Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 15:41:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ma javila bih se ja ali nemam net, i dalje imam neke bolove, mozda se polako bebac priprema.... videcmo u utorak na uz Boze zdravlja..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 15:44:30
|
|
|
|
alex88
|
Mozda Um,opet iskusnija si,poradjala si se.Ali mozda bi pokazao ctg,videces svakako na uz dal je lepotica spremna ili te malo zeki
< Poruku je uredio alex88 -- 16.10.2015 15:45:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 15:47:11
|
|
|
|
Anoniman
|
alex ctg ne pokazuje nista on je samo za otkucaje ♡ ahaha, meni sa unom nikad ni jednu nije pokazao, mada kod mene je vise neki pritisak na dole, trenutno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 15:49:59
|
|
|
|
alex88
|
E onda se izvinjavam na pogresnom shvatanju,cula sam kad sam bila u bolnici pricaju zenice pokazao im ctg kontrakcije pa zato sam mislila da pokazuje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 15:54:16
|
|
|
|
Anoniman
|
pokazuje, ali to nisu prave kad pocne prave da pokazuje, jedva lezis na ledjima i radis ctg, na to sam mislila...
< Poruku je uredio Unina mama -- 16.10.2015 15:55:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 16:37:04
|
|
|
|
sonyasha
|
Lisa, bravo na stipendiji! želim ti da to što pre slistiš! UM, jel si ti pričala da sa Unom nisi imala te pripremne kontrakcije? Ne znam uopšte kako to izgleda ni ja sa Vojinom nisam imala, a kada su mi indukovali porođaj imala sam samo one "krsne" kao u pms-u pa na stoti Inače, jedva čekam u deveti ali jedva nečekam ctg! Ovaj put ću da ih gnjavim da me puste da ležim na strani, ja kada legnem na leđa, od starta, se bukvalno gušim! Prošlu trudnoću sam bila mlada i naivna pa se mučila, pardon, samo naivna, već sam imala 31.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 16:52:40
|
|
|
|
sonyasha
|
Trudničice, ako već niste glasale za paket za trudnice a sviđa vam se moj tekstić... Link: http://www.ringeraja.rs/porodica-porodici-trudnice-glasanje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 16:56:17
|
|
|
|
Tiziana
|
CTG itekako pokazuje prave kontrakcije koje ne moraju uopste da budu tako bolne, a mogu da budu velike..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 17:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Sony ja sa Unom nisam imaal ni pripremne, ni lazne, ni jedan ctg mi ih nikad u 9-om nikad nije pokazao, a sada imam od 25 nedelje lazne, bas ih osecam, imas li ih ti? ja lezim sa strane uvek na ctg-u, na prvom sam lezala na ledjima nije bio dobar, sada sa strane, namestim jastuk, kako mi odgovara, i uzivam 10 minuta
< Poruku je uredio Unina mama -- 16.10.2015 17:10:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 17:10:59
|
|
|
|
Valerie
|
glasala, sonya, i za voci naravno masem vam svima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 18:26:48
|
|
|
|
borica
|
Gde ste zenice?Konacno mali predah, malo sam leskarila, bas mi je prijalo. Napolju se razduvao vetar, trebala sam sina da vodim na folklor, ali bas je hladno a nije nam nesto blizu, pa smo preskocili. Marincice, nista ne znaci, jadan golub se uplasio, a konobar je u najmanju ruku bezobrazan ispao da tako stoji i gleda .Primiri s malo, meni nailazi nrtvoza bas jaka,s vremena na vreme uhh, ali s trudim da iskuliram, jer kasnije me zaboli stomak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 18:41:47
|
|
|
|
vocicana
|
Draga moja Borice, ja sam ujedala, do pre neki dan, msm stvarno sam u sustini jedna pozitivna I nasmejana osoba, nisam baksuz, a sa ovom nervozom od pocetka trudnoce, malo se sredim, pa onda opet u krug. Ne znam sta bi rekla, sebicno jeste, ali stvarno svega ima, ne moze majka sa podrndanim hormonima uvek idealno da reaguje, na kraju I ne poznajem ni jednu besprekorno finu I ukrocenu trudnicu bez tih epizoda. Proci ce, ja sam danas takav stres imala oko novca, sve me zaboli, jadno dete moje, bice istraumirano od kako izadje iz pupe. A sta da radim kada je jace od mene. Glava me je razbila danas, I Paracetamol, Biofreeze sam namazala na potiljak I kafu jaku sa svojim od limuna popila, to je tek ore sat prestalo da me boli!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 19:00:09
|
|
|
|
alex88
|
Evo i mene,spavala opet do 6,glava prestala umesto da popijem paracetomol ja nesvesno uzmem eutirox bas sam izlapela.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 19:10:51
|
|
|
|
vocicana
|
