Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 11:35:30
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: adulence Evo Iva i ja u parkicu ona trckara ,a ja uzivam u rashladjenju...divota...bile smo do akse ,vid3la sam da je chicco omeksivac na akciji,pa kupila odmah dva,taman sto da ne iskoristim,fin je popust... Odo ja u off ali moram da kazem. Sa Vukom sam od prvog dana koristila chicco omeksivac i nije bilo nikakvih reakcija. Dok se Kosta sav osuo i pretpostavila sam da je od omeksivaca i operem ponovo svu garderobu i osip se povukao. Posle mesec dana sam pocela da koristim omeksivac i nije vise bilo problema. Kod nas konacno pala kisa i stiglo osvezenje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 11:42:20
|
|
|
|
adulence
|
Mislim da sam to negde citala da si pisala,pa probacu kao i sa Ivom,nadam se da nece biti problema...mada sam ga kupila i zbog Ive ne samk bebe... Jaoooo spava mu se,sta je ovo???
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 11:43:04
|
|
|
|
Maraj
|
Ja seckala zelenu papriku za zamrzivač. Bas se umorih. e di bas iz tog razloga ja nisam stavljala omeksivac. Samo dm prasak za bebe. Omeksivac cu kasnije da uvedem. Inace imam chicco omeksivac.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 11:46:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence on je extra i lepo mirise samo ovaj put ga necu koristiti prvih mesec dana. Kazem ti sa Vukom nista a Kosta se osuo. Svaka beba je za sebe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 12:01:44
|
|
|
|
adulence
|
Ma naravno,svaka je prica za sebe,eto npr meni Iva ima jako osetljivu kozu inace ,alj nije reagovala na takve stvari,zeznuh se sto nisam kupila i chicco detrdzent nisam ga probala ,a bas me zanima kakav je...necu vise ovde da pisem nije tema...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 12:08:30
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jekiki, ja sam non stop ovde s telefona, zato nemam tikere, ne izbacujem slike, jer mi je tel marke 'puž' tako da bi to trajalo, ako bi i moglo, a do lap topa i kad stignem, nekako mi nezgodno, neudobno, ma trudnička posla. Lidija, još danas... Za omekšivač se slažem, nema ni potrebe, veš bude mekan kad se ispegla, a bebe mirišu svakako... Ada, i meni se spava, a za drugo i nismo Di, hvala na podršci i razumevanju, evo moj Kosta zakuntao, 11:30 sad ne može da omaši. Ja sam sad smazala šolju ovsenih i ražanih pahuljica i corn flakesa sa jogurtom, prasence sam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 13:18:03
|
|
|
|
adulence
|
Sta ti je baksuz,heheh...malopre dok mi je Iva bila budna mogla sam zaspati za sekund,,a sad kada dusica spava,ja ni da sklopim oci....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 13:27:27
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ista stvar, Ada, ista stvar... Ajd na kiflice, imam prazne, sa sirom i sa slatkim od borovnica, biraj...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 13:45:55
|
|
|
|
jess021
|
Mamamaj, ja bih te slatke. Mene bole krsta i donji deo stomaka, kao pred menstruaciju, jel to nesto znaci Opet nisam nasla zavese, cirkus.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 13:46:02
|
|
|
|
adulence
|
Uhhhhh moze sa sirom....mljaaaac.... Jaooi jess tako i mene nocas,ja reko krenulo je,medjutim zaaspala opet i ujutru nista...ahahaha...dok nemas kontrakcije smiri se i uzivaj malo se utopli pripremamo se pa nam telo salje razne signale
< Poruku je uredio adulence -- 20.9.2015 13:47:54 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 13:54:30
|
|
|
|
jess021
|
Pa valjda nemam, ne znam kako izgledaju, a krsta bas bole, onako periodicno. Ne mogu da se utopljavam, ionako gorim. A da, jutros sam imala i dijareju Samo bi nesto slatko jela, nocas sam jela secera i pavlake, onako kasikom
< Poruku je uredio jess021 -- 20.9.2015 13:55:45 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 13:54:35
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jess, da bar mogu stvarno da vas poslužim. A Ada ti reče sve, to su znaci da samo što se niste porodile. Verujem da svaki taj bol razmekšava grlić, opušta karlicu i u svakom slučaju je dobra uvertira u finale, jer ćete manje 'posla' imati na porođaju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 14:05:50
