|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
28.11.2014 7:15:44   
Mala Elena
Posto vidim sa je vecina protiv a iskusnije ste od mene, necu joj kupovati hodajuce cizme. A obzirom da je optimalno vreme prohodavanja oko prve godine, trebace joj samo hodajuce cipelice . Sada ima vec neke koje je dobila, kao nove su ali knap .
Cekacu da se sama pocne dizati ..pozzic user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2126
28.11.2014 8:33:57   
soni
Ni mi nismo kupovali cizmice za prohodaanje...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2127
16.2.2015 16:16:52   
Goran...
Mišljenja sam da je dečija obuća Froddo i Bambi medju boljim proizvodjačima obuće za decu. To govorim iz iskustva. Ali... Nije toliko zastupljena u Srbiji tj. teško se pronalazi da bi se probala. Postoji radnja u Čačku koja je i uvoznik. Dečija obuća Panda i imaju najveću asortiman. Super je to što imaju web shop i može da se poruči ali bi mi bilo mnogo lakše kada bi dete probalo više modela.

Obrisan link. Za reklamu se obratite Marketingu Ringeraje .

< Poruku je uredio Nada RR -- 16.2.2015 16:29:13 >

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2128
3.3.2015 18:15:34   
mila83
Mi korisitmo obucu Pavle i Baldini,prezadovoljna sam.Sto se tice patika, najbolje su se pokazale Nike,probali nedavno Adidas sinu, i ni blizu nisu tako izdrzljive. Uglavnom pratim akcije i snizenja u Ns, pa skoknemo tamo i obavimo kupovinu.

Sto se tice hodajucih cipelica,tek posto dete prohoda,tako sam sa oboje.Oboje su inace rodjeni u leto,tako da su prohodali bosi, najvise po kuci i dvoristu.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Goran...)
Direktna veza do poruke: 2129
3.3.2015 19:02:52   
veselicaa
Mi sada koristimo svasta,jedino da su nam patikice original.Mi volimo adidas,pumu i nike tj.jedino od njih smo dosad imali patike i sve su nam se dobro pokazale.Sve su ostale potpuno nove,nijedan par se nije pocepao samo sto dete preraslo.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2130
4.3.2015 6:26:19   
Ana RR
Mi smo I dalje verni cicibanu, dva puta smo kupili geox. Ne planiram uskoro da kupujem patike tipa Nike, Reebok, Adidas i sl jer nisam ljubitelj obuce za odrasle na decijim nogama. Fiziot. nam je rekla da pokusamo bar do cetvrte godine da mu ne kupujemo takvu obucu, sto je meni ok.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 2131
4.3.2015 6:41:38   
serpica
Sa prvim detetom nismo kupovali cipele sa anatomskim uloskom jer po savetu pedijatra dete treba da prohoda boso,a onda kad kupujemo cipelice nikad ne mozemo da nadjemo ulozak koji ce bas knap da odgovara decijem stopalu,kaze dr da ce uvek onaj deo na ulosku da bezi ii gore ili dole,i da pustimo da se detetu samo formira stopalo. Na pregledu ustanovljeno ravni tabani.. Sa drugim setetom sam odmah kupovala dobre cipelice sa anatom.uloskom i ojacanim petnim delom i dok je prohodavala i kasnije,cini i se do neke 5.god..opet na pregledu ravni tabani user posted image kaze nam dr to je nasledno..niko u porodici nema ravne tabane..i uopste mi nije jasno.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2132
4.3.2015 12:52:40   
veselicaa
Mi smo A.kupovali sve anatomsko cak i patofnice,sandalice i baletankice.I opet je imala neki manji problem sa stopalima koji smo vec sredili vezbicama.Dok je sa S.bilo drugacije.kupili smo i anatomske cipelice naravno ali sam joj obuvala i sve koje je dobila na poklon a koje nisu bile bas kakvog kvaliteta.I nije imala nikkavih problema,ako izuzmemo to hodanje na prstima mada nam je fizijatar rekao da to sigurno nije od obuce.Imam drugaricu koja ima troje dece i nije bas u sjajnoj finansijskoj situaciji i njena deca nikada nisu imala anatomsku obuca pa nikakvih problema nemaju.A mi eto koristili sve anatomsko i opet problem.Nista ne mora da znaci,mislim da je sve do deteta a i geni imaju veliku ulogu u tome kakva ce stopala dete imati.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2133
4.3.2015 16:08:07   
mila83
Mima je u pocetku malo imala ravne tabane,iako je nosila anatomsku obucu a i cesto je isla bosa, rodjena je u leto pa je bas i mogla bosa lepo da prohoda. isto nam rekli da je to genetski,a niko u blizoj porodici to nemauser posted image Moji nisu nosili ni zepice po kuci,tek posle 2.rodjendana smo krenuli i sa tim..bas sam vodila racuna da lepo osete svod na tabanu i pravilno nauce da hodaju.

