Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 18:20:48
|
|
|
|
mati
|
Ljiso legendo. Falila si. A jer glas koji se javio na taj dr br bio muski ili zenski?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 18:22:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ma sanjice meni je gore što sam izgubila kontrolu pa je dobila pljuskicu,mama se sad tješi da se to ne računa kao pljuskica. Meni je pita zamirisala cijeli stan,evo me gladna kao vuk
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 18:33:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nista nije strasno Emice. Moja je ceo dan kmezava. Ne znamo sta joj je.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 18:42:25
|
|
|
|
Maraj
|
Moj L prespava ceo dan. I sad spava. Vec me plasi kakva ce noc biti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 19:06:06
|
|
|
|
branki*
|
Vidim danas sva deca dobra,sjajna i moji isto takvi!boza ceo dan sav nikakav,sve mu smeta,histerise,nije se naspavao ili neki tako dan,pojma nemam.i onda se ljuti sto necu da mu dam cips ili keks i od ljutine ide i dodje do boje,a nista mu nije uradila i gurne je da padne!kakav je postao!kao petlic neki mali! Emice,koju pitu si pravika? Ljiso,za posao mi je bas drago a,za karticu,ne znam...videces i sama kako ce se po nasati na dalje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 19:12:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Ljiso bas si nedostala ovde ali si se vratila u punom sjaju(bar sto se pisanja tice) Sto kaze Branki drago mi je da si nasla posao a za muza se nadam da nije nista bezveze vec da je stvarno tako kako je rekao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 19:16:29
|
|
|
|
branki*
|
Emice,evo je veselica ovde u temi !
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 19:20:01
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Emice,evo je veselica ovde u temi ! Tek sad sam videla u baru da me trazila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 20:06:23
|
|
|
|
wivern
|
Auu Ljiso, svaka ti cast. I treba tako na finjaka, kulturica. Jedino sto je nezgodno je to sto kad ti udje crv sumnje tesko se vracas na normalu. Ja sam mrtva umorna, nikako da uhvatim neki ritam. Dosla kuci sa posla, uzela da peglam, malisa mi visi oko noge. Pa malo peglam, malo se igram sa njim. A glava mi pada sa ramena. Idem jos nesto da opeglam malo, pa kad uspavam malisu da kuckam
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 20:34:43
|
|
|
|
emicaa
|
Branki itu sa sirom i najela sam toliko da mi je muka došla,nikad ali nikad se ne prejedam ali večeras sam morala.I to ne sama ja nego i mama i mm,kao tri svinje smo
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 21:25:56
|
|
|
|
amdn
|
pozzz mamike, da se javnem i ovde, evo nas u Sokobanji uzivamo i pomazemo babi i dedi. Ako je koja u BG-u imala sam neku ghrupnu izlozbu Galerija Jugoexport, kolarceva 1 na trgu republike, pa ko moze nek izvoli :) vidim kod vas se isto svasta desava, ljubim vas, pratim, citam al nikako da se ulogujem, ih moram kupiti jedan smart tel. (skroz zaostajem sa tehnologijiom :)) evo sad ugrabih komp kad se ekipa razbezala. cmokic od mene
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 22:04:21
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste mamike? Ja jedem plazmu i mleko i u krpe, dok L spava da iskoristim. Marya, da . Ona je zamenila dan za noc i ja ne znam kako da je vratim Ljiso, bas bzvz situacija. Sto kaze Wiv, sve i da nije nista, ja kad nesto posumnjam to je katastrofa, tesko je vratiti poverenje. Maraj, citala sam u temi probleme da rodbinom Probaj da iskuliras budale. Mislim da sam vec pisala da nam od vikenda krecu babine, bice gostiju svaki dan. Idem da vidim u temu kakvi su obicaji.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 22:08:32
|
|
|
|
Rosita
|
Ljiso, koja si ti carica, mada to odavno znah, al ovo sa tm kako si odigrala, svaka ti cast. Ja recimo imam mozga za ispravno postupanje u tim bracnim situacijama, al nemam strpljenja za diplomatiju, mora sve, odmah i autenticno. A to ne valja. U drugim odnosimq nisam takva, al sa mm tempwramentno i sto na um do na drum. Tako da bih ja verovatno klasicno zenski oplwla. A ti bas mudro :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 23:03:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ljišo ako to niko ne uradi ja ću o tebi napisati knjigu da kod mene uvek nesto da li na srecu ili zalost ni sama ne znam. A sto se tice moje reakcije. Mame ja imam 32 god ne mislim da sam matora ali ne mislim ni da sam mlada. Gledala sam kako moja mama "temperamentno" resava stvar sa tatom i to nikako nije resenje. Verujte zena tad ispadne luda, budala, nenormalna i td. A muskarci joj se jos smeju u lice(konkretno u tom slucaju moj otac kojeg verujte mi ja obozavam ali koji je moju mamu varao vise puta u zivotu) i ja sam bar videla kako ne treba. Mama je odlazila vracala se odlazili smo mi sa njom i svasta. Ja kad sam resila prvog muza da ostavim ja sam to uradila u sekundi. Plakala sam pet minuta nakon sto sam ga JA preselila i to samo zato sto mi ga je bilo zao a ne zato sto je meni tesko jer ga volim ili ko zna sta drugo. Nemam ja vremena da tugujem, ma tek sad ne bih tugovala niti bih bila u depresiji radi muskog roda verujte mi. Sad sam majka, ne bih ovog ni minut zalila ali bih oplakala jer dete ne bi imalo oca pored sebe. A ja zasluzujem najbolje, ne mislim ja sad da sam ja neka riba ili nesto nego mislim da