Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 20:44:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja smirila jednu kesicu košpica i dosta za danas Emice ti i ja otpadamo za paket.. ni ja ne živim u Srbiji, pa kako nemam pravo na dostavu i ne prijavljujem se na nagradne igre. Animsaj ja sam 25. nedelja, kaskam za vama ali stižem vas polako
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 20:56:23
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja samo da vas sve NM jel bas mora AC? Ti si mladja od mene cini mi se.. Nema veze sa godinama (mada sam tu granicna), vec porodicno opterecenje. U svakoj sam radila. Madre, maj nejm is Mom, New Mom.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 21:48:10
|
|
|
|
anajid
|
Sad usla na RR posle 100 godina....Sta li to moje oci vide???Cestitam svima trudnicama ali pogotovo New Mom stvarno si kraljica,svaka ti cast i AnucksuNamun cestitam na trecoj trudnoci,bravo mamice bas ste za pohvalu.DijanaRR nadam se slavlju ovih dana,zelim ti srecu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 22:05:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Anajid draga lepo te je videti. Ako mozes svrati nam cesce, nedostajes k ako su tvoji momci? Hvala, daznas da ce mi trebati, pogotovo ako me zakaci vikend Animsaj nije mi nista rekla. U principu nije jos doslo do promena, zato me i zeza samo da ne probijem termin. A toliko kukala e da mi jesamo uci u 9-ti hehehe. A jel tebi UZ izmerila grlic?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 22:14:48
|
|
|
|
mirkam
|
Emice,ti si trudna ???? Ja definitivno puno propustam u poslednje vrijeme.Cestitam od srca I svim ostalim trudnicama naravno. Ja nekako još nisam spremna dacse vratim u ovu temu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 7.12.2015 22:21:44
|
|
|
|
anajid
|
Dijo toliko malo vremena imam,uvek trka.Momci su super,rastu,nekako je sada sve lakse.Da ne budem off,ali morala sam da odgovorim.Nadam se da cu sada zimi cesce biti sa vama.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 0:00:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro veče drage Moj se dever doselio u svoj stan, u prizemlju kuće, pa sam popila pola čaše šampanjca s njim i mm. Sramotaaaa Stomak mi se stišće ceo dan, s vremena na vreme, a evo trenutno osećam ono strujanje kroz kičmu, kao leđna kontrakcija, kontam da mi posteljica zri, pošto mi je na zadnjem zidu materice, pa to verovatno izaziva ta strujanja. Anim, Dijo, Sony, bravo za uz, ctg i bebaće. Ja idem u sl utorak, jedva čekam. Madre, Alex, Isidora, jeste ozdravile? Laku noć svima, odoh da pavam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 0:28:00
|
|
|
|
alex88
|
Ma neka si Mamamaj popila malo,sad beba stuca ;) !meni je pocela prehlada al sam je sprecila u startu, al zato mucnine ubise,malo popuste uvece da mogu da se najedem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 0:31:54
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Au, Alex, dokle više te mučnine... Meni jutros bilo muka, mislila sam da ću dušu ispovraćati, užas. U prvoj trudnoći me mučnine prošle sa ulaskom u peti mesec, u drugoj i trećoj negde oko trećeg meseca, četvrtog, i ovo jutros ne znam šta bi, probudila me mučnina.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 0:41:35
|
|
|
|
alex88
|
Do poslednjeg dana trudnoce ,bice mi posle neobicno bez njih,dobro je jedino da ne povracam bas svaki dan kao do 4,5mes!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 0:47:31
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ne znam, grickaj orašaste plodove, moguće da će ti smanjiti mučninu. Baš mi je žao da se tako mučiš, ali važno da ste ti i beba dobro, a na nama mamama je da istrpimo šta se mora. Laku noć sad, definitivno, lepo pavaj, Alex
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 0:55:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Mamamaj, Alex Ja cekam mm da mi dodje. Ispekla sam mu palacinke al ce se obradovti Sada sam bas aktivna samo prirodno da krene. E ne mogu da verujem da sam ovo napisala Alex badem i gutic kole. Mene je to spasilo.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 8.12.2015 0:57:14 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 1:15:58
