|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
2.1.2016 13:50:58   
Rosita
Zemunka, dobro je, prezdravljuje hvala Bogu!

Meni D kad naidje zima non stop klacka sa kilazom i drzi se oko konstante, jer cim dobije nesto on se razboli pa izgubi i tako u krug. Prosle godine je bas bilo grozno. Elem, pre 2 3 nedelje je imao stomacni i nista nije hteo da jede par dana, i ono malo nazor bi cesto povratio , ma grozno. Vodio ga mm kod dr kad je ono i nogu povredio pa su pricali oko0 toga. Na vagi, naravno, gubitak kilogram. I mm ga pitao da mu preporuci neki sirup za apetit, stogod tako. Dr mu rekao da je to bacanje para- nisam drugo ni ocekivala od naseg dr, mada ja dajem D pikovit- i tu mm isprica kako ja pazim na obroke, dajem u priblizno vreme, uzine, sve... dr mu kaze da je u ovakvim situacijama najbolje sto cesce a manje, kad dete hoce i ne opterecivati se rasporedom. Tu ti mm, koji je inace blizi ovoj teoriji ali slusa mene, dodje sa D kuci, odmah izbaci stolicu za hranjanje na terasu (do sad je jeo u stolici), stavi D za sto, da mu krajku "leba, kuvano jaje i slaninicu i posalje mi snimak na posao kako ovaj jede... user posted image od tad mu se kudikako vratio apetit, hvala Bogu. A stolica je tako izasla iz upotrebe.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 76
2.1.2016 14:06:02   
mama krava
Rosi, bre, pa naravno za sto sa vama i odmah ce bolje jesti.
Nego....kakva je torta?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 77
2.1.2016 14:11:49   
Rosita
Ma milkice, znam, al visok mu sto. On je uvek jeo sa nama, ali u stolici, hrana mu je bila na velikom stolu a posluzavnik bismo sklonili, jeli smo skupa, nego tako sam otklanjala taj momenat visine. Mm mu postavi neki jastucic i meni deluje neudobno ali njemu ok.

E taman sam se sto puta kanila da napisem , dobro me podseti! Super je!!! Bas dobra. Jedino mozda malo sladja nego sto bi mi bilo idealno. Mozda mi bio sladak sok, uzela sam neki nektar, nisam obracala paznju. Mozda bi bilo bolje cedjeni sok od pomorandzi, mozda bi bilo ok i neko biljno mleko, tipa lesnikovo. U svakom slucaju super i D se svidja!!! Hvala user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 78
2.1.2016 14:18:55   
branki*
Ma,zezam se ja,trco za pljesku,znas da ne mislim ozbiljnouser posted image
Ja nesto nervozna ko pas,B ga utupio,i ova bojana mi ide na nervni sistem svojom drekom,da moze toliko da se njari i da kuka!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 79
2.1.2016 14:51:34   
adulence
Meni klinci spavaju,ja sam sad jela po ne znam koji put danas,auuuu,miss piggy...jezivo...imamo goste po podne dolazi mi drugarica ,trudnica 9ti mesec,joooj,pa ja jedva cekam da se ona porodi,a imam jos jednu,isti dan im je termin...jeeeee,cekamo jednog decaka i jednu devojcicu...jupiiii...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 80
2.1.2016 15:50:33   
dddaca
O bas je to lepo, imacete i drugara i drugaricu user posted image Ja tek sad uspela da jedem. Spavala je samo pola sata danas i ne mogu da opisem koliko je nervozna. Ubacila sam je sad u krevetac i valjda ce da zaspi, jer vise nemam snage

