Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.10.2015 17:59:23
|
|
|
|
madre
|
danas sataras... treba nam ciscenje posle onolikog slavskog krkanja
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.10.2015 15:57:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Musaka za rucak. A za veceru slani kuglof.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.10.2015 16:10:57
|
|
|
|
branki*
|
Boranija sa pilecim mesom,supa sa knedlama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.10.2015 16:12:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Paprikaš, pita sa sirom. Za doručak bila pica.
< Poruku je uredio Ana RR -- 31.10.2015 16:18:53 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.10.2015 16:17:38
|
|
|
|
wivern
|
Guzvu u delta city-ju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.10.2015 16:19:22
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Guzvu u delta city-ju najpametnije!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.10.2015 16:20:51
|
|
|
|
eca89
|
Pasulj sa dimljenim rebrima!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.10.2015 19:21:30
|
|
|
|
borica
|
Za rucak pileca krem(moj sin je obozava), lovacke snicle i pravila rusku salatu. Za veceru nemam pojma
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.11.2015 9:50:37
|
|
|
|
cockic
|
komadici hleba sa jajima,sunkom i kraskim vratom.bas je ukusno.sad sam pravila za dorucak i deca su super jela.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.11.2015 13:52:41
|
|
|
|
madre
|
corbica od blitve i dinstana pileca dzigerca u praziluku.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.11.2015 14:05:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Čorbica od tikvice, šargarepe i celera, pasta sa sirom i puterom i preliv od paradajza.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.11.2015 14:06:31
|
|
|
|
Rosita
|
Teleca corba za D pred spavanje, ostace za sutra. Za rucak grasak sa svinjskim mesom/ naslo se domace. Valjda ce im se svideti, ja i tako ne jedem. Ja cu corbicu i neku varijantu pirinca sa necim, videcu, za mene mi je lako
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.11.2015 14:14:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je ostao rucak od juce tako da danas nista ne spremam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.11.2015 18:45:17
|
|
|
|
milicicak
|
Za rucak pastrmka sa krompir i zelenom salatom i corba od pecuraka. Za veceru pogacice sa cvarcima. Pa onda musaka od plavog patlidzana,musaka od kelja i lovacke snicle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.11.2015 20:15:40
|
|
|
|
emicaa
|
Zapečene makarone sa pavlakom i teleći stejk ,jutros sam opet pravila buhtle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.11.2015 14:11:25
|
|
|
|
madre
|
danas cu paprikas sa piletinom i cveklu za salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.11.2015 14:37:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Kuvam pilecu corbicu za rucak, za veceru planiram da umesim kroasane...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.11.2015 15:11:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Đuveč (ćuretina, šargarepa, tikvice i pirinač), kolač sa višnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.11.2015 15:15:11
|
|
|
|
Bibilib
|
Pohovacu belo meso....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.11.2015 15:02:02
|
|
|
|
madre
|
pileca supa i pilav.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.11.2015 15:11:43
|
|
|
|
Bibilib
|
Pekla dimljenu koku i supa naravno...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.11.2015 15:13:32
|
|
|
|
mila83
|
Pileca supa sa knedlama, zapecena pileca krilca u senfu,pirinac kao prilog. Posle rucka pecena muskantna tikva.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.11.2015 15:17:02
|
|
|
|
madre
|
mila, kako spremas ova krilca? zvuci mi lepo, a ja ih jako retko spremam, a imam gomilu u zamrzivacu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.11.2015 16:52:42
|
|
|
|
mila83
|
Nista posebno. Samo ih maaalo osolim i namazem senfom i poslazem u tepsiju.Zavisi koliko su krupna,ali peces oko 1h na 200-220 stepeni.uz to sam danas pirinac,ali mozes i pecene krompirice uz to. iskreno vise volim tako nego da ih pecem u tiganju.Ni ja ih bas nesto cesto ne spremam. Nikako da probam,ima neki recept da se namazu medom,e to bih volela da probam. E da,kad krilca porumene sa jedne strane,onda ih okrenes jos jedno 10 minuta.
< Poruku je uredio mila83 -- 4.11.2015 16:54:19 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 4.11.2015 18:33:58
|
|
|
|
madre
|
probacu mm ih je letos spremao u talandari, znam samo da je koristio alevu papriku, da su bila krckava i divno mirisala...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?