Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 8:39:44
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Biće, biće... Meni je ciklus uvek bio na 28,par puta 30 dan sam dobila, kad sam pokisla vraćajući se s posla, i promrzle mi noge, tako da sam sva tri puta znala, bez bete, testa, 'virkanja'...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 8:48:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mamamj, danas je 40dc, a nista se ne desava.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 10:06:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Nadam se da se ipak dešava nešto najlepše moguće...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 11:56:19
|
|
|
|
Ella2407
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Mene uhvatio grip, svaka koska i mišić me boli, peče grlo i sinusi Osećam se užasno. Sad pijem šerbet sa kurkumom pa begam na spavanje, još nismo ni počeli da radimo na bebi od kako je prošla Nadam se da će mi sutra biti bolje, ne mogu sama sebe da podnesem koliko mi je bljak Bubicee,ne mogu da vjerujem.. ja i ti nekako skoro uvijek u istoj situaciji,hahaha :D Evo i mene gripac ufatio,uzass..Kljukam se svim i svacim samo da sto prije prodje.. nadam se da ce nas proci do kljucnih dana Ivanka,nadam se da ce ipak biti radosne vijestii,drzim palcevee
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 12:09:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne znam da li mi je muka dal stize Knedla mi u grlu, svaki cas trckaram u kupatilo da vidim ima li sta Opsesija...
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 13.11.2015 12:11:52 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 12:19:26
|
|
|
|
Ella2407
|
Mogu mislit kako ti je, ali drzi see, bit ce to sve kako trebaa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 13:24:49
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ella šta ćemo kad je sada takvo vreme, prvo mi mlađe čedo bilo bolesno, sada ja a sad počinje i starija ćerka da kija. Bar mi sad ni cigarete ne idu, imam priliku da ih ostavim, doduše pušila sam oko 5 cigareta dnevno ali želim i to da batalim. Sada mi je prava prilika, jer ovako kad moram da presečem, da prestanem, tad vrlo lako ostavim skroz. Tamanim mandarine, pijem čaj, biće bolje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 13:30:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cuvaj se Bubi, ovo je savrseno vreme za viruse. Idite napolje, vazduh i tecnosti su najbitnije protiv zimskih bolesti.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 14:34:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja se bas lepo osecam kad pijem žalfiju, jutarnja doza pre posla, večernja posle posla i bas mi prija prestani sa zalfijom dok ne vidis na cemu si...i jako,jako navijam za jednu tackkicu... Znači pije se samo do ovulacije?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 15:09:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
1, 97 je rezultat bete, nisam trudna. Lepo ja kazem a vi me ne slusate
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 15:33:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh! Da samo znaš koliko sam se nadala
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 15:40:55
|
|
|
|
vocicana
|
E pa stvarno nemam komentara! Kako je moguce? Bas sam se nadala
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 15:48:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kazem ja vama da nisam trudna, zna baba
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 16:11:33
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja se bas lepo osecam kad pijem žalfiju, jutarnja doza pre posla, večernja posle posla i bas mi prija prestani sa zalfijom dok ne vidis na cemu si...i jako,jako navijam za jednu tackkicu... Znači pije se samo do ovulacije? Da,da Ivanka bas mi je zao ali opet ima neka vrednost? Meni uvek kad je bila negativna beta iznosila je < 0,1 sta onda ovo tvoje znaci?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 16:23:04
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 1, 97 je rezultat bete, nisam trudna. Lepo ja kazem a vi me ne slusate ivavnka, moje skromno misljenje je da je ovde ili nesto bilo ili ce tek biti! ili je u pitanju biohemijska trudnoca ili pre, pre, prerano uradjena beta! s obzirom da je graf obelezio ovulaciju pre, cini mi se, 8 dana... ja ne bih jos dizala ruke
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 16:25:05
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 1, 97 je rezultat bete, nisam trudna. Lepo ja kazem a vi me ne slusate ivavnka, moje skromno misljenje je da je ovde ili nesto bilo ili ce tek biti! ili je u pitanju biohemijska trudnoca ili pre, pre, prerano uradjena beta! s obzirom da je graf obelezio ovulaciju pre, cini mi se, 8 dana... ja ne bih jos dizala ruke ovo sam ja htela da napisem ali ajd nisam bas strucna.. Madre moj covek
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 16:34:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vi i dalje verujete Šašave ste, žene, skroz! Biće biće
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 17:39:06
|
|
|
|
madre
|
zapravo, sada videh, danas ti je 11 dpo
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 17:44:23
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ali, ti, Ivanka, znaš gde smo i šta treba da radiš... Čekamo teeee
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 19:04:23
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ivanka ili je bilo nešto ili tek počinje, slažem se Kako god, moramo jednom preći u
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 19:19:15
|
|
|
|
wivern
|
Hmmm, ja bih rekla da je ipak biohemijska, nadam se da gresim. Ali cak i da gresim to samo znaci da sledeci runner mora biti onaj dobitni.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 19:43:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Hmmm, ja bih rekla da je ipak biohemijska, nadam se da gresim. Ali cak i da gresim to samo znaci da sledeci runner mora biti onaj dobitni. i ja to mislim
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 19:53:41
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: madre zapravo, sada videh, danas ti je 11 dpo ovim sam bas to i htela da kazem! ali, svakako se nesto desilo posle duuugo vremena!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 13.11.2015 20:05:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: madre zapravo, sada videh, danas ti je 11 dpo ovim sam bas to i htela da kazem! ali, svakako se nesto desilo posle duuugo vremena! Daaaaaaa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 14.11.2015 1:30:40
|
|
|
|
Angelk
|
Cao drugari... Ne poznajemo se, ali imam potpunu slobodu da pricam sa vama :) Ovo je moj slucaj. Poceli smo prije pola godine da pravimo bebu, ali ne bas intezivno zbog posla... Zadnja 2 mjeseca bas radimo na tome i imamo veliku zelju da dobijemo . E sad, meni je menstuacija uvijek istog dana u mjesecu, i tu nema kasnjenja. Medjutim prosli mjesec sam imala bolove lagane u stomaku 7 dana prije menstruacije i kasnilo mi 3 dana. Uradila sam tada test i bio je negativan. Da bi dan kasnije dobila . Cak nisam ni morala da ispijem tablete protiv bolova sto inace radim. Znaci sve precudno bilo, da sam stvarno pomislila eto bebe :) Ali nista... Sad nam predstoji "naporan" period rada na tome i iskreno se nadam da cu vidjeti te . Zadnja menstruacija mi je bila 5.11., tako da drzite palceve i navijajte za mene!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?