|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
11.1.2016 22:55:06   
alex88
Lisa ni ti neznas pol?meni retko ko veruje da stvarno neznam pol user posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 726
11.1.2016 23:01:42   
Lisa Simpson
Ne ne znamo i meni isto alex.
danas sam saznala da čak i moj ROĐENI BRAT sumnja da mi znamo ali nećemo da kažemo, u šta ja ne mogu prosto da poverujemuser posted image

Ne mogu da poverujem da je ljudima toliko važno kog je pola MOJE DETE!!!

Najsmešnije je što meni imm uopšte nije važno borili smo se sa sterilitetom 3 godine i sada samo želimo da bude živo i zdravo i da ono bude srećno sa nama i mi sa njim. Ja sam prezahvalna Bogu što nisam morala na VTO i boli me uvo šta je beba, samo nek je zdravo.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 11.1.2016 23:07:19 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 727
11.1.2016 23:13:48   
alex88
Razumem te u potpunosti,borimo se 7 g, moja bebica je iz vto I jedva cekam da se upoznamo user posted image

Direktna veza do poruke: 728
11.1.2016 23:15:22   
marinchica
Ni mene ne pitaju kako sam, kako podnosim, nego "Sta je???"
ja odgovorim "kako sta je?Pa dete je""
Isto misle da mi znamo, ali cutimo. Nije jos 100 % potvrdjeno pa necemo da sirimo. Alli realno, sta koga boli.....sta je...Ako nekog treba da zanima, nas treba. Kazem da ne znam, nisu sigurni, onda ne znam....
Ljudi su cudo
Hvala Voci za receptuser posted image
Meni ni k od kolostruma, samo se perutaju grudi, iako maaazem i mazem, ubih se od mazanja...user posted image

Direktna veza do poruke: 729
12.1.2016 6:44:20   
isidora88
Dobro jutro, mene probudili jos u 5, dali terapiju, sad sam na ctg-u, pa cekam vizitu i dorucak, svisnuh od gladi, ovde je vecera u 5 popodne a do jutra da umresuser posted image
Jutros pre terapije pritisak 130/90user posted image
Lisa ja sam u Novom Sadu u Betaniji.
I nek su nam zive i zdrave bebice, pol nije bitanuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 730
12.1.2016 7:19:03   
vocicana
user posted image
Dobro jutro, odoh kod lekara.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 731
12.1.2016 7:37:40   
isidora88
Voci cekamo lepe vestiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 732
12.1.2016 8:55:21   
isidora88
Idem kuci user posted image cekam pregled kod interniste da mi vidi za terapiju da li ce nesto menjati i kuciiiiiii.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 733
12.1.2016 9:00:31   
emicaa
Dobro jutro.
Voci srećno.
Kod mene sad kako se već primjeti stomak i više se niko i ne ustručava da pita jesam li trudna i obavezno pitaju znamo li šta je.Pa majku mu kako ne znamo,još na testu pisalo šta je user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 734
12.1.2016 9:33:35   
alex88
Dobro jutro user posted image
Isi user posted image ,znam da jedva cekas svojoj kucici.Voci srecno.Ti Emice reci dve devojcice i decak user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 735
12.1.2016 9:40:44   
popkica bebic
Dobro jutro, drage! Voci, srecno na UZ, javi se! Isi, super sto ces kuci! user posted image
Emice, draga, ja ne znam pol deteta, a treba da se porodim svakog dana. E, sad, kod mene postoji drugi problem, a to je sto se svaka baba, zena i devojka, sve "iskusni" rentgen snimci i ultra zvukovi, usudjuju da "gataju" nada mnom i stomakom. Po svima njima musko nosim. Cak mi je komsinica pre neki dan rekla da imam nesto na ruci, ja gledam, pitam gde, tek ce ona meni, ha, musko je! Zamisli budale... Mislim, meni je svejedno, ali ne zelim da mi iko "gata". Uf!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 736
12.1.2016 9:48:42   
alex88
Joj Popkice nasmeja me user posted image user posted image ,ja neznam ako imamo takve ljude u okolini sta ce nam doktori user posted image ,sta ce da kazu ako bude devojcica,onda nemaju pojma o pogadjanju
Mi idemo u petak da vidimo koliko smo porasli,jedva cekam

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 737
12.1.2016 10:02:06   
emicaa
Popkuce kad sam bila trudna sa T i kad je dr bila 100% sigurna da je curica odemo u Doboj i spoadne me strina od mm kako ću rodit sina,ja joj reknem za uz a ona kao neka on pokauje šta hoće sigurno je muško,vidi mi po stomaku user posted image
Danas sam punih 14 sedmica pa sam se u to ime grlila sa šoljom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 738
12.1.2016 10:26:24   
marijana22
Dobro jutro!

Isidora sjajno sto danas ides kuciuser posted image
Dobrodosle nove trudnice, pozdrav "starim" trudnicama

Ja jedva cekam da saznam kog je pola beba, mada mi je svejedno, ali eto zeli da znam.
Juce sam isla do posla, kad sam stigla kuci toliko sam se prezdrala da mi je do jutros bilo lose......
Kuca mi je u haosu, trebalo bi da sredjujem ali me mrzi. a mrzi me i da lezim. Najradije mi izasla u setnu

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 739
12.1.2016 10:32:30   
New Mom
Marijana?!user posted image Aaaa, kako lepa vest!!!

Jel znaju one „nase"?

