|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
29.12.2015 16:02:00   
IvanaSK RR
Voci, ajdeee, osmeh na lice. Ne dozvoli da te kreteni uznemire. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1701
29.12.2015 16:02:23   
isidora88
Vec 2 puta pisem post i izbaci meuser posted image
Ja bila danas na pregledu u porodlistu kod endokrinologa, htela je da me ostavi na patologiji, pa je trazila i ginekologa da me pregleda, bebac je dobro, ne smeta mu moj povisen pritisak. U cetvrtak na kontrolu, povecana mi terapija za pritisak,ako se ne stabilizuje, verovatno ce me poradjati ppsle praznika...
Srecno na pregledima sutrauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1702
29.12.2015 16:07:39   
vocicana
Jao Ivana, veruj mi da cu poludeti vise od stresova svakog dana, za sve I svasta me cimaju I pitaju I pozuruju, da ti ne pricam kakvi sam uvredu dozivela prosle nedelje, u sredu upravne zgrade, u sred radnog vremena od magarca , nk osoblja, odmah je prijavu dobio, ali odmah!!!! Svakog dana novosti. Samo znas kako, ovog puta nece doktor da me zajeb....oko mog bolovanja, dokazacu mu da moze da bude onako kako sam ja zamislila!

< Poruku je uredio vocicana -- 29.12.2015 16:08:10 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1703
29.12.2015 16:21:55   
IvanaSK RR
Isidora, jos malo :)
Voci, bas te briga, radi kako ti misliš da treba, samo nemoj da se nerviras!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1704
29.12.2015 16:24:45   
vocicana
Samo mogu da kazem jadno moje dete koliko sam ga samo puta ispresecala raznim cudima.
Mamaj, Anim, sve moje trudnicice user posted image jedva cekam lepe novosti!!!!

< Poruku je uredio vocicana -- 29.12.2015 16:29:06 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 1705
29.12.2015 16:43:52   
vocicana
Molim vas da pogledati temu trudnickog I porodiljskog bolovanja ako je neka imala slicnu situaciju sa otvaranjem bolovanja bas bi mi znacio neki savet!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1706
29.12.2015 17:04:10   
borica
Dobar dan i od mene, ceo dan smo bili napolju. Jutros odveli L u vrtic, pa do moje majke, da je pokupimo, pa u kupovinu stvarcica , igracaka i slatkisa za paketice, pa je vratili, pa do svekijevaca.
Mene grebe grlo, user posted image i glava pocinje da bolucka, moracu da se aktiviram sa limunadam opet. Izgleda da cemo za ng kod moje rodjene sestre u Bg. Sutra odlucujemo. Ja isplanirala novogodisnju trpezu,nema veze. L mi trazi bombice, sad cu da mu pravim.
Anim, srecan muzu rodjendanuser posted image . Voci sad cu da predjem na temu bolovanja. Trudnice sve vasuser posted image

< Poruku je uredio borica -- 29.12.2015 17:05:48 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1707
29.12.2015 17:13:29   
vocicana
Hvala Borice.
Mm I ja ne znamo jos uvek nista, mada je nana umrla, ja sam tako raspolozena posle ovog drndanja na poslu da samo sedim u toplom stanu, bas mi se nigde ne ide, ali ako padne neki predlog, svakako cu ispostovati.
Zenskice, uspavale ste se. U fazi je pripremanje rucka, kuva se krompir za pire, posle neka salata I malo mesa, pa da se izvalim u horizontalu. Mnogo volim nas stan, pruza mi tako neophodan mir, uvek sam dobro kada dodjem kuci

< Poruku je uredio vocicana -- 29.12.2015 17:14:15 >

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1708
29.12.2015 17:23:59   
MAMAMAJ
Evo i mene, pasulj mi je ispao bruka, a još ga kupila na akciji, mm bio sumnjičav, ali je odličaaaan. user posted image
Sad sam skuvala agdu za cigaret baklavu ovde sa foruma, kad stavim decu da spavaju, da je napravim. Posle ćemo seka i ja i japansku bajaderu, zajedničkim snagama.
Sutra ću i voćnu tortu i završila sa slatkišima za Novu.
Anim moja mila, kod vas je svaki dan neki praznik, hvala Bogu, srećan tm rođendan. Šta kaže ctg?
Ivana, ja porođaj planiram u zemunskom porodilištu.
Voći, bombo naša tempirana, smiruj se zbog bekolinca user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1709
29.12.2015 17:36:02   
IvanaSK RR
Mamamaj, bas si vredna :). Jel imas nekog tamo u porodilistu?
Meni je ceo dan mukaaaa i glava boli, uzas.
Ja sam mislila da sam ja tempirana bomba, al Voci je izgleda veca user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1710
29.12.2015 17:46:50   
MAMAMAJ
Iko, hvala ti, trudim se da moji ne ispaštaju što sam ja smotana i ne mogu da funkcionišem uobičajeno.
A u zemunskom nemam nikoga, imam dr kod koje sam odlazila u prošloj trudnoći, zadesila mi se na porođaju, sada sam opet išla kod nje u Polikliniku i molim Boga da ubodem njenu smenu i ovaj put u porodilištu, ali to je sve, neću je zvati i nemam nikakvu protekciju. user posted image
Samo Gospod Bog da mi pomogne i to je to.
Usput, da li je neka od vas pravila ovu baklavu?