BNije dobila neke specijalne vezbice za to, da hoda sto vise bosa i po igrackama, pesku...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 2134
20.3.2015 20:42:22   
yyyyy
Drage mame,treba mi pomoć!
Bebac ima 8 meseci,ne hoda naravno,diže se uz nameštaj i stoji tako držeći se.
Trebaju nam nehodajuće patikice.
Trenutno nosimo veličinu 4-8mes.
Jedino veće što sam pronašla za dečake je 6-9mes.,a tu je razlika samo pola cm,pa nam ne vrši posao,jer su nam ove koje imamo baš knap.
Da niste možda negde naišle na nešto što bi nam odgovaralo?
Ne mogu dete boso da vodim napolje,hladno je za to.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2135
20.3.2015 20:55:29   
degu
mi smo narucili patikice preko fb profila decija garderoba 300 cuda,tako se zove, za 850din, imaju anatomski ulozak al je nama to prelazna varijanta do pravih hodajucih da je ne vodimo bosu napolje

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu yyyyy)
Direktna veza do poruke: 2136
20.3.2015 22:02:54   
yyyyy
Hvala,Degu,pogledaću.
Eto,za devojčice danas nađem nehodajuće 12-15 meseci,da su malo manje šljokičaste,baš bih mu i te uzela,nego još i roze user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2137
21.3.2015 15:42:08   
yyyyy
Hvala na savetu,poručili smo user posted image

(odgovor članu yyyyy)
Direktna veza do poruke: 2138
10.9.2015 9:55:33   
madre
drugari, gde da potrazim svetlece patike?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu yyyyy)
Direktna veza do poruke: 2139
10.9.2015 10:01:17   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: madre

drugari, gde da potrazim svetlece patike?user posted image

Možda Skechers Office Shoes?user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2140
10.9.2015 10:02:55   
madre
to mi kazi, ne pitam sta kostauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2141
10.9.2015 18:11:32   
milicicak
Ja sam definitivno debil za kupovinu, ne znam detetu ni patike da kupim!!! Sve sam uradila po PS-u, iscrtala joj nogu na papiru izmerila iiii cvrc. Mojih 16cm nije isto sto i Reebok 16cm, bukvalno pliva u njima...
Moracu na starinski nacin da joj kupim patike, tj. da je vodim u prodavnicu da proba. Vec predosecam zabavu user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2142
10.9.2015 18:59:26   
NadaR
Reebok ima vece modele . Milos sad nosi 36br a ove patike su 34 i taman mu. user posted image
user posted image

Meni se jako dopadaju bijele adidas ali odavno nemam pravo glasa . Moje je samo da platim . user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 10.9.2015 19:01:23 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2143
12.9.2015 10:29:44   
Azra_

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja sam definitivno debil za kupovinu, ne znam detetu ni patike da kupim!!! Sve sam uradila po PS-u, iscrtala joj nogu na papiru izmerila iiii cvrc. Mojih 16cm nije isto sto i Reebok 16cm, bukvalno pliva u njima...
Moracu na starinski nacin da joj kupim patike, tj. da je vodim u prodavnicu da proba. Vec predosecam zabavu user posted image

I nikad ne veruj onome što piše na patici koliko je cm. Jedino da sama meriš uložak patike. Najbolje da proba. Vidiš po detetu i kako hoda, i da li su preširoke, uske, zavisi, razni modeli...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2144
12.9.2015 11:43:42   
adulence
milicicak mojoj ivi noga skoro 17 cm,a njene nike koje su joj super u njima pise 15 cm/.....ahahah

inace iva je od moje mame iz spanije dobila desigual sandalice za sledecu godinu,zaljubljena sam u njih...

user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2145
12.9.2015 16:47:15   
Ivanka 75
Danas u Pavlu kupili poluduboke bele cipele na pertlanje za jesen, i u Alteru postavljene gumenjake za kisu!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2146
24.9.2015 11:15:03   
Ana13
Zene,treba mi savet user posted image
Nina hoda sama uz namestaj i uz zid,pa bi sad da joj kupim neke jesenje cipelice za prohodavanje. Koje marke preporucujete i sta je bitno da gledam? Nemam predstavu sta da trazim... Od kog materijala,cvrste-meke,plitke-duboke,sa uloskom ili bez...? Cena nije bitna,htela bih sto kvalitetnije

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2147
24.9.2015 11:56:00   
janabons
BAldino , imaju bas program za prohodavanje, poseti njihov sajt, nama su se super pokazale, i imaju lepe i moderne modele, radjeni su od koze, ulozak je anatomski, za prohodavanje su poluduboki modeli, sve sto ti treba za prvu cipeluuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 2148
24.9.2015 12:00:32   
Ana RR
Moje dete je prohodalo u leto pa smo kupili sandalice, turska proizvodnja, preporučuju ih u sokobanjskoj a nama je preporučila naša privatna fizijatrica. Ne sećam se kako se zovu ali radnja se nalazi u piramidi.
Posle toga smo kupovali ili ciciban ili geox, i dan danas je tako.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 2149
24.9.2015 12:36:15   
Ana13
Hvala vam.Umedjuvremenu sam pogledala nekesajtove,pa popodne da idemo da trazimo.Sad mi i ovo vreme ne pomaze.Cas je hladno,cas vruce.A Nini se bas znoje nogice i ne podnosi vrucinu. Cini mi se da mi je ovo biranje obuce teze i od trudnoce,porodjaja i dojenja zajedno. Bas mi je frka da ne pogresim sa izborom u startu i da napravim neki problem sa nogicama

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here