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 81
2.1.2016 15:55:13   
emicaa
Mi ručali pa odošmo sad na kafu.T svaki čas kuka boli me totak,mama masiraj user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 82
2.1.2016 16:01:41   
dddaca
Super kad zna da kaze sta je boli. Jos ako ti znas sta znaci totak... user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 83
2.1.2016 18:44:23   
jess021
Mamike, mi smo ipak zavrsili kod lekarauser posted image
Nije nista strasno, ali cula sam da joj skripi u grudima, pa sma je odvela da je preslusa. Dobili inhalacije fizioloskim i kontrola u ponedeljak zbog tog sekreta. Misica moja, bas je bila dobra.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 84
2.1.2016 19:08:43   
emicaa

IZVORNA PORUKA: dddaca

Super kad zna da kaze sta je boli. Jos ako ti znas sta znaci totak... user posted image

htjedoh napisati tomak,a to malo izmišlja jer obožava da je masiram.Čas bole ledja,stomak,noga ili ruka user posted image
Jess brzo ozdravite user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 85
2.1.2016 20:12:47   
Maraj
O jess nisam ispratila , pa tek sad vidim. Brzo da ozdravite

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 86
2.1.2016 20:14:32   
vonavoj
Zemunka,super sto je bolje od inekcija..i bas muce decu,pre je bilo dobijea inejcije i caos prodje za tren..
Nama bili gosti,i naredna tri dana dolaze..a ja od ponedeljka na posao..sad su se bas zaredjali..raspascu se.. Kumovi iz Nemacke,brat i snaja koji puno rade,pa zq praznike samo odmaraju..ali dobro,prezivecu.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 87
2.1.2016 20:25:39   
dddaca
A tomak, pa sto ne kazes :) Mali folirant user posted image Jess nadam se da ce joj biti bolje.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 88
2.1.2016 20:32:31   
emicaa
Ma ddaco usti me kad gutam slova user posted image oboava se masirat i češkat pa onda izmišlja,probudi se noću u dva tri i kaže mama češka guzu user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 89
2.1.2016 20:42:57   
amelia
Jess nista se ne sekiraj i moj A skripi mu kao sto si navela u grudima kaslje slini uzass vazno nema temperaturu. Inhaliraj ga samo fizioloskim proci ce.. Ja muku mucim ne mogu masku da mu stavim na lice place vristi ne znam sta da radim bas je nemiran moram na silu user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 90
2.1.2016 21:04:54   
Trcosava
Jess sad si mirna, znaš da nije ništa ozbiljno. To što mi čujemo da krči nisu pluća user posted image nama zvuči kao da se raspadaju, a njima samo nos curi. Ali barem znaš da smeš inhalcije.

Jap otrpah decu u krevet i sad 'ladovina. Ukočilo me nešto popodne (ispod lopatice, ali baš ispod - ono ka grudima haha al objasnih) nisam mogla da se pomerim, zaboli i kad glavu okrenem user posted image popih brufen i nabila taj deo leđa pred otvorena vrata peći i malo mi bolje. Da l' od vatre ili leka ne znam, ali popustilo.

