Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 16:15:44
|
|
|
|
Yellena008
|
Tuzna....nemoj da si tuzna...ko zna zna da li kalendar ima pojma???? Mozda ste vi smuckali
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 16:25:31
|
|
|
|
tuzna29
|
Iz tvojih usta u Bozije usi :) Inace zene ja sam pila cirak 3 meseca i batalila noje mi pomogo uopste kao ni macina trava. Sad sam uz mamavit pila i folnu + zeleni caj, caj od name il majcine dusice i sve odvojeno scaki dan drugi po jedan i od prosle nedelje sam prestala za svaki slucaj uzimam uteogestan ako je doslo do oplodnje da je sachvam nece da skodi :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 16:51:35
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja pijem samo virak, baš mi godi. Inače imam strašan PMS, nervozu pogotovo, menjanje raspoloženja. Nadam se da će mi pomoći bar u tome jer inače ujedam.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 17:17:19
|
|
|
|
tuzna29
|
Ja imam PMS uzas jake bolove ujedam menjam raspolozenje svadjam se placem ma svasta :) Nego jel moguca ovulacija da bude samo vlazno jako i lepljivo ne rastegljivo? Danas imam to kalendarski mi je dan ovulacije al sad nisam bas pri parama dok ne dodje dragi sutra da uradim test ovulacije al to vec kasno inala sam pozitivan pre par dana i to raj levi jaknik i rastegljiva sekret sad boli desni al ko da aam se upiskila moldo i pipnem lepljivo nije gusto nego mokro bas?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 17:18:13
|
|
|
|
tuzna29
|
Izvinite gresim dok kucam jer sam peko mob Molim admina sajta da razmotri mogucnost neke aplikacije da nam bude lakse preko mob :)
< Poruku je uredio tuzna29 -- 18.9.2015 17:29:40 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 17:54:41
|
|
|
|
vocicana
|
E pa to je vazno, da se zavrsilo to cudo. Ja sam jos u NL, dolazim u utorak. Kicma me razbija, poludecu. Jos srce da cujes I dolazi ovamo u teme. Vuci naravno ove devojke. Ne opterecuj se polipom, bice bebironac dobro, samo optimisticno. Jel te slusa tm?
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 19.9.2015 10:01:46
|
|
|
|
BubaBubica
|
Helou drage moje. Kako ste danas? Nekako je pusto ovde, nema nam ni AneAne?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 19.9.2015 10:16:58
|
|
|
|
Twins mama
|
Kod mene je dan D prekosutra,bradavice me bole ,grudi nista i dalje mekane,ali imam neki osecaj ziganja i grcenja u donjem stomaku.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 19.9.2015 11:13:50
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Twins mama Kod mene je dan D prekosutra,bradavice me bole ,grudi nista i dalje mekane,ali imam neki osecaj ziganja i grcenja u donjem stomaku. Navijam jakoooo Kakva ti je temperatura?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 19.9.2015 11:51:48
|
|
|
|
borica
|
Drage trudilice selim se u trudnicke teme, a vas sve vucemmm jakoooo, da sto pre ugledate
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 19.9.2015 12:25:46
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jako mi je drago zbog tebe Borice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 19.9.2015 13:00:04
|
|
|
|
Twins mama
|
Temperaturu nisam merila ni jednom ,pms nemam uopste ,obicno me grudi bole uzas a sad samo bradavice nekako cudno kao da pece.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 19.9.2015 15:35:08
|
|
|
|
marinchica
|
Muz slusa vocicana...bio je zlato, sad je platina. I slusa stomak stalno, iako mu ja kazem da mali jos spava. Kaze on da ne spava, cuje ga kako unutra gleda tv. Prso, podetinjio nacisto Sve vas vucem devojke. U petak ako bog da da cujemo srce konacno, odoh u trudnicke teme. ali navracacu redovno da vas bodrim.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 21.9.2015 8:12:28
|
|
|
|
Doroty
|
Ćao svima, evo da se i ja opet pridružim čekalicama. Imamo curicu 6 god.i sad već neko vreme pokušavamo drugu bebu, ali ne ide. Trenutno mi kasni 3 dana, ali ne nadam se previše. Test sam radila na dan očekivane M i naravno bio je negativan...Nadam se finom druženju, pozdrav
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 21.9.2015 8:30:36
|
|
|
|
vocicana
|
Dorothy dobro dosla u crtice, nadam se ubrzo da se doselite I u , pa bas lepo. Navijam da ponovljeni test budu . Marinchice, bas sam srecna zbog vas troje, takoni treba. Mm tako lepo reagujem kada mu pokazem sliku bebice, kako u kojoj nedelji izgleda, a on tada ima najlepsi osmeh ma svetu!
