Peace*
|
Luka je u maju bio sa vrtićem na Gučevu (6 noći), 6,5god ima. Ja sam bila u delirijumu pred odlazak, a onda kada je otišao, moram proznati da mi je prijalo. Vaspitačice su rekle da ih ne zovemo, da nam ih neće dati na telefon. Kažu da je iskustvo pokazalo da nas se ni ne set_e dok nas ne čuju, a onda posle plaču satima. Vrtić se organizovao tako da se vaspitačice čuju sa vrtićem, tamo iznesu osnovne info, i iz vrtića ide cirkulani mail svim roditeljima. Tamo su bile sve info o tome šta su radili, šta će raditi, kakvo je vreme, kako su raspoloženi, dal su zdravi. Ustvari, nije bilo potrebe uopšte da se zove. Ja sam jedno veče samo poslala poruku vaspitačicama, više da ih pozdravim. Stvari sam pakovala po kesama. Vaspitačice su rekle da za svaki dan moraju imati sve čisto, pa sam za svaki dan pakovala posebnu kesu. (+rezerva, cipele, tanja i deblja jakna, obuća za kišu, kabanica, peškiri, maskenbal...) Kopiram sa drugog mesta moje utiske kada se vratio: Vratio se Luka sa Gučeva! :) Rasplakao se pri izlasku iz busa, kaže, nedostajali smo mu. Ipak, kad ga pitamo jel bi išao ponovo, odlučno kaže DA! :) Šeta po stanu kao lav u kavezu, zbunjen, ne zna šta da radi. Ušao je u pola 6 u stan, pojeo Barnija, pa dva bela mesa u paradajz sosu sa testom, činiju jagoda sa šlagom, 2 sendviča i 2 dcl mleka, pa posle još jedan sendvič i 1dcl mleka. :) Duša mamina, nisu mu dali da jede (šala). :))) Kosa čista, miriše na šampon. Garderoba u koferu sortirana: prljavo lepo složeno u jednoj kesi, čisto nije ni izgužvano, u drugoj kesi. Svaka čast vaspitačicama!!! Pun utisaka. Priča o biljkama, bubama. Popunjeni radni listovi o bubama, biljkama, vremenu u periodu boravka. Dve diplome: za školu u prirodi i naj plesača ("ja imam talenat" veče). Prezadovoljna sam!