|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat]
13.1.2016 14:27:41   
mouse
Srecno! I ne opterecuj se sad kad si vec u proslosti imala toliko stresa. Znam da je tesko biti miran i pribran, ali smo sve ovdje zbog iste stvari. Ja sam isto nova i mogu ti reci da mi bas prija ova pozitivna energija ovih cura (da ne kazem zena user posted image ).
Uspjecemo sve!

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 326
13.1.2016 14:36:10   
Sensa86
Hoces ako je sve u redu desice se sigurno i zelim ti to u ime svih cekalica.
Hahahaha Krin,Doroty user posted image jesmo cinicne,kao one seoske babe na ulici. "Hm ti ces da mi kazes da si trudna".

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 327
13.1.2016 14:39:26   
Sensa86
A Mouse jel si ti ponavljala test? Cudno mi da nisi dobila. Ja bi ga ponovila. Mozda te obraduje. Kakav ti je to iscedak,moja snaja je prva 2 meseca imala pomalo braonkast i uredno je izgurala trudnocu. Ne odustajemo mi jos od tebe ovaj mesec user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 328
13.1.2016 14:43:27   
mouse
Pa da, braonkast. Jednom dnevno. Nema mi prave menstruacije, cekam je od onog testa. Mislim, glupo mi svako malo po test, bolje da sacekam malo, pa makar znam da je proslo dosta vremena i da je vrijeme za doktora. Izgoreh u licu!

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 329
13.1.2016 14:46:54   
Ikka
Mouse, od sveg srca ti zelim da je to to, mada mi je taj iscedak bas pozitivno suspektan :)))))))))))))

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 330
13.1.2016 14:57:45   
Doroty
Sensa, ja ti nisam daleko od babe, hahaha
Mada meni kako godine idu, ja sve luđa, znate ono 40-te...Meni sex sve bolji, hahaha

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 331
13.1.2016 15:03:50   
ivannna
ikka dobrodosla!!!

a zasto mislis da ako vam ne ide neki period da ides na vto? evo ja sam dete dobila iz iui i to iz prve,mozes i to da pokusas,jednostavnije je i jeftinije dosta!

neka drugarica mi rekla da jedem belanca i mladi sir,kao to ce mi pomoci,da li je neko za ovo cuo?

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 332
13.1.2016 15:09:37   
Ikka
Pa sta znam, razmisljam kao sigurnije je, vidis inseminacija mi na pamet nije pala :)))))))) treba da se selimo van zemlje jos malo pa kad to sredim idemo u pobede :))))))))ne znam da li je zbog ovog vremena ali spava mi se mnogo i mnooooogo sam umorna, kao da sam kopala, kasiku minje tesko da drzim
I bolje te nasla imenjakinjo :)))))))

< Poruku je uredio Ikka -- 13.1.2016 15:13:37 >

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 333
13.1.2016 15:10:13   
IvanaSK RR
Mouse, ujutru opet da radis test :)

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 334
13.1.2016 15:29:06   
krin 40
Doroty nase 40 te su sexy.Nama je sex isto sve bolji i ludji.Msm strasnoooo,xaxaxa

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 335
13.1.2016 15:32:25   
krin 40
ivanice ja ne jedem jaja,mleko,mlecne proizvode,meso jedva malo curetine i pileca krilca,a rodila sam dvoje i dojila po god dana.Po teoriji meni ni mleko ne bi trebalo da valja.Ja msm da su to sve bapske price.E sad,nigde ne pise da sam ja u pravu:-P

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 336
13.1.2016 15:58:35   
AnaAna1
Mouse i meni je to nesto mnogo sumnjivo... do kog si ti dana sad vec dogurala? Da ipak ti uradis sutra jos jedan testic ako mozes, pa ako je negativan onda idi kod doktora... mozda je pre neki dan ipak bilo rano, mozda je ovo sad implementacija :)

Ikko verovatno si bila pod velikim stresom u prethodnom braku i ko zna zasto je dobro sto je tako ispalo... kao sto ti rece sad si srecno zaljubljena i bice sve bolje sigurno :) Ako jos neki mesec ne bude nista, mozda bi bilo dobro da i tvoj dragi uradi spermogram cisto da vidite da li je tu sve ok posto si rekla da si ti sve proverila...

