Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:41:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro drage. Nedelja, tmurno neko vreme ali prija rashlađenje. Ja ustala, doručkovala paštetu, zdenku i paradajz...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:43:34
|
|
|
|
adulence
|
U trudnoci je sve moguce...hihihi... Jaooo suzibblago tebi,ja sam se probudila sa rupom u zeludcu...ahaha,gladna kao pas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:45:04
|
|
|
|
Maraj
|
Jooj i ja sam bas gladna. Mislila sam da isprzim jaja , paradaiz i kupila sam onaj ella sir. Samo jos mm da ode po hleba
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:48:33
|
|
|
|
adulence
|
Joj ja bih svasta jela bas....juce sam jela jaja pa ona danas ne dolaze u obzir,ali zato svasta dolazi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:50:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Doboro jutro Nakon duzeg vremena evo me ponovo u ovo temi. Jos ne mogu da poverujem ali se nadam da cu do deevetog meseca shvatiti da sam trudna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:53:49
|
|
|
|
adulence
|
Dibro dosla i zelim ti lepu i laku trudnocu,koja si nedelja...evo dofjose nove trudnice,sada kada napravimo mesta..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:55:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala Ado. Hvala Bogu 14-ta. Za sad je sve uredu pijem glukofaz i guram. Kako si ti? Kad je dan D?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:58:11
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Doboro jutro Nakon duzeg vremena evo me ponovo u ovo temi. Jos ne mogu da poverujem ali se nadam da cu do deevetog meseca shvatiti da sam trudna.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:58:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro nam došlaaa!!! Baš lepo da nam dolaze nove trudnice, kako je sve nekako uređeno, nekolicina odlazi i nekolicina dolazi, superica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:59:43
|
|
|
|
adulence
|
U sredu mi je termin pa videcemo...divno bas lepo,uzivaj u trudnoci...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 8:10:13
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro devojke, lepo jos ste sve tu. Prica o bubuljicama....ne da mi se gdi vise, nego nemam reci. Suzi, ispod brade, na celu, na onoj bori smejalici I tu izlaze. Kao kreten izgledam, najgore mi je sto sam sada u nemogucnosti da to sredim. Kosa mi je masna svaki drugi dan, da cu da popizdim vise, a o maljavosti, ja ovako plava I da ne pricam. Tako da su to najodvratnije strane trudnoce!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 8:12:24
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro dosla Soso!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 8:34:57
|
|
|
|
Maraj
|
Soso divno bas sam se pitala sta je sa tobom. Uzivsj draga , zelim ti skolsku trudnocu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 8:45:59
|
|
|
|
jekiki
|
Dobroooo jutrooo Zeza me net, a sa tel sto ne volim da kucam, ali ajde da vam se javnem i vidim jeste li sve na broju hihihihi Dobro dosle nove trudnicice Soso cestitah na fb, ali i ovde da ti pozelim lepu i laku trudnocu Joj drage jedva cekam da se porodim, ne mogu vise, sve mi je teze
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 9:02:02
|
|
|
|
Valerie
|
Soso dobrodosla! Laku i lepu trudnocu ti zelim!!!! jao kakva promena, malo da se rashladimo, juce se skuvah jel nam se javljala Lidija, kako provodi poslednji dan pred cr? i tatjana, jekica, superm ada, ti cekas mene? sledeca nedelja ce biti pocetak novog talasa bebi buma grlisa svima moram da izvrsim reviziju torbekanje, da znam sta mi je gde, boze koliko stvari imam, samo mi fali slamnati sesir
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 9:22:08
