Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:41:15
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Jel vi stvarno mislite da je sve u sexu? Ma ne draga ima nesto i u ljubavi
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:41:50
|
|
|
|
Anoniman
|
ili jos bolje
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:43:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Jel vi stvarno mislite da je sve u sexu? ma joooooooooooookkkkkkkkkk ima nešto i u društvenim igrama
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:44:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI kakve smo mi zene pod hormonima...kao macke u februaru.. nece bre da mi prebaci ovu sliku a na nju me podsecamo...mi zene Nije sve u sek.. ali ...ipak!!!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:44:59
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: afrodita Jel vi stvarno mislite da je sve u sexu? ma joooooooooooookkkkkkkkkk ima nešto i u društvenim igrama
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:45:09
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: afrodita Jel vi stvarno mislite da je sve u sexu? Ma ne draga ima nesto i u ljubavi Nije sve u ljubavi, ima nesto i u lovi Ovaj (ili cak ova) se zeza sa nama, jednostavno, pustio jedan post medju zene i odmah napravio pometnju. A mozda ga to i pali
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:46:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT A mozda ga to i pali I sad dr*a na slike ovih kučića i mačića?
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:47:24
|
|
|
|
afrodita
|
Nije sve u sek.. zavrsi slobodno mislim na recenicu Nije sve u sekSU!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:47:37
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: LillyT A mozda ga to i pali I sad dr*a na slike ovih kučića i mačića?
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:48:00
|
|
|
|
Skoki
|
OTI,
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:49:29
|
|
|
|
Lu
|
Ja mislim ozbiljno ono što sam rekla,mislim da svaki zdrav normalan,seksualno zreo čovjek ima potrebu za sexom,ok npr...nećemo na prvom,drugom,desetom sastanku ali 4 GODINE Potrebu za sexom nemaju alkoholičari,narkomani,bolesni ljudi... Ja znam šta je apstinencija po mjesec dana...tako da 4 godine ne želim da zamišljam
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:49:55
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: LillyT A mozda ga to i pali I sad dr*a na slike ovih kučića i mačića? I posle se pita zasto nece da spava sa njim. Diskasting
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:51:15
|
|
|
|
afrodita
|
Ovaj (ili cak ova) se zeza sa nama, jednostavno, pustio jedan post medju zene i odmah napravio pometnju. A mozda ga to i pali user posted image ako je Tasha stvarno ovo prenela od nekud a jeste, mislim da se ne zeza niko, Lavcina je lepo pitao, a vi se sprdate pa sad nece da se javi. Ja barem tako mislim. Neka mi Lavcina napise pp ja cu mu napisati u cemu je problem.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:53:07
|
|
|
|
gagana83
|
Idi bre Tasho
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:53:55
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Ovaj (ili cak ova) se zeza sa nama, jednostavno, pustio jedan post medju zene i odmah napravio pometnju. A mozda ga to i pali user posted image ako je Tasha stvarno ovo prenela od nekud a jeste, mislim da se ne zeza niko, Lavcina je lepo pitao, a vi se sprdate pa sad nece da se javi. Ja barem tako mislim. Neka mi Lavcina napise pp ja cu mu napisati u cemu je problem. Osoba koja takav problem resava na forumu, stavrno treba da se zapita zasto neko ne zeli da se sexa sa njim. Ovako je samo napravio temu za zezanciju, lepo smo se ismejale ovde, a OTI je posatvila i seriju fotografija.
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:54:46
|
|
|
|
Lu
|
Lav kad se javi ponovo rado ćemo mu pomoći jer nemamo dovoljno informacija a do tada možemo pričati o svojim strahovima,jel vas bilo strah od sexa,nebitno da li prvog ,drugog,da li izbjegavate sex i zašto...
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:55:35
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lavcina imam za vas pitanje.imam curu i vec smo 4 god,zajedno ali jos nismo zajedno spavali,kad krenemo ona se uvek uplasi,stegne se i nikako da to uradimo...ona se plasi?daj te mi neki save Ako je cura nevina nije ni cudo sto se plasi
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:55:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali uopšte ne mora biti problem u njemu. Ta žena (devojka) ne mora biti nevina.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:56:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Lav kad se javi ponovo rado ćemo mu pomoći jer nemamo dovoljno informacija a do tada možemo pričati o svojim strahovima,jel vas bilo strah od sexa,nebitno da li prvog ,drugog,da li izbjegavate sex i zašto... luuuuuuuuuuuuuuuuuuu NOVA TEMA!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 10:58:54
|
|
|
|
Lu
|
Pa dobro kako hoćeš...nek ova tema ostane za Lava
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 11:02:03
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja mislim. hajde novu temu za ovo što si pitala, baš je zanimljivo.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 11:03:50
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR I ja mislim. hajde novu temu za ovo što si pitala, baš je zanimljivo. Ajde Lu otvaraj temu
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 11:05:53
|
|
|
|
Lu
|
Pa ja čekam...crna Tasho Ajd da ti se ne petljam u posao (mrskomitipkati)
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 11:08:30
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: lu Pa ja čekam...crna Tasho Ajd da ti se ne petljam u posao (mrskomitipkati) Evo ja cu otvoriti
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 11:10:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao klinke smo: "Aj ti, aj ti!" Idem da jedem burek!
|
|
|
Anketa
Druzenje u Novom SaduKada bi vam najvise odgovaralo? radnim danom posle podne (
25%)
radnim danom pre podne (
4%)
vikendom posle podne (
42%)
vikendom pre podne (
29%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!