|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
14.11.2015 8:01:19   
Ella2407
Dobro nam dosla Angelk :))
Isti nam je termin vjestice,zajedno cemo NE ocekivat,haha
Nadam se da ce bit ovaj mjesec dobitnii user posted image

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 376
14.11.2015 8:12:23   
vocicana
Dobrodosla Angelk, samo ti radi, budi vredna, a mi smo sve tu da te cujemo I saslusamo. Ni mi se ne poznajemo medjusobno, ali se lepo druzimo I sama ces videti koliko ce ti sve ovo znaciti, bas u trenucima kada mislis da je situation bezizlazna.
Javljaj se, ja licno nisam cesto prisutna u crticama, ali ovu temu smo sve prosle pre user posted image , tako da svi krecemo odavde! Ne pisem, ali intenzivno pratim I citam.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Angelk)
Direktna veza do poruke: 377
15.11.2015 14:30:48   
mm30
Zdravo devojke! Pratim vaše priče nekoliko dana, pa sam rešila da podelim svoju sa vama. Oktobarska menstruacija bila je 20.10., imam uredne cikluse - na 28 ili 29 dana, bez tegoba (neposredno pred m primetim da sam nervozna ili tužna, stomak me malo zaboli i to je sve).1. i 2. 11. primetila sam sluz koja mi je ličila na plodnu - providna i rastegljiva i osetila bol u donjem stomaku. Dan kasnije 3.11. imala sam nezaštićen, da kažem ciljani odnos po prvi put u životu. Do sada smo sa verenikom prekidali snošaj i sve je bilo ok. Ovog puta smo htelu da probamo da vidimo šta će se dešavati. Sedmog dana nakon tog odnosa (10.11.ujutru) primetila nešto rozikasto na vešu, tačnije kao da su se dve kapi razlile pa se samo po rubovima primećivao taj svetlo roze iscedak. Nije bilo sluzi. Tog dana uveče počela sam da osećam čudan bol u krstima, više prema levoj strani slabine. Bol je bio podnošljiv, ali nekako čudan i po prvi put takav. Sledećeg dana (11.11.) u popodnevnim satima sam opet primetila na vešu jednu rozikastu mrlju i s obzirom da sam se osećala umorno, izmerila T koja je bila 37.2 (tog jutra u krevetu odmah nakon buđenja 36.9). Tog dana su me skoro ceo dan bolela krsta, samo sada više sa desne strane. U četvrtak predveče opet bol u predelu krsta. Pomislila sam da su to znaci rane trudnoće. Inače temperaturu nisam merila kako treba da se meri, već sam čitajući ovaj forum saznala da je i ona jedan od simptoma, pa sam iz radoznalosti stavljala ispod miške ujutru čim se probudim (uglavnom u isto vreme) i kretala se od tih 36.9 preko 36.7 do 36.5. Sinoć sam pred spavanje opet primetila jednu rozikastu mrlju na vešu ( i uvek je samo na vešu i bilo, nikad na papiru). Jutros nakon buđenja izmerim 36.7. ali ispod miške, ne oralno. I onda je počeo da me boli stomak, pa prvo nekoliko sićušnih smeđih mrlja i nakon odlaska u toalet, krenula je menstruacija. Čudno mi je zašto je poranila jedan ili dva dana, a još više su mi čudni svi ostali simptomi u međuvremenu - taj rozikasti iscedak i bol u krstima. user posted image T nisam merila pravilno, pa nju ne bih uzimala kao znak. Počeću sa merenjem bazalne kako treba, kad mi prođe user posted image otići ću kod svoje dr da vidimo šta ona ima da kaže na sve ovo. I da, krsta me i danas bole, čini mi se u jednoj tački na sredini. Jedva sam izdržala stajanje dok sam oprala sudove i osećam se „slomljeno”, što do sada nije bilo pravilo kad dobijem.
Pozdravljam vas sve sadašnje i buduće mame i želim nam svima da što pre ugledamo user posted image !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 378
15.11.2015 14:59:12   
vocicana
Dobrodosla mm30, u crtice za pocetak. Bas mi je drago da vas puno cekalica ima, sada polako. S obzirom da si tek pocela sa pravljenjem bebice, sve ce biti u redu. Pocni odmah od ujutru da meris bazalnu, pre nego ustanes iz kreveta, mozes I ispod jezika, imas I temu bazalna temperatura IX deo, tamo procitaj iskustva, tamo je I moje.
Ne opterecuj se sto meca nije dosla ranije, shvatices I sama da je psiha cudo, ocekivala si rezultat verovatno odmah, pa je mozda zato malo I zakasnila. Mozda bas sledeceg meseca napravite bingo.
U svakom slucaju pisi, bice ti lakse I lepse kada neke stvari podelis sa drugaricama ovde. Jako sam srecna sto si bas ovaj forum izabrala.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 379
15.11.2015 15:16:48   
mm30
Vocicana, hvala na gostoprimstvu! user posted image
Ma user posted image je ovaj put poranila, došla 27. dana, iako je do sada dolazila nekad 28., nekad 29, a ponekad i 30. dana. Sve mi je to čudno, ispada da mi je ovulacija bila dva dana ranije nego što sam ja mislila, tj. baš u dane kada je bilo sluzi. Ma kad je već morala doći, onda je bolje što je malo poranila, nego da je kasnila.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 380
15.11.2015 15:28:48   
17 joka
Dobrodosle sve nove devojke i sto pre da ugledate user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 381
15.11.2015 15:40:02   
bubulence

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Dobrodosle sve nove devojke i sto pre da ugledate user posted image

joko draga sta se kod tebe desava?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 382
15.11.2015 17:43:54   
17 joka
Joka je ovde samo podrska, nedesava se nista ko zna da li ce se ikad sta desavati. kako dragi Bog odluci.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 383
16.11.2015 8:26:23   
Doroty
Dobro jutro drage!
Svratih da se upisem . Ona napast ne treba da dodje za 3 dana, znaci oko 19.-tog. Samo da kazem da me stomak vec bolucka, ledja i tako svi simptomi user posted image su tu..., a bili smo vredni ovaj mesec. Ostaje nam samo da cekamo

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 384
16.11.2015 14:05:18   
BubaBubica
Doroty držim palčeve, navijam jako!

