Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 19:11:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
i meni tako dani i nedelje brzo prolaze ... meni je bila sad kuma , i ona je majka desetomesecnog decaka , i uvek je puna nekih novosti , akcija , ideja , ne znam i odakle joj izviru ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 19:11:47
|
|
|
|
alex88
|
Sve je u redu,bebac dobro,okrenuo se karlicno,kaze dr to je normalno okrenuce se jos 10 puta do porodjaja,pregled malo bolan ali nije toliko ni strasno vise neugodno,serklaz stoji kako treba.
< Poruku je uredio alex88 -- 2.11.2015 19:12:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 19:12:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
super Alex , samo neka je sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 19:13:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Alex super sto je sve ok Anim sta je kod tebe ili ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 19:20:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
Decaka cekamo , tako su nam potvrdili vise puta , i u Betaniji na EUZ dva razlicita dr su rekli decak , al ovi nasi novosadski dr su poznati kako umeju da "omase"
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 19:49:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Anim super, ma nebitno sta je, samo neka je zivo i zdravo! Meni opet pocele pripremne kontrakcije...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 19:53:09
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece, samo cu kratko ovde da se javim, nisam u elementu, opet! Danas mi je bio dan CEO , kao da su me sa Marsa spustili na posao, totalno sam odsutna bila. Jedva cekam da se istusiram I ispruzim u krevet, sutra je novi dan, nadam se da ce I raspolozenje biti takvo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 20:16:33
|
|
|
|
sonyasha
|
Alex, drago mi je da je sve ok bilo kod doce! Nešto su ti pregledi u trudnoći uvek neprijatni, ne znam da li je više psihički ili fizički! Ko da nismo predviđene za čačkanje! Kod nas dan standardica, sve sam obavila što sam planirala ali sam se malo i umorila pa ću sutra da kuliram baš! Evo ga Buda, veseli se čokoladnom keksu koji sam malopre pojela pa šiba bukvalno tik ispod grudi, duša mala! Baš se više brinem što nemamo ime, siroma dete Kako su vama pritisci ovih dana? Nešto mi se ovih dana, da prostite, srozao mislim, samo neka nije visok, neću mnogo da se bunim, nego čisto onako pitam! Jano, UM, ko će da povuče nogu? Nešto ste mi sumnjivije bile pre dve nedelje nego sada
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 20:20:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Sony smisljjte ime, ti i Di zabusavate.... Mene boli glava, danas mi je vislji 120/80, a navikla sam na nizi... Videcemo koja ce mada tu si Sanjalica i Viki koje nisu na spisku, a iisto smo ublizo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 20:51:21
|
|
|
|
marinchica
|
Gde ste zeeeneeee Sad sam dosla s UZ-beba se ceska po glavi, zeva, guta tecnost, skace, djipa, sedi u nekom poluturskom sedu. Snimala sam kamerom opet. Merio mi je dr nuhalni nabor 1.5 je. Po kalendaru smo 12+1 a po velicini bebe 12+4. Spavao/la je pa je doca nesto mrducnuo stomak i tad je poceo sou. Mali moj bik. Noga mi se kocila najverovatnije zbog mioma, porasli su,o to potom, mozda CR pa ce i njih da izvade. Ali je mnogo rano. Sutra double test. Konacno malo mogu da odahnem. Jedva sam cekala UZ! UM moja draga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 20:59:58
|
|
|
|
alex88
|
Super Marince,a to kocenje noge nemora da znaci da je zbog mioma,i mene bas boli u kuk i koci se a nemam miome.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 21:11:51
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Anim super, ma nebitno sta je, samo neka je zivo i zdravo! Meni opet pocele pripremne kontrakcije... Na koliko vremenski ti se javljaju, jel su ceste?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 21:18:21
|
|
|
|
janabons
|
Opa, Um, mozda ovaj put nece biti pripremne, nego prave kontrakcije. Stvarno si zrela
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 21:18:33
|
|
|
|
marinchica
|
Ma alex nek je proslo. iduci put se necu toliko uplasiti, znam sta je sad i da je to sastavni deo price. Drago mi je da je i kod tebe sve ok, pu pu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 21:29:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Marince draga moja bas mi je drago sto je sve ok, nisam ni sumnjala Anim, Jana, nema ih sada, vise bude konstantna bol, malo se stvrdne stomak, nisu ceste, ali mi se ceo dan javlja kao da me neko ubode nozem u desnu preponu, mozda neki zivac, sa U mi je pukao vodenjak, pa sam znala kada da krenem, videcemo sada sta ce biti... ali me zato gorusica razvali, a nemam kokice veceras!