< Poruku je uredio New Mom -- 12.1.2016 10:33:09 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 740
12.1.2016 10:36:10   
marijana22
NMuser posted image user posted image user posted image

Ne znaju, imala nekih komplikacija pa cekam jos malo
kakvi ste nam vi?
Ljubi puno decu

Ovaj put se druzimo u trudnickim temama (iako nismo isto tromesecje) svracaj nam malo cesce

< Poruku je uredio marijana22 -- 12.1.2016 10:39:45 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 741
12.1.2016 10:36:57   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

cao zene moje kod mene krenule mucnine izludecu stomak mi je kao balon a tek je pocetak.Sta ce biti kasnije nemam pojma.Isidora da odgovorim na pitanje od pre neki dan,preselila sam se u Rumu pa tu kod privatnika cu raditi uz,a za ns znam da je Novakovicka odlicna.Da smanjili su im dnevnice za teren,tako Vucic naredio .😈

Aaaa!!!user posted image
Jos starih ovde! Cestitke, draga!
E, mene je treci put porodio Maksimovic mladji. On i otac mu su iz Rume, otac ima ordinaciju ovde, al mislim da radi i tu. Proveri, sjajni su.

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 742
12.1.2016 10:39:15   
New Mom

IZVORNA PORUKA: marijana22

NMuser posted image user posted image user posted image

Ne znaju, imala nekih komplikacija pa cekam jos malo
kakvi ste nam vi?
Ljubi puno decu

Ukrsticemo bar malo i ove trudnoce. user posted image
Evo, ignorisem ih trenutno. user posted image
Nesto me zeza stomak, valjda sam se preforsirala juce. A ovde raspust do ponedeljka, pa je zanimljivo.

Direktna veza do poruke: 743
12.1.2016 10:43:29   
marijana22
I moji su bili neko kuci oko NG i Bozica, a ja moram da lezim..... bilo je veselo

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 744
12.1.2016 12:14:43   
IvanaSK RR
Trudnjace, izvolite na americke palacinke, moj sin ih obozava.

Direktna veza do poruke: 745
12.1.2016 12:20:03   
alex88
Nikad ih nisam pravila a ni jela :) ,kod mene pita sa sirom,najela se,sad treba preziveti ovu mucninu!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 746
12.1.2016 12:33:58   
IvanaSK RR
Meni se jede hot dog :)
Nisam ni ja pravila do pre godinu dana, sin jeo kod drugara i danima molio da mu spremam. Pronasla sam ok recept na netu, ispale super iz prvog puta.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 747
12.1.2016 12:45:05   
borica
Dobar dan, evo konacno i mene. Juce sam imala UZ, beba napreduje, teska je 668 gruser posted image , a dugacka oko 30cm(imaju neku formulu za duzinu). Malo me zabrinulo sto je karlicno, mada mi moja dr. kaze da ce svakako da se okrene do porodjaja vise puta. Spavao je u pocetku, pa smo ga probudile da nam se javiuser posted image . Po ciklusu sam 26+1, a po UZ sada 25+1, sto je sasvim u redu.Merila mi je pritisak bio je 110/70, i tezinu 67 kg, a pre trudnoce sam imala 57, 10 kg sam se ugojila. Ja sam dva dana bila placljiva, i razdrazljiva, fujjj. Sad sam u fazi pripremanja materijala za kolace, zbog slave Sv. Jovana, pa krecem polako sa pripremom. Mm je otisao juce na teren, L je u vrticu. Sad me glava bas boli, skuvacu kafu sa limunom.
Isi, drago mi je da ides kuciuser posted image .
Voci cekamo izvestaj. Da se nadovezem na temu kog je pola beba, srela sam se ja jos dok sam bila 3 mesec sa jednom mojom snajom, i pita me ona kog je pola beba, ja joj kazem jos ne znamo. Kad ce ona kako, pa mojoj snaji rekli kad je bila trudna samo 10 dana da je decakuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 748
12.1.2016 13:18:55   
Jole84
Dobar dan ženske user posted image
Voci srećno na UZ, čekamo izveštaj user posted image
NM što nam ne svraćaš češće? user posted image mada verujem da ne stižeš nikako...
Isi super user posted image bitno da je sad ok pritisak, još malko da izguramo pa posle kako hoće user posted image Lisa, ti, pa ja user posted image ej kuku, približilo se. Mislim na februar, a sad da ispratimo ME (nema je nešto ovih dana? ), Madre, i Popki user posted image
Borice okrenuće se do porođaja, važno da je sve ok user posted image
Što se tiče pola, mene ovog puta najviše iznervirala neka rođaka od mm, kad joj je sveki rekla da je opet devojčica ona je rekla "pu pu pu" user posted image ....ajd to pustim niz vetar, al sad oko praznika, čestita im, poželi sve najbolje i ladno kaže "ajde daće Bog da su pogrešili doktori"....
nije mi bilo prijatno, al valjda sam naučila da na jedno uvo uđe na drugo izađe...

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 749
12.1.2016 13:21:30   
alex88
Vauuu to je pravi ultrazvuk I doktor,kad ti odma kaze ili mozda bebi test!
Ja ocekujem svekrvu,kaze doci ce ona da kupi sta treba za bebu,krevetac,kolica I sl vece stavke, iznenadila sam se ali bas joj hvala!jos da mi prestane ova mucnina I mogla bi kasnije u kupovinu,koja je svakako planirana za danas,jedva cekam I bas se radujem ali ovakva nema sanse da mogu user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 12.1.2016 13:29:32 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here