Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 19:43:25
|
|
|
|
borica
|
Hvala vam na dobrodoslici Ja sam 7 +3 po velicini ploda(mada po zadnjoj menstruaciji je sad vec 9+6, a termin po tome 19.04), ali doktorka mi je rekla da tacan termin tek treba da utvrdimo po velicini ploda.Ciklusi su mi bas neredovni. U cetvrtak sam videla srce kako kucka. Superm meni je sa prvim detetom sluzni cep ispao cak nedelju dana pre. Voci, obavezno nosi nesto slatko sa sobom, ja ne izlazim bez gazirane vode, zato sto mi je od obicne muka i bez nekih keksica ili vockice. Inace bas imam mucnine cak i nocu dok spavam kad se okrenem u snu osetim mucninu, u prvoj trudnoci ih nije bilo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 19:59:23
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj samo umereno... Ja ih ne jedem uopšte jer mi smetaju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 20:05:57
|
|
|
|
alex88
|
Izvini Borice ja te prekrsti u Bokicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 20:40:53
|
|
|
|
Maraj
|
Joj suzi blago tebi....ja imam napad kad mi se prijede slatko...smazala sam jedan kornet malo pre
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 20:52:01
|
|
|
|
vocicana
|
Boga mi, nije bilo prijatno danas. Zato sada nigde bez slatkog. Maraj, samo ruckaj, pa sta ima veze, nece se nista desiti ako se maloooo pocastis. Ja sam danas zbog pada secera pojelamskoro celu cokoladu od marketa do stana. Strasno! Zato mi je lice kao pred orcu menstruaciju u pubertetu, da cu stvarno popizdeti, svaki jutro bar dve nove bubuljice mi izadju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 20:53:17
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Adulence, gde si ti? Je li se meni čini ili se ona nije javila od jutros? Ovo moje mlađe dete ima temperaturu. E, samo mi je to falilo, na ulasku u 7m. Bar da mi M ne uhvati...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 20:57:30
|
|
|
|
vocicana
|
Ada otisla negde ... , mozda nas iznenadi post, nema je od jutros stvarno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 20:58:37
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Voci, dušo, u početku ove trudnoće su meni leđa bila haos, bubuljica na bubuljici, a tako i na kraju prošle trudnoće. Sećam se da me bilo sramota u porodilištu u spavaćici na brtele. Prošlo je za par dana kao da ga nije nikad bilo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 21:08:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Meni su bubuljice izašle ispod donje vilice, ne skroz po vratu nego samo taj uzan pojas. Al se ne opterećujem, povućiće se valjda posle porođaja. Maraj samo ti ručkaj Ja se sredila malo i legla, spava mi se a rano mi je, pa se trudim da se ne uspavam još. Prođe subota, sutra nedelja pa nova radna nedelja, tas bar ima nekih dešavanja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 21:15:56
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Suzi, a kako ti sa hranom tu? Tj.ima li tu šta da se jede? Ili ti donosi tm klopu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 21:19:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa meni su bebe jako visoko, i nemam pojma gde mi je zeludac, tako da mene zasite par zalogaja. Sve više od toga mi izaziva tahikardiju i aritmiju. A hrana kako koji dan, nekad jedem po nešto, uglavnom mi donosi muz.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 21:32:23
|
|
|
|
adulence
|
Hej,hej zenske evo mene,tj nas ,jos sam 2 u 1 ...ceo dan bila kod mame sa Ivom,pa posle dosao i mm,pa smo zaseli svi ,mm i mamin muzic popili koju rakijicu,mama iva i ja grickale nesto i slatko se smejali...dosli kuci,uspavali Ivku i evo da se javnem..ne brinite kad god da krene bice ovde iformacije....hhehehe...nadam se da ste sve dobro,suzi i maraj super bicete cimerke... Dobrodosle nove trudnice...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 21:41:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nemam bubuljice al sam cini mi se maljavija nego pre trudnoće u predelu butina a i stomak mi je potamneo....
< Poruku je uredio Maraj -- 19.9.2015 21:42:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 21:48:20
|
|
|
|
bebilule
|
Gdje ste trudnice i stare i nove... Dobro dosle nove, bas lijepo sto ste se pojavile, neka se trudnicke price nastave. Zelim vam srecu i da uzivate u vasim stomacima. Ja standardno. Opet izmisljala neke poslove. Sad se smirila, istusirala i legla da citam (tv zadnjih dana ne gledam , mislim da je dosta, ne rizikuje mi se vise nista). Sutra dan posvecujem sebi, kosa, nokti, koza, depilacija...ni rucak necu praviti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 21:57:35
|
|
|
|
adulence
|
I ja cu ako se ne porodim do sutra da se farbam....jaooo sve mi se spuatilo jedva hodam,danas sam bas imala i seriju kontrakcija,ali prosle su. .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 22:21:27
|
|
|
|
janabons
|
Cao zenskice Superm, nadam se da ces izdrzati do zakazanog carskog MAmaj, drzi se, da ti dete sto pre ozdravi, nista gore za nas u ovom drugom stanju nego kad se starije dete razboli Ado, zeno, Relja izgleda hoce polako ali sigurno da stigne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 22:44:13
|
|
|
|
adulence
|
Heheh polako ali sigurno,hehehhe...pozdravljam vas zene moje videm polegale trudnice...odoh i ja u krevet,kiss...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 19.9.2015 23:03:23
|
|
|
|
jess021
|
Ja malopre dosla kuci. Bili u centru, pojeli giros, pa kod mojih na kiflice. Napokon jemalo zahladnelo, a meni ruke i noge gore.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 0:43:39
|
|
|
|
janabons
|
Samo napred Jess, neko vreme posle porodjaja neces imati tu privilegiju kasnih izlazaka Laku noc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 0:49:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Jess meni se danima jede giros, gde ga spomenu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 6:25:05
|
|
|
|
bebilule
|
Ja prva jutros na prozivci. Ne mogu da se namjestim, uzas. Pijem kafu, citam knjigu pa cu sacekati da mi se prispava kako bih opet u krevet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 6:29:14
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro, mame, drage! Mamamaj, ne brini se. Secas se kako sam vam "kukala" da imamo crevni virus, pa da Vaso ima virusni osip i opet, slava Bogu, nije bilo alarmantno. Taj drugi put Vaso je "goreo", T je isla i preko 39 C i tesko je spadala. Neces se i ti razboleti. Jedi vise voca i povrca, tople pilece supice i pij cajeve. Nadam se da su ostale dobro. Meni ce mama da umesi kiflice sa Nutelom, pa jedva cekam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:23:36
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage . Joj ustadoh i ovde odma prica o hrani a ja bi trebalo nesto ne slano da spremim nego od jutros mi curka nesto kremasto belo....pratiću....
< Poruku je uredio Maraj -- 20.9.2015 7:24:36 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:26:31
|
|
|
|
adulence
|
Ako je kremasto ja mislim da je to ono belonpranje u trudnoci,mislim da si se preopteretila maraj... Ja se sada probudila,a jos mi se spava,uhhh nisam nocas nesto lepo spavala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 20.9.2015 7:28:21
|
|
|
|
Maraj
|
Moguce adulence....mada do sad to nisam imala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?