|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
21.9.2015 21:04:04   
vocicana
Bekolino, samo polako, verovatno je negde neka upalica, ostavi hidrogenom, neka ispeni, ako imas fizioloske, natopi sterilnu gazicu pa polako tapkajuci upij taj hidrogen, na trecu bi trebalo da stavis malo povidon joda, ali od centra smotuljka prema napolje povidonom izmazi, nadam se da sam ti dobro objasnila, ne znam da li su pravila za previjanje pupka jos uvek ista ovako je bilo pre par godina. Kada to zavrsis, samo stavi cistu gazicu, stavi mrezast pojas I povij bebicu. Bice ok za nekoliko dana, pokusaj I dva tri puta da previjas, dok crvenilo ne nestane. Nadam se da sam ti pomogla bar malo. Ne plasi se.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 2001
21.9.2015 21:17:44   
Tanjica81
Drage moje user posted image
Samo da vas sve pozdravim.

Mi smo dobro. Beba dobra...sisa puno. Dve starije vole da je gnjave,ali čuvaju je. Super nam je.
Soso nemaš pojma koliko si me obradovala.Neopisivo mi je drago. Jos da povučemo/povučete i ostale "stare" cekalice...Srce mi je ma mestu.

Anck dece nikad dosta.

Voci salji mi pp pa da se nadjemo na fb.

Grlim vas sve

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2002
21.9.2015 21:25:04   
janabons
Bekolino, radi kako ti je Voci rekla i kad ti dodje patronazna sestra nek pogleda....samo polakouser posted image
Ajmo, oce jos neka pre 12?user posted image Da oborimo rekord na ringeraji,
MAraj nam se ne javlja sta se kod nje desava
TAnjece, uzivajte svi zajedno

< Poruku je uredio janabons -- 21.9.2015 21:26:19 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 2003
21.9.2015 21:28:59   
Anoniman
maraj odmsra ima kontrakcije na 5pa na10 minuta javice ako se nesto desi...pa ode nocas u nf...

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 2004
21.9.2015 21:38:37   
dijana1*
Nece nam valjda i Maraj otici. Tacno je trebao neko da probije leduser posted image
Adulence pa svi idu preko reda cccc, ajde uvati muza i pogledajte malo tv da to pogurasuser posted image
Ja sam na fcb Dijana Karanovic pa ako me neko nema medj' prijateljima saljite zahtev.
Voci posalji mi sada pp da vidimo da li moze.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2005
21.9.2015 21:54:53   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Zene pomagajte tema pupak crven stavila sam 3%hidrogen peni koliko moze opasno da bude bas sam zabrinuta...i cime bebu mazati

Stavis hidrogen da ispeni, prebrises suvom gazom, nakapas kap,dve joda i stavis cistu gazu, nista strasno, povuci se se za dan, dva, samo gledaj da bebu ne steze pelenica u predelu pupka.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 2006
21.9.2015 22:12:34   
adulence
Ooo pa gde nam je Maraj ni nje nema...eee sve mi odose preko reda,a ja i dalje cekam...hehehe...ako,ako samo nek su dobro...odoh sa mm da gledam film ali stvarno...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2007
21.9.2015 22:18:07   
Bekolino 25
Jaoj hocu da poludim nadam se da nije opasno umrecu ako sam ja kriva i ako nesto krene po zlu. cime mazete bebi kozu i pregibe?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2008
21.9.2015 22:26:08   
dijana1*
Bekolino samo polako, nemoj da se nerviras. Ne mozes da pogresis.
Za pupak ti ne mogu pomoci jer je meni dolazila patronazna da ga sredjuje a ja sam uz svako menjanje pelene umotavala pupak u cistu sterilnu gazicu.
Pogledaj podforum novorodjence ima dosta tema i mozes da pitas sve sto te zanima.
A pregibe bebi nisam mazala jer ih nije ni bilo. Samo gde bude malo crveno i naravno guzu sam mazala sa niveom protiv ojeda. Od Pavloviceve mu je bilo jos gore. A Niveu i dan danas koristimo.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 21.9.2015 22:29:38 >

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 2009
21.9.2015 23:15:41   
janabons
Bekolino, mi smo se mazali sa mustelinim mlekom za telo, i chicco je ok, a kad se malo zacrveni sudocrem.
PA kad je to tako krenulo kod Maraj, ne verujem da ce bas stati sada...bice to uskoro
Di, poslala sam ti zahtev na Fejsu, mislila sam da si starija, a ti devojcurak pravi sa sve trecim detetom na putu...svaka ti cas_tuser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 21.9.2015 23:21:56 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2010
21.9.2015 23:44:18   
MAMAMAJ
Maraj, za tebe podrška, zagrljaj i user posted image , biće sve ok.
A gde nam je Jess večeras?
Dijana poslala sam ti zahtev na fb.
Voci, hoću i tebe, pošalji mi pp da te nađem.
Bekolino, radi šta su žene rekle, mojima se to nije dešavalo, ali sam sigurna da nije strašno i proći će brzo. user posted image
Hvala na čestitkama, drage. user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 21.9.2015 23:49:33 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2011
21.9.2015 23:58:30   
janabons
Mamaj, cestitke i od meneuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2012
22.9.2015 3:52:46   
Lisa Simpson
Soso pa gde si ti, baš sam se pitala. Pa koja si nedelja što nam bre nisi pre reklauser posted image

