|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
28.12.2015 11:29:35   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: adulence

trco nisi odvratna...ljubim..

Ado, znaš kako sam se osećala dok sam se dopisivala sa najboljom drugaricom. Ona i ja smo pre jedno dve godine krenule u isto vreme da radimo na bebi. Ona zatrudni u februaru, ali nije se čulo srce i morala na kiretazu. Pa ja sa Lukom ostanem negde u aprilu, em mi tad bilo teško, a sad još teže. Od tad ona nikako ne ostaje trudna. Bila i na produvavanju jajovoda, na jednoj insemimaciji i ništa! I pišem joj i izem ti ja to, ja se molim da nisam trudna, a ona (i ko zna koliko drugih žena) se moli da ugleda dve crtice. Kako da se ne osećam loše.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1326
28.12.2015 11:54:51   
dijana1*
Trco nema razloga da se osecas lose. Trenutno nisi spremna da radjas trece i bolje da se radujes jednoj crtici nego da ugledas dve pa da radis abortus ili da se odlucis na trece a nisi spremna ni fizicki ni psihicki ni finansijski. user posted image
Evo ja sam rodila trece ali iskreno stvarno ne bi mogla cetvrto. Tako da cu se i ja u buducnosti radovati meciuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1327
28.12.2015 12:34:20   
branki*
Trco,srecna sam zbog tebe,super!
Mi imali casove,u 4 idemo opet,boka drema na sisi,rucak imam.dobro je sto sam mom B pocela da uvaljujem kuvanu hranu,djuvec,paprikas,spanac,krompirbpeceni,sve sto kuvam i uspevam u tome,mnooogo mi je drago!4 godine ne jede normalno,nego vrtim bukvalno pet stvari.
Digla se magla ,prst pred okom se nije video jutros.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1328
28.12.2015 13:31:44   
vikiveki
Dobar dan mame...ja se malopre vratila iz škole, bila da uzmem knjižicu za ćerku,pošto ona nije tu...razredna me skoro rasplakala koliko je hvalila Viktoriju,onda sam bila u pošti da pošaljem čestitke,tu sam više od pola sata čekala,pa onda kod dr. išla da pogleda rezultate...pala sam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1329
28.12.2015 13:52:43   
adulence
Trco ja tebe potpuno razumem,ali zeno svako ima svoj zivot i neki svoj put,ja verujem da bi vecina nas volela da ima gomilu dece,ali da ima prostora ,para i vremena,najlakse ih je roditi,ali treba im pruziti pristojan zivot i napraviti od njih ljude...nema nista lose u tome sto se radujes meci...iskreno ja bih volela jos jedno,ali dok se neke poslovne okolnosti bar meni ne promene radovacu joj se i ja...kiss draga moja...
Zene pisala sam i u temi imam nan 4 dobila u paketu rok je oktobar 2016,rafo bih nekome poklonila,posto mi to ne koristimo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1330
28.12.2015 16:55:47   
eca89
Evo i mene, e zene kupih ja svom djetetu onu čašu sa slamkom i ne znam koji me djavo nanese, ne zna nikako, treba onu slamku i stisnuti zubima i vuci da bi išlo, grrrrrr ne znam kako da je naučimuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1331
28.12.2015 17:16:25   
Mariya
Eco ne verujem da možeš da je naučiš, dete treba samo da shvati kako to ide. Ja sam dala H čašu sa slamčicom sa njenih 13 meseci i nije znala da vuče, a ubih se pokazivajući i objašnjavajući šta da radiuser posted image a 2 nedelje kasnije je shvatila kako i sad najviše voli da pije na slamčicu.
e da, veče mame!!evo i mene nakon nekoliko dana. bila sam slobodna 3,5 dana, proletelo je, kući smo dolazili samo na spavanje, obišli smo pola Bačkeuser posted image ali bitno je da nam je bilo lepo. A krkalo se neprestano, onih 2 kg što mi je silazilo mesec dana sad se vratilo garant, ne smem na vagu da stanemuser posted image
Lu je OPET bolesna, curi joj nos i kašlje kao magarac, u DZ samo jedna dr radi pa je danas sestra rekla da ukoliko nije pitanje života ili smrti da dete ne vodim danas lekaruuser posted image I sad je naravno, samo pitanje dana kad će i H zaraziti.
I večeras opet idem u noćnu, a u sredu sam dnevna, znači postoje realne šanse da radim za doček NGuser posted image user posted image user posted image I nakon 5 dana kašnjenja dobila sam, a i ja sam se nadalauser posted image . Ma nisam trebala uopšte ovde da se javljam, trebala sam da pišem u negativi.user posted image
A vi kako te?

