Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 3.1.2016 22:35:03
|
|
|
|
borica
|
Prelepa si Voci, divno ti stoji stomacic
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 3.1.2016 22:49:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Voći naša lepa, izgledaš kao princeza.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 15:19:50
|
|
|
|
Zemunka85
|
Da se turnem i ja , nisam nikada oFdi. Mada dosta vas sam imala na FB, kacila sam i ovde u temu "Mama i deca", a i poslednje 3god dolazimo na RR Deku, ali naidjoh sad na jednu pristojnu, ni presminkanu, a ni onu jutarnju pa da se pred(po)stavim . Skoro sam se sisala,al dok ne poraste kosa, ne slikam se
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 5.1.2016 15:22:45 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 15:21:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Lepa kao i uvek kosa ti je super, dužina je sasvim ok, videla sam na deki.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 16:03:12
|
|
|
|
jess021
|
Zemunka, mnogo si lepa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 16:14:29
|
|
|
|
emicaa
|
Zemunka divno izgledaš,nekako egzotično
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 16:18:24
|
|
|
|
lesica
|
Sve lepojka do lepojke. P.s. Zemunka, ne zeki! Prelepa si i sa kracom kosom, meni i lepsa! Btw, evo da me ne zamisljate
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 16:38:04
|
|
|
|
branki*
|
Haha,lesice,pa da,ja sve firumasice bas tako zamisljam Sala,naravno! Zemunka,jako lepa i slozicu se sa emicom,nekako egzoticna
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 18:33:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci divna plavusa,Zemunka bas si lepa,verujem da ti i kratka kosa prelepo stoji samo treba da se naviknes.I ja imam dugu kosu i kada se osisam ludim dok ne poraste Lesice i ovako te osmeh odaje da si dobrica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 19:08:35
|
|
|
|
BubaBubica
|
Lesica, Zemunka lepote! Ja sam obećala sliku još pre neko vreme, pa je red da je i postavim Slika je sveža, sa dočeka Do nedavno sam imala kosu do pola leđa, pa sam se ošišala mašinicom, sad je već dosta porasla od tad. Volim tako da stresiram ljude u okolini pa dobijaju nervne slomove kad me vide Šalu na stranu, jednostvano volim tako drastične promene, ne žalim nimalo za kosom, porašće ona ponovo.
< Poruku je uredio BubaBubica -- 5.1.2016 19:10:01 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 19:27:15
|
|
|
|
bebilule
|
Zemunka, Bubo , prelijepe. Lesice, bas tako sam te zamsljala! Ali Bubu ni u snu nisam ovako...jel ono ti imas dvoje djece?! Mozes mi kcerka biti . I podsjecas me uzasno na jednu moju staru prijateljicu.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 19:36:17
|
|
|
|
Jole84
|
Bubice pa ti si taaako mlada uopste te nisam tako zamisljala. Slatka, nasmejana Zemunka prelepa kosa, sto kazu devojke-egzoticna lepota Les vesticOo jedna slatka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 19:51:52
|
|
|
|
borica
|
Zemunka, Lesice, Bubice , bas ste lepe Bubice, bas izgledas mlado, moram da ti priznam nisam te tako zamisljala.Lepo ti stoji kratka kosa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 20:22:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Devojke stvarno nisam očekivala ovako lepe komentare, hvala vaam! Ne znam zašto u trudnoćama uvek podetinjim u liku, pa sebi ličim na na neko dete Bebilule nemoj da zezaš, sigurno nemaš toliko godina, ja sam vršnjakinja UM, 25 god Čekamo treću bebu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 21:03:58
|
|
|
|
eca89
|
Zemunka, Bubice divne ste i mlade!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 21:08:50
|
|
|
|
Zemunka85
|
Hvala zenske. Umem ja to i (malo) bolje i mnooooogoooooo gore :D. Lesice, dzaba kostim, sto neko napisa osmeh te odaje, a zaista si mega prijatna i mila, vidi se vec. Bubice, au bre zenooo pa svaka cas_t. Ja sa 25 nisam znala gde bijem Eco, ja usla u 31god, mlada k''o rosa u podne
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 5.1.2016 21:13:13 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 21:25:25
|
|
|
|
jess021
|
Bubice, mnogo si slatka Svaka ti cast, 25 god i cekas trece dete, samo napred! Do 30-te bar jos dvoje da rodis. Ledsice, ne vredi ti ni kostim
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 21:42:24
|
|
|
|
branki*
|
Bubice,kakva si,kao srednjoskolka,stvarno,uopste te nisam tako zamisljala,bas si pozitivna i vesela i super nekako licis mi na jednu moju divnu sestru od tetke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 21:55:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubice nisam te ovako zamisljala,bas si slatka i mlada
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.1.2016 22:06:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Zemunka!!! Lepojko Bubice kupila si me ultra kratkom kosom Lepotice ste mi sve do jedne
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.1.2016 20:41:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci lepa moja Zemunka lepojka prava, kosa me uvek odusevi, bas bih volela kada bi jedna moja cerka povukla na baku i dobila takvu divnu kosu kao sto ti imas Bubice divna si , sva slatkasta! Mene je dosta bilo u stomacicima, evo jedna post partum danas iz devojacke sobe
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.1.2016 20:42:18 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.1.2016 22:06:46
|
|
|
|
Zemunka85
|
UM lepotica prava . Vidi se da si mlada i svaka cast kako sve lepo "guras". Tebe sam prvu imala na FB i redovno pratila tebe i tvoju smizlu. Sada dve. Kao sto sam napisala na Instagramu, Nora je iiiiiiiiiiiiiiiiiista ti
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.1.2016 22:16:38
|
|
|
|
vocicana
|
Kako si slatka mlada dvostruka mama, samo gurajte. Devojcice su kao lutke. Zemunka, prelepa si! Cista egzotika! Bubo, tebe imam, ti si stvarno kao detence, ali si mila I pozitivna osoba, veoma sam srecna da te imam medju svojim prijateljima! Lesice, lepo ti je rekla Jess , Salim se naravno, temperamentna zena ne mora da stavi fotku, oseca se sve iz svake reci koju napises. Bravo za energiju!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.1.2016 22:20:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve divote. Meni je Zemunka tvoja kosa predivna. Moja T ima kovrdjavu. Videcemo da li ce potrajati.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.1.2016 23:11:59
|
|
|
|
17 joka
|
Zemunka,Buba,UM, lepotice Les, ti si mi prava kraljica evo i mene najnovija sa tih 5 kg viska
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.