< Poruku je uredio Unina mama -- 2.11.2015 21:30:36 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 21:35:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Marince, Alex drago mi je da je sve uredu i da su bebice dobro A sto se tice bolova ja sam to prihvatila kao da uvek nesto mora da boli ili ziga. Nego mene npr 2-3 dana nista ne boli i super se osecam e onda cim me nesto zigne ja se utrtam i isla bi na UZ, luda glava Voci nemoj da si nam tuzna, bice sutra bolje Sonya ostadose nam deca bez imena hahahaha. Ja sam sinoc citala imena ali ono sto se meni svidja bude ruzan nadimak i nikako da se odlucim. Za drugo dete nisam znala pol ali sam imala spremna imena u koja sam bila zaljubljena Kosta ili Kalina. A sada me nista posebno ne fascinira
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 22:27:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Laku noc trudnicice Moja cerka i ja pojele ceelu pizzu, sada pranje zubica, mene ceka tusiranje i vaginaleta, pa krevet, mm odavno vec spava...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 22:29:23
|
|
|
|
alex88
|
Lepo spavajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 22:50:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja stigla kad ste vec zaspale ! Neeecuuuu.... Bila na komisiji danas. Otvorili mi bolovanje od 1.nov. do 22.decembra . Sad tu ocenu komisije nosim na posao i nista vise do otvaranja porodiljskog, jel tako? Mislim, ne trebaju mi doznake ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 2.11.2015 23:25:44
|
|
|
|
sonyasha
|
Elena, nosiš kod doce i ona mora da ti da dve doznake, od 1.11. do 30.11. pa od 1.12. do 22.12. s'tim što bar moja doktorka doznake neće da da pre 25. u mesecu! Samo je bitno, kopija izveštaja komiaije ide u firmu, ne oreginal! Nadam se da sam ti pomogla Gledala četri ipo muškarca, iskomirala sam se od smeha i sada lagano u krpe! Laka vam noć!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 3.11.2015 0:12:21
|
|
|
|
madre
|
marincice, drago mi je da si sada mirnija voci, bice bolje sutra! i ja sam omlatila 4 pogacice i sada me ubi gorusica. odoh da se tusnem i na apavanjac, iako mi se uopste ne spava. laku noc
< Poruku je uredio madre -- 3.11.2015 0:13:50 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 3.11.2015 7:15:02
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro da se javnem na raport
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 3.11.2015 7:30:55
|
|
|
|
sonyasha
|
Jutro Ovo je jedan od onih dana kada se Mišule probudi u 6 pa vilenimo zajedno! Idem da nas spremim za školicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 3.11.2015 8:50:58
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro evo ja sam se sada nenormalno mnogo najela i planiram da se vratim u krever nego me nervira sto ne umem da dremnem nego se bas odvalim od spavanja, ap mi em propadne dan, em ne zavrsim nista od planiranog. sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 3.11.2015 8:57:12
|
|
|
|
marinchica
|
Dobro jutro. Ja ustala u 7 kao vampir. Plakacu ja za ovim danima kad beba stigne, pa cu sutra malo da spavam. Nego, juce bila privatno, dobila izvestaj od specijaliste, jednog od vrhunskih doktora. Sad naoruzana osmehom i mirom, idem u drzavnu nam ustanovu na double test. Kakav je dan....ako ostane ovakav, odoh u finansijsku stetu neku. isli smo kod svekrve i svekra, izjasnili su se da hoce da kupe krevetac za bebu jos proslog meseca. Najnovije, necemo ga dobiti dok ja ne odem u bolnicu da se porodim pa ce onda oni tad da odu i da nam kupe. I odaberu. A ja mesecima projektovala sobu, stavila bordure na odredjenu visinu. Zinuh da kazem nesto, pa se predomislih, i nasmesih. Sad lepo odem, kupim krevetac, i samo javim cenu. Hocete-necete, nema veze, snaja je odabrala. Nes me zaj.....t, pa jos tolka da si.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Branko (
70%)
(
24%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!