Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 19:23:58
|
|
|
|
marinchica
|
Znam Di za sveps, ali svejedno mi ide voda na usta. Jos plus posle dojenje...necemo se ja i moje omiljeno pice duuugo duuugo druziti. Nesto sam citala i kao slacica ne sme, pa kontam kao i senf ne sme. E vala kobaja i senfa ili pomfrita i senfa se necu odreci pa nema sile . Kuku, moji idu u sredu, a dobro...nek pobegnu od zime, makar i po snegu. Moje laste. Posle cu po ceo dan da visim na Skype-u, moji svi rade, napolju hladno ce biti, jos zima kad uprzi....Znam sta cu-bacacu nepotrebne stvari I heklacu do nesvesti.... Krivo mi je mnogo sto nisam slatko od visanja pravila...niti sok. Meni je to ostalo od detinjstva od bake. Izem ti sok od visnje koji beli venac nema
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 20:00:08
|
|
|
|
janabons
|
Um, zar opet strudla? E, svaka ti cas_t Joko, veliki pozdrav za tebe. BAs mi je drago zbog Jekiki sto ima veliku podrsku u suprugu, to je sada najbitnije. MArincice, tako i mene kad uhvati ludilo sredjivanja, samo bacam KAo morz sam danas po podne, bila kod sestre(sprat ispod mene), pila kafu i blejala sa decom, tako mi proslo celo po podne
< Poruku je uredio janabons -- 17.10.2015 20:06:11 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 20:06:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nas, isli bez jakni, pa se smrrzli Jana nisam ja davno pravila strudlu, planirala sam pre neko vece ali nisam stigla, pa ostala za veceras, i taman cu da napravim pitu , a ujutru da pecem, pa da mm sutra ponese u selo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 20:14:05
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece lutke moje! Ja evo...ceo dan kod mame, pomagala joj oko sitnica, skava je u ponedeljak, pa I sutra cu biti odsutna, nemam net kod roditelja, pa me nema. Alex divan ti he ticker, kakva bebica kao med, bas mi je drago da ga imas! Um ti strudlu ja mafine, cokolade kao sufle samo bez putera, sa margarinom. Sutra idem kod sveki da napravimo Reform tortu, pa put pod noge kod mame. Borice, zelim vam da se sto pre oproravite . Di, kako si ti? Nesto si mi od svih moderatora ti nekako najvise prirasla za srce, bas si draga. Marinchice pa ti si carica, ja sam se "zaokruzila" kako kaze jedan moj doktor, ali sam lepa sebi. Ja nemam burmu , ne sekiraj se zbog svojih, doci ce ti ponovo a verujem da ti nedostaju. Puno.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 20:27:53
|
|
|
|
vocicana
|
Um sta je sa bebilule? Jekmima novosti? Nje nigde nema.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 20:29:15
|
|
|
|
alex88
|
Hvala Voci Bebi je termin za 2 dana,Um jer ste u kontaktu?
< Poruku je uredio alex88 -- 17.10.2015 20:32:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 20:41:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Cule smo se juce, sve je ok, prate je, javicu cim se opet cujem sa njom, poslacu joj poruku ujutru
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 20:48:16
|
|
|
|
vocicana
|
Puno da je pozdravis!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 21:00:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Hocu! Voci pravim onu tvoju pitu za sutra, reci mi svaku koru posebno mazes urolas pa savijes u ruzu, tj. puza?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 21:27:31
|
|
|
|
vocicana
|
Da duso, svaku zasebno. Uzivajte u lepoj piti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 21:54:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala! Napravljena, javljam ujutru kakva je. Laku noc drrugarice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 22:50:16
|
|
|
|
alex88
|
Lepo spavajte ,laku noc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 5:02:58
|
|
|
|
sonyasha
|
Ne znam ni da li da kažem dobro jutro ili laku noć! Ono kada te sin probudi da piški i više neće san na oči...Retko mi se dešava, ali je baš neprijatno! Kako ide onaj narodnjak "...idi, idi nesanice..." idem da čitam knjigu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 7:39:06
|
|
|
|
Anoniman
|
jutroooo i ja ustala da ispecem pitu jedva cekam da se vratim u krevet.... mi danas punih 37, od sutra u 38 oj nedelji, ne mogu da verujem kako se priblizava, tek sad je pocela da me hvata frka kako cu da ostavim unu... e da , do sada mi je nora uvek stucala nisko sa leve strane i tu u joj otkucaji na ctgu, jutros stucanje osecam skroz sa leve steane na istom mestu,da li je moguce da se premestila
< Poruku je uredio Unina mama -- 18.10.2015 7:47:33 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 8:01:50
