|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
13.11.2015 8:39:44   
MAMAMAJ
Biće, biće...
Meni je ciklus uvek bio na 28,par puta 30 dan sam dobila, kad sam pokisla vraćajući se s posla, i promrzle mi noge, tako da sam sva tri puta znala, bez bete, testa, 'virkanja'... user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 351
13.11.2015 8:48:15   
Ivanka 75
Mamamj, danas je 40dc, a nista se ne desava.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 352
13.11.2015 10:06:11   
MAMAMAJ
Nadam se da se ipak dešava nešto najlepše moguće... user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 353
13.11.2015 11:56:19   
Ella2407

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Mene uhvatio grip, svaka koska i mišić me boli, peče grlo i sinusi user posted image Osećam se užasno. Sad pijem šerbet sa kurkumom pa begam na spavanje, još nismo ni počeli da radimo na bebi od kako je prošla user posted image
Nadam se da će mi sutra biti bolje, ne mogu sama sebe da podnesem koliko mi je bljak user posted image

Bubicee,ne mogu da vjerujem.. ja i ti nekako skoro uvijek u istoj situaciji,hahaha :D Evo i mene gripac ufatio,uzass..Kljukam se svim i svacim samo da sto prije prodje..
nadam se da ce nas proci do kljucnih danauser posted image

Ivanka,nadam se da ce ipak biti radosne vijestii,drzim palcevee user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 354
13.11.2015 12:09:58   
Ivanka 75
Ne znam da li mi je muka dal stize user posted image
Knedla mi u grlu, svaki cas trckaram u kupatilo da vidim ima li sta user posted image
Opsesija...

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 13.11.2015 12:11:52 >

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 355
13.11.2015 12:19:26   
Ella2407
Mogu mislit kako ti je, ali drzi see, bit ce to sve kako trebaa user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 356
13.11.2015 13:24:49   
BubaBubica
Ella šta ćemo kad je sada takvo vreme, prvo mi mlađe čedo bilo bolesno, sada ja a sad počinje i starija ćerka da kija. user posted image Bar mi sad ni cigarete ne idu, imam priliku da ih ostavim, doduše pušila sam oko 5 cigareta dnevno ali želim i to da batalim. Sada mi je prava prilika, jer ovako kad moram da presečem, da prestanem, tad vrlo lako ostavim skroz. Tamanim mandarine, pijem čaj, biće bolje user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 357
13.11.2015 13:30:22   
Ivanka 75
Cuvaj se Bubi, ovo je savrseno vreme za viruse.
Idite napolje, vazduh i tecnosti su najbitnije protiv zimskih bolesti.

Direktna veza do poruke: 358
13.11.2015 14:34:00   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja se bas lepo osecam kad pijem žalfiju, jutarnja doza pre posla, večernja posle posla i bas mi prija

prestani sa zalfijom dok ne vidis na cemu si...i jako,jako navijam za jednu tackkicu...

Znači pije se samo do ovulacije?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 359
13.11.2015 15:09:19   
Ivanka 75
1, 97 je rezultat bete, nisam trudna.
Lepo ja kazem a vi me ne slusate user posted image

Direktna veza do poruke: 360
13.11.2015 15:33:16   
Trcosava
Eh! Da samo znaš koliko sam se nadala user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 361
13.11.2015 15:40:55   
vocicana
E pa stvarno nemam komentara! Kako je moguce? Bas sam se nadalauser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 362
13.11.2015 15:48:06   
Ivanka 75
Kazem ja vama da nisam trudna, zna baba user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 363
13.11.2015 16:11:33   
serpica

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja se bas lepo osecam kad pijem žalfiju, jutarnja doza pre posla, večernja posle posla i bas mi prija

prestani sa zalfijom dok ne vidis na cemu si...i jako,jako navijam za jednu tackkicu...

Znači pije se samo do ovulacije?

Da,da
Ivanka bas mi je zao user posted image ali opet ima neka vrednost? Meni uvek kad je bila negativna beta iznosila je < 0,1 sta onda ovo tvoje znaci?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 364
13.11.2015 16:23:04   
madre

ivavnka, moje skromno misljenje je da je ovde ili nesto bilo ili ce tek biti! ili je u pitanju biohemijska trudnoca ili pre, pre, prerano uradjena beta! s obzirom da je graf obelezio ovulaciju pre, cini mi se, 8 dana... ja ne bih jos dizala rukeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 365
13.11.2015 16:25:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: madre

ivavnka, moje skromno misljenje je da je ovde ili nesto bilo ili ce tek biti! ili je u pitanju biohemijska trudnoca ili pre, pre, prerano uradjena beta! s obzirom da je graf obelezio ovulaciju pre, cini mi se, 8 dana... ja ne bih jos dizala rukeuser posted image

user posted image ovo sam ja htela da napisem ali ajd nisam bas strucna..
Madre moj covek user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 366
13.11.2015 16:34:57   
Ivanka 75
Vi i dalje verujete user posted image

Šašave ste, žene, skroz!

Biće biće user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 367
13.11.2015 17:39:06   
madre
zapravo, sada videh, danas ti je 11 dpouser posted image

Direktna veza do poruke: 368
13.11.2015 17:44:23   
MAMAMAJ
user posted image
Ali, ti, Ivanka, znaš gde smo i šta treba da radiš... user posted image
Čekamo teeee user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 369
13.11.2015 19:04:23   
BubaBubica
Ivanka user posted image ili je bilo nešto ili tek počinje, slažem se user posted image Kako god, moramo jednom preći u user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 370
13.11.2015 19:19:15   
wivern
Hmmm, ja bih rekla da je ipak biohemijska, nadam se da gresim. Ali cak i da gresim to samo znaci da sledeci runner mora biti onaj dobitni.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 371
13.11.2015 19:43:50   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Hmmm, ja bih rekla da je ipak biohemijska, nadam se da gresim. Ali cak i da gresim to samo znaci da sledeci runner mora biti onaj dobitni.

i ja to mislim

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 372
13.11.2015 19:53:41   
madre

ovim sam bas to i htela da kazem! ali, svakako se nesto desilo posle duuugo vremena!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 373
13.11.2015 20:05:46   
Ivanka 75

ovim sam bas to i htela da kazem! ali, svakako se nesto desilo posle duuugo vremena!

Daaaaaaa user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 374
14.11.2015 1:30:40   
Angelk
Cao drugari... Ne poznajemo se, ali imam potpunu slobodu da pricam sa vama :) Ovo je moj slucaj. Poceli smo prije pola godine da pravimo bebu, ali ne bas intezivno zbog posla... Zadnja 2 mjeseca bas radimo na tome i imamo veliku zelju da dobijemo user posted image . E sad, meni je menstuacija uvijek istog dana u mjesecu, i tu nema kasnjenja. Medjutim prosli mjesec sam imala bolove lagane u stomaku 7 dana prije menstruacije i kasnilo mi 3 dana. Uradila sam tada test i bio je negativan. Da bi dan kasnije dobila user posted image . Cak nisam ni morala da ispijem tablete protiv bolova sto inace radim. Znaci sve precudno bilo, da sam stvarno pomislila eto bebe :) Ali nista... Sad nam predstoji "naporan" period rada na tome i iskreno se nadam da cu vidjeti te user posted image user posted image . Zadnja menstruacija mi je bila 5.11., tako da drzite palceve i navijajte za mene! user posted image

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here