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 21.9.2015 9:42:49
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobar dan trudilice! A i trudnice naše Doroty dobro nam došla i što manje se zadržala u ovoj temi Twinsmama kakva je situacija kod tebe? Meni počinju plodni dani, nadam se da me neće ova prehlada zeznuti, i upropastiti ovulaciju, mada osećam žiganje u desnom jajniku, a prošli put je bio levi, tako da moguće da se sprema ovulacija, danas mi je 9. dc. Skuvala sam virak i sad čekam da ga procedim i popijem na miru.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 21.9.2015 10:04:33
|
|
|
|
tuzna29
|
IZVORNA PORUKA: Doroty Ćao svima, evo da se i ja opet pridružim čekalicama. Imamo curicu 6 god.i sad već neko vreme pokušavamo drugu bebu, ali ne ide. Trenutno mi kasni 3 dana, ali ne nadam se previše. Test sam radila na dan očekivane M i naravno bio je negativan...Nadam se finom druženju, pozdrav Dobro nam dosla :) borica nek je sa srecom i obilazi nas malo i ovde ;) Devojke ja sam imala u subotu fenomenalan rodjendan i pozelela znate vec sta
< Poruku je uredio tuzna29 -- 21.9.2015 10:09:18 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 21.9.2015 10:09:49
|
|
|
|
vocicana
|
draga, bas mi je drago, ja ti saljem kofetinu bebece prasine, da ti pospem zelju! Bubice, ocekujem pozitivan ishod ovog meseca! Virak je super, ja ga pila u kombinaciji sa mojim vinom I travkama za onu prokletu cistu sto sam imala, upalilo je. Lepe moje.... Sve vas puno
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 21.9.2015 10:23:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Voci draga i ja se nadam da je treća sreća moramo se bolje potruditi priznajem da se nismo trudili previše, opustili smo se i kad bude biće. Samo ja postajem nestrpljiva Sad ću da spopadam muža svaki drugi dan ako treba
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 21.9.2015 10:53:57
|
|
|
|
borica
|
Hvala, svracacu ja ovde da vam dajem podrsku i naravno da vas vucem jako u trudnicke teme.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 22.9.2015 8:42:09
|
|
|
|
Doroty
|
Hvala na dobrodošlici! E ovako kod mene još nema M. Obećala sam sama sebi da ću test raditi sutra. Imam utisak da ću svaki čas dobiti, grudi otikadju, grčevi u stomaku, znači klasičan PMS..
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 22.9.2015 22:24:20
|
|
|
|
BubaBubica
|
Doroty navijam jako da budu Javi nam se obavezno Twins mama šta se dešava kod tebe? Nema AneAne već odavno... Držim i njoj palčeve. Pusto je nekako ovde. Mi smo vredni, tako da se nadam da će nas obradovati za jedno dve nedelje za naš trud
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 23.9.2015 2:21:37
|
|
|
|
wivern
|
Ohoho...vidim ima vrednih Citam vas ja ali slabo pisem, mm potpuno zatajioi nismo nista radili. Cekam komisiju za bolovanje, pa ako mi produze da okusam srecu jos to malo sto mi ostane. Navijam zenske za sve. A pusto je nekako svuda osim kod trudnica. one su najvrednije za pisanje.
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 23.9.2015 10:45:56
|
|
|
|
Doroty
|
Dobila juče...Šta da se radi, ne znam zašto je kasnila, onako, da se tripujem samo. Prvu bebu smo čekali 2 godine, a evo i drugu pokušavamo isto toliko. Stvarno se trudim da se ne opterećujem. Imamo komšinicu koja ostaje trudna isti mesec kad poželi, mi izgleda treba puuuno da vežbamo
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 23.9.2015 20:15:02
|
|
|
|
vocicana
|
Samo vezbajte I rezultati ce biti vidljivi, na jednoj beloj tracici kada se pojave
|
Anketa
veza/brakjacagogaDa li Vam padne na pamet da prekinete vezu ili brak zbog nekih razloga koji se ponavljaju??da (
57%)
ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!