Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 19:05:35
|
|
|
|
jess021
|
Ma nije bilo sanse da sad ne zaspi, nervozna je bila katastrofa, a rano mi za kupanje, a i kupanje bi onda prevristala. Nek malo odrema, pa cu joj dati da siki, pa na kupanje, taman oko 20h.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 19:54:41
|
|
|
|
vocicana
|
Uradi bris moguce je da je bakterijski. Izvinjavam se svim mamama sto sam onako pukla u predjasnjem postu, zelela sam samo da podrzim sve vas, koje ste opravdano zabrinute, nadam se da nisam bila nesto bezobrazna, jer nije mi bila namera. Sve vas Zelim vam da vas andjeli cine srecnim kao I sada.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 20:58:09
|
|
|
|
Valerie
|
tek sad sam videla... dijo da poludis od bezobrazluka I amaterizma! jako mi je zao sto su te tako izmaltretirali, a malisa ce biti super. pa cemu sluze istorije bolesti I ostalo.... UM dobro je da je sve to grozno iza vas I da je Nora dobro. sreca da si imala "vezu", bez toga I cimanja nista, nazalost. mojoj bebici je obraz sve gore, naravno da nisam trebala da slusam dr I mazem, sad je jos gore, bukvalno kao izgorelo, a okolo tanka krasta. bljuckala pa se upalilo, pa cese rukama I o carsav, ma grozno. sad sam je ufaclovala po starinski da joj se do jutra napravi jaca krasta I nista vise ne mazem, nek zarasta samo... ima li neko iskustva sa tim, ozbiljnije reakcije koze na bljuckanje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 21:05:52
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame! Um,dobro da ste kod kuce i da je pod kontrolom! Mi danas standardno,vodi dva puta na casove,vodi u park,kuvaj,hrani,presvlaci,turbo,turbo dan!opet sam kupovala,uzela kosulju za sebe i udjoh u lili da uzmem vlazne maramice i fizioloski i onako bzv razgledam neke pudere,kad mi se nakaci jedna prodavacica,te ovaj vam je super,odlican,juce stigao,divna kolekcija,na popustu je,probajte samo,i tako me ubedi,onda me ubedi da kupim i karmin iz te iste divne kolekcije,rimmel,isto na popustu i tako mi ojadi novcanik,muz ce me staviti u top!i to me ubedfi da kupim nijansu koju ja nikad ne koristim,neku koralnu,ali mi super stoji,bas me otvara,bila je u pravu i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 21:08:07
|
|
|
|
borica
|
UM drago mi je da je sve u redu. Dijo, citala sam sta si pisala, bice sve u redu. Pozdravljam sve ostale mamike
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 21:17:17
|
|
|
|
Torbica
|
Uh zenice drage, dobro vece... Bas svasta sa tim doktorima, kuku i sramota... Sta reci.... Da sto pre zaboravite. I ne ponovilo se. Ljubim vas, odoh da citam dok se ne onesvestim, a vec sam koma... Odbrojavam do sledeceg petka pa da malo danem dusom..
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 22:07:56
|
|
|
|
adulence
|
Jess ako mene pitas ja mislim da joj nece nistaa faliti da joj nametnes neki ritam,jer bebe su to sto neko rece ne razlikuju,mislim da ce i tebi i njoj mnogo vise znaciti da ima neki ustaljeni ritam...ali sigurna sam da ce se to sve namestiti... Moji klinci spavaju,ja u lrevetu ,sad ce i mm pa na spavanje...nesto mi je nos zapusen...laku noc
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 22:27:49
|
|
|
|
Mariya
|
Jess, i ja se slazem sa ostalim mamama, probaj malo vojnicki, da zavedes red Salim se, naravno. prati kad spava, kad je budna, da li je to u priblizno isto vreme svaki dan?Pa se tome prilagodjavas. Mozes da probas da je uspavas namerno, setnjom na vazduhu, voznja autom, u kolicima, ako nece da spava u vreme kada bi trebalo i vremenom ce se navici vec. Malo je drzis budnom duze, igras se sa njom da je umoris i tako... A inace moju decu kupanje razbudi skroooz!! Dok kumina mala nije mogla da doceka kraj kupanja otvorenih ociju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 22:32:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi smo donekle ustalili ritam, svakog dana u isto vreme kupanje, ručkannje i tako. Uzivaju dok se kupaju, E je par puta zaspala u kadici dok A uziva, počela je nogicama da se igra u vodi. Laku noć Mamike!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 22:36:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ja ucim. Deca spavaju. Mm isto radi ali ovog puta od kuce. Masine rade. I ja se slazem sa mamama Jess.Probaj da je u isto vreme stavljas da spavas. To kad se budi ponudis joj da sisa i vratis u krevetac. Nek bude priguseno svetlo Mozda sve to radis, ali eto da napisem. Treba da napravi razliku kad je noc da treba da spava. Sa drugim detetom dok je sisala nisam ni palila svetlo, ni ti lampu. Samo je uzmem podojim i gratim. Nema pricanja.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 23:41:14
