|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat]
12.1.2016 19:36:18   
Mara05
Ma vocicana, vadila sam krv da proverim progesteron 21.dc. Hvala ti u svakom slučaju što navijaš user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 301
12.1.2016 19:43:41   
vocicana
I on mora da bude dobar, zato I navijam, danas ti ja 21- vI dan ciklusa, pisala si o tome. Koliko sam ga puta radila, sve po redu, bas je cimanje.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 302
12.1.2016 20:28:26   
mouse
aj sa srećom! user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 303
12.1.2016 21:26:25   
krin 40
maro jesu stigli?

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 304
12.1.2016 22:40:26   
Mara05
Jesu. Progesteron 8,56 a referentne vrednosti za luteinsku fazu su 1,5-22,6. Je l to ok?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 305
12.1.2016 23:35:13   
AnaAna1
Doroti druzicemo se ja i ti sledeci mesec, sta da se radi...

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 306
13.1.2016 1:20:11   
Ikka
Dobro vece svima, nova sam ovde i prvi put sam na forumu pa bih prvenstveno sve mnogo da vas pozdravim i pruzim veliku podrsku jer sve isto zelimo :) evo obecavam da cu biti sto sazetija :)
U prethodnom braku smo dve godine pokusavali, i nista, razveli smo se jer generalno od samog starta nista nije islo kako treba i sad sam konacno srecna sa pravim covekom :)radili smo na bebi tacno na sredini ciklusa, 12,13,14 dan( imace dobijam na 28-29)od kad znam za sebe.Prvi put mi se desava da me grudi UOPSTE ne bole niti su nabrekle, a svaki mesec je to prvi vesnik i to jedno dve dobre nedelje pre, da da, nemam ni jednu jedinu bubuljicu a i to je bivao drugi jasan znak za vesticu. Treba da ne dobijem za 4 dana, a pre recimo tri cetiri dana pa sve do danas sam imala bolove u krstima, blage, nalik na onima evo samo sto nisam dobila, malo krcanje po stomaku i probadanje jajnika, i neko peckanje u krstima u jednoj tacki. Takodje desilo se jedno vece da sam imala osecaj kao da cu se prehladiti cak sam i ferveks popila jer mi je bilo hladno i tako sam se bezveze osecala,slabo, i bila sam vruca, sutradan kad sam ustala nista. Sebi zvucim smesna opisujuci sve ovo ali valjda od prevelike zelje verujem u svaku malu naznaku da nesto mozda moze da se desini kod mene :) s druge strane brine me jer me grudi ne bole, nije mi muka, ali jesam umorna :) pa kao jel se moze i tako ostati trudna :))))?od svih tih ludih simptoma cak mi i desno oko igra vec 10 dana :)))))))))))ljubim vas sve i zelim srecu najvecu

< Poruku je uredio Ikka -- 13.1.2016 1:23:29 >

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 307
13.1.2016 7:48:22   
Sensa86
Dobro nam dosla Ikko i nadam se da ces nam ti biti ta koja ce cekalice spasiti prokletstva negativnih testova user posted image
Sve simptome koje si nabrojala mogu biti trudnoca ali i ne moraju. Bices sigurna ako uradis testic. Ja sam poznata po tome da rafim test 10 dana pre ocekivane m user posted image
Tako da me ne slusaj puno ali moze ti pokazati i sutra ujutro ako si nestrpljiva.

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 308
13.1.2016 8:18:01   
IvanaSK RR
Hahaha, deset dana pre ocekivane mens. Luda si skroz user posted image
Dobro dosla, kao što rece sensa mogu i ne moraju biti simptomi, najbolje bi vadjenje krvi pokazalo.

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 309
13.1.2016 9:34:53   
AnaAna1
Dobro dosla Ikko :)
Svako ima neke druge simptome, sve je individualno, kao sto rekose mogu da budu to a i ne moraju, ali s druge strane svi ovde utripujemo svaki mesec da je bas to taj simptom koji smo do sada cekali ahahaha tako da se ne oslanjaj previse na to user posted image
Nego posto imas tu srecu da u dan dobijas, sacekaj pa ako ti zakasni bar jedan dan ti uradi testic... ili ako si bas nestrpljiva i bacaju ti se pare (kao meni ovog meseca) ti ga uradi tamo 26.dana ciklusa user posted image ali ne bih ti preporucila da se navikavas na to user posted image bolje pamet u glavu kad je vec mi nemamo pa cekaj da lepo zakasni user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 310
13.1.2016 11:38:56   
Ikka
Bolje vas nasla :))))i hvala na svim recima dobrodoslice
Ja nisam nestrpljiva da uradim test toliko cekam da mi zakasni ako zakasni i to cu cekati jedno 3-5 dana....nema poente da trosim pare i da se mozda razocaravam ako nije to to.....razlog zato ovo sad radim je taj sto sam ranije to radila pa sam rekla e neces ga vise :)))))))
I od jutros meni nista,grudi ne bole ali su samo nekako napete kao da su mi teske....ako je pms onda je stvarno najpozeljniji pms ikadauser posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 311
13.1.2016 11:57:04   
krin 40
Maro dobar rezultat.Pozz za novu cekalicu.Potpisujem sve sto kazu Anci i Sensa

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 312
13.1.2016 11:58:11   
mouse
Dobrodosla Ikka! user posted image
ti pametno, bolje sacekaj