< Poruku je uredio Mariya -- 28.12.2015 17:18:46 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1332
28.12.2015 20:43:09   
branki*
Mi smo opet sami...drugarica otisla.
Uspavljujem boku,bozu stavila u krevet,valjda ce i on uskoro.onda da pocistim malo,pa i ja u krevet!

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1333
28.12.2015 20:47:56   
eca89
Evo i mene, Branki bas mi je zao sto je otisla, vjerujem da si uzivala i drago mi je da jos ima pravih prijatelja.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1334
28.12.2015 20:52:37   
branki*
Pa,jesam,kako ne!meni svaka pomoc dobrododje.dovoljno mi da ne moram i boku da secam na casove.
Evo je,uspavala se,odoh sad kod boze u sobu da i njega ubacim u snoveuser posted image

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1335
28.12.2015 21:14:50   
Sanjica26 RR
Masem vam. Mrtva sam. Danas je bio turbo dan. Idi na casove, idi na priredbu, vracaj se na posao. Priredba je prosla super. T je bas zsblistala. Moram da je malo hvalim.
Poveli smo i Sofiju, jer nismo najavili dadilji da ce da ostane sat vremena duze. Uvredila se. I onda smo odlucili da povedemo Sofi. Sta da radimo. Bila je super kako smo se nadali. Mislila sam da ucim, ali ladno sam ostavila moju svesku sa beleskama na poslu
Posle priredbe je mm vodio na ples. Sutra ima zurku na plesu. Ma stalno jurnjava.
Branki gde ce te Bokin rodjendan?user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1336
28.12.2015 21:17:37   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: eca89

Evo i mene, e zene kupih ja svom djetetu onu čašu sa slamkom i ne znam koji me djavo nanese, ne zna nikako, treba onu slamku i stisnuti zubima i vuci da bi išlo, grrrrrr ne znam kako da je naučimuser posted image

Luka je ufff mislim negde sa 3 meseca u DM-u dobio hippovu čašicu sa piskom (tvrdim). Dala sam mu pa pre jedno 2 meseca možda. Prvo mu bilo čudno jer je pisak tvrd i pljosnat (cucla na flašici je mekana i okrugla). Imali smo mam flašicu koja je imala i taj mekani pisak (pljosnati) i tad nije umeo da pije iz toga. I onda sam lepo prešla na to što smo dobili.

Pošto je ona guma otišla u aut, planiram da mu uzmem aventovu flašicu sa piskom.

Mariya - moja mislim da je konačno krenula - posle celog dana mrljavljena i ne znam ni ja čega. Meni je danas sedmi dan kašnjenja bio!!!

Branki draga, svaka tebi čast. Ja bi šenula sa ovo dvoje sama. Ne zbog obaveza, već jednostavno što sam sama i bez društva. Tu u Bg-u barem možeš ugovoriš kafu sa ženicama, može neko i kod tebe da dođe, možda i da prespava (ako ima mesta)

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1337
28.12.2015 21:18:14   
branki*
Sanjice,kako stvari stoje,ako budemo i januar u bgdu kako smo mislili,najverovatnije nigde!otici cemo u neku igraonicu nas cetvoro ,aj kao malo da obelezimo i nista.kad se vratimo kuci,videcemo da nesto napravimo i sta.sta da joj radim,tako je kako je,mora ovako.
user posted image za teodoru!

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1338
28.12.2015 21:24:45   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: eca89

Luka je ufff mislim negde sa 3 meseca u DM-u dobio hippovu čašicu sa piskom (tvrdim). Dala sam mu pa pre jedno 2 meseca možda. Prvo mu bilo čudno jer je pisak tvrd i pljosnat (cucla na flašici je mekana i okrugla). Imali smo mam flašicu koja je imala i taj mekani pisak (pljosnati) i tad nije umeo da pije iz toga. I onda sam lepo prešla na to što smo dobili.

Pošto je ona guma otišla u aut, planiram da mu uzmem aventovu flašicu sa piskom.

Mariya - moja mislim da je konačno krenula - posle celog dana mrljavljena i ne znam ni ja čega. Meni je danas sedmi dan kašnjenja bio!!!

