|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
3.1.2016 22:03:29   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Mariya.sve te sto si nabrojala su se izbrisale sa foruma..nije im odgovarala nova postava na portalu,gae je uvek bila pametnica,a ostale su je pratile. Do skoro smo bile na fb,jedna grupa..ali i tamo su pocele da pametuju pa su devojke samo nestale..ja koja sr ne svadjam virtuelno,sam poludela i rekla im svasta. I sve imaju idealne muzeve,decu,brakove..cas_t izuzecima,maslackic je divna!

Koliko smo mi onda pisale..kao lude!

A baš sam htela da te pitam šta se desilo na fb... vidim da nema nikoga.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 126
3.1.2016 22:06:12   
Zemunka85
Dobro vece i od nas. L gleda crtace ja po netu. Spremna je za spavanjac, jos samo da zaspi 😀 pa ja na ucenje. Totalno smo ispali iz kakvog takvog ritma u ovoj bolesti ali samo nek je ona ok pa lako cemo...sutra kontrola, iskreno volela bih da dobije i tu petu bocu, cetiri mi nesto malo za onakvo stanje i up pluca.

Ja sam na forumu skoro 4god. Do skoro nisam pisala u chat temama. Samo pitala za savet ili davala savet ako ga imam. Pre nekoliko meseci sam ugasila FB pa dosla ovde da nadomestim.

Ja se sa svog pocetka secam - Bebiline, Sanchy, bojanica7, Pandina..sa njima sam cesto razmenila po koju. Zenica o kojima pusete se tkdj secam ali nismo se pisale.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 127
3.1.2016 22:13:58   
emicaa
Ja sam ovde relativno nova,od proljeća 2014 sam baš aktivna i ove starije što su tad bile aktivne aktivne su i sad,osim olge i još par njih.
Dora je jedva zaspala,rasmijala se ko blesava.Jedva je nagovorih da se smiri i legne.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 128
3.1.2016 22:24:08   
bebilule
Ja te clanice ne znam, aktivna sam isto nekad od kraja 2014. Nego sve hocu da pitam pa zaboravim, sta je sa jabudicem, nigdje je.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 129
3.1.2016 22:26:49   
branki*
Jabudic,ver jos nije pocela da radi,pa verujem da je zato nema,jer ona radi preko kompa i onda je i rr ukljucenauser posted image
A,von,znas da sam ti i ja rekla u nekoj temi,koliko ste vi tad pisale,eeej,to za dan se ispise po 4,5 stranica,ne mozes da propratis,ja sam bila aktivna,ali nisam pisala u razgovorima mama.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 130
3.1.2016 22:30:08   
emicaa
Jabudić je negdje pisala ali pojma nemam gdje da će pisati sad nekad kad pične raditi,valjda će radit od kuće pa će početi ranije.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 131
3.1.2016 23:42:21   
sonyasha
Meni je skroz žao što se društvo rasulo već dva puta, posle crtica+trudnica ovde 2011. pa onda na fb u grupici početkom ove godine! Ni ja se nisam baš otvoreno džapala, ali neke ženice ga preteraše pa se većina nas povukla! Bilo je i dobrog druženja i lepog raspoloženja a i pomagale smo jedna drugoj, nadam se da će biti još ovde! user posted image
Mnige nedostaju, Jana, PoisonEve, Miš,Vision,Maslačkić...i još brdo njih!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 132
3.1.2016 23:53:49   
MAMAMAJ
Sonya, samo da te pozdravim, pošaljem čestitke za Ng...
Ljubi klince, fališ u trudnicama, pozdravljam te punoooouser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 133
4.1.2016 7:13:48   
adulence
Dobro jutro,evo ja kuvam kafu,mi se naspavali,Relja mi se sad probudio,siki pa ce da nastavi,Iva mi spava,resila sam da je ostavim kod kuce,prehladno je napolju,a i njene vaspitacice su na odmoru,neka je kod kuce kad ne mora...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 134
4.1.2016 7:17:03   
branki*
Jutro,mame!ja budna.duva vetar.hladno...pije mi se kafa,a mrzi me da ustajem iz kreveta.
Ako,ado,nek sedi kod kuce.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 135
4.1.2016 7:46:28   
vonavoj
Jutro!!
Mora da je ovoliko hladno bas kad pocinjem da radim!
Nocas do pola 2 nisam zaspala,tata zalozio pa mi nije prijalo..pokri,otkri.. odoh na posao. Da ne zakasnin.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 136
4.1.2016 8:16:29   
Trcosava
Jutro mame. Ja imam vremnea koliko muž odvede Anu u školu i posle me nema. Pada sneg i danasuser posted image oko -5 je
Luka i ja malo pre ustali mm i Ana oko 7. Pstio me da spavam, ne verujem!!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 137
4.1.2016 8:20:51   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas sad smo ustale, naspavale smo seuser posted image !
Ja se nadam da cu je uspjeti držati budnom dok ne krenemo, pa da onda zspi u putu, da imamo mir user posted image !
I ovde je snijeg napadao baš!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 138
4.1.2016 8:39:49   
emicaa
Dobro jutro,nas dvije sad iz kreveta.Kiša lije,pa draže bi mi bilo metar snijega.
Eco srećan vam put,zavidim ti puno user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 139
4.1.2016 8:52:10   
jess021
Dobro jutro, mi smo budne od 6huser posted image
Muci je nosic i skoro da uopet nismo spavale, a kod nas je -10, brrrrr.
Ja sam na forumu od 2012. cini mi se, ali dok nisam ostala trudna uglavnom sam pisala u temama vto i iui, ali sve su mi clanice pozante jer sam redovno citala.
Mame, nije tema ali ako neka moze da me uputi gde je neko pisao za ono sredstvo za kupatilo sto se pravi od sirceta, limuntusa.....?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 140
4.1.2016 8:55:05   
amelia
Jutro mamike mi ustali u 7 sad je nastavio opet bas ga muci nosic jedva mu ga malo ocistih nece da ga diram vristi... bas je hladno barem meni ne ustaje mi se iz kreveta a bas sam gladna jede mi se nesto user posted image
Eco srecan put i da se dovro provedete user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 141
4.1.2016 8:56:44   
emicaa
Jess pogledaj u temi nekoliko dobrih savjeta za domaćice user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 142
4.1.2016 9:00:53   
jess021
Emice, trazila sam sinoc nisam nasla i tamo i u onoj temi cime cistite kupatilo.
Amelia, htedoh ti reci da smo mi sinoc L inhalirali kad je zaspala. Tj, popila je mleko i zakuntala i na miru smo je inhalirali, ali u uspravnom polozaju.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 143
4.1.2016 9:02:44   
Zemunka85
Dobar dan mamice. Nama je uveliko svanulo. Od 6 smo budni, morali na kontrolu. Jezivo je hladno, a mi nenaspavani. L dobila jos jednu bocu, 7dana hemomicina i 4nedelje da ne ide u vrtic min. Ubicu se. AL sta ej tu je ....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 144
4.1.2016 9:07:32   
amelia
Jess nisam znala da moze da ga inhaliram dok spava probacu ostaje mi samo ta opcija user posted image

