Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 9:46:18
|
|
|
|
jess021
|
Anck, ima ordinaciju u Kosovskoj ulici. Voci, pa znam ja zasto sam te toliko ugojila, samo zbog slatkog.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 10:01:09
|
|
|
|
vocicana
|
Mannekanje inslatko, samo neka je jos gomila tako slatkih komentara .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 10:04:59
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo zene ja mislim da cu malo da prilegnem....ahahahah mozda pustim filmcic pa se i uspavam,bas mi se spava,kao beba sam na 2/3 sata mogu da spavam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 10:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
kod mene tmurno, i tamno, bljak vreme, ja se vratila u krevet pa do sada odspavala opet... lidija cekamo lepe vesti bebilule cekamo izvestaj sa uz maraj sa ctg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 10:57:58
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drago društvance naše mnogobrojno dobar dan od nas. Ja sam se slomila u krevetu noćas, jedva čekam da se preselimo. Ja sam sutra 25 punih i onda ulazim u 26. UM,je li to znači ulazak u sedmi, je l' da? Nikad neću naučiti... A više mi neće ni biti potrebno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 11:48:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Mamaj u 7 ulazis sa 27+1 joj sto je bljak vreme, ja sam sada uzela caj, pa da jedem, pa cu kasnije da zamesim strudlu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 12:30:38
|
|
|
|
alex88
|
Nema nam Lidije da se javi. Ja kasljem ko magarac,pogotovo nocu,uzela pantenol za sisanje al nemogu,do pola i povratila i dorucak i lek,a sirup kaze teta u apoteci ne sme,cak ni na biljnoj bazi,proci ce nadam se uskoro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 12:33:28
|
|
|
|
janabons
|
Dobar dan Evo mene iz Visegradske, rece mi dr da ide u salu u 11, nadam se da je Lidija u toj turi Kod nas sve ok, Zakazana mi je hospitalizacija 09.11(.nisam znala da se toliko ranije sve zakazuje, al voli moj dr sve na vreme ), da mi se obave sve analize, da mi konzilijum odobri cr, pa u sledecoj nedelji da se obavi cr. JA se ubila u pojam, znaci da cu biti razdvojena od mezimice minimum 15 dana, pitam ja dr da to nesto ubrzamo, on mi kaze bolje da im budem tu na oku, ako krene ranije...sve ja to razumem, ali ja ne mogu ni da zamislim kako cu da izdrzim toliko bez mog deteta, nezamislivoooooo..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 12:35:27
|
|
|
|
janabons
|
ZAto je prirodni zakon, kad te potera krenes u porodiliste, porodis se, za 3 dana kuci...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 12:37:32
|
|
|
|
Anoniman
|
ja isprzila slaninincu, uzela kajmak, pavlaku, salatu i sada cu da se najedem alex mene su inhalacije spasile, bas mi zao sto se mucis jana super za cr, koliki ste izdrzaces nekako, sve moramo, jaoj ne smem ni da mislim na to, kako se priblizava sve mi vise zao Une, ali samo neka mi je ova beba u stomaku ziva i zdrava, kada stignemo kucici, sve cemo uzivati sa svojom deciceom i muzevima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 12:44:38
|
|
|
|
adulence
|
ja sam malo odkunjala,pogledala jedan filmcic i sada smisljam sta bih kuvala....tj.jela bih svasta,ali nista kuvala ne bih....ahahha... jana super sto znas sta i kako,a za razdvajanje,ne mogu ni da zamislim kako ti je ,ali proci ce,znas da hoce... nema nam jess i ona je otisla na ctg,valjda ce se brzo javiti...