Ijaoooo, pa sada, sta reci? Ja sam umirala CEO dan, bas mi je dosadilo da se cimam I petljam sa lekovima, ako ista mrzim to su tabletice! Toplo napolju, jutros kada sam izasla napolje, a onda kada je krenuo vetar da duva, facu mi je odneo u drugu stranu! E to me je dokusurilo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 19:21:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i mene spavala od pola 6 do sada, U me napala da joj pravim palacinke, tako da cu morati... Voci malopre taman da ti pisem poruku, ispraznio mi se tel, i posle sam zabroavila, ne nerviraj se zbog bebca, sredices to oko para...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 19:36:38
|
|
|
|
vocicana
|
Veruj mi da sam mislila da ce mi mozak eksplodirati, ja nisam zena koja trazi niti ocekujem od bilo koga bilo sta, a bas mi je dosta danas loseg bilo. Gov..stoka ne znam sta da kazem, koja stihijski I izsablonozirano radi, bez gledanja I logike, ovo je strasno! Glava me opet boli....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 19:41:38
|
|
|
|
janabons
|
Zenske, gde ste? Um, izgleda da te Nora malo zeki... sprema se polako. I ja sam danas imala par kontrakcija, kao onih menstrualnih, taman se razmisljala da zovem dr, kad ono prestalo, Hvala Bogu. Um, meni je ctg zabelezio i menstrualne bolove kao kontrakcije, tad su me i spustili u porodiliste, a ja mislila nije to nista. Bile su kao klasicno stezanje od krsta ka stomaku
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 19:46:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci Jana i ja to mislim, necemo mi pre termina, ja vise osecam neki pritisak dole, i bol, ne kao da me neko bode nozem, nego bas bol, mislim da je nisko, a kos kontrakcija vidim da su lazne, jedva cekam ginekoloski, pa kada mi kazu potpuno zatvoren bice veselo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 19:57:03
|
|
|
|
janabons
|
JA da se dokopam novembra, pa cu lakse da disem, ovako mi bas i nije svejedno, jos sam sanjala nocas i neke gluposti A ti si vec u sigurnoj zoni, sama ces ti znati kad krene, ipak je druga beba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 20:27:29
|
|
|
|
vocicana
|
Jana kada kazes snovi, ja sam se nasanjala u Holandiji I ovde zadnjih dana za sve pare, ne znam sta mi na pamet nije palo. Cak sam sanjala da mi nekada jako dobar drug daje parce nekog hleb sendvica a ja u snu lepo jedem sunku, gledam je, svesni sebi kazem, to sto jedes meso je bolest, sigurno ti nece biti dobro nesto danas, eto glava! Ma stala je na tri sata I hajde sve u krug! Haos! Um leoa moja, pa jos malo, ja mislim da se N malo po malo zeki sa tobom, bice to sada sve jako dobro biva, sigurna je zona pa I da krene devojkama, neka saceka bar jos neki dan, pa posle nije lose. I stvarno sta je sa Mamaj, ona se odselila, mozda jos nisu napravili kombinaciju za net, bas nedostaje. Mamaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 20:29:38
|
|
|
|
vocicana
|
Htela sam reci, fucking predikcija, da I ako krene za neki dan, sada si sigurna I ona ce biti slatka jedna mackica. Naravno ako ne mora moze da saceka jos neki dan.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 21:56:45
|
|
|
|
marinchica
|
Ja sam od jutros rano izasla, i ceo dan sam bila sa majkom, sad sa usla u kucu. Ispraznila sam dzep i malo je lakse. Sad ce i mene glava da boli. Voci-ja sam tri dana sizela od glavobolje, na kraju sam upalila ringlu i na jedno 15 cm od nje nagla glavu i grejala, pa drzala prste pritisnute preko sinusa, sa jagodicama prstiju u uglovima ociju (svaki kaziprst sa pojedne strane nosa do ociju)...ne znam kako da objasnim -tako 15 minuta, to moja keva neke tacke kao ima za svaku boljku, pa kapu na glavu. I proslo. Konacno. Mislim da su nervoza i ova kosava medj uslovljeni. Ja ne prepoznajem sebe, drasticne promene raspolozenja, ja sam radoholicar, hiperaktivna, sad ne mogu iz kreveta. Nervozna, teska sama sebi. Takve gluposti me povrede, bas bezveze... Janabons i ja sanjam budalastine, sanjam od kupovine u prodavnici do bebca kako izgleda. Sve nesto pomesano. Popkice, borice, sonyasha, Voci, UM, Alex, Jana, Anck, Lisa...ma sve sve sve vas
< Poruku je uredio marinchica -- 16.10.2015 21:57:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 22:11:28
|
|
|
|
alex88
|
Marincice jos malo bice bolje,manje ces da obracas paznju na ne tako bitne stvari,radi stvari koje te opustaju I ugodi sebi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 16.10.2015 23:08:16
|
|
|
|
janabons
|
Sta nam uradise hormoni, ne zna samo onaj ko nije proso kroz drugo stanje VOci, mnogo nam pozdravi Jekiki, svaki dan mislimo na nju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 17.10.2015 9:08:22
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooooo
|
|
|
Anketa
ime za djecakajabudicsvako mi se svidja, s tim sto mom muzu vise prva dva, a meni ostatak :)Stefan (
14%)
Lazar (
18%)
Marko (
21%)
Matej (
20%)
Jovan (
21%)
Ukupan broj glasova: 271Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!