Ayan <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 145
4.1.2016 9:46:15   
mamin mish
Jutro. Amelija i ja sam moju T inhalirala dok spava. Podugnes ga u uspravni polozaj.
Moja T je opet dobila temp a taman smo prebobali upalu usiju. A dr nam na godisnjem. Mrzim kad moram da je vodim kod nekog drugog nikad je ne pregledaju kako treba. Sve nesto na brzinu.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 146
4.1.2016 9:56:34   
Rosita
Jutro mame. Ja dala D u vrtic na dva dana, danas moram do grada. A nesto me grize savest, posto ne radim do osmog, malo je dece u vrticu, ali dobro, nadam se da mu dva dana nece nista faliti. Sad kuvam, cekam mm da se vrati sa posla, danas nece dugo, pa da idemo van.
branki, tu jaknu mrzim i volim, kupljena u trudnoci od nekog trgovackog putnika iz Turske, teska je, boja cigle, al unutra maltene cebe user posted image
zemunka, nek je ona bolje, sta da se radi, mora to kod upale pluca da se dobro odmori.
Ispominjaste neke stare forumasice. Da, i snelle nedostaje, nju ponekad preko fb cujem. Bila je na deki. Bebiline se secam najvise po raznovrsnioj hrani i zabavama, haljinicama, pokloncicima za decu user posted image ...
Virtuelno svadanje, nekulturu, ruzne i teske reci prezirem, i ja bih se povlacila iz takvih dogodovstina.

Ljubim vas

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 147
4.1.2016 10:20:25   
Anoniman
Jutroooo mameuser posted image

Von srecan prvi radni danuser posted image

I ja se secam drustva iz 2011 divno bese, bila sam u toj grupi na fb, ali pojedine pametovase i likovase, iiii napustih je, pola njih sam i obrisala sa fb, jedino mi je zoa sto sa malim misem nisam vise u kontaktu, a bila mi je tako dragauser posted image ona mi je otvorila prvu temu za Unu!

Mi danas ravakcinaciju hepatita, nismo primil zbog bolnice i antibiotika, pa cemo i na merenje.user posted image
N spavka, U ce sada da jede, same smo, sneg je napadao basuser posted image

(odgovor članu Rosita)
  Direktna veza do poruke: 148
4.1.2016 10:26:32   
Mala Elena
Jutro! Ja opet ustala nikakva, stanje sa.konjuktivitisom se pogorsalo a kod doktora.ne mogu jer muz radi i nemam kome E...
Sad zagrejala mleko da.me popusti grlo i kasalj, inhalirala se... sve u svemu bas se lose osecam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 149
4.1.2016 10:56:35   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sanjalice ima li sta u Avivy? Glup nam je Tc jer je otvoren..unutra pakao a napolju hladno.

Nista posebno Von. Mada nisam ni mogla puno da detaljisem. Svidela mi se jedna jakna u Sport vision-u, i guska nisam je kupila. Sad mi bas krivo. Dvoumila sam se zbog cene.

Ja danas ustala na levu nogu. Sve me nervira. G mi juce opet kaze da ga boli uvo i da ga poljubim tu. Moracu danas da ga odvedem kod lekara. Ne znam da li uopste sa 22 meseca moze da zna da ga boli uvo user posted image Bekan kija i kasljucne po koji put. Bas brinem da se ne razboli i on.

ME, da prodje brzo.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here