BTW. Srecna svima koji slave pravoslavna Nova Godina i lep provod veceras :)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 337
13.1.2016 16:15:52   
krin 40
kakva parodija,upravo gledam epizodu Sex and City u kojoj Sarlot ne moze da zatrudni:):D

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 338
13.1.2016 16:40:34   
Ikka
AnaAna1 bas tako,ako ne sada, ja sam ubedjena da ce uskoro biti jer je ipak potrebno da se zena oseti voljenom i da nema pritiska, samum tim i psihicke blokade......
Krin40, nemoj da zezas :) stvarno si obe trudnoce prisla bez simptoma :))))pa ti si zena zmaj :) dakle nista ti nije bilo pre nego sto je kasnilo i nakon toga, ajde me malo orasplozi i ulij nade :))))))

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 339
13.1.2016 16:45:36   
krin 40
ikko ozbiljna sam.Niti sam imala simptome,niti sam ih trazila.Jedino sto mi je izostala vestica.I dalje tvrdim da ti "rani simptomi" 95 posto idu iz glave jer znamo da pravimo bebu pa ocekujemo.Kolilo puta se desi da neko ostane ne planirano trudan.Ta osoba i ne pomislja na trudnocu,zato i nema simptome,tek posle kasnjenja.

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 340
13.1.2016 16:47:48   
Ikka
Svak ti je na mestu i milion posto si u pravu:)))))))😘😘😘😘😘 ali mi zene sto volimo sebi da komplikujemonpa to niko ne ume tako slatko :)))))

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 341
13.1.2016 17:00:14   
krin 40
cim pocnemo da radimo na bebi,posebno na prvoj,odmah izguglamo RANI SIMPTOMI..tamo pise da su to grudu,krsta,nadutost,pospanost...bla,bla,bla...i onda krecemo da to trazimo u sebi.Pa procitajte temu crtice na ringeraji,ja citam stare postove iz dosade.Ista prica..svi "imaju simptome".Ja ih ne trazim.Ne zato sto sam posebna,ili prepametna,vec zato sto ne zelim da se iznova tripujem i razocaram.Ako se desi,desilo se

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 342
13.1.2016 17:52:08   
mouse
hoću, ivana i ana :D 2 sam kupila onog dana, ovaj čeka. nego sam se ja sad istripovala da nije kakva bolest ili ko zna šta. ovaj loop mi je baš psihički teško pao i sad da mi neko kaže da mora opet dolje da mi "prčka", zapalila bi ga user posted image

krin, sve si u pravu!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 343
13.1.2016 18:12:19   
krin 40
mouse ja nesto mislim da ujutru uradis test i da si ti trudna.Ali stvarno to mislim,a znas da ja nisam od onih u oblacima.Realno,nema drugog razloga da ti kasni.Nekad meca spori krece,ide to braonkasto..ali brate boli stomak.Tebe nista ne boli

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 344
13.1.2016 18:20:29   
krin 40
Maro ako ovaj mesec dobijes,sledeci pratimo O,oa ako ne upali sta ti mislis da malo produvas J?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 345
13.1.2016 18:21:17   
mouse
ja sebe vidim tu u 2 filma.
ako je negativan - neka bolest
ako je pozitivan-vanmaterična

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 346
13.1.2016 18:25:03   
Mara05
Pa takav mi je i plan krin, ako se sećaš. Uradili bi ponovo spermogram sad, pa bih u februaru zakazala laparoskopiju za mart. Na to misliš, je l da?
Baš bi bilo super da je mouse trudna user posted image . Čekam vocicanu da mi još ona kaže svoje mišljenje o rezultatima. Vi mislite da je dobar nalaz, daj Bože da je tako.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 347
13.1.2016 18:27:37   
AnaAna1
Mouse bre nemoj da si tako negativna! user posted image
Kakva crna bolest, ili si trudna ili ti se malo nesto poremetilo zbog nervoze, napetosti, prehlade mozda ili tako nesto... ne rece mi koji ti je bese danas dan ciklusa?
Mene prestale grudi da bole, ubijale me izmedju 20. i 26. dana ciklusa a danas evo 28. dan nista... prestale... grrrrrrrr

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 348
13.1.2016 18:28:41   
IvanaSK RR
Mouse, napisah vec da mi je test koji sam radila sa dan zakasnjenja bio negativan. I kad nije doslo posle nedelju dana ja sam umislila da mi je ko zna sta, drugarica me natera da uradim test (u tri popodne) i bio je pozitivan.

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 349
13.1.2016 18:28:59   
mouse
ahhahaahah a evo se i sama sebi smijem na izvali :D
danas ispada da mi je 33 dan

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here