|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
21.12.2015 13:24:27   
Torbica
Cao mame,ja na neurohirurgiji, druga vratna kicma,ali bice prekovremeno,klasika.Mirno je,stabilan bolesnik,fino sam ga ususkala,hehe,spava kao beba...pa virkam malko..Poljubac svima

< Poruku je uredio Torbica -- 21.12.2015 13:25:38 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1126
21.12.2015 13:27:18   
emicaa

IZVORNA PORUKA: eca89

Emice, jeli joj ti ukidaš ili joj se ne spava?
Moja spava pijem kaFucino i odmaram dušuuser posted image !

Eco ona sebi ukuda a ja bih rado da spava.Kad je došlo vrijeme kad uvjek idemo na spavanja razigrala se i jeva,čim spomenem spavanje kaže neće doda pavaaa,doda peše(pleše) user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1127
21.12.2015 14:04:39   
suzi kju
Maraj razlikuju se, da. Imaju drugačiji oblik glave ali opet i jako puno sličnosti. Kada inaju kapice, ili trakice, a vidim ih odvojeno, dobro se zagledam da bi znala koja je koja, a kad su jedna pored druge onda ih raspoznajem.
Mislim da, kako vreme bude odmicalo, sve će više i više da liče.

Torbice gde radiš?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1128
21.12.2015 16:18:14   
Torbica
Specijaliziram anesteziologiju sa reanimatologijom i intenzivnom terapijom, druga godina. KCV.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1129
21.12.2015 19:30:31   
Maraj
Mame sad sam saznala da se lek Eferalgan povlaci sa trzista tj samo odredjene serije. Evo pogledajte link i vase serije uporedite

http://www.alims.gov.rs/ciril/

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1130
21.12.2015 19:36:35   
Maraj
Inace ja imam tu bocicu od 30mg br serije R2228. Sva sreca nismo je koristili. Stoji neotvorena. I sta ad? Jer mogu da zamenim u apoteci ili ne?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1131
21.12.2015 20:01:04   
mama krava
Sad sam proverila i mi imamo i pili smo je kad je poslednju T imao. I sta sad?user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1132
21.12.2015 20:28:01   
Rosita
I mi smo. I sta sad?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1133
21.12.2015 20:35:01   
Maraj
Joj ne znam....tako se olako igrati sa nasom decom....uzas. mi sva sreca nismo koristili jer smo je kupili za ne daj Boze ako bude reakcija na vakcine koje L prima. Sva sreca pa reakcije na vakcine nije bilo....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1134
21.12.2015 20:43:31   
branki*
Cao,mame!
Muz tu,ali sutra vec ide nazaduser posted image mora tako,mora da radi.
Dijo,citam da ste pusteni kuci,jeeee!bas odlicno!sad se cuvajte!
Emice,ostajemo ceo januar ,pa cemo onda kuci.
Suzi kju,neka su vam srecna tri meseca!ide vreme!
Za eferalgan,pojma nemam,ne znam sta se desava,sad cu da procitam!
Jess,trudim se tako da mislim,ali o o juce je moja tamna strana prokljucala iz meneuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1135
21.12.2015 21:26:50   
Sanjica26 RR
Dobro vece zene drage. Dosla oko pola osam kuci. Deca su bila veceral i obucena za spavanje. Kuhinja sredjena. user posted image I mm je zaspao. Veceras cu da spavam kod T u krevet. T je zauzela moju strany. Nemam snage da je prenosim.
Branki drago mi je da si malko bolje.
Dijo pisi kako je prvi dan protekao sa batama.
Odoh i ja u krevet. Bas sam bas umorna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1136
21.12.2015 21:35:24   
jess021
Dobro vece, L spava, mm sa njom u sobi. Ja pijem vino dok cekam da mi se ohladi fil za tortu. Sutra je mm rodjendan.
Za Efferalgan pise da je problem u pakovanju a ne u samom leku.
Maraj, mozes da ga vratis u apoteku u kojoj si ga kupila, moraju ga prihvatiti.
Branki, okrenuce se ta tamna strana na svetliju, videcesuser posted image
Dijo, stigli ste kuci!! Superrrr

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1137
21.12.2015 23:27:48   
bebilule
Cudim de ja sto ti L spava. Hoce to od vina, sad joj daj da siki, pocece ti spavati ko tinejdzer- do 1 popodne user posted image .
Ja u krevetu, M spava. Bio je divan danas, sami smo cijeli dan absve sam generalno ocistila. Dugo je spavao popodne, a onda sam ga nosala sa sobom iz sobe u sobu, zajedno sa usisivacem!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1138
22.12.2015 6:51:33   
serpica
Dobro jutro user posted image ne znam da li sam vam pisala da je Manji nosic zapusen vise od 2m,bez nekih vecih tegoba,stavljali fizioloski dugo,pa onda neomicin kapi,pa opet fizioloski,pa sinomarin i nista bolje,Nos zapusen,ne curi,ne kaslje nema temp,jede,spava,
Onda je bilo bolje par dana i primimo pentaxim,i tu pocinje haos. Posle dva dana,nos joj je toliko bio zapusen da nije mogla da dise,pocinje da curi i da se sliva,ona pocinje da kaslje ali i da se gusi,sline guste,uradim bris i sok! Stafilokok pneumonia 100% user posted image
Dr dala kapi da probamo ako ne pomognu mora longacef.. plasim se samo da nije imala a sigurno jeste tu bak.pre nego je primila pentaximuser posted image ko zna sta joj je u organizmu.
Sad spava,noc protekla mirno,videcu danas.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1139
22.12.2015 7:29:23   
adulence
Dobro jutro mame...kod nas je danas veliki dan,Ivka mi ima priredbu,jao jedva cekam da idemo da ih gledamo...bebac mi spava,ja vec masinu ukljucila i tako,mozda i ja jos malkice odspavam..

