|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
12.12.2015 21:44:10   
eca89
Marya nisam pratila stalno pogledam kad stignem 1-2x sedm. Nemam pojma iskreno da ti kazem, valjda da se nesto gleda, sta li.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 651
12.12.2015 21:53:49   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem. Ucim. Imam bas dosta, a pored dva deteta i posla ide jako tesko.
Tv sa tim realitijima ne gledam. To su za mene niskokaloricne emisije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 652
12.12.2015 21:56:40   
Torbica
TV? Sta je to? user posted image Sanjice, sapatnice user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 653
12.12.2015 23:39:05   
Mariya
Ja otkad radim ne gledam tv. Zadnje što sam gledala je jane the virgin na fox lifeu. Ustvari gledam tv,crtaće sa devojčicama, ako se to racumauser posted image filmove nisam gledala mesecima,vesti sam u septembru kad je Mađarska zatvorila granice. I da stignem da ga gledam,vala ne bih gledala šta radi gomila budala zaključana u neku prostoriju.onda ću pre gledati po 10x reprizu ružne Beti ili New girl.
Kako su bolesni? H danas nije išla iznad 37,videćemo kakva će biti noć.
Laku noć svima!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 654
13.12.2015 0:47:20   
vikiveki
Veče mame...i ja se pridružujem klubu mama koji retko kada gledaju TVuser posted image a i kada bacim pogled na TV uglavnom to bude Nickelodeon ili neki drugi dečiji kanal.Ja ceo dan sređivala kuću,pisala nešto meni za posao i sada malo pauze,pa na spavanje

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 655
13.12.2015 7:06:41   
serpica
Dobro jutro mame ima li koga za jednu brzinsku kafu? Cekam da pocnu da se bude,a nisam spremila dorucak,mislim da ce ovog jutra pekara da odradi posao...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 656
13.12.2015 7:57:30   
eca89
Dobro jutro mamike, evo mene Serpi za jednu user posted image !
Noć protekla standard hororuser posted image !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 657
13.12.2015 7:58:27   
serpica
Uhh Eco ti se bas namuci s tim spavanjem..jel i dalje sisa?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 658
13.12.2015 8:00:19   
cockic
jutro mameuser posted image
evo pijem kafu,stavila corbu i zu zu da se pece.pa da se spremam za posao.juce nisam stugla da se javim.isto sam radila ujutru,ali mi je organizacija bila losa.jutros kasnije ustala ali sam vec znala sta cu njima ra rucak i dorucak.odo da se spremam user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 659
13.12.2015 8:09:59   
eca89
IZVORNA PORUKA: serpica

Uhh Eco ti se bas namuci s tim spavanjem..jel i dalje sisa?

Sisa Serpi, svi me ubjeđuju da se budi iz navike da sisa, ali ona spava sasvim ok 5,6 noći sa jednim buđenjem u 5, pola 6h i onda pnovo kreće začarani krug. Nisam pametna, da je navučena da siki samo, onda bi se budilo stalno, ne bi mogla spavati sedmicu ok. Sve se tješim da je muče zubići, jer samo pisne iz sna, ili nešto ružno sanja, sve se trza i cima u snuuser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 13.12.2015 8:10:21 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 660
13.12.2015 8:16:38   
Trcosava
Jedn brzinska za Šerpi koja će dami zbriše sad user posted image user posted image

Eco možžda su zubi, možda faza.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 661
13.12.2015 8:24:49   
Mala Elena
Jutro user posted image Ovog jutra mi se ne spava...bas kad nemam obaveza. A prethodnih dana kad zazvoni sat u 9 ,ja ne mogu ioci da otvorim ..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 662
13.12.2015 8:54:14   
Mariya
Jutro mame!
Noć je protekla bez Tuser posted image
A ja bih tako spavala,ali sama sam sa njima dvema i moram da ustanem
Odoh da spremam doručak.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 663
13.12.2015 9:04:39   
Anck Su Nmaun
Jutrooo

Uh i ja sam celu noc pipkala H da vidim ima li T
Prethodnu noc se probudila i kukala da je boli uvo. Juce T 37,2 i sve sam ocekivala dok padne noc bice zurka.
EWvo jutros nista, ali kaslje i nosic curi .

