|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
30.11.2015 11:19:23   
Animsaj9
Marince , moje saučešće, ,čuvaj se draga

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1526
30.11.2015 11:34:59   
popkica bebic
Marincice, moje saucesce! Zivot je ovaj sen i san!
Ja sam dosad bila u skoli, sada sam se vratila u nas svinjac, jer ja koliko god sredjivala kucu, ona na svinjac lci. Uzas! Mrve na sve strane, ves niko prostro nije, prljavi sudovi po sudoperi, a imamo masinu u koju se mogu ubaciti. Muka mi jeeeeee! I posao i dete i kuca i kuhinja i sve. Da sam robot otkazala bih!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1527
30.11.2015 11:52:16   
marinchica
Hvala drage moje! Oni odose sad na sahranu, ja setam kao lav u kavezu, muz mi je imao 195/130 kad je saznao, inace ima visok pritisak. Tesko mi je sto nisam pored njega sad. Samo da se sve zavrsi...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1528
30.11.2015 12:02:16   
isidora88
Marincice moje saucesce, cuvaj se.

Ja sad dosla sa komisije, ono je ludnica, opsti haos,nas 100 u malom i zagusljivom prostoru, samo se nadam da nisam neke viruscine pokupila.user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1529
30.11.2015 12:18:45   
MAMAMAJ
Marinchice, draga naša, primi moje iskreno saučešće, tužno je i teško kad se takve stvari dešavaju. user posted image
Bitno da ste ti i beba ok, a pruži utehu i tm, verovatno samo ti i beba možete da ga smirite. user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1530
30.11.2015 13:09:49   
alex88
Marincice primi moje saucesce,cuvaj se user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1531
30.11.2015 13:15:23   
jekiki
Marincice primi moje saucesce , cuvaj se i pokusaj da se sto vise sklanjas od cele guzve user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1532
30.11.2015 13:20:16   
sonyasha
Marinčice, baš mi je žao, primi moje saučešće! Probaj da se smiriš i probaj da smiriš tm koliko je to mogućeuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1533
30.11.2015 13:23:25   
madre
marincice, drzite se i cuvaj seuser posted image
ja upravo pijem kafu i smisljam sta cu za rucak uz domacu supicuuser posted image jos malo idem po bogija u vrtic, danas cemo imati malo aktivniji dan...
dan je lep, ali me nesto ne mami da idem napolje. nema vas nestouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1534
30.11.2015 13:25:09   
emicaa
Marincice mnogo mi je žao user posted image
Ja radila,sad odmaram dok T spava ali moram je brzo buditi.Opet sam jutros imala sastanak sa wc šoljom,juče mi je bilo bolje pa sam se ponadala da će proći.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1535
30.11.2015 13:28:27   
Lota
marinchice, moje saucesce user posted image ! I nama se slicno dogodilo, tacno 3 meseca pre porodjaja, a samo 2 dana pre zakazane svadbe. Bio je to sok za sve nas.
I ja sam se danas "sredjivala", malo je radio depilator, a malo brijac. Imam fobiju od toga da me briju u porodilistu, pa sam to odradila danas za slucaj da porodjaj krene.
Danas idem na UZ, pa po rezultate briseva i korpokulture koje treba da nosim u dz.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1536
30.11.2015 13:35:04   
madre
lota, bas se priblizilouser posted image nego, ti si se prvi put prirodno porodila? ja sam nesto bila ubedjena da je radjen carskiuser posted image
imas li tremu? jesi li sve spremila za bebu?user posted image
emice, verujem da ti bas tesko pada to povracanjeuser posted image

