Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.12.2015 13:40:32
|
|
|
|
alex88
|
Samo se ti opusti i bice ti super,ko da zimovanju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 9:18:30
|
|
|
|
ivannna
|
idem sutra kod ivanovica i najvervatnije cu ovaj mesec raditi vto ( ako svi nalazi budu ok) moze li neko da mi kaze koje sve analize se rade da bi prikupila informacije gde se rade i pozavrsavala sve oko uputa?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 21:29:12
|
|
|
|
wivern
|
Ivanna imas OVDE spisak sta sve treba E sad jedino ako ces raditi jos neke doadtne tipa trombofilija i sl.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 22:55:54
|
|
|
|
zece
|
Mico cestitam jel moguce da ostanem prirodno trudna nakon ivf imeno kod nas je sad sve u redu i ja imam redovnih ovulacija od kad sam pocela da pijem metformin 500 i aspirin pijem svaki drugi dan zbog hiperkoagubilnost krvi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.12.2015 23:06:53
|
|
|
|
alex88
|
Zece naravno da je moguce i to ti zelim od
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 10:24:45
|
|
|
|
srculence 84
|
Zece navijamo za prirodnu trudnocu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 22:31:26
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam puno imali smo odnosi sa mm za vrijeme plodnih dana i sada pre tri cetiri dana pocelo je da mi se povraca ali nemogu da povracam imala sam zapek pre nekoliko dana cekam ciklus da mi ne dodze na 19dek i kad sam bila trudna i prvi i drugi.put ja sam povracala i prvi i drugi put od sam pocetak nadam se da je to to ali i ako ne je to to idemo dalje mlada sam imam tek31god
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 22:43:34
|
|
|
|
srculence 84
|
Zece navijamo moje si gostiste
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.12.2015 22:47:55
|
|
|
|
srculence 84
|
A da ja zakazala kontrolu i da vidim da li je sve ok pa da na prolece navalimo opet
< Poruku je uredio srculence 84 -- 12.12.2015 22:48:53 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 7:19:52
|
|
|
|
17 joka
|
Zece sve je moguce Ivana jako da se radujemo posle praznika Alisa to ce biti najlepse zimovanje Mico, joooj mogu zamisliti osecaj kad ste videli tackicu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 8:38:13
|
|
|
|
ivannna
|
wivern hvala ti! dobila sam menopur da se bockam 3 dana i 4.idem da dam samo estradiol i radim ultrazvuk sto se tice ostalih analiza-treba da uradim krvnu sliku,gvozdje,holesterol...da bih dobila od interniste saglasnost za opstu kratkotrajnu anesteziju e sad,u svemu ovome je problem gde da smuckam injekciju jer od 12-13 kad je vreme da je primim ja sam na poslu,ne mogu na radnom stolu jer nas ima dosta u kancelariji a ni u wc mi nece biti prijatno jer ce sigurno njih 5 pokusati da udju ( zakljucavamo se) za vikend sam probala sa mamom i uopste to nije jednostavno kako izgleda kad to sestra radi,najteze mi je da izvucem celu tecnost iz ampule,uvek mi ostane nesto a gledala sam na netu laboratorije naplacuju i po 1600 usugu bockanja ,imate li neki predlog?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 13:55:07
|
|
|
|
micaubica
|
zece.... samo navaliiii!!! mi danas bili na uz... vide se tri GM sa po jednim plodom i svi imaju srcanu radnju!!! ja sam jos u soku od kako mi je doca saopstio!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 14:07:53
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: micaubica zece.... samo navaliiii!!! mi danas bili na uz... vide se tri GM sa po jednim plodom i svi imaju srcanu radnju!!! ja sam jos u soku od kako mi je doca saopstio!!! Bravo za bebice.
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 14:20:54
|
|
|
|
srculence 84
|
Bravo tri bebice super... cestitam i vuci nas za nosice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.12.2015 14:22:51
|
|
|
|
srculence 84
|
Mico gde si radela vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 8:23:09
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: micaubica zece.... samo navaliiii!!! mi danas bili na uz... vide se tri GM sa po jednim plodom i svi imaju srcanu radnju!!! ja sam jos u soku od kako mi je doca saopstio!!! Bravo za bebice. Mico , moja draga predivno imas bogastvo cuvaj se odmaraj i uzivaj mogu samo da zamislim vasu srecu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 12:17:48
|
|
|
|
wivern
|
Mico čestitam Ivanna ja imam užasan strah od injekcija i uspela sam sebi da dajem sve. Bilo je povuci potegni, davala sam i u wc-ima raznih kafića, tržnih centara... Nisam htela da dam nekome tolike pare za nešto što su mi ostale ženice rekle da mogu da uradim. Ja sam se bola u stomak i to je najbezbolnija i najlaksa varijanta. A za ampule ti treba malo vremena da ukopcas kako sve da izvučeš, nakrivis ampulu i juris iglom sadržaj Nadam se da ćeš se snaći.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 12:52:22
|
|
|
|
ivannna
|
mico bravo! to su divne vesti!!! wivern-do sada sam imala ko da mi da,ali sutra je moj dan,svaki dan vezbam pripremanje injekcije i mogu da se pohvalim da sam sve bolja i bolja,a sutra cu se prvi put i bocnuti,malo mi je frka,al sto ti kazes ako su sve mogle,mogu i ja!i naravno necu da dajem ni ja nikome pare,bolje da castim sebe za taj iznos meni su rekli da mora u ruku,al ako kazes da si ti menopur bockala u stomak mislim da bi i meni bilo to najlakse javljam kako je proslo!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 22:37:56
|
|
|
|
zece
|
Micooo superrr ja jos cekam na19dec da ne dobijem menstrualni ciklus strah mi je zbog toga da ne je u pitanje menopauza iako imam tek 31god
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.12.2015 22:49:17
|
|
|
|
alex88
|
Zece bas sam mislila o tebi I nadam se da si
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 7:06:25
|
|
|
|
branki*
|
Ja sad tek vidim da mica nosi tri bebice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 8:53:35
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, bice sve ok, nemoj ni misliti da si u menopauzi. Ivana , bockanje nije nta strasno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 13:51:44
|
|
|
|
ivannna
|
uspela sam! bocnula sam se danas 1.put! i nije bilo nista strasno! najvise problema sam imala sa poklopcem od igle,5 min sam pokusavala da ga skinem plaseci se da ne povucem spric pa da mi sve ode u lavabo u wc-u na poslu,cak me je manje bolelo nego kad mi je sestra davala,iglica je toliko mala da nista nisam osetila kad sam se bocnula a polako sam ubacivala tecnost i tako kontrolisala bol,eto,uspela sam!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 13:53:27
|
|
|
|
adulence
|
Ivanna drzim ti fige...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.12.2015 14:19:54
|
|
|
|
alex88
|
Ivana,i ja sam imala najvise problem sa poklopcem,cak sam se jednom posekla iglom,povukla jako poklopac.Ali vazno da si probila led,jos malo i gotovo sa bocama,kad ides na kontrolu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.