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro žene. Janabons, Popkice, hvala vam, noćas je jednom imao temp, sad nema. Sosa, dobrodošla, popunjava nam se društvance polako. Voći, Maraj,, ne brinite, ta bubuljke će vrlo brzo proći nakon porođaja, a tebi Voći će se verovatno i smanjiti u drugom trimestru. Dobila sam od muža duks sa reklamom za pivo, kako interesantan prizor, kad upakujem stomačić unutra. Inače, nisam neki ljubitelj piva, tako da je skroz kontroverzno, ali mi se duks baaaaš sviđa. Maraj odoh da iskopiram tvoj doručak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 9:45:22
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, ni ja nisam spavala, ali to je vec standard. Soso, zelim ti da sve do kraja trudnoce prodje u najboljem redu. Dijana, dodji u NS da te vodim na giros, ima na jednom mestu odlican, ogroman da ga ni sad trudna ne mogu pojesti. Mi smo trebali ici na pijacu da vidim ima li tamo zavesa za deciju sobu, ali pada kisa. Ja ne znam ni sta cu za dorucak ni za rucka, ali danas je mm kuci, pa nek` on razmislja o tome. Kad smo kod maljavosti, meni mnogo manje rastu dlake u trudnoci. Sem ove dve flekice na licu, nema nekih promena. E da, neke se verovatno secaju kako sam pricala da mi je najveci trip da mi se ne rasiri nos. I da, to se desilo, ujutro kad ustanem usta kao silikoni, a nos dva puta siri
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 9:49:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutroooo evo i mene, noge mi otpadaju Maraj danas ce biti i lika druge haljine isprazni mi se tel Nove trudnice dobrodosle, a najveca dobrodoslica Sosi cestitam draga! Suzi, Maraj za termine uskoro! Mi danas pune 33 nedelje jos 49 dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 10:03:20
|
|
|
|
Maraj
|
Um jedva cekam. Ona kratka je extra. za 33. Ja sad doruckovala i izmerih pritisak 120/67 a puls 102. Bas mi je puls otisao..... planiram sad da popijem kafu pa da vidim da l mi kafa previse dize pritisak. Juce kod dr kada mi je bio 140/80 popila sam kafu...pa ajd da vidim...mada malo verovatno da je kafa toliko digla. Imam utisak da je od ovog šugavog vremena...osećam i glavu od juce...
< Poruku je uredio Maraj -- 20.9.2015 10:07:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 10:23:04
|
|
|
|
adulence
|
Evo Iva i ja u parkicu ona trckara ,a ja uzivam u rashladjenju...divota...bile smo do akse ,vid3la sam da je chicco omeksivac na akciji,pa kupila odmah dva,taman sto da ne iskoristim,fin je popust...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 10:27:39
|
|
|
|
Maraj
|
E videla sam za tu akciju. Na snizenju su i Evy baby pelene al kad ne znam kakve su...tek cemo eksperimentisati al kome treba eto...na snizenju su u Aksi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 10:39:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
Jutro trudnjačice drage, samo da vas pozdravim. Ovih dana kod mene sve neka frka trka, pa stignem malo baciti pogled šta ste pisale, ali nikako da se ukljucim i kažem koju pametnu i ja Kod mene sve ok, dani polako prolaze, zaokruglila se malo ,l dable nalaz ce valjda biti gotov sutra, pa da i to pokupim napokon, eto.... Soso cestitam, tako mi je drago zbog tebe Sve vas puno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 10:45:46
|
|
|
|
adulence
|
Iskreno ni ja ne znam maraj kakve su ja sa pelenama stvarno neeksperimentisem,bar ne za sada drzim se proverenog ...ali omeksivac mi je predivan,ma nista lepse ne mirise od njega...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 10:48:53
|
|
|
|
janabons
|
Soso, cestitam, da uzivas u lakoj i lepoj trudnoci Ja jutros isla privatno da vadim krv, opet me neka zena napusila sto idem preko reda, ako sam trudna nisam bolesna itd, a meni u trenutku doslo i da placem i da je prebijem... Ovo zahladjenje mi bas prija Jess, i meni se nos rasirio i usta ko silikoni... takva sam bila i s Janom, sva sreca brzo posle porodjaja bude sve po starom... ja jos dobijam i podbradak😆
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 11:09:32
|
|
|
|
adulence
|
Jess ne brini za nos i usta,to se bas brzo vrati u normalu posle porodjaja...jaooo zene kako se meni spava,ovo vreme je samo za spavanje...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?