Maraj draga držim fige jaaaaako, da sve super prođe pa da me malo utešiš i ohrabriš. user posted image

UM ti ostaješ sa nama do novembra. Nema smisla da sve odjednom zbrišete. Pa kako ćemo mi.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 22.9.2015 4:10:10 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2013
22.9.2015 5:59:44   
suzi kju
Dobro jutro drage, jeste se naspavale?
Ja spavala onako, boli rana, malopre sam ustala na par minuta, i teško je, mada kazu da će svakim danon biti sce lakše i lakše.
Jedva čekam da vidim bebiceeee!!!

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 2014
22.9.2015 6:00:09   
popkica bebic
Dobro jutro svima! Cele noci oka sklopila nisam, tek malocas, pred zoru. Em me valjda drndaju hormoni, em piskim, em komarci i bitka s njima. A mm se svadjao sa mnom u sred noci. Gospodinu se spava, pa ga bas briga za mene i moju nocnu patnju, pa je vikao sto sam ukljucila svetlo da jurim komarce. Sva sam nadrndana i pospana, a za sa vremene polazim na posao.user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 2015
22.9.2015 6:03:44   
popkica bebic
Suzi! user posted image Uskoro ce ti ih doneti, pustaju te da se malko odmoris i da se naspavas... Inace, imena su prelepa!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 2016
22.9.2015 6:06:33   
suzi kju
Hvalaaaaa draga user posted image user posted image
A loše sam spavala jer sam na monitoringu pa ovo pišti, pa meri pritisak, do kad će ne znam.

Popkice nemoj da se nerviraš

Direktna veza do poruke: 2017
22.9.2015 6:31:36   
doktorkakristal
pozdrav trudnjace nadam se da ste dobro,svratih samo da pozdravim priju POPKU user posted image ,draga ne stizem da se javim posto radim nadam se da si ok pa se cujemo ovih dana ljubi mi zeta

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2018
22.9.2015 7:00:16   
Maraj
Dobro jutro drage . Evo i mene - od kuce. Pala sam s nogu juce. Od 9 do pola 4 sam sedels u cekaonici u Frontu. Nije mi bilo dobro. Sva sam se ukocila. Prsti pomodreli
Kontrakcije jake ceste i po neks bolna....ma haod sta du mi uradili. Pritisak 150/90. Dali mi methyl dopu , bensedin i da se javim i danas u Front. Ja se uplasila da ne krene....racunam koliko je sati proslo od zadnje injekcije fragmina....sva sreca od jutros je ok. Ne osecam kontrakcije ko juce
Verujem da su te kontrakcije i pritisak bili od jucerasnjeg cekanja u cekaonici....ni je prirodno da ja u 38.nedelji sedim 7 sati u cekaonici....stvarno bezobrazluk. Idem i danas oko pola 11 na ctg pa cu videti kakvo je danas stanje.
Grlisa za sve user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2019
22.9.2015 7:03:30   
popkica bebic
O, prijo, ja se strecnu kad te videh na temi, rekoh....hm....user posted image Evo me, guram, radim, u petak cemo u KV. Ljubi mi snajku moju plavooku!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2020
22.9.2015 7:18:26   
Anck Su Nmaun
Jutric cure!
Jao juce sam se raspadala po krevetu citav dan, sva sam nekako slomljena.
Danas popodne imam zakazan UZ user posted image

Direktna veza do poruke: 2021
22.9.2015 7:37:11   
jess021
Dobro jutro, ja sam se bas naspavala, sinoc zakucala u 23h i jutros do 6h se nisam okrenula.
Suzi, veliki poljubac za vas triuser posted image
Maraj, jedva sam cekala jutros rr da vidim sta je s tobom, dobro je da se smirilo. Kad ides opet u front?
Anck, gde ides na uz?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2022
22.9.2015 7:40:59   
Anck Su Nmaun
Zakazala sam kod Dr. Spasic Petrovaradin. Preko drugarice koja tamo odrzava trudnocu, kaze mi da je odlicna. Pa cemo videti dalje...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2023
22.9.2015 7:55:29   
jess021
Trudnjace, gde ste??
Ja sama popih kafu.
Danas me ceka akcija oko papirologije, moram se prebaciti kod drugog poslodavca da bi ostvarila porodiljsko, znaci citavu trudnocu ja jurim od poreske, socijalnog, advokata, knjigovodja...kome treba delim besplatne savete.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2024
22.9.2015 8:04:44   
adulence
Dobro jutro,sve smo na broju ...ja sam lepo spavala ali sam se probudila sa glavoboljom...a boga mi imam i neki bol blagi u donjem sgomaku,pa videcemo,danas cu da ofem do doma zdravlja na ctg,a ako do sutra ne krene,rekli su mi da se javim sutra u misovic,pa cemo videti,verujem da c3 me pregledati itd,pa na osnovu akuserskog pregleda razviti dalji plan...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here