Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 10:52:06
|
|
|
|
daca77
|
Branki, nije me bilo dugo, jer moja N je postala nemoguca-samo se pentra po stolicama, komodama i moram biti non stop pored nje da se ne bi ozbiljno lupila+juce bilo krstenje i tako... Ti si u Bgd?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 10:56:03
|
|
|
|
branki*
|
Jesam,jesam,bicemo jos tu.ako,nek se penje,raste,napreduje kako ste prosli na krstenju?srecno vam bilo
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:03:09
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ne radiš ti ništa pogrešno,ona je takva i to ti je.Što kaže branki spavaj kad spava i ona a kuvaćeš posle nema ti druge.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:07:57
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Branki...lepo je bilo...u crkvi je svestenik iznervira (kao i mene),ali posle je bila bas dobra...djuskala 5h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:10:18
|
|
|
|
degu
|
Eco da te utešim, moje čudo od 17,5 meseci se probudilo noćas u 3h i ostala budna do pola 5, ja se razbudila skroz naravno a u 6h ustajem za posao. Tako je kako je i ja sam se dugo pitala gde grešim, sad sam se pomirila s tim. Jel Adulence izvadila decu iz rerne? Nisam ispratila
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:28:02
|
|
|
|
adulence
|
jesam degu jesam....ahahahha...ovo moje mladje dete spava,veliko mi je u vrticu,jaooo danas treba obaviti veliku nabavku...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:34:30
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: adulence maraj svrati zeno ima jos... zene brzo mi treba odg,ono plasticno kupko za kadu,kada smeju bebe u njega??? Ado, koliko ja znam to plastično kupko (ako na isto mislimo, a mislim da mislimo ) je valjda anatomsko i to sme od rođenja? A sad vidim, ima neki anatomski i neki obični. Mislim da zavisi kakav je. Ako je anatomski i može u ležeći položaj, onda valjda od rođenja. Ako ne, onda kad počne da sedi Ja nađoh OVO EDIT: sve te kupke koje sam ja otvorila su za starost 0+ ili ti od rođenja. Sad videh na Aksinom sajtu. Ne piše za koji je uzrast. Verovatno da može od rođenja. Mada mislim da treba sačekati da beba malo ojača.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:16:51
|
|
|
|
emicaa
|
moje djetence spava pa koristim ovih jos desetak minuta mira sto je ostalo do budjenja
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:33:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste mame Mi jos nismo bolje, jutros stigao antibiogram stafilokok. aureus je, ali nije osetljiv ni na jedan antibiotik samo je slabo osetljiv i neosetljiv, dobili dodatnu terpaiju,ja se totalno smorila, i sve mislim bilo bi mi bolje da su nas odmah uputili na bolnicko lecenje, malopre sam se cula sa dr sto je glavna na neonatologiji u Kraljevu rece da je pratim, i dajem terapiju i da u sredu opet vadimo krv, prosli put smo i mm, i ja jedva preziveli, ko ce sada opet ali moramo za njeno dobro... pa sam zvala i nacelnika pedijatrije on mi je takodje rekao da se javim u sredu, ako treba da nas hospitalizuje, i da prima venocid, jer imaju bas dosta dece koja u porodilistu pokupe bakteriju, a ona se malo duze leci, i tako nam ovaj prvi mesec prodje burno, ali samo da ozdravi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:39:32
|
|
|
|
emicaa
|
joj um vi se bas namuciste,grlim vas i ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:44:25
|
|
|
|
adulence
|
Um jako mi je zao sto kroz to prolazite,ali N ce sigurno biti ubrzo dobro... Ja rucala i sada prilegla pored Relje...joj mozak mi radi sto na sat,koliko jedva cekam Ivin rodjendan,toliko sam sva u nekoj frci...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:45:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice sve imam osecaj da cu zbog ovoga zapasti u depresiju, mislim ona je dobro, jede nekada je dojim , nekad flasica, spava, vesela je, lepu stolicu ima, znam da sve radimo za njeno dobro, ali me ubi sto se vodamo vec 7 dana po lekarima a nista da se promeni evo i sad placem... Prosle godine su mi lekari ovde zamalo upropastili Unu kada su je nepravilno lecili, i zavrsismo u Kv u bolnici kada joj je respratorna infekcija zahvatila kolena, i bas se i sam nacelink koji nas je lecio u Kv malopre set__io toga, i kaze necemo to da dozvolimo i sada da se nesto takvo desi, ali se jako plasim.. . Hvala Ado... I sadaaaa jako mrzim sebe sto nisam poslusala mm da se selimo u veci grad, nego ostah ovde gde pedijatri deci odmah prepisu antibiotik, a ne rade prvo krvnu sliku da vide je li virus ili bakterija u pitanju
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.12.2015 13:48:10 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:58:19
|
|
|
|
superm
|
Um hrabra budi draga
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 14:13:52
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Um mnogo mi je žao, samo da joj bude bolje, malo. Ti se smiri, tako joj nećeš pomoći, sve će izaći na dobro, vidjećeš !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 14:24:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,sredice se sve! Bitno je da napreduje pored silne terapije.. Da te utesim,kod nas u Pa pedijatar NIKAD ne radi krvnu sliku pre antibiotika..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 15:21:20
|
|
|
|
emicaa
|
Um kako si ti,jesi li se oporavila od porodjaja,kako je Unica?Ni ovde ne kontrolisu krv prije antibiotika,ni za jednog dr nisam cula da to radi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 15:28:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Um draga bas mi je zao,ali bice bolje.nemoj ti da se nerviras mnogo,bebice sve osecaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 15:52:16
|
|
|
|
Maraj
|
Joj um..... bas bezveze.... jesu li joj i dalje prisutne te bubuljicice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:00:09
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece mame,meni relja odvalio spavanjac,4h je spavao da mi se Ivka nije vratila iz vrtica ziva bih se smorila,malav se sad probudio,ja poslala mm i Ivu na balet,ja hranim bebca,pa cekamo da nam se mm javi kad zavrse pa u nabavku
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:45:13
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ado gde idete na balet?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:51:44
|
|
|
|
adulence
|
baletski studio Adagio kod starog merkatora,inace sam tamo i ja isla kad sam bila mala...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:52:02
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Emice,taman ces malo spavati i eto druge bebe,tako sam i ja..pa sve ispocetka! Jao,von, nemoj je plasiti Emice,pravilo je da su deca drugačija,ovo se samo kod von zadesilo da su obe nespavalice Evo i moje su sušta suprotnost, i tebi će druga beba biti džonjalica,videćeš Daco,ne znam jesam li te pomešala sa nekim,pa zar nisi pisala nedavno da ti je beba lenja i da se ne podiže na noge,a sad se pentra i skače? Ako,pusti je nek se pentra Ja svuda puštam H,mm ludi,ali kako će dete da se nauči ako je držim na podu i nista joj ne dopuštam? Još sat i odo'' kući!!
< Poruku je uredio Mariya -- 7.12.2015 17:57:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:55:03
|
|
|
|
emicaa
|
Mariya iz tvojih usta u Božije uši ma ajd preživila sam jednom ne spavanje pa opet ću
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:57:53
|
|
|
|
Mariya
|
Htela si da kažeš da živiš u nespavanju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 18:04:21
|
|
|
|
branki*
|
Mi kod kuce,zavrsismo casove,bila do banke,pa rucak,sad vezbam sa b,boki od jutros curi nos,nece valjda nesto ozbiljnije
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?