|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
16.12.2015 19:05:35   
jess021
Ma nije bilo sanse da sad ne zaspi, nervozna je bila katastrofa, a rano mi za kupanje, a i kupanje bi onda prevristala.
Nek malo odrema, pa cu joj dati da siki, pa na kupanje, taman oko 20h.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 851
16.12.2015 19:54:41   
vocicana
Uradi bris moguce je da je bakterijski.
Izvinjavam se svim mamama sto sam onako pukla u predjasnjem postu, zelela sam samo da podrzim sve vas, koje ste opravdano zabrinute, nadam se da nisam bila nesto bezobrazna, jer nije mi bila namera.
Sve vas user posted image
Zelim vam da vas andjeli cine srecnim kao I sada.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 852
16.12.2015 20:58:09   
Valerie
tek sad sam videla... dijo user posted image user posted image da poludis od bezobrazluka I amaterizma! jako mi je zao sto su te tako izmaltretirali, a malisa ce biti super.
pa cemu sluze istorije bolesti I ostalo....

UM user posted image dobro je da je sve to grozno iza vas I da je Nora dobro. sreca da si imala "vezu", bez toga I cimanja nista, nazalost.

mojoj bebici je obraz sve gore, naravno da nisam trebala da slusam dr I mazem, sad je jos gore, bukvalno kao izgorelo, a okolo tanka krasta. bljuckala pa se upalilo, pa cese rukama I o carsav, ma grozno.
sad sam je ufaclovala po starinski da joj se do jutra napravi jaca krasta I nista vise ne mazem, nek zarasta samo... user posted image
ima li neko iskustva sa tim, ozbiljnije reakcije koze na bljuckanje?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 853
16.12.2015 21:05:52   
branki*
Gde ste,mame!
Um,dobro da ste kod kuce i da je pod kontrolom!
Mi danas standardno,vodi dva puta na casove,vodi u park,kuvaj,hrani,presvlaci,turbo,turbo dan!opet sam kupovala,uzela kosulju za sebe i udjoh u lili da uzmem vlazne maramice i fizioloski i onako bzv razgledam neke pudere,kad mi se nakaci jedna prodavacica,te ovaj vam je super,odlican,juce stigao,divna kolekcija,na popustu je,probajte samo,i tako me ubedi,onda me ubedi da kupim i karmin iz te iste divne kolekcije,rimmel,isto na popustu i tako mi ojadi novcanik,muz ce me staviti u top!i to me ubedfi da kupim nijansu koju ja nikad ne koristim,neku koralnu,ali mi super stoji,bas me otvara,bila je u pravuuser posted image i tako...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 854
16.12.2015 21:08:07   
borica
UM drago mi je da je sve u redu. Dijo, citala sam sta si pisala, bice sve u redu. Pozdravljam sve ostale mamikeuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 855
16.12.2015 21:17:17   
Torbica
Uh zenice drage, dobro vece... Bas svasta sa tim doktorima, kuku i sramota... Sta reci.... Da sto pre zaboravite. I ne ponovilo se.
Ljubim vas, odoh da citam dok se ne onesvestim, a vec sam koma... Odbrojavam do sledeceg petka pa da malo danem dusom..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 856
16.12.2015 22:07:56   
adulence
Jess ako mene pitas ja mislim da joj nece nistaa faliti da joj nametnes neki ritam,jer bebe su to sto neko rece ne razlikuju,mislim da ce i tebi i njoj mnogo vise znaciti da ima neki ustaljeni ritam...ali sigurna sam da ce se to sve namestiti...
Moji klinci spavaju,ja u lrevetu ,sad ce i mm pa na spavanje...nesto mi je nos zapusen...laku noc

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 857
16.12.2015 22:27:49   
Mariya
Jess, i ja se slazem sa ostalim mamama, probaj malo vojnicki, da zavedes reduser posted image Salim se, naravno. prati kad spava, kad je budna, da li je to u priblizno isto vreme svaki dan?Pa se tome prilagodjavas. Mozes da probas da je uspavas namerno, setnjom na vazduhu, voznja autom, u kolicima, ako nece da spava u vreme kada bi trebalo i vremenom ce se navici vec. Malo je drzis budnom duze, igras se sa njom da je umoris i tako...
A inace moju decu kupanje razbudi skroooz!! Dok kumina mala nije mogla da doceka kraj kupanja otvorenih ocijuuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 858
16.12.2015 22:32:51   
suzi kju
Mi smo donekle ustalili ritam, svakog dana u isto vreme kupanje, ručkannje i tako. Uzivaju dok se kupaju, E je par puta zaspala u kadiciuser posted image dok A uziva, počela je nogicama da se igra u vodi.

Laku noć Mamike!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 859
16.12.2015 22:36:14   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Ja ucim. Deca spavaju. Mm isto radi ali ovog puta od kuce. Masine rade.user posted image
I ja se slazem sa mamama Jess.Probaj da je u isto vreme stavljas da spavas. To kad se budi ponudis joj da sisa i vratis u krevetac. Nek bude priguseno svetlo Mozda sve to radis, ali eto da napisem. Treba da napravi razliku kad je noc da treba da spava. Sa drugim detetom dok je sisala nisam ni palila svetlo, ni ti lampu. Samo je uzmem podojim i gratim. Nema pricanja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 860
16.12.2015 23:41:14   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Curi joj nosic kao da sam pustila cesmu. Kao za inat istekao mi rok za aeriu. Jos uvek necu da palim inhalator. Ne znam ni ja sama.
Kako je Mila?