Meni su plodni dani, još me drži grip, pa moguće da će mi biti i ovulacija kasnije, videćemo. Nešto i nismo vredni, meni nije nidočega user posted image

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 385
16.11.2015 14:09:18   
madre
ivanka, sta bi sa tvojom menstruejsn i celom situejsn?
doroty, cekamo i navijamo, nista nam drugo ne preostajeuser posted image
bubice, verujem da ti nije do sexanja u takvom stanju... kako bese ti pratis ovulacije? ako si u mogucnosti kupi paketic od 2 LH trakice, pa kad bude pozitivna vi je cisto ispostujteuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 16.11.2015 14:12:17 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 386
16.11.2015 14:29:47   
BubaBubica
Ja osetim ovulaciju, žiga me jajnik i pojača se sluz a posle se digne bazalna tako da verujem da je to to. I ovulacija mi bude uvek oko 14 dc. Juče sam osetila jajnik i malo smo se igrali user posted image sad ću da se nalivam još čajevima pa da se bacam u akciju user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 387
16.11.2015 18:29:59   
AnaAna1
Evo i mene devojke, nije me bilo zadnjih dana jer sam zakasala sa nekim majstorima. Meni je danas 34.dan ciklusa, ne znam kada trebam da dobijem a jos manje kada mi je bila ovulacija, jer ovog meseca nisam obracala paznju ni na sta jer smo bili malo usresredjeni na pronalazenje resenja oko poboljsanja spermograma pa je i mm bio malo u bedaku, ali sad je sve opet po starom :) inace mi do sada nikada ciklus nije bio duzi od 37 dana, uvek je izmedju 28 i 36... ne osecam nista, ni da ce menstruacija a ni neke druge promene, tako da mozda samo kasni zbog svih mogucih stresova pretrpjenih ovog meseca user posted image

mm30, meri bazalnu ispod jezika a ne ispod miske, i uvek u isto vreme ujutru (navijaj sat ako se inace ne budis u isto vreme)... a sto se ovih rozikastih tackica i poranjene menstruacije tice, nemam ideju sta bi moglo da bude. Jel ti je krenula normana menstruacija ili nesto oskudno?

Direktna veza do poruke: 388
16.11.2015 18:31:26   
Ella2407
Bubice,de mi reci jel ti osjetis ovulacije iz oba jajnikaa,ja koliko sam primjetila,samo osjetim desni jajnik, lijevi nista.. A i desni ne bas uvijek al eto vecinom ..

Direktna veza do poruke: 389
16.11.2015 19:28:55   
17 joka
Doroti, navijam da budu user posted image

ja isto po ziganju i sluzi znam kad je ovulacija i uvek je bazalna povecana i padne dan pre user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 390
16.11.2015 21:50:19   
BubaBubica
Ella uglavnom osetim, bar jedno žiganje, i uvek ukapiram da se javljaju naizmenično, svaki ciklus drugi jajnik seva, tako da je ovulacija. Sada je ovulacija na levom jajniku. user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 391
16.11.2015 22:01:56   
BubaBubica
AnaAna gde si bre ženo, fališ nam ovde user posted image Ajde držim palčeve, da se ovaj mesec zakačilo user posted image

Direktna veza do poruke: 392
16.11.2015 22:52:37   
Ivanka 75
Madre, moja,situejsn je da jos nisam dobila.
Ne bih volela da moram da pijem lekove za izazivanje ciklusa.

Direktna veza do poruke: 393
16.11.2015 23:01:13   
17 joka
Neces Ivanka , vec ces nas obradovati user posted image kad mislis da proveris?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 394
16.11.2015 23:12:24   
Štetica
Jole samo da ti posaljem jedan kiss,nemam vtemena od ovog zvrka da pratim forum,sad sam usla posle sto godina

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 395
16.11.2015 23:13:19   
Ivanka 75
Joko, radila sam betu u petak bila negativna, vrednost 1,97 je da nema trudnoce.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 396
16.11.2015 23:14:26   
BubaBubica
Ja navijam da ne dođe da moraš da ponoviš betu i da bude pozitivnaaaa user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 397
16.11.2015 23:15:50   
17 joka
i za tebe zebu kraljicu jedan veliki user posted image user posted image ako samo se vi zabavljajte ljubi lepotane

Ivanka a koliko kasni? beta jeste negativna ali se nesto ili desavalo ili pocelo desavati ko zna.

meni je oba puta bila 0,1

< Poruku je uredio 17 joka -- 16.11.2015 23:19:01 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 398
17.11.2015 8:13:44   
emicaa
Ivanka zar ti još nisi dobila?Jel danas ideš kod dr?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 399
17.11.2015 8:20:18   
Ivanka 75
Nisam jos, mozda sutra odem kod dr, zeznut mi raspored

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here