ostale zenke, ko jos iscekuje ovih dana?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 429
15.1.2016 14:12:45   
IvanaSK RR
Krin divnoooo user posted image user posted image

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 430
15.1.2016 14:18:52   
krin 40
Jeste divno..samo da tako i nastavi:):D Ikko zenska glavo sasava,opusti mozak,vidis da ja i dalje nista ne osecam a beta preko 400.Bice,biceuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 431
15.1.2016 14:24:02   
ivannna
adulence-cekam sledeci mesec da mi ubace smrzlice,ljubi decicu

krin-moramo da budemo hrabre,nema nam druge!
sve cemo biti mame 1.2.ili 3. put kad tad!!! samo glavu gore i nema odustajanja!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 432
15.1.2016 14:29:38   
krin 40
Bravo za stav Ivana.Svaka cast

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 433
15.1.2016 14:38:34   
Ikka
Ahajahaaahhahah krin40 e neka si mi rekla jesam sasava na kub:) a ti si zenka zmaj zato nista ne osecas, ajde evo slazem se da krenem tvojim stopama 😁😁😁😁
Ivannaa jos jedan👏🏽 za stav, nema nam druge osim da se borimo :)
Pisem vam posle idem malo da dremnem😎

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 434
15.1.2016 14:43:02   
mouse
bravo, breeee! user posted image

ja curim, ubijam user posted image evo 2 dana jedva preživljavam zbog kašnjenja

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 435
15.1.2016 14:52:21   
krin 40
Mouse,poruci lh trakice preko neta i kreni vec deset_i dan ...nisu skupe.Meni mirise da ce uskoro jos neko biti trudan..Sensa se ucutala,Mara isto..xmmm...Anci sta je sa tobom?

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.1.2016 14:53:11 >

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 436
15.1.2016 15:00:04   
AnaAna1
Wooow krin pa ti ubijas sa betom... da nisu blizanci? user posted image hahahaha zamisli to user posted image user posted image user posted image

Kod mene jos nista novo ali osecam da dolazi M veceras ili ujutru, osetim je ja dan ranije obavezno... a i bazalna temperatura mi je jutros definitivno pala ispod crte, drzala se zadnjih nekoliko dana ali jutros se vratila na mojih klasicnih 36.3 i takva ce ostati do sledece ovulacije...ista prica kao i prethodnih meseci

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 437
15.1.2016 15:05:09   
Mara05
Krin jbt da nisu blizanci?user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 438
15.1.2016 15:05:38   
Sensa86
Evo da se javim kad me prozivas. Pa koliko si muckala i kolika ti je beta ne bi me cudilo da su trojke user posted image
Ja treba da ne dobijem tek za 7 dana i prvi test radim u ponedeljak i radicu svako jutro dok ne ugledam user posted image ili user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 439
15.1.2016 15:07:20   
Sensa86
I da dodam da se mogucnost blizanacke trudnoce povecava sa godinama i brojem prethodnih trudnoca user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 440
15.1.2016 15:13:29   
IvanaSK RR
Mislim da bi bilo bolje da su trojke, trece dete, a ono trojeee dece hihihihi
Navijam za nedobijanje i pozitivan test u ponedeljak :)
Mouse, kod tebe sam nesto omasila, ti i krin ste mi bili glavni kandidati za pozitivan test proteklih dana... Sto znaci da ces i ti brzo, sigurno...

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 441
15.1.2016 15:14:16   
krin 40
xaxaxa...jbt Vi niste normalne..kakvi bre blizanci??Ja se molim Bogu da prokuca jedno srce...ako prikucaju dva,trece ce da stane..MOJEE..xaxa..ma nema sanse,msm bree..ma jok.Ajd sad vi lepo da sve zabebite pa da se druzimo.Anci ja u tu temp.ne verujem

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 442
15.1.2016 15:31:52   
Mara05
Kod mene nema ništa, 24dc mi je, imam sve simptome veštice tako da je očekujem već sutra.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 443
15.1.2016 15:33:34   
krin 40
xexexe..ja ocekivala od 19dc,isto tako kao ti,secas se

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 444
15.1.2016 15:52:37   
Mara05
Neće mene krin to strefiti, nema šanse. Imam ja neki problem očigledno, samo treba da otkrijem koji.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 445
15.1.2016 16:08:57   
krin 40
ako si sve proverila,ostaje samo hsg..bice Maro,mora biti

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 446
15.1.2016 16:18:31   
AnaAna1
Krin ma nisam ni ja verovala u temperaturu ali posle par meseci merenja uglavnom mi se uklapa, do ovulacije mi bude oko 36.3, dan posle ovulacije skoci i vrti se tu oko 36.7, 36.8 ode i do 36.9 i onda posle tacno 14 ili 15 dana posle ovulacije dodje mi vestica... i da, dan ili dva pred vesticu temperatura mi opet padne na 36.3... ali je bitno da se meri uvek u isto vreme ujutru, ispod jezika, bez ustajanja, pricanja, prvo to kad se otvore oci pa onda sve ostalo... ja ne radim pa nastavim da spavam kad je izmerim u 6 ujutru :) mislim ne mozes da vidis unapred kad ce da bude ovulacija ali bar kad prodje znas da od kad ti je skocila T stize vestica za 14 dana... mislim to je vise za one kao ja sto im varira ovulacija 10 dana gore-dole pa cisto da znam od prilike kad ce M... Eto neka od cekalica je rekla pre neki dan da ce poceti sa merenjem ako dobije pa taman ima informaciju :)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 447
15.1.2016 16:21:45   
borica
Krin cestitam user posted image user posted image , svim ostalim cekalicama zelim da sto pre ugledaju svoje crtice i presele se u trudnicke temeuser posted image user posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 448
15.1.2016 16:38:36   
Mara05
O krin ženo vidi se da si u drugom stanju :D. Radila sam hsg u decembru :).
Borice, hvala na lepim željama.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 449
15.1.2016 16:50:03   
IvanaSK RR
Cccc, cuj nju, ima da pevamo ovde cim dr potvrdi da je sve ok, krin user posted image

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here