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jess i ja imam napade da mi se jede slatko. Celu trudnocu nisam jela slatkise il uzmem jednom u 10dana , a sad pred kraj bi mogla da zivim na slatkišima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 14:53:40
|
|
|
|
Tiziana
|
Jess,meni je tako krenuo porodjaj u prvoj trudnovi.blagi menstrualni bolovi koji su se spontano pojacavali,bol u krstima i ijareja.za 5h od pocetka tih desavanja sam se porodila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 14:58:54
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Doboro jutro Nakon duzeg vremena evo me ponovo u ovo temi. Jos ne mogu da poverujem ali se nadam da cu do deevetog meseca shvatiti da sam trudna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 15:32:30
|
|
|
|
alex88
|
Soso cestitam, bas mi je drago zbog tebe,uzivaj u trudnoci I da bude sve u najboljem redu do kraja! Konacno ovo zahladjenje,doslo mi da placem nocas kako mi je bilo nesto tesko vreme,spavalo mi se a nisam mogla,samo me oblivao znoj!Danas je bolje,malo mi je muka i boli glava,ali non stop sam gladna kao da nisam jela deset dana Od sutra krece bebi bum
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 16:20:01
|
|
|
|
Anoniman
|
ja konacno legla, pada kisa, una ce da ide sa sveki i mojom babom neki dan u banju, jojj nedostajace mi moja beba... u utorak uz jedva cekam..... lidija srecnooo sutra,jekice takodje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 16:32:53
|
|
|
|
Maraj
|
Ja dok sam spremila rucak , oprala kosu , susila je...tako mi sad tezi stomak. Bas sam se umorila
< Poruku je uredio Maraj -- 20.9.2015 16:33:59 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 16:39:38
|
|
|
|
bebilule
|
Ja ne spremam nikakav rucak danas. Pidzama dan. Sredila obrve, uradila piling lica, sad cu prati kosu pa na depilaciju...posvecena sebi danas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 17:11:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala vam zenice. Ja sam jako troma i suporena i ako ni do pola nisam stigla. Stomak mi je vidljiviji nego sa Manjom, a nisam dodala ni jedan kilogram od prvog dana. Cak sam smrsala pola kg. MM me zeza da hodam kao pingvin, a nekad se tako i osetim. Sa Manjom sam bila ubrzanija.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 17:12:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja leškarim, danas mi bio muz 2h,nedelja,pa mi je dosta skratio dan, još ostatak dana da prođe i super. Išla na ctg, nemam jakih kontrakcija, neke slabašne, što je super, da izguramo još 8 dana Sutra mi ponavljaju sve analize i tako... Sve ste mi vidim dobre, samo ste teške već, pri kraju trudnoće pa smo trome i smešne. Ja se lako umorim, zadišem se nakon pet minuta hoda, strašno. Veeeeelik mi je stomak baš
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 17:21:08
|
|
|
|
jess021
|
Tiziana, nemam pojma, mozda i kod mene krece. Malo sam odspavala, boli manje, ali i dalje osecam krsta, a i dalje imam proliv Sva sam slogirana, bez bzira sto je hladnije i dalje se mokra budim. Suzi, jos, malo. Imas li neke cimerke? Lidija, srecno sutra
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 17:24:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Lidiju sutra porađaju, a Superm? Imam Jess, nas je tri u sobi, ok su mi cimerke, kakvih sam imala ove su super
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 17:26:47
|
|
|
|
jess021
|
Nisam sigurna, ali mislim da je rekla u sredu. Sad nadjoh njen post, nije napisala nista konkretno vec samo da izdrzi do ponedeljka. Volim taj komentar, kakvih ima ove su odlicne
< Poruku je uredio jess021 -- 20.9.2015 17:28:37 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 17:31:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Što jest - jest, neću da lažem Mesec dana sam ovde i dočekala i ispratila sam ih desetak ja mislim. E sutra je već problem, jedna ide kući, pa samo da nas dve molimo Boga da dođe neka normalna. Ove i sledeće nedelje će se poroditi nas nekoliko, jupiiiii!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?