|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
22.12.2015 9:29:04   
emicaa
Jutro,i T je počela kašljati,cijelu noć se budila jer joj se nosić zapuši a vode je opila jedno pola litre ali nije imala temperaturu.
Di i ja vidjeh slike,predivni ste.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1151
22.12.2015 9:34:17   
Trcosava
Dijo, meni se orosiše oči. Jbt iskreno se nadam da će da mi mrene današnje, cmizdrim na svaku sitnicu. Samo imam slovne freske, zanemarite. Kucam za tablete mm, pa može da se reši da uleti moja slovenska rec.

Za meso ja ne mogu nista da ti kazem jer ne jedem svinjsko

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1152
22.12.2015 9:37:34   
Maraj
Dobro jutro i od nas.
serpi pa bas bezveze....al ne verujem da bi joj dr dala vakcinu da je sumnjala da je prehladjena...al eto čovek samo da brine...
kad smo kod user posted image ja je imala okruglo 60dana nakon porodjaja , nakupovah se ulozaka....za sad to je to a L ce za nedelju dana napuniti 3 meseca

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1153
22.12.2015 9:37:43   
emicaa
Trćo i ja sam prije jedno mjesec bila tako plačipi..... i nije što sam trebala dobit user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1154
22.12.2015 9:46:02   
jess021
Dobro jutro, mi smo se budile u 8h, a zaspale u 2h, napredujemouser posted image
Branki, hvalauser posted image
I mi sutra primamo Pentaxim. L je ujutro malo zapusen nosic, ali mislim da je to od suvog vazduha.
Danas je mm divan dan, a idemo kasnije i na rodjendan od deverove cerkice.
Dijo, sad samo uzivajte!
Trco, pa sto si nam se tako raspilavilauser posted image
A da, i ja sam dobila, juce. Dakle trudna nisam, ali bicu uskorouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1155
22.12.2015 9:50:24   
Maraj
Jess srecan rodjendan tm!
O pa emice hoce li nam se onda trca preseliti u druge teme user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1156
22.12.2015 10:05:26   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: emicaa

Trćo i ja sam prije jedno mjesec bila tako plačipi..... i nije što sam trebala dobit user posted image

Znam Emice, zato se i nadam da će da krene. Mislim, nema razloga da ne krene. Stomak me boli i danas i to pošteno me žiga. Tako da mislim da je pitanje satauser posted image

Jess srećan rođendan tmuser posted image

Maraj, nema šanse. Od mene dosta trudnovanja i rađanja. Bukvalno ne bi imala gde fizički da stavim decu, a ni finansijski nemam

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 22.12.2015 10:06:46 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1157
22.12.2015 10:07:22   
adulence
evo i mene,malo pospremila kucu,rasirila jednu masinu,uspavala R i sada kuliram,iskreno jede mi se nesto non stop,Di ja apsolutno sve jedem...
Zemunka i moja Iva ide danas na Masu i medveda onu od 18 h taman posle priredbe...
Jess srecan rodjendan tm...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1158
22.12.2015 10:11:35   
emicaa
Trćo koristiš li kakvu kontracepciju,ja ću odma posle oroda kad se sve vrati na mjesto stavit spiralu.Ovaj me tablet mnogo nervira,neće uvjek prihvati slovo p ali već ste vi navikle na moje greške user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1159
22.12.2015 10:15:26   
jess021
Hvala zenske!
Dodjite na tortu, zahvaljujem Adulencetu na pomociuser posted image
Stan mi je u haosu, moram svaki dan nesto da uradim da bi ga malo dovela u red pre praznika. Uvek mislim kasnije cu kad mm dodje s posla pa da cuva L, ali to poslepodne i vece tako brzo prodje da ne uradim nista ili jos ne znam da se organizujem,
Kod nas je bas divan dan, kad se L probudi idemo u postu da podignemo pare, koje su nadam se tamouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1160
22.12.2015 10:19:22   
Zemunka85
Ado, i L ide sa mm u 18h hehe a ja cu je pre toga u Kamicak da izvrsimo primopredaju 😂

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 22.12.2015 10:24:25 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1161
22.12.2015 10:22:28   
Maraj
Jess i meni se tako izmigolji dan kad mi m dodhe s posla.... ja skidala temenjacu L . Moracu i sutra. Nisam sinoc namazala sva mesta tek sad vidim
Sva mu se kosica ulepila u pavlovicevu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1162
22.12.2015 10:25:18   
adulence
moja Iva ide sa mojom mamom,baka i unuka u provodu....ma jess,sta mi se zahvaljujes nadam se da ce ti se svideti i biti ukusna...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1163
22.12.2015 11:15:11   
branki*
Divan je dan!
Mi ostavile B na casovima,pa se vratile kuci,boka spava,kasnije idemo po njega i tako...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1164
22.12.2015 11:20:43   
serpica
Trco nije od zuba,napisah ja nije od zuba,ima stafilokoku pneumonija 100% u nosu zato smo dobili kapi ako ne pomognu mora da prima longacef.
A toma dobio temp.boli ga stomak s desne strane ima nagon na povracanje..user posted image cekam da se probudi pa da idemo kod dr..
a za ovvu bak.se bas plasim ne znam odakle je pokupila jos pre toga primili pentaxim...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1165
22.12.2015 11:27:56   
Maraj
Serpi da nije slepo crevo....user posted image mozda i lupam...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1166
22.12.2015 11:48:10   
branki*
Serpi,uhuser posted image

