Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 14:58:59
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence super je. Ja sam gledala isto ovaj kompletic za izlazak ovaj bodic i druge pantalonice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 15:01:32
|
|
|
|
janabons
|
Super je odelce, koja je velicina?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 15:14:53
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Adulence super je. Ja sam gledala isto ovaj kompletic za izlazak ovaj bodic i druge pantalonice da ,da ja sam ga kupila u kompletu sa onim drugim sivim kao helancicama ali ovo mi je bolji fazon,62 je bodic,a pantalonice su 68 mada sam ih ja podvrnula...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 16:36:53
|
|
|
|
superm
|
Ja sam uzela 56 veličinu za izlazak iz porodilišta. Valjda nisam pogrešila
|
|
RE: Prva bebina garderoba 26.8.2015 17:20:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ahah samo ja sam uzela 68 i 62 superm sta si uzela za iznosenje ?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:22:55
|
|
|
|
bebilule
|
Mi juče bili u kupovini. Pored pelena, i svih drugih stvari potrebnih za kampovanje u porodilištu (dm i apoteka), kupili smo i garderobicu. Nemam pojma, samo su mi dodavali veličine....ima jedno 10tak bodića što dugih, što bez rukava. 5-6 zekića, peškirić, ćebe, čarape, kapice i sl. I evo jedna slikica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:35:42
|
|
|
|
vocicana
|
Lule, svaka cast! Preslatke su stvarcice!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:36:03
|
|
|
|
branki*
|
lepo je,bebilule
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 8:54:28
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilule preslatki su bodici
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2015 9:02:04
|
|
|
|
bebilule
|
E hvala žene, ima toga još hrpa... s tim da smo maksimalno zaobišli plavu boju, ovo je jedna od rijetkih plavih stvarčica.Imamo sive, bijele, zelene, žute i tamno plave . Još dok skontam na kojoj temp se šta pere ...odoh tamo u temu Maraj, ni ti pojma nemaš, ovo su zeke (valjda) hahahahhaha
< Poruku je uredio bebilule -- 1.9.2015 9:03:11 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 10:46:30
|
|
|
|
bebilule
|
Sad sam slikala sve što smo kupili. Ne znam za vas, ja malo-malo raširim sve po krevetu
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:10:47
|
|
|
|
isidora88
|
Divno, kako su mi sve te stvarcice medene, ja cu ovih dana kupiti neku sitnicu za mog bekana
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:15:28
|
|
|
|
madre
|
joj, bebilule, sve vam je lepo a gde si pretezno kupovala, svuda po malo iili sve odjednom? a za ovo sirenje malo-malo te skroz razumem
< Poruku je uredio madre -- 2.9.2015 11:16:13 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:21:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule sve je divnoooo cim sredimo nasu sobu pocecu i ja sa sirenjem
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:48:10
|
|
|
|
bebilule
|
Iskreno, skoro sve sam kupila na jednom mjestu i to za rekordno vrijeme. Posto vise nismo u blizini sarajeva, otisli smo u uzice i u pirocancu kupila oboje pelena, bodice, carape, kapice, carape, peskire i tkt. U butiku pored zeke, dekicu, pantalonice. Usla u dm, uzela kreme, sampon, kupke, vl maramice, podmetace za krevet, makaze i sl. Sve je trajalo ne vise od sata. Kontam ovo nam treba za pocetak, da imam nesto kada izadjemo. Mogu i ovdje nesto usput kupiti ako naletim, ali ima vremena da se modiramo. Sve bebece stvari su slatke pa nisam htjela da se lomim.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2015 11:57:22
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Maraj, ni ti pojma nemaš, ovo su zeke (valjda) hahahahhaha jeste jeste. Nego dok se ja ušemim šta je šta
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 13:43:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uzela da slazem garedorbicu sta sam sve kupila Nori, jedva sam izabrala, ovo ce biti nasa kombinacija za iznosenje sve je neoprano sa etiketama u kesama, pa izvinite sto je izguzvano
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 14:09:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
UM, prelepo jeee. E, malo sam nostalgična kad vidim to roze, mogla bih još jednu devojčicu sl godine.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 14:33:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Hahhaha UM moja će jedna cica da obuče ovakvo a druga crveno, sećaš se slika da sam ti slala. Prelepoooooo je!!!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 15:17:47
|
|
|
|
Maraj
|
Super je um joj i ja se muslum da l da ostanem pri obom mom bodicu sto sam planirala il da kupim onaj komplet iz h&m sa leptir masnom...adulence je isto uzela taj kompletic al je promenila pantalonice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 15:49:49
|
|
|
|
bebilule
|
Preslatko je UM Mi cemo biti u jednostavno bijelom. Gledala sam te sa leptir masnama i pedomislila se....hm nesto mi nije uzivo to to
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 15:54:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Mamaj sta bi ti falilo Suzi super znam ja se posle zaljubila u crven pa kupila i njega luda zena! Maraj a sta si ti htela, ne znam u cemgu da izneses Lazara, meni je onaj sa leptir masnom presladak kompleti, videh da ima sivi i teget Bebilule slikaj nam i cemu cete vi izaci kada budes mogla :) Ja sam njoj kupila i prelepo cebence unutra postavljeno kao krznom, ali mislim da ce ovaj skafander biti dovoljan i jaje trebam da skinem sa tavana da ga spremim za nju
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 16:05:36
|
|
|
|
Maraj
|
Um kupih obaj beli carter's bodic sa ziraficama . To sam mislila. Al posle se u h&m pojavio taj kompletic sa masnom u teget i sivoj boji. Isla ja da vidim vio samo sivi i ne kzpih ga.... al i dalje se mislim sta da radim.... ni meni uzivo nije bio ono woow al samo zbog leptir masne mislim se sta da radim....
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 16:08:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislis zekicu carter's, znam lepa je Pa dobro ako hoces nesto specijalno mozes kupiti to hm, a ako neces mozes i u zekici, meni je lepo i jedno i drugo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 9.9.2015 16:13:16
|
|
|
|
Maraj
|
Da da na zeku mislim.... Boze jos termine nisam poFatala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?