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro, moze . Mi smo lepo spavali sinoc, bolj mu je.Hvala vam drage moje na lepim zeljama.Di kuvala sam mu caj od nane, nemam od sipuraka domaci. UM super za 38 nedelju, meni se sin nekih dve nedelje pre porodjaja totalno okrenuo, i spustio, ali stomak se tad bas pomerao. Sonyasha i meni se to desavalo, nadam se samo da si ipak malo odspavala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 8:10:20
|
|
|
|
Anoniman
|
borice super sto mu je bolje! ja ovu moju vec duze osecam da je guzom sa desne strane a koleno, nozicu, rcuicu vidim kad iskoci sa leve strane, i jutros stuca skroz sa druge strane u utorak imam uz, jedva cekam, da vidim kakvo je stanje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 9:35:00
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro zenskice! Um , jos samo malo. Borice bas fino da je sve ok, kako su to strasni momenti, bas bzv, ali eto brzo je to proslo. Sony...zeno...onesvestices se. Lezi odmori, a ja imam taj trenutak svaki jutro za sada na srecu, ustanem I vise nema spavanja. Ni sanse zive.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 10:00:39
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Sony, hvala. Čoveče videla sam te na spisku trećeg tromesečja, kako trudnoća brzo prođe. Spisak nam se nežto otanjio, mada vidim da i nismo sve na spisku. Popkice sinoć bila sa mužem u kupovini u htela da kupim kompot od šljiva, ali neeeemaaa. Samo neki ali vidim da su im se šljive raspale pa sam uzela od breskve, vidiš kolko si me zarazila P.S. čini mi se da tebe nema na spisku trudnica. UM bogami se približilo baš, svaka čast kad si još toliko aktivna. Ja sam sva kilava a još sam šesti, mada je sad već počeo da mi raste stomak i da svrbi fino. Moram da se pohvalim mm juče okrečio sobicu za bebu, kad već nismo stigli sve da renoviramo. Baš mi je bilo milo kad sam videla kako je sinulo čisto Odoh da štrebam, ali pratim vas ja nema nam madre da se javi
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 18.10.2015 10:12:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 10:27:08
|
|
|
|
Anoniman
|
lisa za sobicu, a bogami i ucenje.... ja se u pola 9 vratila u krevet i evo sad otvorila oci, una mi jos spava..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 11:03:03
|
|
|
|
alex88
|
Um kopirala sam te,ii ja se vratila u pola 9,do sad?jer dobra pita?izdrzaces 24h bez U,al zato ces joj doneti prelep poklon!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 11:08:46
|
|
|
|
Anoniman
|
alex ako si sada cu ceo dan biti kao mamurna e alex, ovaj recept od voci je odlican, evo upravo je jedem, cak i hladna je super, premekana je jaoj nadam se , samo da sve prodje ako Bog da super, i da dodjem kuci da se druzimo nas 4. Sveki mi mora opet za Nemacku, tako da cu biti sama sa njih 2. Jeste se smizla pomerila, sada nogice vire sa desne strane
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 11:10:40
|
|
|
|
pipi_coco
|
Caos trudnjacice drage... Nije me bilo neko vrijeme, frka trka, oko novog posla i tako,procitam vas malo, ali nezgodno mi pistai sa moba, a comp mi raspad sistema. Vidim da se mi dobro i vesele i baš mi je drago zbog toga. Ja sam se malo ufrkisala oko neobič+cnog iscjedka,a li necu o tome ovde odoh u odgovarajucu temu. Na posljednjoj kontroli je sve bilo ok osim blagih kontrakcija, ali uključen mi je dabroston i rece mi dr da nemam razloga za brigu. Ja inace ništa to ne osjetim i generlno se osjecam super. puno vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 11:12:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipiiii bas smo se pitali gde si, nedostajes? Nadam se da je sve ok sa sekretom! Kako je na novom poslu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 11:18:01
|
|
|
|
vocicana
|
Jeee, a bas mi je drago da je tako lepa ispala, super!!!! Domacica I po! A ti Pipi, nema te bas dugo, evo I ja kaskam za tobom, osecam se kao juce kada si pisala da cekas I gledam se sa testom da li da ga uradis ili ne, pa da vidis. Kakvi tesko trenuci. A sve se isplatilo. Lisa nema meni nista od kompota danas, moram pod hitno da se ofarbam pa idem kod mame dalje na ispomoc, pa veceras da pravim tortu za sutra. Ljubim vas sve!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 11:21:51
|
|
|
|
pipi_coco
|
I vi ste meni nedostajale mLogo Na novom poslu sve super, za sada sam pravo zadovoljna, raja ok, posao ok, šef ok, ma milina Ajd bacite pogled tamo u odgovarajucu temu o iscjedku plizzz UM primaklo ti se baš uuuuuh... neka bude sa srecom brzo i bezbolono, pa da se družiš sa Norom Voci, baš leti vrijeme,
< Poruku je uredio pipi_coco -- 18.10.2015 11:24:42 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
posaoicika26kada ste pocele da radite nakon porodjajaposle 6 meseci (
13%)
posle 12 meseci (
29%)
od 12 do 16 (
14%)
ne radim (
44%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!