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1167
22.12.2015 15:38:31   
Maraj
Bas sam pobesnela . Bila sam sa L napolju i svrsvratim u apoteku u kojoj smo kupili eferalgan. Oni se prave blesavi jos me apotekarka ubedjuje da je lek ispravan samo je istekla sesija jer je kraj godine. Eeeee pa ko je ovde lud?!?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1168
22.12.2015 17:50:10   
pipi_coco
Dobro vece drage mame,

molila bih vas da bacite pogled u temu indikacije za CR, voljela bih da mi neko odgovori ako je imao slicnu situaciju.

Serpi, nadam se da ce sve biti ok user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1169
22.12.2015 18:52:58   
Valerie
ziveli antibiotici, bebici se potpuno oporavio obraz za oko 2 dana, a i obloge od zalfije su pomogle. pocele smo mustelu stelatopiu, bas se lepo razmazuje, a kupka maaasna, kao u ulju da je kupam hehe. al samo da bude bolje, mada stalno drlja po obrazima, imacemo taj problem, samo da ne budu opet zive rane.
moj sumnjivi mladez ispade ok, ali mora da se skida ili prati, laknulo mi da ne mora odmah. skinula bih ga ja zacas, ali je na grudima, pa mi se sad tu ne petlja. mada kazu da je nebitno sto sisa. po svemu sudeci se mladez razvukao od razvlacenja koze...
idem da citam
grlisa svima!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1170
22.12.2015 22:07:32   
branki*
Mame,evo i mene!
Danas B bio super na casovima,videla sam i ja,i toliko je bio srecan i raspolozen,mauser posted image i napolju mi rekao-hocu da se ljuljam i hocu da piskim,ja odusevlhena,jer on odbija da piski napoljy stojeci,super je bio.sad polegali,sutra nas ooet cekaju casovi i tako..dosla mi drugaricacda bude malo sa nama i tako..

branki

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1171
22.12.2015 23:22:01   
Mariya
Veče mame!
Ja ceo dan u nekom poslu,bila sam sama sa devojčicama i tad ništa ne stižem. Ddanas smo okitili jelku,pošto sutra i prekosutra radim pa neću stići.pogotovo što kad stignem sa posla moram da pravim kolače.
Šerpi, moja H je tako bila slinava 2,5 meseca bez drugih tegoba,samo sam joj svaki dan po više puta čistila nos noskom, stavljala neke neodeksazon ili kako se zove,kapi za oči koje mogu i u nos.pa joj ipak otišlo na uši,pila hemomicin i dalje slinila.ali svo to vreme ja joj nisam htela dati pentaxim. Tek kad je prestala sliniti, izvadili smo krv i tako primili vakcinu.
Meni user posted image kasni 2 dana,ja se nadam da neće ni dociuser posted image ...
Branki,drago mi je da ste oboje bolje,jednostavno ste bili oboje premoreni,van elementa, desi se to svakome.

Di,klopaj sve,možda ne bi trebalo npr kikiriki i jagode i slične jake alergene ali ostalo možeš. Drago mi je što ste kući!!
Danas nam je stigao Nestlé paket,sjajan je, a zamislite,dobila sam email od redakcije L&Z da sam osvojila revitabion paket za rast koseuser posted image Baš sam srećna što sam u zadnje vreme srećne ruke!! Još da uplatim loto,možda dobijem jedno 100.000€ user posted image
Laku noć mame!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1172
23.12.2015 7:20:51   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

Danas B bio super na casovima,videla sam i ja,i toliko je bio srecan i raspolozen,mauser posted image i napolju mi rekao-hocu da se ljuljam i hocu da piskim,ja odusevlhena,jer on odbija da piski napoljy stojeci,super je bio.sad polegali,sutra nas ooet cekaju casovi i tako..dosla mi drugaricacda bude malo sa nama i tako..

Bravo, bravouser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1173
23.12.2015 7:26:29   
eca89

IZVORNA PORUKA: Mariya

Meni user posted image kasni 2 dana,ja se nadam da neće ni dociuser posted image ...

Ooooo, Marya i ja se nadam da ti neće doćiuser posted image ,

Dobro jutro mamike, kod nas sve standard.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1174
23.12.2015 8:01:37   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro mamice!
Juce stigli paketiciiiiii...jao sto volim taj momenat otvaranja paketica kad ih gledam kako kidaju sve da sto pre otvore i vide poklone user posted image
Od jutros ne izlaze iz sobe...igraju se novim igrackama user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here