Zemunka, super što ste bolje!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 91
2.1.2016 21:16:28   
eca89
Da sve djecica ozdrave brzo!
Meni je dan haos, grozno se osjecam!A, u ponedeljak idemo za Bosbu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 92
2.1.2016 21:17:45   
jess021
Ma da, sad sam mirnije. Dobro je sto ona ne protestvuje puno, veceras smo uspeli da je inhaliramo, mm je drzao, ja puckala prstima i pevala, jedino sto joj je i ta mala maska velika, ali kontam da udahne bar nesto.
Proci ce brzo, samo da je vise ne nervira.
Joj ja danas treci put pokusavam da ocistim rernu sa sodom i sircetom. Prvi put kad sam je ukljucila, posle dosli gosti, kad su otisli ukljucim ponovo, pa vodili L kod lekara i veceras treci put kad sam iskljucivala rernu vidim soda zapekla u vatrostalnoj. Sad trazim kako ocistiti vatrostalnu od sodeuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 2.1.2016 21:18:31 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 93
2.1.2016 21:22:43   
Zemunka85
Meni dosadasnje iskustvi govori da upalu pluca ne mozes da ne cujes, kao i da urinarnu infekciju da mozes da ne osetis. Meni je L imala par puta isto ovako visoke temperature po par dana, uz krcanje, kasalj i sline i nikada je nisam vodila lekaru i bila sam u pravu, ovaj put sam je odvela odmah sutradan. Tacno se po kaslju culo da je nesto ozbiljnije. To nije najgori kasalj koji sam cula, naprotiv - onako prigusen, tup..ali bas iz pluca. Isto kao i za urinarnu infekciju - upalu bubrega. Pa to je smrdela cela sova na ribu. O temperaturi da ne pricam. Tako da sve ono sto prodje bez AB po meni kao da nije ni bilo. I bas bas sam bila srecna, cela god bez AB i eto 2 dana pred kraj ovako zaglavimo i opet u NG sa AB. Grrrr...ma samo da je bolje. Odoh da je uspavljujem skroz smo ispale iz ritma, a ja da ucim...Uopste nzm kako da stignem sve sada kada neko vreme nece ici u vrtic...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 94
2.1.2016 22:10:00   
branki*
Gde ste,mame!
Zemunka,drago mi je da ste bolje!bas ti je bilo stresno!
Mi uspavljujemo decu,ja nesto sva u bljak raspolozenju...ovaj vetar sto ga cujem da fijuce me isto nervira.i tako..valjda ce biti bolje sutra.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 95
2.1.2016 22:42:43   
Mala Elena
Zemunka, nas slucaj i jos kod par je bio , da se nije culo na slusalice...tek na uz se videla mrljica...uzas!
Ja kasljem kao kreten, izbacujem sekret , kako pada noc pocinju da bole pluca i tako... ako ne bude bolje do ponedeljka moram do doktora..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 96
2.1.2016 22:49:51   
mama krava

Mali od moje koleginice je imao prikrivenu upalu pluca. Samo temp i CRP preko 300!!! Ona je mislila urinarna, ali na rengenu su videli da su pluca! Lezali u bolnici 5 dana.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 97
3.1.2016 0:33:03   
Zemunka85
ME, MK pa i kod nas je to bio slucaj, kao i kod naseg kumica. Njemu isto nisu culi nista na stetoskopu, u bolnici na RTG - obostrana up pluca, ostao 8dana, cini mi se. Imao je iste rez kao L sada. Evo i kod nas. Od ponedeljka do cetvrtka je slusalo 4 DR niko ni posumnjao na up placa. U cetvrtak nasa DR je sa vrata rekla "Ovo je upala pluca", zivota mi. Ni rec jos dok nisam rekla i objasnila. Kaze, "Kako mi izgleda (bezvoljno, nezainteresovano, umrtvljeno) i zvuci, rekla bih da ste dosli zbog upale pluca" onda je poslusala i prva od njoh 5 za 4 dana rekla da se cuje sa leve str sada jasno i da bi svako sledeci to cuo. Nije mi jasno da li je to pocetak ili "prava" upala pluca i iskreno se bojim kako samo 4 injekcije Longacefa (za petu je rekla da ce sutra na kontroli da odluci da li treba). Kumic kojeg sam gore pominjala da je bio u bolnici - njemu se pored svega toga, vratila up pluca za mesec dana i opet bolnica ... zato me je bas strah.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 98
3.1.2016 8:34:06   
Trcosava
Jutro mame!!! Nadam se da su dečica bolje

Kod nas pada sneg user posted image Pada od sinoć, ali srećom onaj suvi - duneš ga od nestane. Ana naravno van sebe od sreće, Luka i tako nema pojam user posted image

Mm spava, njemu se stanje sinoć pogoršalo. Opet ga sve boli. Ja sam kao bolje.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 99
3.1.2016 10:05:47   
emicaa
Opet smo se ubili od spavanja,još će biti sreće pa da mi ovo moje čudovište postane spavalica user posted image
Trco šta mu je,gripa ili onako nešto žnj?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here