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1537
30.11.2015 13:46:58   
emicaa
Madre ajd povraćanje manje više,ali gire su mi mučnine i vrtoglavice,nekad mi je baš loše.
U srijedu idem opet na uz,hvata me trema.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1538
30.11.2015 13:57:50   
madre
ta trema traje kod svih, cini mi se od pozitivnog testa pa do nisam ni sama sigurna kad... kod mene jos traje, i rekla bih kod vecine ovdeuser posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1539
30.11.2015 14:37:02   
MAMAMAJ
Lota, lepo je videti te ovde, dobijam utisak da imam joooooš vremena... user posted image
Madre, gde si, vidim da si nešto lepo kuvala, sad ću tamo da idem da čitam. user posted image
Alex, jesi li još na režimu ishrane?
Emice, valjda će mučnine uskoro proći...
Popkice, suosećam s tobom. Mada je mm jutros lepo raspremio, usisao, bavio se decom, nakon što sam izdramila, ofkors user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 30.11.2015 14:39:30 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1540
30.11.2015 15:58:04   
dijana1*
Kako ste mi okrugliceuser posted image
U poslednje vreme se bas mucim sa zatvorom i jutros se najedem suvih sljiva ne bi li nesto pogurala. Ceo dan sam u vc. Nadam se da nisam preteralauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1541
30.11.2015 16:10:14   
popkica bebic
Dijo, da ti to nije pretporodjajna dijareja ili cesta stolica? Moze to da ide pre porodjaja, mada ti to bolje znas, trece ti je dete.
user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1542
30.11.2015 16:57:18   
madre
joj, dijo, pa koliko si omlatilauser posted image nece suve sljive da prave problem, ne brini...
mamamaj, nisam nista posebno pravila, pilav zbrckala... evo upravo sam se najela i uz to pojela struk crnog luka koji mi nije legao najsjajnije... bogi otisao sta mojim tatom na trening, mm na poslu, a ja treba da idem na neku prezentaciju nekog hotela, a uzasno me mrzi!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1543
30.11.2015 17:18:31   
Animsaj9
De ste zeneee user posted image , mi smo isli da kupimo u rasadnik jelku koju ćemo sutra saditi ispred kuće , pa da je kitimo. Ručali, pa ću sad da pravim bakine kolače, pa izvolite user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1544
30.11.2015 17:25:47   
alex88
Vratila sam se na svoj rezim ishrane user posted image
Di samo ti procisti creva,nece ti nista faliti od sljiva

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1545
30.11.2015 17:51:51   
marinchica
Hvala vam svima! Uspela sam konacno da dobijem DZ, molila za UZ u petak da uradi samo da vidi jel beba ok. Stalno na to mislim. Necu da vas mracim, kad se vec meni sve obrusilo na glavu. Javljam se uskoro. Sve vas ljubim, puno, puno!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1546
30.11.2015 17:51:57   
Jole84
Ćao ženske kako ste user posted image
Marinčice primi moje saučešće user posted image budi uz tm, prebrodićete..to je život user posted image
Meni je Mila danas bolje, zakasasmo skroz, morala je da prima urbazone dva dana da ne dođe do gušenja, i inhalacije non stop. Nego to ću u adekvatnim temama, u svakom slučaju vrištanjac dan i noć ali smo pregurali.
Bila mi sveki da pomogne malo, čas me nervira čas mi super, hormoni me opasno zdrmali user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1547
30.11.2015 18:30:52   
borica
Zdravo zeniceuser posted image .
Marince, primetila sam da te nesto nema.Primi moje saucesce. Drzite se, zivot je nepredvidiv.
Jole, drago mi je da je Mili boljeuser posted image
Ja sam danas setala malo, posle skoro dve nedelje. U cetvrtak treba rezultati AC da budu gotovi.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1548
30.11.2015 18:45:40   
vocicana
Dobro vece user posted image
Marinchice primi moje saucesce I nema nervoze, te stvari narocito zato sto dodju tako iznenada deluju strasno na vas dvoje. Moras da budes mirna po svaku cenu!
Jole bas sam srecna da je Mila ok, hvala Bogu da ste pregrmeli ovu situaciju, bas je vreme bzv I vazduh I jadno dete.
Borice cekamo da cujemo vesti!!! Ko ce se roditi nama ovde jos user posted image ili user posted image , samo da sve bude dobro.
Sony gde siiiiii?
Mamaj user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1549
30.11.2015 18:47:26   
madre
anim, ja nikako nemam naviku da pravim bakine kolace, nekako mi to nije dovoljno slatko da me zasladi, a moj bogi ih recimo bas voli... mogla bih bar detetu napraviti ovih danauser posted image to njemu dodje super vecerica uz mleko...
uh, jole, bas te se namucili, dobro je da bar ide ka boljem!
marincice, ne brini za bebu, dobro je sve sigurno, ali verovatno ti fali da ti to i vidisuser posted image
borice, joj ti rezultati se bas dugo cekaju, sigurno ti nije lako!
ja sam danas toliko lenja da vam ne mogu opisati... evo bogiju je dosao drugar, igraju se, a ja cekam mm da pijemo kaficu...
pocela sam polako da pravim neke spiskice, da citam o dojenju, o porodjaju...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here