Branki draga, svaka tebi čast. Ja bi šenula sa ovo dvoje sama. Ne zbog obaveza, već jednostavno što sam sama i bez društva. Tu u Bg-u barem možeš ugovoriš kafu sa ženicama, može neko i kod tebe da dođe, možda i da prespava (ako ima mesta)

Trco ima ona tu sa piskom i pije sasvim ok iz nje, nego se ofucala sva neka i ja rek'o da kupim neku drugu,pise na na njoj od 10-18mjes. I dado 8e za nju kreten, nisam znala da je tako komplikovanouser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1339
28.12.2015 21:30:53   
vonavoj
Mariya,a gde radis? Znaci,ne bi se zalila da si trudna...
Sanjice,ja sam J vodila na T priredbu engleskog..mi je svuda vodimo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1340
28.12.2015 21:32:02   
vonavoj
Eco,naucice..daj joj prvi sokic na slamcicu,pa stiskaj i shvatice. I onda daj tu casu..tako je J naucila.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1341
28.12.2015 21:38:30   
Sanjica26 RR
Von ne znam kakva je Joka, ali Sofi je ukljucena u struju. Ne staje. Jos je u sred priredbe rekla Stop Dorauser posted image Svi su se smejali. Inace stvarno retko angazujemo dadiljom. Maksimalno je oslobadjamo. Ali dobro. Ne ljutim se. Trebalo je da najavim. Jedva cekam da Sofi krene u vrtic. Bila je odusevljena njime. Sve je razgledala. Nadam se da cemo ove godine da je upisemom. Inace saljem mm kako zna i ume da ide. Mada, nijednom nije hteo da se buni. Takav je. Samo kaze bice, bice.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1342
28.12.2015 21:53:36   
Sanjica26 RR
Branki ma bice jos dosta rodjendana. T je prvi rodjendan proslavila kod kuce sa nama. Niko nije bio, jer zaista ovde rodbinj nemamo. Lazem. Dosla je Vika sa Lazarom. Ali oni taj prvi rodjendan i ne shvataju ozbiljno. Sad ne mozes da se izvuces da ne napravis. Samo da su zdravi.
Pricam ja danas sa jednom majkom pre priredbe. I kazem da smo zakazali igraonicu i gde. Ode veceras mm do jedne igraonice da plati moju haljinu. Tu uglwvnom dovodimo decu, ali nismo zakazali tu, jer je jako mala. Imacemo puno gostiju. Dobri smo sa gazdaricom, ali ne vredi. I naidje majka koja je sve vreme slusala razgovoor dok sam pricala za rodjendan. I pita mm pred gazdaricom kad pravife rodjendan. Recice te njoj, jer mi necemo jedno vreme da idemo u vrtic. Mm kaze kako mu je bilo jako neprijatno. Covece kako neko moze da bude tako bezobrazan. I vec nekoliko puta me pita jel ljibomorna T na Sofi. Nisam se iznervirala, ali ne shvatam.
Mene jako tesko moze nesto da iznervira.

Direktna veza do poruke: 1343
28.12.2015 22:21:36   
vonavoj
Sanjice,J je fazi prohodavanja,ispitivanja..jasno ti je..ne staje..pri tom je malo i plakala na priredbi..dala sam joj dudu..a sta cu.
Inace,vec 15min nemamo struje..celo naselje.

Direktna veza do poruke: 1344
29.12.2015 1:16:33   
branki*
Ma,da,bice rodjendana koliko volis!
Probudih se i ne mogu da se uspavam sad,sto to mrzim!

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1345
29.12.2015 6:29:50   
serpica
user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1346
29.12.2015 6:51:30   
bebilule
Evo me na kafu. M vec drugu noc za redom preskace nocni obrok. Jutros se probudio u 6 a isto zaspao u 9. Ja se bas lijepo naspavala. Ne smijem da se radujem puno, mozda mu samo tako naislo user posted image . Danas idemo na prvo putovanje, odosmo do mojih. Nadam se da cemo u putu dobro proci, imamo jedno dva sata.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1347
29.12.2015 7:11:07   
adulence
Dobro jutro i od mene Relja spava,moja pcelica maja odzujala u vrtic,a ja mislim da cubjis malko da dremnjem...bili juce na kontroli,sve je bilo super,primili pentaksim i hvala bgu sve je bilo kako treba..kiss

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1348
29.12.2015 7:24:05   
Trcosava
Sanjice ja te pola nisam razumela user posted image Mislim ono pred kraj oko rođendana.

Bebi, biće sve ok. Sa neka 2.5 meseca možda je Luka išao na ''put'' kod brata od tetke na rođendan. Imamo oko 2 sata isto, a sa 3 smo išli za Srbiju (6 i kusur sati vožnje).

Jutro mamite.

Ado, svaka čast kad možeš nastaviš da spavaš user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1349
29.12.2015 7:30:25   
dijana1*
Dobro jutrouser posted image
Bebilule svaka cast, ako tako ostane lepo ce se mama naspavatiuser posted image
Uros nece cucu i po ceo dan i noc mi je na sisi. Moram nekako da ga naucim da zavoli cucu inace me nema nigdeuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here