Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:27:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja mislim da ona zeza njega, on zeza nju a mi se uzalud smaramo.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:28:12
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:28:31
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lavcina pa neznam u cemu je problem,ona se plasi da neostane trudna i sta onda....i hoce sex u braku.....volim je ouno i zato je necu ostaviti...ali mi treba sex...umacim ja sastrane ali zeli i snjom Pa kad već umačeš sa strane, ti je ostavi brate mili, i kakva su to sranja kao voliš je a umačeš sa strane
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:28:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Slazem se sa Lu... Sad mi je jasno zasto nece da spava sa njim ali mi nije jasno zasto je uopste sa njim.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:05
|
|
|
|
lavcina
|
i ja mislim da joj to vaspitanje nedozvoljav i da samo zbog doga nece spavati u vezi...kaze sta ako zatrudnim kako cu mojima da kazem...otac ce me ubiti
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:08
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje I ona veruje da ti ne umaces sa strane
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne razumem šta ste skočile na njega?! Pa riba ga zajeb***, 4 god se "uplaši", sa svojih 22 god. Pa nema on aždaju u gaćama (valjda), majku mu, šta ima da se plaši?! Iskreno, i ja bih je varala, pa nek se ona čuva za brak.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:53
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina pa neznam u cemu je problem,ona se plasi da neostane trudna i sta onda....i hoce sex u braku.....volim je ouno i zato je necu ostaviti...ali mi treba sex...umacim ja sastrane ali zeli i snjom Pa kad već umačeš sa strane, ti je ostavi brate mili, i kakva su to sranja kao voliš je a umačeš sa strane Slazem se
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:30:06
|
|
|
|
lence
|
Pa to bi bilo uzasno da se vencaju, opet bi on "umakao" sa strane. Tip ne zasluzuje takvu zenu!
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:30:38
|
|
|
|
indy_25
|
Pa normalno da ce umakati sa strane kad mu ne da 4 godine pa ne kiseli paprike u njoj pa da mu ne da toliko dugo. E ja te razumijem lavcino za to umakanje sa strane.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:31:35
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje I ona veruje da ti ne umaces sa strane Svi svima vjeruju a ko gdje "umače",to je najmanje bitno
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:31:49
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje Ma da smo ti veruj....
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:32:10
|
|
|
|
NadaR
|
Glavu mu otkinusmo!
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:32:34
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje I ona veruje da ti ne umaces sa strane Svi svima vjeruju a ko gdje "umače",to je najmanje bitno
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:33:02
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo indyyyyyyyyyyy, napokon nisam sama sa svojim shvatanjima! Zbog tih što se čuvaju za brak muškarci i počinju da umaču sa strane. Prošla su ta vremena kada muškarac ceni to što se žena čuva za brak.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:33:57
|
|
|
|
lavcina
|
pa ono moram sa strane...hvala na podrsci Tasha i indy...nek ona ceka brak...meni nije i ovako lose...ali hocu da imam odnos i snjom opet ce mi to biti najlepse,sa strane je sastrane
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:34:57
|
|
|
|
sladjaaaa
|
I ovaj lav došao da traži savet od žena i još priča kako umače sa strane , naravno da mi to ne podržavamo, ali ja još manje podržavam tu njegovu sveticu koja se kao čuva za brak (Ja ne dam dok se ne udam, a kad se udam svima ću da dam )
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:36:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa (Ja ne dam dok se ne udam, a kad se udam svima ću da dam )
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:36:06
|
|
|
|
lavcina
|
svi me napada te...ja imam potrebe za sex a sigurno i ona ali se boji...i sta ja netreba da ubadam satrane kad mi se ukaze
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:18
|
|
|
|
lavcina
|
hvala sladja...ili i sad svima daje a mene cuva za brak.......
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:24
|
|
|
|
sladjaaaa
|
I još nešto, ja nikad ne podržavam "umakanje sa strane", nego jednostavno ako kod svoje devojke nemaš to što tražiš, ostavi je i kreni u potragu za drugom koja će biti po tvojoj meri, a ne da je varaš i onda joj se vratiš, ona ti je kao sigurica!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:41
|
|
|
|
indy_25
|
Ma samo ti umaci sa strane umacu i oni kome zene ili cure daju redovno vjeruj mi 99 % a ne ti sa 22 g kome djevojka ne da 4 godine .
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:42
|
|
|
|
Rivana
|
Ja u danasnje vreme nisam cula da se neko cuva za brak
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:39:34
|
|
|
|
lavcina
|
pa da sigurica...i ja nevolim da je varam...ali kad mi neda moram..
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:39:35
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: lavcina hvala sladja...ili i sad svima daje a mene cuva za brak....... Ko je ovdje lud ???
|
Anketa
Da li vam je ok ime Srna?pisuljicaZnam par curica s tim imenom, i sve su preslatke i nezne! :)))). (
58%)
. (
42%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!