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1140
22.12.2015 7:33:48   
Anck Su Nmaun
Jutriiic
Hanica i ja pijemo Nesicu, tj. ja Nesicu ona mleko user posted image
T spakovala za vrtic a ova place hoce i ona jadnicak. Srecom stala joj je T, od sinoc nema vise.

Neznam sta da radim, htela sam sutra da ih saljem kod bake do Nove g, a paketica od firme jos nema, a s njima ide i predstava, a ne bih da propustimo. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1141
22.12.2015 7:42:12   
Trcosava
Jutro od mene. Kao da me voz pregazio. Već par dana. Juče me stomak otkidao, mislila sam krenuće, čak i uložak stavila i ništa.

Šerpi, to za nos - jel joj možda kreću zubi? Provalila sam da Luki čim krene neki zub da izbija, odmah slinci. Nekad zeleni, nekad samo providni. Kad mu izbijale gornje jedinice, to je bio haos. Sad treba gornja dvojka druga da izbije i evo već curka. Po malo. Nadam se da će Manja biti ok.

Drugo ništa novo. Mm je juče bukvlno ceo bogovoetni dan bio za kompom. I taman negde oko 8 ko završio zvoni mu telefon u pola 10, za kompom je bio do 11. Užas!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1142
22.12.2015 7:45:30   
branki*
Jutro i od mene!
Prepisujem od trce kao da me voz pregazio.
Jess,srecan ti muzu rodjendan!
Mm ode nazad kuci,ja danas sama sa njima,uvece mi dolazi drugarica,bice sa mnom nekih nedelju dana.
Odoh da kuvam kafu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1143
22.12.2015 7:47:41   
eca89
Dobro jutro mamike, davno smo ustale, ali dok sve obaveze obavim prođe sat. Ja sam juče dobilauser posted image lije kao iz česme, fujjj!
Serpi, nadam se da nije bakterija, mojoj A.isto zna ići voda iz nosa, kad joj zubići izbijaju. Trco i mi se mučimo sa gornjim dvojkama, pa nikad da izbiju!

< Poruku je uredio eca89 -- 22.12.2015 7:48:09 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1144
22.12.2015 9:00:07   
suzi kju
Dobro jutro drage. Vidim pričate o user posted image , ja dobila prekjuče, uzas, kakve sam ja sreće, posle porođaja krvarila mesec dana i prestalo, taman se ponadala gotovo, prpđe desetak dana ja dobije 1.11 pa 16.11 pa 19.12,dakle ustalila se, a dojim i dalje. Toliko o priči da dok zena doji ne dobija menstruaciju.

Dijo super da ste kući.
Mm danas radi čitav dan, a onda je slobodan nedelju dana, jupijeeee.
Trebaml ići neki dan da kupimo bekama poklone za NG i takoooo...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1145
22.12.2015 9:05:14   
Mala Elena
Jutro!
Ustala sam pre sat ipo...smor, ne mogu da spavam, a mala sad tako slatko spava da ako je ne probudim zaspace i u 5 popodne...nocas zaspala nesto pre 1 a ja koma..
Idem izaci iz pidzame!user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1146
22.12.2015 9:08:14   
dijana1*
Dobro jutro mameuser posted image
Konacno smo stigli kuciuser posted image sinoc me malo trema uhvatila kako li ce sve ovo izgledati hihihi.... prvo sam bebca smestila u krevetac pa onda V i K. U principu svi su lepo spavali . Naravno bebac se budio ali je bio dobar i nije plakao. Mrva mala.
Deca su odusevljena. Kosta je sat vremena govorio beba, beba, daga beba pa ga ljubi , mazi. Gleda kako ga ja dojim. A tek mene sto su ljubili i grlili. Ma naverovatno , ovo je zivot i za ovo se zivi. user posted image
Serpi moja deca su uvek bila slinava kada je izbijao neki zub. Iskreno se nadam da nista nije strasno.
Iz bolnice je i U naravno izasao slinav. Nocas sam cistila nosic fizioloskim i vise ne krklja.
Idem malo da odmorim. Juce sam skinula konce ali i dalje kaoda me malo pecka rana. Nadam se da ce brzo proci.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1147
22.12.2015 9:15:36   
dijana1*
Mame jel sme svinjsko meso da se jede dok se doji?
Imam lepo sveze meso , spremam rucak pa da znam da li i ja smem to da jedem .

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1148
22.12.2015 9:20:52   
Modessty
di smeš bre sve da jedeš user posted image
Videla sam slike na FB. Diiivna porodica sa tri divna dečaka! user posted image

Mom Danilu zapušen nos. Nema šta d aizduva ali hrče i davi se kad spava. Počeh da mu opet dajem Galitifen, prskamo Sinomarin. Nadam se da će ga do petka proći. treba da idemo u Bg

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1149
22.12.2015 9:21:29   
Zemunka85
Dobro jutro i od mene. Lara u vrticu, mm na poslu, ja da pozavrsavam za posao sta imam pa na faks. Posle vrtica igraonica Kamicak, a posle igraonice Masa i Meda predstava u Domu Sindikata. Krece NG ludiloooo user posted image ...
Ado, lep provod. Mi smo juce imali priredbu. Sve sam knedle gutala od dragosti. Diiiivna su decica bila.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here