Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:16:03
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Oni su moje najvrednije bogatstvo, dok se nisam udala i dobila decu, nikada nikoga nisam u životu toliko volela, bili su ceo moj svet, dok su moje drugarice sekle vene za momcima, ja sam sebi govorila kako imam njih, kako moram da im pružam primer kroz život i budem podrška. Ustvari, pre njihovog rođenja sam bila užasno usamljeno i tužno dete, što se čak i na fotografijama vidi. Tako, Ivana i ostale trudnice sa sličnom razlikom među decom, ne brinite, sve će se to lepo uklopiti.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.12.2015 19:18:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:18:06
|
|
|
|
vocicana
|
Zato si najdivnije bice na svetu I zasluzujes samo da ti se uzvrati istom I vecim merom!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:21:47
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Ivana, odakle da pocnem, sta da pricam, da ne kazem od kulina bana.... Nisam slaba, jaka sam, znam da ste I sve VI ovde takve! Ponosna sam sto sam zena! Gadim se unizavanja zena! Trudnoca me je emotivno sahranila, zato sam I rekla da jedva cekam svoju bebu u rukama, a ja cu se sa hormonima izboriti! Uh, kada se samo set_im, opet mi para izlazi na usi! Smiricu se, ne zelim ni da ovo cudo oset_i koliko je strasno kada se neminovno desava, a ti ne mozes da se odbranis I da kazes, eeeej stani malo, pa ja nisam drvo! Zato samo raspolozenje, samo osmeh I ne dam se 🐩🐇
< Poruku je uredio vocicana -- 24.12.2015 19:22:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:25:17
|
|
|
|
alex88
|
Voci ,samo napred.I jedva cekamo da vidimo sta si kupila.Ostale veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:33:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, divnoo, nadam se da ce tako biti i sa mojom decom. Voci, potpuno te razumem, nadam se da ce to biti poslednje nerviranje u trudnoći :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:53:43
|
|
|
|
vocicana
|
I ja se nadam, muka mi je vise od tenzije, nego nije to ono najstrasnije, najgore je to, da nema sansi da se smirim dok ne zatvorim krug, a nije samo to jedno, nego se nastavi I drugo I trece, a niko da te postedi jednu fucking sekundu! Kupili smo kolica sa jajetom , a uz kupovinu kolica krevetac je bio sa 50% popusta. Kolica su fina, vozna lagano, jer ne bi volela da moram da ulozim 110% snage da bi bebac I mi set_ali. Fino lako se sklapaju, krevetic je bele boje sa fijokom ispod jer nam je stan jako mali, za pocetak nece biti strasno, ali kasnije ce biti zurka. Dusek...dasku za presvlacenje, jako bi mi nezgodno bilo da ga sredjujem na bracnom krevetu zbog lose visine, kicma ce me cepnuti svaki put kada menjamo pampersic. Kupila mu je majka I jedan lep plavkasti bodic, nije mi se dopao zeleni, nisam onaj stereotip sa plavom bojim, nego taj mi je bio bas sladak.
< Poruku je uredio vocicana -- 24.12.2015 19:54:33 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:58:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nemoj, nemoj dozvoliti drugima da ti to rade... I, evo, sad ti opet zavidim, gutam izjave o stvarima za bebu :) Uf, moram pod hitno nešto da kupim, da ne odlepim :))) Sa prvim detetom uopšte nisam bila u ovom fazonu, bas sam slabo stvari kupila pre porodjaja, a sad sam uzasna. E, meni se svidjaju tetra i svedske u boji i sarene i to cu sigurno kupiti :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 19:59:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao cure... kako ste? Ja sam danas napokon bolje. Al nisam iz kuce izasla..mislim da cu puci Zato sam malo sredjivala stan, menjala posteljinu i pade mi na pamet gde cu s bebinim stvarima? Ogroman orman u decijoj sobi a pun (pola od toga igracke ) pa sam ispraznila jednu policu..planiram jos svasta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:04:38
|
|
|
|
vocicana
|
Resila sam da ne cekam ono zbog malera do pred kraj, jedno po jedno, najvise zbog finansija, stedela sam, odvojila sa strane para, pa sam lagano jedno po jedno. Imam neki spisak za start, ne volim da cekam od drugog nista, pa onda polako planiram I kada mi se nesto dopadne, ne casim casa. Bas je lepo. Ja sam stvarno mislila da nikada necu doziveti da budem mama, da se ovako pripremam, sada uzivam. To ne govorim zbog mm, vec sam u nekim sugavom razmisljanju bila celog zivota, kako ce me to nekako zaobici, a sve vreme dok pisem, on me sutira I tako lepo uzivam u tim njegovim pokretima. Imam podrsku, razumevanje od partnera, volim sto nije naporan sa nekim stvarima, a vec ima dete pa puno toga I sam uvidi I vrlo pametno I odmereno razmisljala, sto mi mnogo znaci.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:08:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedva cekam da skupljam stvari za bebu ali nista pre kraja januara dok ne saznam pol. Kad mis tignu rezultati sa amnio. Mislim imam dosta odece od curica koja je univerzalnih boja, pa tako da ce biti i za batu...ako i bude bata
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:17:32
|
|
|
|
vocicana
|
Ja ti od srca zelim da imas I sina, bas bi bilo lepo a lici mi po celom tvom stanju da je bas tako, nadam se da me obradujete sa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:22:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa rekla mi je na expertnom da je decak..al ja to ne uzimamza gotovo dok nebude rez.amnio. Iskreno pored njih dve, tolik sam navikla da neznam kako cu se snaci s decakom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:25:01
|
|
|
|
vocicana
|