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 313
13.1.2016 12:01:29   
krin 40
citala sam neki forum od pre par god.iz dosade .Forum cekalica.I nikove sam im zapamtila.Sve cetiri su"bile trudne" svaki mesec,xaxaxa,sve su imale sve simptome:-P.Naravno samo je jedna zatrudnela i to peti pokusaj od svih tih meseci kada su sve "imale simptome".Neki hrvatski forum.Znaci psiha je cudoio.Mi cemo lepo da se druzumo i ostanemo normalne trudilice.Grlim vasss

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 314
13.1.2016 12:04:40   
krin 40
Ikko mozes da malo iscitas unazad.Videces da sam dva puta bila trudna bez i jednog simptoma.Zato opusti se i fino krati vreme sa nama:):D

< Poruku je uredio krin 40 -- 13.1.2016 12:11:28 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 315
13.1.2016 12:12:38   
krin 40
mouse sta bi sa tobom?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 316
13.1.2016 12:15:24   
Mara05
Misliš krin da je dobar? Ja malo kopala po internetu i nešto zaključih da je to ipak nisko user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 317
13.1.2016 12:15:45   
mouse
ja jos nisam dobila, juce sam jednom imala suvi trag i danas jednom.
poludjeh od ovogdnevnog uloska sto nosim.cekam jos sutra pa kod doktora.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 318
13.1.2016 12:18:59   
krin 40
Maro pa po nalazu pise da je u granicama.Ima neka fora,kao ako je bilo O progesteron je povisen.A sto ne bi pitala nekog dr.?Mouse ponovi ti ujutru test

< Poruku je uredio krin 40 -- 13.1.2016 12:28:55 >

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 319
13.1.2016 12:34:40   
Mara05
Pa ići ću u ponedeljak verovatno da vidim šta i kako. Nemam pojma više.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 320
13.1.2016 12:54:12   
Doroty
Ćaos ženske!!
Iko, dorodošla! Mene ubi stomak, ide onako propisno.
Maro, ne kopaj po internetu. Dobar je nalaz.
Krin, nasmeja me za trudilice, šta kažeš, sve imale simptome...

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 321
13.1.2016 12:59:19   
krin 40
hahahaha...daa Doroty,bukvalno sve.I to krecu simptomi odmah posle O.Prvo im svima "pucaju grudi",onda su sve nadute kao ja sada,xaxaxa,sve su nagloooo gladne,imaju sve mucninu,poneka i vrtiglavicu.Xaxaxa.Ko zna,mozda je to i ok.Ti i ja smo postale cinicne,to ide sa godinama:):D

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 322
13.1.2016 13:33:27   
Ikka
Jaoooooo pa vama je ovde super:)))))mnogo mi se svidja taj osecaj zajednistva ipak sve umamo samo jedan cilj :)))))))
Krin 40, hvala ti puno, ko zna mozda sam konacno i ja te srece.Kazem decku sinoc, ljubavi ali ja se uopste ne osecam trudnom, a on ce, a ti kao pa znas kako je to biti trudan, i jeste u pravuuser posted image
Ja inace od stresa iz prvog braka imam problem sa iritabilnim crevima koja mi zadaju muku svaki dan vec 6 godina, pa ae malo svega bojim, jer me stomak steze ne mogu duboko da udahnem brzo sebumorim lupa mi srce, mislim, navikla sam se svenove godine na tu anksioznost ali se bojim ako zatrudnim kako ce biti bebi u mom stomaku kad je meni vec samoj nelagodno, mnogi pricaju da ce mi ona cak i pomoci, a evo juce mi je za divno cudo bilo super skoro ceo dan:))))))) ma kraju krajeva bice kako mora

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 323
13.1.2016 14:06:29   
krin 40
ikko jesi li ti radila neke pretrage dok si bila u prvom braku,posto ste dugo pokusavali

(odgovor članu Ikka)
Direktna veza do poruke: 324
13.1.2016 14:20:00   
Ikka
Draga krin40, jesam, pratila ovulaciju koja se desavala skolski, vadila progesteron sve ok, svi hormoni dobri, uredni mi ciklusi na 28,29 dana, stitna zlezda ok, jajasca se stvaraju ovulacije ima, materica dobro izgleda u dobrom polozaju, svi su mi rekli ako ne uspe u skorije vreme da idem na hsg ali Mi smo se u medjuvremenu razveli, mada kako da ti kazem, ja duboko u sebi osecam da je sve dobro samo nije trebalo sa njim da se desi, dve godine smonpokusavali. A i kako da se desi kad smo imali sex dvaputa mesecno kd njemu dune i tonpo dva min, izvinite na detaljima ali to je realnost !
Videcu ako ne bude sad uspelo za nekih 6 meseci ici cemo na vto.
Mene brine taj moj stomak, svi lekari kazu to nije nista strasno to je tvoj subjektivni osecaj to bebi nista nece da smeta ali ja se ipak pribojavam,inace sam naduvena i pod pritisk konstantno od tih gasova zamisli tek kad se nadujem jos od bebironca, ali tesim se ma priroda ce to da resi :)radila sammi kolonoskopiju i gastro kazu sve u redu nema niceg organskog samo funkcija creva poremecena od stresa i eto....posledica loseg izbora nazaost ! Ali ne prestajem da verujem da cu i ja docekati svog andjela, deo sebe i coveka koga najvise na svetu volim !!!!!!! Zene mojeeeee kako sam happy sto sam ovde sa vama da znate:)))))))

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here