Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.12.2015 0:21:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Choopa zove orla, choopa zove orla😁 Evo mi i sa moba sve ok, koristim IE.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 2.12.2015 0:22:41
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mi se odkočismo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 4.12.2015 15:21:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Znači u životu se više neću pohvaliti kako mi sve radi na RR Dan i po nisam mogla da se ulogujem sa WiFi, samo preko mobilne mreže i sad slučajno probam i konačno! Edit: Samo da dodam da to valjda nije imalo veze sa RR, nego mojom mrežom, ali sam samo da se čekiram zbog lesice koju sam smarala na FB
< Poruku je uredio choopa choops -- 4.12.2015 15:23:56 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.12.2015 16:40:26
|
|
|
|
big mum
|
Treba mi pomoć Ne mogu da se ulogujem a ni izlogujem. prijavljujem se preko opcije postani novi član pa ukucam e mali,dobijem obavještenje da sam već prijavljena na tu adresu i ako sam zaboravila lozinku da je promjenim i onda me taguje na prijavu. E sad ne mogu da se oidjavim.Pomozite mi da rješim problem,Hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.12.2015 18:18:47
|
|
|
|
Trcosava
|
BM probaj da pobrišeš keš, pa opet probaj
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.12.2015 18:25:31
|
|
|
|
Bibilib
|
big mum ne mogu ni ja ali ne mogu ubaciti ni slike....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.12.2015 21:32:32
|
|
|
|
branki*
|
Kod mene je sve uzasno sporo!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 16.12.2015 21:39:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Imam problem da mi se sav net potrosi kad idem vam kuce, a koristim RR. To je zbog reklame. Jel moze to nekako da se ugasi? Svaki put kad udjem na RR krece reklama.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 19.12.2015 14:34:31
|
|
|
|
Adriana83
|
Ja vec danima ne mogu da procitam recepte. Otvori mi stranicu sa receptom,vidim sliku ali nigde nema sastojaka i nacina pripreme.A neki su mi bas zanimljivi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 21.12.2015 8:04:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Adriana, ako misliš na onu bolonjeze tortu ili šta već - ni nema ih napisanih. Jednostavno je neko samo stavio sliku i ime jela. Pisala sam već Lesi i Dunji.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 21.12.2015 8:54:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco ima dosta samo sa slikama bez teksta.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 21.12.2015 13:05:46
|
|
|
|
emicaa
|
I moje buhtle nemaju recepta,ja mislila kod mene nešto nije u redu. Nego zna li iko od vas ideju zašto ne mogu preko slomata nijednu sliku dodati koju sam ja telefonom slikala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 21.12.2015 15:31:56
|
|
|
|
nikiteki
|
drugari kako da postavim slike nece preko slikomata znali neko
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 30.12.2015 13:49:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja htedoh da promenim avatar , ali iz nekog razloga se ne vidi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 14:11:18
|
|
|
|
Klarita
|
Ne mogu da udjem s racunara na RR. Ne daje mi uopste opciju da se prijavim. Nisam skoro ulazila...zasto me uopste izlogovalo? Hocu na ER preko kompaaaaa
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 14:47:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Klarita, probaj preko prozora za pisanje. Klikneš da odgovoriš na nečiji post pa će ti izbaciti opciju da se uloguješ.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 15:30:43
|
|
|
|
Klarita
|
Sad cu da probam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 15:36:13
|
|
|
|
Klarita
|
Ne daje mi opciju da odgovorim na poruku ako nisam ulogovana.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 15:49:01
|
|
|
|
lesica
|
Klari, idi na poslednji post neke teme, primer ove, isppod bi trebalo da ti se pojavi opcija odgovora. Kada klikneš na odgovori, treba da ti se otvori stranica sa prijavom. A sad najvažnije, koji pretraživač koristiš? Dešava se s vremena na vreme ako nijepretraživač upd_ate-ovan, i najčešće je u chrome-u. Pa kao krajnja opcija, probaj da se uloguješ preko drugog pretraživača.
< Poruku je uredio lesica RR -- 5.1.2016 15:50:23 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 18:44:02
|
|
|
|
Klarita
|
Hvala Lesice,probacu veceras pa javljam! Sad je siz vreme kod nas...nit je za spavanje nit je za izlazenje...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 18:50:02
|
|
|
|
BubaBubica
|
Usput dok je ova tema aktivna, ako ikako možete da utičete na sesiju, produžite je molimo vas devojke sa trudničkog chata
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 5.1.2016 22:09:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jel moze na forum preko Tapatalka? Ja nisam uspela.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 13.1.2016 19:06:35
|
|
|
|
jess021
|
Sad sam primetila da sajt za dodavanje slika dodaj.rs ne radi vise, a na ovome najdi.si se ne snalazim, help please
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 13.1.2016 19:14:02
|
|
|
|
lesica
|
Jess, probaj preko slikomata Kada uploud-uješ, biraj ovaj drugi link, koji je za forume. A dodaj.rs odavno ne radi, prodat je domen, tako da sad preostaje slikomat, imgur... ili već kome je šta zgodno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 3. deo 13.1.2016 19:54:41
|
|
|
|
jess021
|
Lesice, hvala. Nisam postavljala slike od kad sam se porodila
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?