Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 10:52:06
|
|
|
|
daca77
|
Branki, nije me bilo dugo, jer moja N je postala nemoguca-samo se pentra po stolicama, komodama i moram biti non stop pored nje da se ne bi ozbiljno lupila+juce bilo krstenje i tako... Ti si u Bgd?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 10:56:03
|
|
|
|
branki*
|
Jesam,jesam,bicemo jos tu.ako,nek se penje,raste,napreduje kako ste prosli na krstenju?srecno vam bilo
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:03:09
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ne radiš ti ništa pogrešno,ona je takva i to ti je.Što kaže branki spavaj kad spava i ona a kuvaćeš posle nema ti druge.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:07:57
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Branki...lepo je bilo...u crkvi je svestenik iznervira (kao i mene),ali posle je bila bas dobra...djuskala 5h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:10:18
|
|
|
|
degu
|
Eco da te utešim, moje čudo od 17,5 meseci se probudilo noćas u 3h i ostala budna do pola 5, ja se razbudila skroz naravno a u 6h ustajem za posao. Tako je kako je i ja sam se dugo pitala gde grešim, sad sam se pomirila s tim. Jel Adulence izvadila decu iz rerne? Nisam ispratila
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:28:02
|
|
|
|
adulence
|
jesam degu jesam....ahahahha...ovo moje mladje dete spava,veliko mi je u vrticu,jaooo danas treba obaviti veliku nabavku...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 11:34:30
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: adulence maraj svrati zeno ima jos... zene brzo mi treba odg,ono plasticno kupko za kadu,kada smeju bebe u njega??? Ado, koliko ja znam to plastično kupko (ako na isto mislimo, a mislim da mislimo ) je valjda anatomsko i to sme od rođenja? A sad vidim, ima neki anatomski i neki obični. Mislim da zavisi kakav je. Ako je anatomski i može u ležeći položaj, onda valjda od rođenja. Ako ne, onda kad počne da sedi Ja nađoh OVO EDIT: sve te kupke koje sam ja otvorila su za starost 0+ ili ti od rođenja. Sad videh na Aksinom sajtu. Ne piše za koji je uzrast. Verovatno da može od rođenja. Mada mislim da treba sačekati da beba malo ojača.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:16:51
|
|
|
|
emicaa
|
moje djetence spava pa koristim ovih jos desetak minuta mira sto je ostalo do budjenja
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:33:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste mame Mi jos nismo bolje, jutros stigao antibiogram stafilokok. aureus je, ali nije osetljiv ni na jedan antibiotik samo je slabo osetljiv i neosetljiv, dobili dodatnu terpaiju,ja se totalno smorila, i sve mislim bilo bi mi bolje da su nas odmah uputili na bolnicko lecenje, malopre sam se cula sa dr sto je glavna na neonatologiji u Kraljevu rece da je pratim, i dajem terapiju i da u sredu opet vadimo krv, prosli put smo i mm, i ja jedva preziveli, ko ce sada opet ali moramo za njeno dobro... pa sam zvala i nacelnika pedijatrije on mi je takodje rekao da se javim u sredu, ako treba da nas hospitalizuje, i da prima venocid, jer imaju bas dosta dece koja u porodilistu pokupe bakteriju, a ona se malo duze leci, i tako nam ovaj prvi mesec prodje burno, ali samo da ozdravi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:39:32
|
|
|
|
emicaa
|
joj um vi se bas namuciste,grlim vas i ljubim
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:44:25
|
|
|
|
adulence
|
Um jako mi je zao sto kroz to prolazite,ali N ce sigurno biti ubrzo dobro... Ja rucala i sada prilegla pored Relje...joj mozak mi radi sto na sat,koliko jedva cekam Ivin rodjendan,toliko sam sva u nekoj frci...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:45:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice sve imam osecaj da cu zbog ovoga zapasti u depresiju, mislim ona je dobro, jede nekada je dojim , nekad flasica, spava, vesela je, lepu stolicu ima, znam da sve radimo za njeno dobro, ali me ubi sto se vodamo vec 7 dana po lekarima a nista da se promeni evo i sad placem... Prosle godine su mi lekari ovde zamalo upropastili Unu kada su je nepravilno lecili, i zavrsismo u Kv u bolnici kada joj je respratorna infekcija zahvatila kolena, i bas se i sam nacelink koji nas je lecio u Kv malopre set__io toga, i kaze necemo to da dozvolimo i sada da se nesto takvo desi, ali se jako plasim.. . Hvala Ado... I sadaaaa jako mrzim sebe sto nisam poslusala mm da se selimo u veci grad, nego ostah ovde gde pedijatri deci odmah prepisu antibiotik, a ne rade prvo krvnu sliku da vide je li virus ili bakterija u pitanju
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.12.2015 13:48:10 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 13:58:19
|
|
|
|
superm
|
Um hrabra budi draga
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 14:13:52
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Um mnogo mi je žao, samo da joj bude bolje, malo. Ti se smiri, tako joj nećeš pomoći, sve će izaći na dobro, vidjećeš !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 14:24:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,sredice se sve! Bitno je da napreduje pored silne terapije.. Da te utesim,kod nas u Pa pedijatar NIKAD ne radi krvnu sliku pre antibiotika..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 15:21:20
|
|
|
|
emicaa
|
Um kako si ti,jesi li se oporavila od porodjaja,kako je Unica?Ni ovde ne kontrolisu krv prije antibiotika,ni za jednog dr nisam cula da to radi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 15:28:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Um draga bas mi je zao,ali bice bolje.nemoj ti da se nerviras mnogo,bebice sve osecaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 15:52:16
|
|
|
|
Maraj
|
Joj um..... bas bezveze.... jesu li joj i dalje prisutne te bubuljicice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:00:09
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece mame,meni relja odvalio spavanjac,4h je spavao da mi se Ivka nije vratila iz vrtica ziva bih se smorila,malav se sad probudio,ja poslala mm i Ivu na balet,ja hranim bebca,pa cekamo da nam se mm javi kad zavrse pa u nabavku
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:45:13
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ado gde idete na balet?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:51:44
|
|
|
|
adulence
|
baletski studio Adagio kod starog merkatora,inace sam tamo i ja isla kad sam bila mala...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:52:02
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Emice,taman ces malo spavati i eto druge bebe,tako sam i ja..pa sve ispocetka! Jao,von, nemoj je plasiti Emice,pravilo je da su deca drugačija,ovo se samo kod von zadesilo da su obe nespavalice Evo i moje su sušta suprotnost, i tebi će druga beba biti džonjalica,videćeš Daco,ne znam jesam li te pomešala sa nekim,pa zar nisi pisala nedavno da ti je beba lenja i da se ne podiže na noge,a sad se pentra i skače? Ako,pusti je nek se pentra Ja svuda puštam H,mm ludi,ali kako će dete da se nauči ako je držim na podu i nista joj ne dopuštam? Još sat i odo'' kući!!
< Poruku je uredio Mariya -- 7.12.2015 17:57:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:55:03
|
|
|
|
emicaa
|
Mariya iz tvojih usta u Božije uši ma ajd preživila sam jednom ne spavanje pa opet ću
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 17:57:53
|
|
|
|
Mariya
|
Htela si da kažeš da živiš u nespavanju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 7.12.2015 18:04:21
|
|
|
|
branki*
|
Mi kod kuce,zavrsismo casove,bila do banke,pa rucak,sad vezbam sa b,boki od jutros curi nos,nece valjda nesto ozbiljnije
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?