|
|
|
|
alex88
|
Samo se ti Di aktiviraj u svakom pogledu Mamamaj takodje lepo spavaj,laku noc I ostalim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 7:38:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Jesmo li svi na broju Idem da spremim decu za vrtic pa na kaficu sa mm, dok jos mogu da iskoristim hihihihi..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 7:42:11
|
|
|
|
tuzna29
|
Dobro jutroooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 8:06:59
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jutro trudnice nešto se razmišljam da li da skuvam sebi jedan kafućino, mm kupio pre neki dan sa ukusom vanile, merkam ga danima Alex baš bezveze što još uvek imaš mučnine probaj kolu, gutljaj dva, neće da škodi a može da ti pomogne. Ali baš koka kolu, ne neku drugu. Mamamaj, da nije počeo porođaj? Mislim, ono početak samog. Kad imaš pregled? Mislim da si i pisala samo nisam upamtila. Ispratila sam ćerku u vrtić, mm i mlađa još spavaju, a ja došla da virnem na net dok imamo struje, stvarno su bezobrazni! Toliko gnjave sa popravkom, ove sedmice će nam isključiti danas, sutra, prekosutra i u petak od 9 do 15! Bezobrazluk! Em što je oblačno pa je unutra baš mračno. Ne znam šta ćemo raditi, ne znam ni šta za ručak, sad ću da smislim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 8:19:20
|
|
|
|
madre
|
dobro jutroooo evo i ja odvela bogija u vrtic, pa svratila u ppodavnicu po hleb, tamo se zakasljem i malo je falilo da joj ispovracam celu prodavnicu, ali dobro je, istrcala sam na vreme sada gledam sta cu za dorucak, pa cu morati verovatno da se vratim da dospavam,a bas bih volela da se bacim na posao, ali rekla bih da sanse nema dijana, gde idete na kafu, kucna varijanta ili neki ficka bubice, omlati taj kafucino, super mi zvuci tako vanilicast joj, jos malo jelka, ukrasi, novogodisnje reklame i program, bas se radujem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 9:09:36
|
|
|
|
borica
|
Jutro i od mene, pijem kaficu, pa da doruckujemo, L nisam vodila u vrtic, ide danas kod zubara. Nesto bebu nisam osecala mnogo juce a ni sinoc, par puta se javila. Danas za rucak pasulj, pa je mozda aktiviram heheheh.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 9:17:06
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro i od nas! Ja sam u skoli, smorih se, jedva cekam raspust, a tada cu i na porodiljsko. Preumorna sam... Vaso opet kaslje, uzas! Ljubim vas!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 9:27:26
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro, da se javim I ja.Jos leskarim, mozda I zaspim do 11,12 :) !popijem pomalo koka kole,nekad mi bas prija!
< Poruku je uredio alex88 -- 8.12.2015 9:28:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 9:28:37
|
|
|
|
dijana1*
|
Madre ficka mm ne pije domacu kafu, urban lik Deca u vrticu. Uf ja sam se opasno navukla na milka nes, bas je dobar.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 9:31:56
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro-dobar dan,danas sam tačno 9 sedmica Sinoć sam pred spavanje morala povraćati,toliko o jutarnjim mučninama
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 9:44:15
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro jutro Ja odvela Mateju u vrtic, Alek mi sve vreme skakao po besici, hodam kao robot kako me boli kad pocne sa svojim akrobacijama Joj te mucnine su uzas, i meni je i dalje neka muka, blago zena koje ne povracaju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 9:58:11
|
|
|
|
alex88
|
Ma to su izmislili jutarnje a traju I danju I nocu !izdrzacemo,najbitnije da je beba I ostalo u redu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 8.12.2015 10:04:54
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja cekam u kozmetickom da mi pocupaju obrve. Prijala bi mi i neka masaza ali sada mogu samo da sanjam
|
Anketa
najlepse ime za decakasneza90najlepse ime!Pavle (
35%)
Filip (
34%)
Aleksandar (
31%)
Ukupan broj glasova: 361Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!