< Poruku je uredio adulence -- 21.9.2015 12:45:10 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:05:42
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dobro se raspitajte o dojenju da kada vam dodje beba budete sto sigurnije u sebe i da ste sto vise upucene. Danas sa cula da je jedna mama prekinula dojenje jer je okolina vrsila pritisak na nju da joj mleko nije kvalitetno i bog zna kakvo je. Ona je prestala da doji i presla na AB. Ne dozvolite da uticu na vas sa tako glupim komentarima. Nista nije kvalitetnije od majcinog mleka a da ne pricam o povezanosti izmedju majke i bebe. Samo pratite svoju bebu i svoj osecaj. Necete pogresiti. Zao mi je i mame i bebe sto nisu imale vecu podrsku. A sto je najgore najvise je uticala osoba koja nikada nije bila ni trudna i nema ama bas nikakvo iskustvo iza sebe Ovo sam i ja prosla, cak i od prolaznika na ulici. Ako beba place ne mora da znaci da je i gladna, i verovatno ce vam prolaznici dobacivati to u prolazu dok setate. Niti su sve bebe iste, niti isto napreduju, niti isto sike, niti ce imati isti karakter.. Nemojte da vam poljuljaju samopouzdanje kao meni, zato sto mi je beba prvi mesec napredovala 900g a necija 2 kg... Ja pomislila da nemam mleka i bila pred odustajanjem a evo sjoro 11 meseci od tada mlekca ima na pretek i i dalje sikimo. No da ne idem u off. Dosla samo da vas prebrojim, da vidim hoce li se Jess pridruziti danas Lidiji Ado, pakuj se..dosta ti je bilo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:07:40
|
|
|
|
adulence
|
wiv spakovana sam odavnoooooo,heheh ali cini mi se da cu ja njima u sredu na dan termina da se javim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:24:01
|
|
|
|
janabons
|
Ado, najedi se ti da budes spremna, dok jos imas apetita
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:25:28
|
|
|
|
bebilule
|
Evo mene sa izvještajem. Sve u redu, ctg uredan, nema kontrakcija, grlić zatvoren, posteljica 1. stepen, voda ok...a bebać ima 2950. Vidjela sam ga malkice, uslikao mi dr prćasti nos . Kontrola sad na 7 dana. BTW, kilaža mi ista kao prije mjesec dana a beba dobila 1100
< Poruku je uredio bebilule -- 21.9.2015 13:26:33 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:27:43
|
|
|
|
jess021
|
Evo me, dva sata sam cekala ctg. Pokazuje neke kontrakcije, ali dr kaze da to jos nije to i da u petak dodjem ponovo, a mene krsta rasturaju. Kupila sam zavesu za deciju sobu, napokon. Jano, bas ces dugo biti u bolnici, ali ako je tako najbolje, sta da radis. Kod nas sija sunce i bas je toplo, opste ne znam vredi li gledati prognozu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:28:10
|
|
|
|
adulence
|
Bravo bebilile,super izvestaj... Vidim i da je izvestaj od jesa uredan...jos maraj i lidija da se jave...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:30:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule super za bebca i za tebe sto se nisi ugojila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 13:56:00
|
|
|
|
isidora88
|
Anck i ja sam kod dr Novakov, mada vodim i u betaniji, tj.i tamo radim ekspertne i fet.eho , drzavno ja Limanu kod dr Curcic, predivna dr Bila sam danas do skolice,ici cu kod tanje, za mesec dana joj se javljam da mi javi kada pocinjem Bila sam i kod zubara jutros, bez anestezije mi radila, mislila sam da cu srcku dobiti, srecom za 2 min je bilo gotovo jer je bila samo tackica pa nije bolelo nista. Lidija srecno Jana bas te rano primaju u por.ali bolje da si im na oku
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 14:02:36
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo za sve mamice, pa vi ste sve vec dobile termine za lezanje, bravo! Ada, stvarno, msm h ajde, ma Salim se, doci ce sve. Ja bila u sopingu, sada malo da odmorim, pa ponovo da odem da jos par sitnica iskupujem, veceras da pakujem kofer I ujutru via Belgrade!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 14:06:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Vocicana zar vec kuci? Nisi nam postavila sliku iz Holandije, ccc Isi svaka cast za zubara, bez anestezije.. ja se mislim da mesim strudlu ahahhah...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 14:07:06
|
|
|
|
megi85
|
Ćao cure evo i mene samo da malo virnem i da vidim šta se novo dešava. Soso čestitam od srca i školsku ti trudnoću želim a vijest o tvojoj trudnoći me toliko obradovala i uljepšala dan Naravno dobrodošlicu želim i ostalim novim trudnicama a curama koje će da se porađaju ovih dana želim svu sreću i da sve prođe što brže i bezbolnije pa da ovako kao ja uživate sa svojim bebicama. Marija i ja smo super,ona je baš dobra beba jeste da joj ovih dana naiđu malo grčići pa ima periode kad se isplače ali ništa strašno uglavnom uživamo Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 14:12:20
|
|
|
|
vocicana
|
Jao da UM, pa vec kuci, za cas prodje. Ali bilo je fantasticno. Ne znam u kojoj temi da ih objavim... CCC. Uradicu u narednih pola sata, samo da se dragi skloni od lap topa. Nikoga od vas nemam na fb , juce sam objavila prelepe fotografije.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 14:13:22
|
|
|
|
vocicana
|
Ej UM, obavezno strudlicu, ja je pravim cim se vratim u Srb, sa makom a mozda I sa dzemom!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 21.9.2015 14:16:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Megiii uzivajte Vocicana brzo prodje odmor, jesi li na bolovanju? A strudla ce pasti, sa domacom marmeladom od sljiva i breskvi, a posle ce me boleti zeludac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?