Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 19:35:33
|
|
|
|
serpica
|
Ja samo da pitam jel se jana porodila? danas je bio cr? Ili ne? I za sve jedan veliki
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 19:37:06
|
|
|
|
alex88
|
Super Um,verovatno je dezuran sutra po noci .Marince ti osta izgleda bez epidurala .Jano koja si po redu na programu,nadam se da ces medju prvima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 20:13:05
|
|
|
|
vocicana
|
Oh Borice, tako me mnoge stvari povredjuju, ali ne zato sto on to zeli da kaze I da me povredi, nego sam ja katastrofa, ja to cujem, tako okrenem, shvatim I puknem. Nema veze, vazno je da je Viki zavrsila posao, da je povukla um, sada me Jana brine sto se ne javlja, bas bi dobro bilo da se javi. Jel zna neko nesto?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 20:32:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
Um drzimo fige i cekamo Noru! Jel se javila Jana? Mi smo danas isli da biramo kumčetu poklon za rodjendan , i pao je motorčić
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 20:58:41
|
|
|
|
sonyasha
|
Ženske, Jani su za sutra ujutru zakazali! Držimo joj fige, a onda uveče i UM
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 20:59:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 21:05:26
|
|
|
|
vocicana
|
Oh divno , bravo devojke! Eh, sada je lakse kada se zna sta se desava. Kako ste mace? Moje dete je poraslo, bas! Stomak mi je ispao dobro, danas sam narocito primetila. Uh, sve je teze.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 21:08:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
I ja sam danas primetila da mi je stomak porastao kada sam legla kod kozmetičarke na sto za depilaciju i videla se u ogledalu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 21:09:46
|
|
|
|
alex88
|
Voci moracemo slicice da kacimo,sad krece brz rast pupe,nijedna se nije skoro slikala,zato ce Um bas nedostajati,okacila je najvise slicica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 21:15:07
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam raspolozena, vec koliko sutra moze jedna da padne. Bas sam zapupavela! Ali slatko je, mada bebica se javljala jednom dnevno, a danas je nema. , bas sam pozelela gurkanje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 21:16:52
|
|
|
|
alex88
|
Bice gurkanja jos malo i po ceo dan ili noc .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 21:50:20
|
|
|
|
isidora88
|
Tu sam ja, nego me mrzi da pisem Bila sam na UZ u ponedeljak, bebac ima 900 gr, definitivno jos jedan sinak 26.11 imam opet UZ, pratice me cesce zbog moguceg dijabetesa jer sam ga imala i u prvoj trudnoci. Um, Jano srecno sutra
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 21:53:23
|
|
|
|
alex88
|
Isi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 22:03:03
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jos jedan decak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 22:51:30
|
|
|
|
dijana1*
|
UM, Jano jedna mora da prelomi i krene prva, ili obe sutra Isidora cestitam na decaku. Omasi nama Klarita i to posteno pih slabo joj kugla nesto radi hahahaha. Veceras sam pripremila sve bebece stvari za pranje. Ima bas dosta svega. Jos samo da operem i popeglam. To cu sledece nedelje dok deca budu u vrticu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 23:01:12
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Isi, supeeeer, samo da su nam živi i zdravi i devojke i momci Jedna poznanica mm koja živi u Francuskoj je oko 22h rodila blizance, od sinoć su je držali s kontrakcijama, žena se ništa otvorila nije, termin joj je bio negde krajem novembra, ne verujem koliko su je mučili i tek večeras joj urade cr. Kad sam pitala što tako, kažu da oni tamo mnogo insistiraju na prirodnom porođaju, ali ej, s blizancima to raditi, hm... Bebana, nadam se da si intervenisala ili ćeš od ponedeljka bar, ne sviđa mi se to odgađanje stvari, opet kažem, posebno s blizancima. Voći, ma ja te razumem, sinoć sam se i sama nervirala zbog sličnih stvari, zbog svega što ljudi očekuju od mene u ovom stanju. A i stalno mi je u glavi ono što si jedan dan napisala, da niko ničega neće da nas poštedi, nego nam sve loše stvari još dočaravaju, užas. Nama treba ohrabrenje, podrška i razumevanje, i pozitivna energija, a ne mračenje i detaljisanje o glupostima.... Zato sam sinoć tamo u temi za negativu izlupala glavu, jer ne želim ništa da kažem, niti ponavljam nečike gluposti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 23:21:13
|
|
|
|
isidora88
|
Dijo omasila klarita, vidis da ne sme da se javi vise Boze moj, probacemo trece pa sta bude Jel ima neko stalno osecsj da mu se piski? Ja cu odlepiti, mislim da bih mogla piskiti svakih 5 min. Beba mi je karlicno jos uvek i tacno mi djuska po besici, urin je odlican tako da nije inf. Bas me izludjuje taj osecaj da mi se piski, imam utisak kao da se ne ispiskim dovoljno nego kao da prekidam pa da mi se zato javlja taj osecaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 23:31:02
|
|
|
|
alex88
|
Isi imam i ja taj osecaj,takodje je beba okrenuta karlicno,ko da mi cacka besiku ,uglavnom nocu,od 12 do 5 ustanem 7,8puta u wc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 23:31:07
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dijana tebi se baš primaklo poslednji put kad sam gledala tvoj ticker bila si 32 nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 6:56:12
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro! Jano i UM, SRECNO!!! Ja sam lose spavala, cesto piskila i sanjala kosmare... Jel ima neka da joj je beba bila poprecno u stomaku, pa se u 9.m. okrenula glavicom na dole?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:45:19
|
|
|
|
janabons
|
Dobro jutro debelice moje Ja sam spremna, planirana je sala oko devet, tako mi juce rece dr. Ja cu se vama tek popodne javiti sa vestima, nemojte puno da brinete i navijajte da sve brzo i lako prodje. Um, vucem te jakooooooo Grlim vas sve puno i hvala vam na ogromnoj podrsci. Cujemo se kad vise ne budem bila 2u 1
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:45:50
|
|
|
|
vocicana
|
Cao Bubice kako si duso? Di, jeste ti se priblizilo, 37- ma nedelja, tako ce I meni, dok se okrenem, bice vec jos neki dan I gotovo! Popkice, ne poznajemo nikoga kome je beba celu trudnocu karlicna pa se okrenemo u pravu polozaj da glavicom prednjaci, znam komtra primer, da dpje sve super inda se okrenemo karlicno beba. A ovo tvoje...neznam... Dobro jutro zenskice, sada ocekujem janu I UM sa novostima! Jedva cekam da nam se jave ovde.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:46:33
|
|
|
|
vocicana
|
Ljubim te dasa I ja, malu I tebe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:51:51
|
|
|
|
vocicana
|
Service, cetvoro dece imas?! Svaka ti cast! A lot su pola, rekla bi tri devojcice I jedan decko? Ijaoooo kako ste VI velika porodica!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:52:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ubicu se sa predikcijom I tastaturom! Service! Kog su pola?
|
Anketa
Koje vam je ime lepsebabytayaPomozite mi da odaberem ime !!!Iva (
50%)
Taša (
16%)
Jana (
34%)
Ukupan broj glasova: 172Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!