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 29.12.2015 17:48:50 >

Direktna veza do poruke: 1711
29.12.2015 17:51:03   
IvanaSK RR
Moji podosta ispastaju, naročito u danima kad ne mogu da ustanem iz kreveta :(
Mamamaj, molimo se da sve bude super! A hoce.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1712
29.12.2015 18:03:47   
vocicana
Nasmeja meuser posted image , ja sam ovakva samo zadnjih 6 meseci, ne Suzi, uopste nisam eksplozivna ni najmanje, ali na ovakve gluposti samo puknem.
Zato moj sin, ljubi ga majka, kako dreKnem I u momentu prsnem, tako se umirila, nema ga po par sati. Da ne navuce neku " stravu" od pocetka mene...cccc

Direktna veza do poruke: 1713
29.12.2015 18:41:45   
vocicana
Kako sam nepismeno otkucala poruku, pa to je strasno!user posted image , nisam ni podsetila opciju uredi

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1714
29.12.2015 18:47:36   
alex88
Evo i mene,malo sam dreknula.Sva sam ukocena,noge i kuk ko da su tudji,pocele da oticu sve vise,hodam ko zombiuser posted image
Mamaj user posted image ,prava si vrednica.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1715
29.12.2015 18:51:28   
vocicana
A mogla bi nam odati tu japansku baklavicu, recept molim! Samo da cujem da li je dobra!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1716
29.12.2015 18:53:25   
IvanaSK RR
Prestaniteeeeeee o slatkisimaaaaaaaaaaaaaaaa
Da znate samo kako mi se jeduuu user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1717
29.12.2015 20:17:02   
MAMAMAJ
Voći, japanska je bajadera, a cigaret baklava. user posted image
Izvinite ako sam obrnula u prethodnom postu, trudnički mozak.
Baklavu imate ovde na forumu, a bajaderu ću vam ispisati u temi Pričajmo o hrani čim uspavam moja mala čudovišta.
Anim?! Ja brinem ovde... Ctg bi do sada izbacio kilometre onog papira... user posted image

Direktna veza do poruke: 1718
29.12.2015 20:19:21   
vocicana
Postavila sam jednu sliku sa pripreme za proslavu, ali nece slikomat da je postavi, velika je I bas sam tuzna, a htela sam I pupanu da vam pokazem, nece ni to

Direktna veza do poruke: 1719
29.12.2015 20:20:26   
vocicana
Dobro,, dobro, ti samo podseti kada ispises recept. Ljubimo te mamamaj!
Anim stvarno. ..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1720
29.12.2015 20:20:48   
IvanaSK RR
Pih, nece zbog veličine?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1721
29.12.2015 20:23:48   
vocicana
Ne bre! Veca je od 10 mb valjda pa nece, ako nisam sto puta pokusala, bas mi je krivo sada. Sutra cu napraviti nove, pa da probam tako.

Direktna veza do poruke: 1722
29.12.2015 20:38:45   
vocicana
A gde li je Madre? Sta li se sa njom desava?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1723
29.12.2015 20:44:55   
IvanaSK RR
Samo nek su dobro, gde god da su ;)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1724
29.12.2015 21:24:25   
Animsaj9
Jaooooo evoo me, crko mi telefon, pa dok sam dosla kuci, jela sklonila, pa dosla tetka, pet puta pokusavam da napisem post. CTG nikad krace nije trajao ili se meni tako činilo. Moja dr je na bolovanju, pa je sestra odnela moj ctg dr koja je radila, kaže ponovo sutra da dodjem. Ne znam ni što al tako je rekla, samo sam videla gore gde su moji otkucaji (ili sta god, samo znam da je to od majke) da je podvukla na dva tri mesta, bila je po neka kontrakcija i jedna onako velika.
Hvala svima u njegovo ime, al mislim da poklon neće dobiti na rodjendan user posted image
Isla sam i do Akse zvali me da su me oštetili kad sam kupovala kolica, pošto sam dobila jedan vaučer na poklon za kupovinu, a trebala sam dva. Pa sam išla to da podignem.
Sad cu da vas čitam

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 29.12.2015 21:29:38 >

Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here