Mislim da su velike maze, da su lenji za hodanje I pricanje, ali mislim da su za majku jako dobri, sva su deca ista, to su nijanse, samo ako zive okruzeni ljubavlju I paznjom. Volela bi jos muskih mama ovde. Recite mi kako je Dijana, da li je sa bebom sve ok? Pretpostavljam da su do sada izasli iz bolnice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:27:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih volela devojcicu, jer imam decaka :). Mislim da je lakše sa decacima, tako da ces vrlo lako U januaru idem na ekspertni i 4d, valjda 4d ne gresi za pol, tako da cu i ja krajem januara u mini soping :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:30:02
|
|
|
|
vocicana
|
I da znas da ocekujem da nam ispricas sta si kupila. Nadam se da cu biti dobrà mama, navikla sam na devojcice, sestra ima dve, ali mislim da ne mogu bas katastrofa ispasti sa decakom. Imam jednog velikog sa kojim zivim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:30:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, moj sin je prohodao mesec dana pred prvi rodjendan, za prvi rodjendan je trckarao po kuci opusteno, imam i slike :). Ali zato mu je prvi zubic izbio sa nekih devet meseci, a balavio je od drugog meseca :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:32:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sa decacima je mnogo opustenije nego sa devojcicama, ipak su one nezniji pol :). Veruj mi, vrlo brzo ces to videti. Ja cu da se svima hvalim sta sam kupila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:41:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto ja imam dve curice , ali su totalno razlicite, i razlicito progovorile, i prohodale .Starija je ogrooomna maza...neznam moze li je decak prestici u tome A da ce biti okruzen ljubavlju tooo definitivno. Nemate pojma koliko mu se seke raduju, stalno mi ljube stomak, i jedva cekaju prolece da stigne bata
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:44:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je dr rekla da je moguće da je devojčica, al nije sigurna. Sin uopšte nije oduševljen, drugari (koji imaju sestre) mu ispricali kako je bolje da dobije brata, jer se sa sestrama stalno svadjaju. :(
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:48:10
|
|
|
|
marinchica
|
Auh ovde zatisje pa kad se raspisete ne mogu da vas pohvatam Ja sam se sinoc s mm nesto zakacila, glupost, ali sam napravila od toga takav bauk da sam plakala i plakala i plakala, i ceoooo dan mi glava puca, migrena me rastura. Nepodnosljivo. gruvaju me hormoni. Jutros se malisa tako javio, kao da je vozio bicikl unutra, sou je pravio...i...nista....ostatak dana miruje. Kicmu necu ni da spominjem...ni trnce. Toliko me sastavilo da se smejem non stop. nemam vise nijedno drugo resenje kad lekove ne smem, osim jednu palicu pa ko u crtacu samu sebe po glavi da udrim. LJubim vas sve sve! Mislim da bih bila usamljena sa ovim turbulencijama osecaja, promenama na telu, kad se uplasim a vi me tu najbolje razumete. Flipnula bih da mi nije vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:56:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
uhhhh..ja sam sad ljuta na mm jer nije hteo da izadjemo da setamo, jer je dosao umoran s posla i mora da spava Ok...a sta ce veceras da radi...da vileni dok ja spavam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:59:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene je moj m iznervirao pre par sati i plakala sam kao kisa... Izgleda da su dani za to da nas nerviraju muzevi :D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 20:59:19
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam danas sredila sinu veliki orman, bilo je i vreme da ga preselim iz bebece komodice U nedelju zavrsavamo sa krecenjem, pravicemo razmestaj u spavacoj sobi, nadam se da ce izgledati onako kako sam zamislila. Posle praznika krecem sa pranjem garderobice, slaganjem u komodicu, sklapanjem krevetica Voci slikaj nam sta si kupila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 21:42:27
|
|
|
|
vocicana
|
O Marinchice duso moja, ja te odlicno razumem, ali ja sam sa tom fazom zavrsila, sa plakanjem, samo znam da je strasno bilo I da mi je trudnoca donela more tako sugavih osecaja, pucanja, netolerancije, a ako je neko tolerantan do besvesti, to sam onda ja. Uopste nema sansi da se vise napicim zbog gluposti. Samokontrola!!!! Isi hocu lutko, samo sto su mi stvarcice kod mame I tate, cim odem slikam I saljem. Malo sam primetila da se preterujem sa tim opremanjem bebice, malo suvisnih stvari ima na tim spiskovima, stvarno msm da treba biti praktican, ipak oni to brzo prerastu. Pa msm, laza, kutija lazu, pa jos milion stvarcica koje u startu bar ne treba imati. Ali dobro, stvar izbora. Ja sam malo posmatrala sestru, pa povucena njom I decicom, znam da se zakocim kada treba.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 24.12.2015 21:45:04
|
|
|
|
vocicana
|
Ja bi najvise volela da je cerka mm tu I da se raduje bratu na putu, ona se dete raduje, ali nije ovde, ali puno mi znaci kada to znam I kada ona kaze:" Ja zelim da dodjem da ga cuvam!", dusa mala, znam da ce se lepo slagati. Nadam se da ce biti maza kao ja, ali necemo preterivati, neka se sve lepo okonca, sto bi babe rekle da se cerko lepo raskrstis, pa posle, kako bude bice.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Pomozite. Biramo ime za dečaka. 😀Palacinka123Koje ime vam se najviše sviđa? 😀Lav (
15%)
Vasilije (
23%)
Pavle (
19%)
Tadija (
9%)
Mateja (
12%)
David (
21%)
Ukupan broj glasova: 337Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!