Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:09:13
|
|
|
|
Anoniman
|
pa dok ste u vodi uvali joj ga na foru, neće da boli znaš onu malo ulja da ne žulja malo soli da ne boli posoliš i pouljiš vodu u kadi i hopa cupa
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:09:46
|
|
|
|
lavcina
|
zato sto je volim
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:10:30
|
|
|
|
Anoniman
|
*mali * gaaarant ima 50 banki, sedi čovek i kucka boooole njega...
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:10:51
|
|
|
|
Lu
|
E pa niste normalne Mene je baš sramota da čitam dalje
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:11:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:11:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Evo Vučko: pitanje, direkt u čelo! sva sam ti taka IZVORNA PORUKA: Katjica Ajde sad kamenje i na mene, ali... i ja bih je varala da mi ne da 4 god. Jednostavan primer: odeš u prodavnicu jedan dan, tržiš nešto oni nemaju, dođeš drugi dan, oni nemaju, dođeš treći dan, oni opet nemaju...onda više ne ideš u prodavnicu gde ne nemaju ono što ti treba već odeš u drugu prodavnicu gde ima Katjice HOĆEŠ SE UDATI ZA MENE DA, DA, DA evo Katjice
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno! qq i lele žene mene stomak boli od smejanja .... p.s. nije baš tako lako u vodici - probala i to
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:12:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:48
|
|
|
|
cicko
|
Mozda devojka ima problem neke druge vrste... Mozda je seksualno zlostavljana, silovana...? IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lavcina imam za vas pitanje.imam curu i vec smo 4 god,zajedno ali jos nismo zajedno spavali,kad krenemo ona se uvek uplasi,stegne se i nikako da to uradimo...ona se plasi?daj te mi neki save
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:13:50
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš ja mislim da djeci ne toče alkoholna pića
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR nekim zenama je vece uzbudjenje cekati taj dodir nego da odmah ides dole i ceprkas. Mozda je ona jedna od tih! IZVORNA PORUKA: Trcosava p.s. nije baš tako lako u vodici - probala i to Baš htedoh reći.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:55
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:55
|
|
|
|
lavcina
|
videcemo sta ce se desiti pa cu vam javiti....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:15:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:15:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cicko Mozda devojka ima problem neke druge vrste... Mozda je seksualno zlostavljana, silovana...? IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lavcina imam za vas pitanje.imam curu i vec smo 4 god,zajedno ali jos nismo zajedno spavali,kad krenemo ona se uvek uplasi,stegne se i nikako da to uradimo...ona se plasi?daj te mi neki save cicko, zar ne bi to rekla posle 4 god veze osobi koja je strpljiva sa tobom već pričala kako se čuvaš za brak..plašiši bola i sl??? ma bre ili nas ovaj za*ebava (no i da nas zeza - ismejasmo se) ili ga ona vuče za nos debeeeeeeeelo će postane pinokio, no onda barem može kaže ono ''što u izlogu to i u radnji''
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:16:05
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš ja mislim da djeci ne toče alkoholna pića Pa vučko imaju po 22 godine
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:16:39
|
|
|
|
lavcina
|
probacu i to....pa cemo videti ako me zaista volim ona ce mi dati...a ja mislim da me voli
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:17:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:17:37
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ma Slado ja mislim da ona njega zajebava Ma ja sam mu to odmah i rekla da se sigurno kres sa nekim drugim pa ne sme da mu prizna da nije više nevina, ali kad već kuka da je voli onda nek proba
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:17:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Sladjaaa ja mislim da nas dijete od dosade zaje da prostiš na izrazu
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:17:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš pa koliko je to vina majku mu?
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:18:25
|
|
|
|
lavcina
|
nezajebavam vas ozbiljan sam...hvala svima sto mi pomazete
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Atina ili AnastasijapisuljicaAtina (
36%)
Anastasija (
64%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!