Nije dobro opet user posted image Ja žene više ne znam odakle da crpem snage, ovako trudnačka. Baš sam se rasplakala danas, posle duže vremena. Treći mesec evo kako ne možemo da sastavimo 5 dana da je zdrava. Ako joj do sutra ne bude bolje, dr je rekla inekcije. Sad dežuram da ne skoči temperatura.

Bigmum baš vas snašlo...user posted image 3 sata im treba, užas, šta reći....Jel on ok sada? Puno se uplašio?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 861
16.12.2015 23:45:27   
Sanjica26 RR
Jole ima temperaturu? user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 862
16.12.2015 23:49:07   
Jole84
Imala 38, spala od Eferalgana, sad je pipkam nema...ono što me brine je što teško diše, inhalacije Berodualom na 4 sati, biće veselo noćas...
Kako je Sofi?
Jao Branki nasmeja me s puderom i karminom user posted image tako i mene lako premandaju. Ali, i ja sam premandavala dok sam bila promoterka user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 16.12.2015 23:50:29 >

Direktna veza do poruke: 863
16.12.2015 23:53:24   
Sanjica26 RR
Curi nos, ali nista za sada. Videcemo sutra. Ceo dan je vesela.
Inhaliraj je, pa se nadam da ce da ovog puta prodje bez inekcije.user posted image Javljaj se sutra.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 864
16.12.2015 23:59:50   
Jole84
Bitno da je vesela, osetljivice naše user posted image Verovatno je nešto trenutno. Ljubi ih obe...

Direktna veza do poruke: 865
17.12.2015 4:40:28   
branki*
Jole,mila opet bolesnauser posted image bzv,valjda ce je brzo proci😘😘
Pa,jeste,bas me obrlatilauser posted image
Ja se probudih i ne mogu da spavam,kud to sad,bicu slogirana sutra!

branki

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 866
17.12.2015 6:52:04   
branki*
I nisam uspela da zaspimuser posted image
Pijem kafu i sminkam se,u 8 b pocinje cas...svi spavaju.

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 867
17.12.2015 6:52:59   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 868
17.12.2015 6:58:33   
mamin mish
Jutro.
Mi smo jutros u trci. T ima slikanje u vrticu a ja sinoc nisam spremila garderobu. Uzas. Ceo orman ni je prevrnula.

< Poruku je uredio mamin mish -- 17.12.2015 7:00:01 >

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 869
17.12.2015 6:59:44   
eca89
Dobro jutro, evo i jauser posted image !
Branki, baš mi je drago da ti je Boka počela lijepo spava, moja je katastrfa, ne znam više šta da radimuser posted image !
Baš mm i ja sinoć komentarišemo kako se budi stalno, a po baš je aktivna, hoda po cijeli dan, ne staje, više neće ni da sjdi i noću haos, kako se ne umoriuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 870
17.12.2015 7:02:36   
branki*
Eco,ne spava ona ni sad celu noc,obavezno mora da sisa 4-5 puta,nekad i vise,ali sta cu..ja sve mislim da im je to navika,ne umeju same da se uspavaju,pa zato.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 871
17.12.2015 7:08:22   
eca89
Ja svoju ne uzimam uvijek nekad i uspije sa ššššššššššššuser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 872
17.12.2015 7:11:07   
dijana1*
Dobro jutrouser posted image
Jole bas mi je zao sto se tako mucite. Kako je prosla noc?
Branki ma samo kupuj. I ja bi al ne znam za koga da se sredim i gde da idemuser posted image pre neki dan sam sredjivala ormare i brdo sminke bacila. Kupim , nasminkam se par puta i istekne rok trajanja.
A sto se tice spavanja K ima 2 godine i jos uvek se budi. Tako da budjenje oko bebe ne bi trebalo tesko da mi padne , videcemo.
Nas su probudili u 5 da se spremamo za vizitu koja je u 8. Cccc . Za mene je vizita gotova trenutno sam tu zbog bebe.
Oprala sam kosu i okupala se, ufffff al mi je prijalo. Kaze jedna a bogte nes valjda sada prati kosu i pustat to da zuji ( misli na fen) reko brzo cu ja to ionako imam 5 dlaka na glaviuser posted image
simpatice su mi sve pricaju odje, ondje, tuj .... i tako touser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 873
17.12.2015 7:12:37   
mamin mish
Jao mame ja stvarno ne znam sta da vam kazem za ne spavanje dece. Ja iskreno nisam imala taj problem pa ne mogu da vam dam nikakav savet.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 874
17.12.2015 7:15:50   
eca89

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Dobro jutrouser posted image
Jole bas mi je zao sto se tako mucite. Kako je prosla noc?
Branki ma samo kupuj. I ja bi al ne znam za koga da se sredim i gde da idemuser posted image pre neki dan sam sredjivala ormare i brdo sminke bacila. Kupim , nasminkam se par puta i istekne rok trajanja.
A sto se tice spavanja K ima 2 godine i jos uvek se budi. Tako da budjenje oko bebe ne bi trebalo tesko da mi padne , videcemo.
Nas su probudili u 5 da se spremamo za vizitu koja je u 8. Cccc . Za mene je vizita gotova trenutno sam tu zbog bebe.
Oprala sam kosu i okupala se, ufffff al mi je prijalo. Kaze jedna a bogte nes valjda sada prati kosu i pustat to da zuji ( misli na fen) reko brzo cu ja to ionako imam 5 dlaka na glaviuser posted image
simpatice su mi sve pricaju odje, ondje, tuj .... i tako touser posted image

Joj, Dijo gdje ti zapadeuser posted image !
Da što prije izađeš svojoj kući i dječacimauser posted image !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here