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Curi joj nosic kao da sam pustila cesmu. Kao za inat istekao mi rok za aeriu. Jos uvek necu da palim inhalator. Ne znam ni ja sama. Kako je Mila? Nije dobro opet Ja žene više ne znam odakle da crpem snage, ovako trudnačka. Baš sam se rasplakala danas, posle duže vremena. Treći mesec evo kako ne možemo da sastavimo 5 dana da je zdrava. Ako joj do sutra ne bude bolje, dr je rekla inekcije. Sad dežuram da ne skoči temperatura. Bigmum baš vas snašlo... 3 sata im treba, užas, šta reći....Jel on ok sada? Puno se uplašio?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 23:45:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jole ima temperaturu?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 23:49:07
|
|
|
|
Jole84
|
Imala 38, spala od Eferalgana, sad je pipkam nema...ono što me brine je što teško diše, inhalacije Berodualom na 4 sati, biće veselo noćas... Kako je Sofi? Jao Branki nasmeja me s puderom i karminom tako i mene lako premandaju. Ali, i ja sam premandavala dok sam bila promoterka
< Poruku je uredio Jole84 -- 16.12.2015 23:50:29 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 23:53:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Curi nos, ali nista za sada. Videcemo sutra. Ceo dan je vesela. Inhaliraj je, pa se nadam da ce da ovog puta prodje bez inekcije. Javljaj se sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 16.12.2015 23:59:50
|
|
|
|
Jole84
|
Bitno da je vesela, osetljivice naše Verovatno je nešto trenutno. Ljubi ih obe...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 4:40:28
|
|
|
|
branki*
|
Jole,mila opet bolesna bzv,valjda ce je brzo proci😘😘 Pa,jeste,bas me obrlatila Ja se probudih i ne mogu da spavam,kud to sad,bicu slogirana sutra!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 6:52:04
|
|
|
|
branki*
|
I nisam uspela da zaspim Pijem kafu i sminkam se,u 8 b pocinje cas...svi spavaju.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 6:52:59
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 6:58:33
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Mi smo jutros u trci. T ima slikanje u vrticu a ja sinoc nisam spremila garderobu. Uzas. Ceo orman ni je prevrnula.
< Poruku je uredio mamin mish -- 17.12.2015 7:00:01 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 6:59:44
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, evo i ja ! Branki, baš mi je drago da ti je Boka počela lijepo spava, moja je katastrfa, ne znam više šta da radim ! Baš mm i ja sinoć komentarišemo kako se budi stalno, a po baš je aktivna, hoda po cijeli dan, ne staje, više neće ni da sjdi i noću haos, kako se ne umori
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 7:02:36
|
|
|
|
branki*
|
Eco,ne spava ona ni sad celu noc,obavezno mora da sisa 4-5 puta,nekad i vise,ali sta cu..ja sve mislim da im je to navika,ne umeju same da se uspavaju,pa zato.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 7:08:22
|
|
|
|
eca89
|
Ja svoju ne uzimam uvijek nekad i uspije sa šššššššššššš !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 7:11:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Jole bas mi je zao sto se tako mucite. Kako je prosla noc? Branki ma samo kupuj. I ja bi al ne znam za koga da se sredim i gde da idem pre neki dan sam sredjivala ormare i brdo sminke bacila. Kupim , nasminkam se par puta i istekne rok trajanja. A sto se tice spavanja K ima 2 godine i jos uvek se budi. Tako da budjenje oko bebe ne bi trebalo tesko da mi padne , videcemo. Nas su probudili u 5 da se spremamo za vizitu koja je u 8. Cccc . Za mene je vizita gotova trenutno sam tu zbog bebe. Oprala sam kosu i okupala se, ufffff al mi je prijalo. Kaze jedna a bogte nes valjda sada prati kosu i pustat to da zuji ( misli na fen) reko brzo cu ja to ionako imam 5 dlaka na glavi simpatice su mi sve pricaju odje, ondje, tuj .... i tako to
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 7:12:37
|
|
|
|
mamin mish
|
Jao mame ja stvarno ne znam sta da vam kazem za ne spavanje dece. Ja iskreno nisam imala taj problem pa ne mogu da vam dam nikakav savet.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 17.12.2015 7:15:50
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dobro jutro Jole bas mi je zao sto se tako mucite. Kako je prosla noc? Branki ma samo kupuj. I ja bi al ne znam za koga da se sredim i gde da idem pre neki dan sam sredjivala ormare i brdo sminke bacila. Kupim , nasminkam se par puta i istekne rok trajanja. A sto se tice spavanja K ima 2 godine i jos uvek se budi. Tako da budjenje oko bebe ne bi trebalo tesko da mi padne , videcemo. Nas su probudili u 5 da se spremamo za vizitu koja je u 8. Cccc . Za mene je vizita gotova trenutno sam tu zbog bebe. Oprala sam kosu i okupala se, ufffff al mi je prijalo. Kaze jedna a bogte nes valjda sada prati kosu i pustat to da zuji ( misli na fen) reko brzo cu ja to ionako imam 5 dlaka na glavi simpatice su mi sve pricaju odje, ondje, tuj .... i tako to Joj, Dijo gdje ti zapade ! Da što prije izađeš svojoj kući i dječacima !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?