Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 27.7.2015 14:19:27
|
|
|
|
nata11
|
oooo predivan je Jess
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 27.7.2015 14:47:45
|
|
|
|
jess021
|
Hvala Nato! I ja sam se bas odusevila kad sam ga videla.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 27.7.2015 16:21:08
|
|
|
|
Maraj
|
Jess bas je lep
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 9:57:16
|
|
|
|
bebilule
|
Nađoh jedva temu. Tražim neki stikerčić koji bih stavila iznad kreveca. Ne bih nešto veliko, ipak je to naša spavaća pa mi se ne sviđa ideja igraonice. Za dječake je baš teško naći nešto diskretno. Djevojčicama možeš nalijepiti neku malu borduricu i super. Nađoh jedan koji mi se sviđa, nije šaren, taj zid svakako ima neku plavkastu nijansu pa mislim da bi dobro išlo. Sama kod mene bi bila ova manja varijanta. Šta mislite?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 10:11:19
|
|
|
|
branki*
|
meni se dopada,ja volim te pastelne tonove.mada,citala sam da je za bebu bolje uzimati jarke boje,jer tako bolje vezba i jaca.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 10:16:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebi meni se isto svidja, ja sam htela ceo zid u neku dzunglu stikere, ali sada sve vise mislim da uzmem slican tom tvom ovaj samo da pise it's a girl
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 10:47:58
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, meni je bas lep, ali slazem se sa Branki.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 10:52:40
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilule presladak je. Al ako ti je posteljina sarena ok ti je ova boja. Ja sam uzela krem posteljinu pa cu sarene stikere. Pogledaj na ovom sajtu sto je um posvila ima i za decake dosta
< Poruku je uredio Maraj -- 4.9.2015 10:53:29 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 11:10:27
|
|
|
|
bebilule
|
Nikako da mi sjedne neki. Pogledajte ovaj divni tekst. Mislim da cu ukrasti njega i samo dodati malo zvjezdica u bojama...bice neka horizontalnabvarijanta http://rukom.net/stikeri/1662137.png
< Poruku je uredio bebilule -- 4.9.2015 11:11:55 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 11:14:56
|
|
|
|
jess021
|
Twinkle Bebilule, poslusaj, ja obozavam ovu pesmu. Nije tema, ali morala sam.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 12:12:36
|
|
|
|
wivern
|
Bebilule meni je onaj sticker sa medom presladak.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 15:02:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Bebilule i meni je ovaj prvi sa medom prelep. Gde ima da se naruci?
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 17:29:20
|
|
|
|
bebilule
|
Dijana, ovdje sam nasla. http://www.nalepnica.rs/uploads/Baby_boy_Baby_boy_bg_.jpg Jess, i ja volim ovu pjesmicu....kad poraste bebac samo cu se nadovezati Rijaninim stihovima "like a diamond in the sky"... hahaha i umjesto zvjezdica staviti njenu sexy sliku . Um isti su nam stikeri .
< Poruku je uredio bebilule -- 4.9.2015 17:38:52 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 18:28:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebi sta si resila koji ces da uzmes? Ja sada videh da ima ovakav kao tvoj i rozi, pa mi se i on sada vrzma po glavi, i jos moze da se poveca dimeznija, ja bih ovaj 70x45, ili veci
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.9.2015 22:28:31
|
|
|
|
bebilule
|
Nemam pojma um. Sacekacu jos malo jer mislim da cu pozeljeti licno da nadjem idejno rjesenje. Podsjeti me maraj da pogledam koje mi je boje posteljina . Sad mi se bas i ne slaze
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 16.9.2015 21:51:35
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jao ne rekoh vam porucila sam one stikere evo ih. Cim stignu i zalepim ih postavljam sliku http://www.stikerlab.com/Stiker-112
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 18.9.2015 9:20:29
|
|
|
|
madre
|
mnogo su dobri, maraj mada ja sam se malo pokajala sto sam stavljala bogiju stikere kada je imao dve godinice... trebalo je da ostavim prazan prostor pa da sada stavljamo zajedno po njegovoj zelji, nesto opasnije od nodija i mikija
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 18.9.2015 16:02:10
|
|
|
|
Maraj
|
Meni stigli danas stikeri cim ih postavimo stvaljam slicicu. Valjda cemo znati da ih postavimo madre ja zato uzela zivotinje. Nekako mi to neutralno....u odnosu na likove iz crtaća....
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2015 12:54:01
|
|
|
|
Maraj
|
Evo konacno i slicice stikera
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2015 17:43:25
|
|
|
|
vocicana
|
Veoma lepo, jednostavno I univerzalno! Divno Maraj, sigurna sam da ce bebica uzivati. Bas mi se svidja!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2015 17:54:42
|
|
|
|
bebilule
|
Bas je lijepo maraj...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2015 18:27:31
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Prelepo je, sviđa mi se taj Jungle print, ili kako se već zove. Međutim, naša kuća za sad ima samo spoljnje zidove, heheh, ja još moram o zidovima da mislim, ne pomišljam na stikere...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2015 18:41:29
|
|
|
|
isidora88
|
Maraj super je, stikeri su odlicni
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2015 18:47:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Maraj prelepo je Jednostavno, lepo a nije napadno
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2015 22:29:22
|
|
|
|
janabons
|
MAraj, bas ste lepo sve sredili za Lazara, uzivace
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Ime za naseg decaka. Tesko nam je da se odlucimo!!!!Zoka81David (
93%)
Paul (
7%)
Ukupan broj glasova: 82Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!