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 664
13.12.2015 9:11:11   
branki*
Jutro i od mene!
Mi spavali koliko toliko ok,tako da sam normalna koliko jenmoguce,upravo skuvala kafu,pa da srknem...drugo nista...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 665
13.12.2015 9:31:13   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

A prethodnih dana kad zazvoni sat u 9 ,ja ne mogu ioci da otvorim ..

Blago tebi ženo kad ti moraš sat da navijaš u 9!!!!!

Ja ne pamtim kad mi je sat zvonio uopšte, kamo li 9 user posted image

Pa bre i za školu sam ustajala u pola 7 (jbg časovi počinjali u pola 8)

Odo' 'ranim decu.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 666
13.12.2015 10:30:41   
serpica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jedn brzinska za Šerpi koja će dami zbriše sad user posted image user posted image

Eco možžda su zubi, možda faza.

Trco tu sam sad opet na kratko..na pauzu user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 667
13.12.2015 10:40:16   
jess021
Dobar jutar!
Moje dete ce opet zameniti dan za noc, bila je budna nocas od 00-04h i evo jos uvek spava.
Serpiuser posted image
Marya, super sto nije bilo tempuser posted image
Branki, pitala si me za bradavice. Ma zarasle su one i skoro dva meseca mi nista nije bilo, zato sam se toliko i uplasila jer mi je bilo neverovatno da sad opet krvare.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 668
13.12.2015 10:42:04   
emicaa
Gdje ste mamike,i T je opet pred zoru poblesavila,nešto je plakala,tražila ali nisam razumjela šta i na kraju se umirila i zaspala.
Eco ja mislim da su to zubi i T je tako ,i posle sam pratila svaki put za izbije zub do sledećeg je super.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 669
13.12.2015 10:57:58   
adulence
Dobar dan,kod mene isto slinavci,Iva klasika iz vrtica nos i kasljuca,a relja naravno pokupi odmah od nje ,samo mu krci nos,srecom drzr se oboje ,veseli i razdragani...ali ja sam samlevena,toliko mi se spava...jedva cekam da ih polegam za nekih sat i po i da odvale...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 670
13.12.2015 11:42:08   
branki*
Meni boka jos slini pomalo...uspavljujem je,prosao dorucak,idem sad da vezbam sa bozom nesto...rucak bar imam od jyce.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 671
13.12.2015 11:49:17   
Sanjica26 RR
Gde ste zene? T je na rodjendanu. Posle ce mm da ide da je uzme. Sofi je sama otisla na spavanjac kao velika. Ona je genijalna sto se tice spavanja. Sa njom nema natezanja.
I ja sam se ususkala ali cu da cituckam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 672
13.12.2015 12:42:16   
adulence
Evo i ja koristim momenat...klinci u horizontali,rucak,skuvan,masina gotova...i ja se uhorizontalila citam rr i uzivam...poljubac za sve...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 673
13.12.2015 13:57:11   
Rosita
Hej mame. D spava, ja kuvam i pijem kafu. Razmisljam nesto, koliko sam ja flipnula, ja prosto kad mi se tako ukaze momenat retko kad uzivam i tako odleskarim, sve me nesto grize savest sto ne radim nesto- uvek izmislim sta i kao da sam navikla da funkcionisem u tom nekom stalnom moram ovo, moram ono. A na isto to se zalim user posted image . Blesavoj glavi ne da se ugoditi.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 674
13.12.2015 17:15:47   
Misha i Ljisha
Zdravo mame. Ja na poslu a mm je sa cerom kuci. Oko nas svi bolesni pa je samo bilo pitanje vremena kad ce i D da procuri nos. I eno je slinavi, taja nam se vec uplasio kako ce joj dati veceras lek dok ja ne stignem s posla. Nazalost sutra ce u vrtic slinavog nosa ako ne bude imala temperaturu jer ja sutra radim prvu. Nervira me to a opet ne zelim ni da propusti ovu nedelju jer je sve u duhu deda mraza i nove godine, predstave, idu do poste da salju deda mrazu pismo, ma svasta ove nedelje rade. Ja sam kao i uvek "neunistiva" user posted image . Nisam u nekom praznicnom fazonu zbog ovih visokih temperatura, bas mi bezveze decembar, da bar padne neki sneg. Ovo mi je bas bezveze. Danas se kod nas magla nije ni digla. Fuj vreme.

Nedelja prepodne u ameriku, pa nemam bas nesto puno posla. Idem da gledam seriju user posted image Odgledala sam Munju (the flash) a sad gledam Daredevil-a user posted image .

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here