sam pre svega covek. Mislim da radim stvari koje nijedna zena ne bi (mislim ajte iskreno koja od vas je cistila dimnjak i zezala se sa peckom koja ce uskoro da eksplodira ili izlazila sa puskom napolju- Nijedna!) i to zato sto zivimo ovde gde zivimo i ja sam to tako prihvatila, kad nema mm ja sam i jedno i drugo. Ne cekam da mi musko promeni tocak na kolima promenim ga sama. Meni mm stalno zvoca "ti, tebi niko ne treba, ti sve mozes sama". Vala mogu! A sad bih zbog svog deteta mogla jos i vise da ostanem sama. Tako da u tim situacijama pogotovo ako je muz jos i pijan (srecom ovaj moj ne pije ali je moj otac pio i sad cesto potegne) ne vredi vika dreka i ostalo jer mi smo jaci pol psihicki a oni su ti koji su labilni. ali ako ih provociras onda provociras to musko idiotsko u njima a oni ne znaju nista do agresijom resiti stvar. Pazite ON JE VIKAO NA MENE ne ja na njega. Sta bi bilo da sam ja vikala???? Poznajem mm i iskreno verujem mu. I dalje mu verujem resila sam da mu verujem, jer ipak je rekao bar deo istine, namene te kartice ne znam ali ono sto je rekao je bila istina. U svakom slucaju "slucaj nove kartice" smo ostavili za sobom. Idem mame da se spremam za posao. hehehe... za manje od sat vremena cu biti Liliana Jess nemam savet ali znam da mi je mama pricala da je brat okrenuo dan za noc i da je ona danju onda spavala a kad je valjda napunio dva meseca polako se vracao u normalan ritam. Tako da izdrzi jos malo i st kazu ove tetke spavaj kad beba spava iako ja mislim da je to nemoguca misija jer dok beba spava imas gomilu poslova da obavis al ajd neka vazi taj njihov savet bar u tvom slucaju I ajd da pohvalim mm ehhee..on je prva tri meseca kuvao za nas. Znaci ja nisam. Tako da se malko organizujte i oko toga ko sta radi. Odoh mame smrdim na dim jer sam isla sad da lozim. Javili mi da ne dolazim u 23 vec u ponoc tako da sam "lezerna" hihihi... Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 23:13:51
|
|
|
|
bebilule
|
Sta si radila s puskom po dvoristu ?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 23:18:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja se sećam šporeta, čišćenja odžaka, i poludelaog šporeta? Puška? Mada, naša Ljiša je žena zmaj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 23:27:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso pita me danas mm kad sam mu citala o poslu, ali samo o poslu: "Kad ces vise da upoznas tu zenu"? Ja rekoh: " Kad me odvedes". Mamite odoh i ja u horizontalu. Gotov peglanjac.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 23:28:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Ljiso potpuno si u pravu kada kazes da ne bi patila za muzem kada bi te prevario sada kada si mama.I ja kada razmisljam da mm nekada nesto zabrlja i nas brak propadne jedino bih zalila sto bi mi deca ostala bez oca,ne bih patila za muzem koji me je prevario,to je jedina stvar koju ne bih oprostila nikad.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 12.11.2015 23:29:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo, obožavam te ja se sećam i puške i svega
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 13.11.2015 0:00:32
|
|
|
|
Rosita
|
Slazem se sve. Opet, svako ima neki modus sa muzem koji pali. Ne smem ni da pomislim na te stvari. Ja sam odrasla uz mm, on mi je ufff. Mnogo vise od mm. Secam se i ja svega sto je Ljisha pisala i josh mnogo toga. Zena koja se retko radja.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 13.11.2015 6:51:56
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro mamike. Meni L i dobro nocas spavao s obzirom da je juce prespavao ceo dan. Probudio se oko ponoci pa oko 2 i jutros u 5 Jess uzas jedan sad glumataju da su ljuti. Juce nisu ni bili ni pitali za L. Cudni ljudi da ne verujes. Ja sam kriva sto sam zamolila da se dete ne dira za sake. Kao da san glavu nekom otkinula. Ne znam kako ce se ovo zavrsiti jer mi tako nekad dodje da udarim kontru....
< Poruku je uredio Maraj -- 13.11.2015 6:53:03 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 13.11.2015 7:00:51
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drugarice moje, evo i mene. Mi imamo društvu, čuvam ćerku od drugarice, dobila je posao, a curica joj od ponedeljka krece u vrtic. Kako li cu ja sa njima dvjema, nemam pojma, ali valjda ce biti ok, Curica je dobra, ima 3,5god. poželite mi sreću, cmoka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 13.11.2015 7:08:31
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro mamike. Ne znam, mozda i sam ja luda ali nije mi prevara najgora stvar koja može da se desi. Ove rečenice treba svi da se pridržavaju "ja zaslužujem najbolje" tu je poenta svega. Mene počelo da boli grlo a krenuh i da kasljem. Inače mi se mališa juče odvalio od pohovanog karfiola, napokon da jede neko povrće
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 13.11.2015 7:24:25
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso sad iscitah tvoj prethodni post. Ti si zena zmaj! Svaka ti cast iako sam godinu dana starija od tebe ja nemam hrabrosti za neke stvari....jednostavno uletim u neku rutinu i ne menjam je...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 13.11.2015 7:41:29
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro. I ja se sjećam puške,držala nas je kao na iglama izmedju dva javljanja Mi poranili idemo u 8 kod čika doce.Mm danas ne radi pa imamo milion stvari još za završit.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?